Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Εχω έναν προβληματισμό! Εστειλα το βιογραφικό μου σε μια εταιρία η οποία με κάλεσε για συνέντευξη! Ολα καλα μεχρι εδω! Αυτο που με προβληματίζει ειναι οτι περα του οτι δεν εχει ιστοσελίδα δεν μπορω να βρω ουτε μια πληροφορία για την εταιρία στο Ίντερνετ ουτε ενα σημείο αναφοράς! Ενω αυτός που μου μίλησε στο τηλέφωνο μου έδωσε διεύθυνση. εγω πηρα τηλέφωνο σε μια εταιρία που στεγάζεται διπλα και ρώτησα εαν όντως υπάρχει και μου το επιβεβαίωσε! Παρόλα αυτα τι να κανω να την ακυρώσω;

Δημοσ.

Να πας, γιατί να το ακυρώσεις;

Δεν ειναι περίεργο που δεν υπάρχει στο διαδύκτιο ουτε μια πληροφορία για την εταιρία;
Δημοσ.

Δεν έχεις βρει ούτε μια αναφορά στο διαδίκτυο για αυτή την εταιρεία; Έστω σε κανένα site με τηλέφωνα εταιρειών;

Δεν ξέρω αλλά εμένα μου βρωμάει κάτι. Πριν την συνέντευξη πρώτα θα κοιτούσα να περάσω απ' έξω να δω τι παίζει, αλλά θα πήγαινα.

Δημοσ.

Τιποτα απολύτως ουτε διαφήμιση εστω κατι! Εντομεταξυ ειναι μακριά για αυτο λεω μην παω τζάμπα

Δημοσ.

αθλητικων μετρησεων? ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

καλα πηγενε, δεν χανεις κατι, μονο και η εμπειρια μετραει..το πολυ πολυ να ειναι πυραμιδα..

που θα ειναι :P

Δημοσ.

Καλα αν ειναι πυραμίδα θα φάνε και κράξιμο κιολας πριν φυγω

σωστοοοο

αν και με το που ειπες αθλητηκες"""μετρησεις"""" φωτογραφησες μια παρα πολυ συγκεκριμμενη..

keep us posted then..

Δημοσ.

σωστοοοο

αν και με το που ειπες αθλητηκες"""μετρησεις"""" φωτογραφησες μια παρα πολυ συγκεκριμμενη..

keep us posted then..

ποια έχεις στο μυαλο σου;
Δημοσ.

Αν είσαι γυναίκα καλύτερα να πας με κάποιον που θα περιμένει απέξω. Ενδέχεται να θέλουν μετρήσεις και φωτογραφίες διαφορετικές απο αυτές που φαντάζεσαι. Εν πάση περιπτώσει χρησιμοποιησε την κρίση σου.

Δημοσ.

Μπορεί να είναι απλά μια εταιρία που ασχολείται με χρονομετρήσεις σε αγώνες σρόμου πχ.

Αν και τότε σίγουρα θα έβρισκες κάτι γι αυτή.

Δημοσ.

Τι εννοείς "αθηλτικών μετρήσεων" ... σαν αθλητικά τεστ που κάνουν αθλητές πριν μια μεταγγραφή ή για να βλέπουν σε τι φόρμα είναι ?

Το ότι δε βρίσκεις κάτι στο inet για μια εταιρεία , ακόμα και υποθέσουμε ότι έχεις ψάξει σωστά, δεν αποκλείει τίποτα. Μου έχει τύχει και όντως υπηρχε legit εταιρεία ... απλά ήταν ένα μικρό γραφείο, όχι καμιά πολυεθνική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...