Kyriakos131211 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Απαράδεκτο και όμως αληθινό . Μιλώντας πάντα εκ τους ασφαλούς αναφέρω το σημερινό γεγονός που αντιμετώπισα .Κάτοικος της Περαίας και για όσους δε γνωρίζουν είναι παραθαλάσια περιοχή της Θεσσαλονίκης . Πήγα σήμερα για μπάνιο στα ΚΑΑΥ Αγ.Τριάδας και ως έφεδρος ανθυπολοχαγός γνώριζα από την σχολή ότι έχω το δικαίωμα -με τα απαραίτητα δικαιολογητικά - να μπω στα ΚΑΑΥ και σε οποιαδήποτε λέσχη αξιωματικών ήθελα με την υπόδειξη της ατομικής μου κάρτας που μου χορηγήθηκε . Φυσικά σήμερα πήγα στον δκτη που ενδεχομένως ήταν ο κύριος που μου μίλησε μιας που φορούσε πολιτικά και με το ανάλογο ύφος μου έριξε χυλόπιτα με υφάκι, ενημέρωσε την πύλη την οποία ''φιλούσε'' ένας φαντάρος και ο αξιωματικός πύλης ότι απαγορεύεται η είσοδος μου και με ενημέρωσαν πως θα μπορέσω να κάτσω μέχρι περιορισμένη ώρα . Τους ανέφερα ότι γνωρίζω πως έχω το δικαίωμα να κάθομαι χωρίς όμως να επιμείνω . Τους ανέφερα δε ότι ο πατέρας μου είναι ανώτατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και τον ρώτησα αν έχω το δικαίωμα αυτό να κάνω μπάνιο στην άθλια παραλία του Θερμαϊκού και μου είπε το εξής (!!!!!!!!!!!!!!!)'' Η είσοδος για μέλη της αστυνομίας και για Α' βαθμό συγγένειας ανέρχεται στα 3€ το άτομο (!!!) και 1€ για κάθε ανήλικο παιδί ''Και ρωτώ εγώ τώρα ο μπούφος της υπόθεσης . Γιατί να μην πάω στα beach Bar της Χαλκιδικής που θα μου βγει λιγότερο , μου παρέχει ξαπλώστες που θα μπορώ να ακουμπήσω την κωλάρα μου και την καφεδάρα μου όταν τα ΚΑΑΥ της Αγ.Τριάδας ( εδώ γελάμε !!!) μου παρέχουν ότι χειρότερο κυκλοφορεί και συγκεκριμένα όταν είμαι και τέκνο αξιωματικού της Αστυνομίας ; Τραγικό ... Sahara Resort την είδαν . ( Οι Σαλονικείς με καταλλλλαβαίνουν )
Fotis13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Εγω παλι δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να σας πληρωνω της θερινες κατοικιες και δεν πληρωνετε κανονικα οπως ο υπολοιπος κοσμος για να παραθερισετε ? 29
haris_216 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 ...........................................................................Και ρωτώ εγώ τώρα ο μπούφος της υπόθεσης . Γιατί να μην πάω στα beach Bar της Χαλκιδικής που θα μου βγει λιγότερο , μου παρέχει ξαπλώστες που θα μπορώ να ακουμπήσω την κωλάρα μου και την καφεδάρα μου όταν τα ΚΑΑΥ της Αγ.Τριάδας ( εδώ γελάμε !!!) μου παρέχουν ότι χειρότερο κυκλοφορεί και συγκεκριμένα όταν είμαι και τέκνο αξιωματικού της Αστυνομίας ; Τραγικό ... Sahara Resort την είδαν . ( Οι Σαλονικείς με καταλλλλαβαίνουν ) Και ρωτάω κι εγώ, ως πιο μπούφος (αφού δεν γνωρίζω περί Αγίας Τριάδος, ΚΑΑΥ, κλπ). Γιατί δεν πας "στα beach Bar της Χαλκιδικής που θα μου βγει λιγότερο , μου παρέχει ξαπλώστες που θα μπορώ να ακουμπήσω την κωλάρα μου και την καφεδάρα μου όταν τα ΚΑΑΥ της Αγ.Τριάδας ( εδώ γελάμε !!!) μου παρέχουν ότι χειρότερο κυκλοφορεί και συγκεκριμένα όταν είμαι και τέκνο αξιωματικού της Αστυνομίας ;" αφού τα πράγματα είναι όπως λες και σε χαλάνε; Ή, αν και δεν κατάλαβα τι εννοείς με το "έφεδρος ανθυπολοχαγός" (δηλαδή υπηρετείς ακόμα ή όχι), γιατί δεν ακολουθείς την ιεραρχική οδό αναφορικά με τα δικαιώματά σου (αν το δικαιούσαι ή όχι) ή με τα παράπονά σου; Και να θέλει το insomnia δε νομίζω να μπορεί να σε βάλει τζαμπέ στο ΚΑΑΥ. Εκτός πια αν αυτό που θες είναι να το βγάλεις απλά από μέσα σου. 1
Gtr34 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Απ' ό,τι ξέρω, δεν επιτρέπεται η είσοδος αστυνομικών στα κααυ, στρατιωτικές λέσχες.
