Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις μείνει αρκετά πίσω και μένα αυτή είχε όταν boot-αρα. Η πιο σταθερή βέβαια λένε είναι η 0502

https://www.asus.com/us/Motherboards/ROG-MAXIMUS-X-HERO/HelpDesk_BIOS/

Αυτο πηγα να πω καλυτερα 0502 ή 0505 προς το παρον απο οτι διαβαζω και εγω με 0505 ειμαι..

Δημοσ.

Κατά γοητευμένος από τον υπολογιστή

20171128_133010.jpg

Screenshot_20171128-134134.jpg

Aura sync και cam δουλεύουν άψογα.

βλέπω τελικά πήρες κ εσύ nzxt s340 elite ε ? στο είχα πει πολύ ωραίο κουτί. μπράβο μπράβο καλορίζικο να είναι εγώ τον έχω αφήσει στα 4,8 με 1,225 κ τώρα πείραξα λίγο την 1070 αλλά ίσα ίσα γιατί δεν γνωρίζω κ πολλά ,έγραψα κ στο αντίστοιχο θέμα αλλά δεν μου απάντησε κανείς  :-D   .

• Like 1
Δημοσ.

βλέπω τελικά πήρες κ εσύ nzxt s340 elite ε ? στο είχα πει πολύ ωραίο κουτί. μπράβο μπράβο καλορίζικο να είναι εγώ τον έχω αφήσει στα 4,8 με 1,225 κ τώρα πείραξα λίγο την 1070 αλλά ίσα ίσα γιατί δεν γνωρίζω κ πολλά ,έγραψα κ στο αντίστοιχο θέμα αλλά δεν μου απάντησε κανείς  :-D   .

Να σε καλα φιλε μου.Οντως εξαιρετικη ποιοτητα το κουτι και πολυ ομορφο. Οτι του εχω πεταξει πανω το παει νερακι και τελικα το αφησα σε 4.7 με 1.18voltage και παει τρενο και απο θερμοκρασιες και απο επιδοσεις.Για την 1070 με msi afterburner δωσε συν 350 core και λιγα στη μνημη και θα εισαι κομπλε συν 5-10 fps θα δεις σιγουρα. Το power limit στο τερμα.Το voltage μην το πειραξεις.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι στα 4.8 stable έχοντας τρέξει Intel burn test με 1.27.(η αλήθεια είναι οτι δεν προσπάθησα με λιγότερα ρεύμα)

Στο stress test είδα να φτάνει το cpu μέχρι και 91 βαθμούς,πολύ δεν είναι?

Με corsair h100i v2 είμαι.

Δημοσ.

Είμαι στα 4.8 stable έχοντας τρέξει Intel burn test με 1.27.(η αλήθεια είναι οτι δεν προσπάθησα με λιγότερα ρεύμα)

Στο stress test είδα να φτάνει το cpu μέχρι και 91 βαθμούς,πολύ δεν είναι?

Με corsair h100i v2 είμαι.

Ανεβαζουν θερμοκρασιες οι καφεδες .. Λιγο οι χρονισμοι, λιγο οι οδοντοπαστες που βαζουν οταν τρεχετε stress test ψηλα να τα περιμενετε ακομη και με χαμηλα αναλογικα vcore.. Θελει και καλη ψυξη αν θελει καποιος να παει αρκετα ψηλα ή delid..

• Like 2
Δημοσ.

Ανεβάζουν θερμοκρασίες αλλά safe έχουν πάνω από 100 από intel μετά βαράνε throttle.

Σήμερα μετά από 4 ώρες origins 1ωρα nier automata και 1 ώρα hitman πήγε 63 βαθμούς στο origins με 1.18voltage στα 4.7. Στο nier είχα κάτω από 40 και στο hitman κάτω από 50. Idle 27.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...