Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε τραπεζικο βιβλιαριο υπαρχουν 3 ονοματα. εγω ειμαι το δευτερο, εχω την δυνατοτητα να κανω ελεγχο κινησης ολων συναλλαγων τα τελευταια 2 χρονια; ο λογαριασμος ειναι στην alpha bank, μηπως ξερουμε και ποσο κοστιζει; 

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι με κάποια χρέωση μπορείς να δεις και τις προηγούμενες, αλλά δεν θυμάμαι πόσο είναι η χρέωση.

Δημοσ.

ναι, ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει χρεωση. στην Ε.Τ.Ε. ειχα πληρωσει 12,00€ για κινηση συναλλαγων των τελευταιων 15 μηνων. στην alpha ειμαι σιγουρος οτι ειναι περισοτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί πληρώσει κάποιος για αναλυτική κίνηση για το τελευταίο έτος εν έτη 2017? Πιο πίσω ΟΚ, κάνεις αίτημα.

Βγάλε φίλε ebanking. Από την στιγμή που υπάρχει το όνομά σου στον λογαριασμό, μπορείς να κάνεις την αναζήτηση κινήσεων. Μέχρι πόσο πίσω χρονικά εξαρτάται από την τράπεζα. Στην Eurobank ενημερωτικά έχει να κάνεις export κατάσταση κινήσεων μέχρι ένα έτος πίσω, απλά στο βγάζει σπαστά ανά τετράμηνο.

Στην Πειραιώς πάντως έχουν μείνει στην εποχή του χαλκού. Είχα αιτηθεί κίνηση λογαριασμών γιατί ήθελα ολόκληρου έτους (δεν δίνουν πέραν του τριμήνου ηλεκτρονικά) και μου έβγαλαν ένα παλιόχαρτο τύπου τελεξ δυσνόητο, το οποίο μάλιστα ξεκινάει πιο πίσω χρονικά από το διάστημα που αιτήθηκα και αντίστοιχα τελειώνει μεταγενέστερα απο αυτό που ζήτησα, και βέβαια περίμενα (δεν έτυχε, το κάνω κάθε έτος) 10-12 ημέρες  :wacko:   για να παραλάβω..

Δημοσ.

Εναλλακτικά μπορεις να ανοίξεις ενα θεμα όπου θα ζητάς μια τοσοδουτσικη χάρη απο κάποιον υπάλληλο τράπεζας και θα διατεινεσαι χαλαρός οτι για αυτόν ενα κλικ ειναι, μην χωνεστε οι υπόλοιποι

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω ολες οι τραπεζες παρεχουν κινήσεις μεχρι ενα 6μηνο πισω

Αυτό νομίζω ότι αφορά μόνο το e-banking. Αν πας αυτοπροσώπως στην τράπεζα και τους το ζητήσεις, τότε μπορούν να σου βρουν κινήσεις και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

• Like 1
Δημοσ.

σε τραπεζικο βιβλιαριο υπαρχουν 3 ονοματα. εγω ειμαι το δευτερο, εχω την δυνατοτητα να κανω ελεγχο κινησης ολων συναλλαγων τα τελευταια 2 χρονια; ο λογαριασμος ειναι στην alpha bank, μηπως ξερουμε και ποσο κοστιζει;

Αν απλώς θέλεις να δεις τις κινήσεις, τότε μια χαρά μπορείς από το Alpha Web Banking. Τα παρακάτω τα έκανα copy/paste μόλις τώρα:

214 30/6/2014 ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ ΤΟΚΟΙ 99 30/6/2014 xxxxxxxxxxxxxxxxxx 0,05 Π

215 30/6/2014 ΦΟΡΟΣ ΠΙΣΤΩΤ. ΤΟΚΩΝ 99 30/6/2014 xxxxxxxxxxxxxxxxxx 0,01 Χ

Έκανα αναζήτηση από 01-01-2014 έως σήμερα, και μου έβγαλε κανονικά όλες τις 217 κινήσεις που έγιναν σε αυτό το διάστημα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πας σε κατάστημα και ζητάς μια εκτύπωση για την περίοδο που σε ενδιαφέρει. Όλα υπάρχουν. Πήρα ένα αντίστοιχο και απο Εθνική και απο Πειραιώς για τη δήλωση "Πόθεν" για το 2015. 

Δημοσ.

οπως ειχα γραψει και πιο πανω στην Ε.Τ.Ε. ειχα πληρωσει 12,00€. πηγα σημερα το πρωι στην Alpha και πραγματικα ολη η διαδικασια ηταν υποθεση 5 λεπτων με εκτυπωμενες ολες τις κινησεις της τελευταιας διετιας με μηδενικο κοστος.

μαλιστα επεμεναν να κερασουν και καφε.

ευχαριστω παιδια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...