Kyriakos131211 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Ο πρώτος λόγος που πήγα στα ΚΑΑΥ ήταν γιατί τυχαίνει να είναι λίγα μέτρα από το σπίτι μου .Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι άντε , θέλετε να πληρώσουμε στα ΚΑΑΥ , 3 €/ άτομο ρε φίλε ; Δε ψάχνω δικαίωση στο insomnia , απλά μου φάνηκε περίεργο το κόστος ενώ νόμιζα ότι δικαιούμαι να μπω λόγο του δικού μου βαθμού και δικαίωματος ( δεν υπηρετώ πια αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι , έχω δικαίωμα ακόμη και στις λέσχες αξιωματικών να μπω δωρέαν ) ή ακόμη και του πατέρα μου . Μου φάνηκε υπερβολή και δε μου παρέχει και τίποτα ΚΑΙ ΝΑΙ θα πάω στην Χαλκιδική να κάνω μπάνιο και ας δώσω και λεφτά για τις βενζίνες . Ή ακόμη καλύτερα θα πάω ακριβώς δίπλα από τα ΚΑΑΥ στο beach bar του κυρ Μήτσου που θα μου φέρει με 3€ και την καφεδάρα μου . Εγω παλι δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να σας πληρωνω της θερινες κατοικιες και δεν πληρωνετε κανονικα οπως ο υπολοιπος κοσμος για να παραθερισετε ? Δεν μένω σε θερινές κατοικίες
afentiko Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 το εφεδρος στον τιτλο σου ειναι η απαντηση στην ερωτηση σου (φανταρος εισαι/ησουν και εσυ, μη μπερδευεσαι) 1
Lanike71 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Κανονικά, πρέπει να ξεσηκωθούν οι υπόλοιποι δημόσιοι υπάλληλοι. Μόνο οι στρατιωτικοί να πάνε ΚΑΑΥ;
kleo1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 κάθε γωνιά και παραλία αυτή η χώρα. δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνεις σε παραλία με πληρωμή και ούτε να το κάνεις θέμα. τους γράφεις και πας παρακάτω.. τι να κάνεις στα ΚΑΑΥ ρε φίλε με τους στρατόκαυλους; πήγαινε πουθενά να δεις κανένα κωλαράκι 1
haris_216 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Τελικά το googlάρισμα μου έβγαλε μια πολύ ενδιαφέρουσα ερμηνεία των αρχικών KAAY Κέντρο Αναπληρώσεως (ή Αποκτάστασης) Απωλειών Υγείας. Αναρωτιέμαι αν εξαρχής ήταν "καλυμμένος" τόπος παραθερισμού ή αν στην πορεία άλλαξε χρήση (εκτός πια αν ως "απώλεια υγείας" νοείται το θολωμένο μάτι που έχουμε όλοι στην αρχή του καλοκαιριού, οπότε ναι χρειάζεται αναπλήρωση/αποκατάσταση).
~mxls~ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Εγω παλι δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να σας πληρωνω της θερινες κατοικιες και δεν πληρωνετε κανονικα οπως ο υπολοιπος κοσμος για να παραθερισετε ? Αναρωτιέμαι πραγματικά αν παίζει κάτι τέτοιο στο εξωτερικό ή είμαστε μονο εδώ θύματα.
Kyriakos131211 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 το εφεδρος στον τιτλο σου ειναι η απαντηση στην ερωτηση σου (φανταρος εισαι/ησουν και εσυ, μη μπερδευεσαι) Το ότι υπηρέτησα ως δόκιμος αξιωματικός μου έδινε κάμποσα δικαιώματα και με το πέρας της θητείας . Ευτυχώς ή δυστυχώς μου δίνει το κράτος αυτό το δικαίωμα .
Fotis13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Αναρωτιέμαι πραγματικά αν παίζει κάτι τέτοιο στο εξωτερικό ή είμαστε μονο εδώ θύματα. Δεν ξερω , ας πουμε οτι συμβαινει στις ΗΠΑ ,ειμαστε το ιδιο με τις ΗΠΑ? Χρεωκοπημενη χωρα ειμαστε ειναι δυνατον να πληρωνουμε ακομα αυτες τις μπουρδες δεν φτανει που πληρωνουμε την αργομισθια τους ? 1
kaliakman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Εγω παλι δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να σας πληρωνω της θερινες κατοικιες και δεν πληρωνετε κανονικα οπως ο υπολοιπος κοσμος για να παραθερισετε ? Δεν πληρώνεις ούτε εσυ ούτε κανείς άλλος που δεν ανηκει στην υπηρεσία.Πληρώνουν κανονικά οι παραθεριστες(προφανώς μειωμενες τιμές από ότι αν πήγαινες άλλου) και τελικά καταλήγει η εκάστοτε υπηρεσία να έχει κέρδος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις