Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απαράδεκτο και όμως αληθινό . 

Μιλώντας πάντα εκ τους ασφαλούς αναφέρω το σημερινό γεγονός που αντιμετώπισα .

Κάτοικος της Περαίας  και για όσους δε γνωρίζουν είναι παραθαλάσια περιοχή της Θεσσαλονίκης . 

Πήγα σήμερα για μπάνιο στα ΚΑΑΥ Αγ.Τριάδας και ως έφεδρος ανθυπολοχαγός γνώριζα από την σχολή ότι έχω το δικαίωμα -με τα απαραίτητα δικαιολογητικά - να μπω στα ΚΑΑΥ και σε οποιαδήποτε λέσχη αξιωματικών ήθελα με την υπόδειξη της ατομικής μου κάρτας που μου χορηγήθηκε . 

Φυσικά σήμερα πήγα στον δκτη που ενδεχομένως ήταν ο κύριος που μου μίλησε μιας που φορούσε πολιτικά και με το ανάλογο ύφος μου έριξε χυλόπιτα με υφάκι, ενημέρωσε την πύλη την οποία ''φιλούσε'' ένας φαντάρος και ο αξιωματικός πύλης ότι απαγορεύεται η είσοδος μου και με ενημέρωσαν πως θα μπορέσω να κάτσω μέχρι περιορισμένη ώρα . 

Τους ανέφερα ότι γνωρίζω πως έχω το δικαίωμα να κάθομαι χωρίς όμως να επιμείνω . Τους ανέφερα δε ότι ο πατέρας μου είναι ανώτατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και τον ρώτησα αν έχω το δικαίωμα αυτό να κάνω μπάνιο στην άθλια παραλία του Θερμαϊκού και μου είπε το εξής (!!!!!!!!!!!!!!!)

'' Η είσοδος για μέλη της αστυνομίας και για Α' βαθμό συγγένειας ανέρχεται στα 3€ το άτομο (!!!) και 1€ για κάθε ανήλικο παιδί ''

Και ρωτώ εγώ τώρα ο μπούφος της υπόθεσης . Γιατί να μην πάω στα beach Bar της Χαλκιδικής που θα μου βγει λιγότερο , μου παρέχει ξαπλώστες που θα μπορώ να ακουμπήσω την κωλάρα μου και την καφεδάρα μου όταν τα ΚΑΑΥ της Αγ.Τριάδας ( εδώ γελάμε !!!) μου παρέχουν ότι χειρότερο κυκλοφορεί και συγκεκριμένα όταν είμαι και τέκνο αξιωματικού της Αστυνομίας ; 

Τραγικό ... Sahara Resort την είδαν . ( Οι Σαλονικείς με καταλλλλαβαίνουν )

Δημοσ.

Εγω παλι δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να σας πληρωνω της θερινες κατοικιες και δεν πληρωνετε κανονικα οπως ο υπολοιπος κοσμος  για να παραθερισετε ?

• Like 29
Δημοσ.

...........................................................................Και ρωτώ εγώ τώρα ο μπούφος της υπόθεσης . Γιατί να μην πάω στα beach Bar της Χαλκιδικής που θα μου βγει λιγότερο , μου παρέχει ξαπλώστες που θα μπορώ να ακουμπήσω την κωλάρα μου και την καφεδάρα μου όταν τα ΚΑΑΥ της Αγ.Τριάδας ( εδώ γελάμε !!!) μου παρέχουν ότι χειρότερο κυκλοφορεί και συγκεκριμένα όταν είμαι και τέκνο αξιωματικού της Αστυνομίας ; 

Τραγικό ... Sahara Resort την είδαν . ( Οι Σαλονικείς με καταλλλλαβαίνουν )

Και ρωτάω κι εγώ, ως πιο μπούφος (αφού δεν γνωρίζω περί Αγίας Τριάδος, ΚΑΑΥ, κλπ).

Γιατί δεν πας "στα beach Bar της Χαλκιδικής που θα μου βγει λιγότερο , μου παρέχει ξαπλώστες που θα μπορώ να ακουμπήσω την κωλάρα μου και την καφεδάρα μου όταν τα ΚΑΑΥ της Αγ.Τριάδας ( εδώ γελάμε !!!) μου παρέχουν ότι χειρότερο κυκλοφορεί και συγκεκριμένα όταν είμαι και τέκνο αξιωματικού της Αστυνομίας ;" αφού τα πράγματα είναι όπως λες και σε χαλάνε;

Ή, αν και δεν κατάλαβα τι εννοείς με το "έφεδρος ανθυπολοχαγός" (δηλαδή υπηρετείς ακόμα ή όχι), γιατί δεν ακολουθείς την ιεραρχική οδό αναφορικά με τα δικαιώματά σου (αν το δικαιούσαι ή όχι) ή με τα παράπονά σου;

Και να θέλει το insomnia δε νομίζω να μπορεί να σε βάλει τζαμπέ στο ΚΑΑΥ. Εκτός πια αν αυτό που θες είναι να το βγάλεις απλά από μέσα σου.

• Like 1
Δημοσ.

Ο πρώτος λόγος που πήγα στα ΚΑΑΥ ήταν γιατί τυχαίνει να είναι λίγα μέτρα από το σπίτι μου .

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι άντε , θέλετε να πληρώσουμε στα ΚΑΑΥ , 3 €/ άτομο ρε φίλε ; 

Δε ψάχνω δικαίωση στο insomnia , απλά μου φάνηκε περίεργο το κόστος ενώ νόμιζα ότι δικαιούμαι να μπω λόγο του δικού μου βαθμού και δικαίωματος ( δεν υπηρετώ πια αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι , έχω δικαίωμα ακόμη και στις λέσχες αξιωματικών να μπω δωρέαν ) 
ή ακόμη και του πατέρα μου . 

Μου φάνηκε υπερβολή και δε μου παρέχει και τίποτα ΚΑΙ ΝΑΙ θα πάω στην Χαλκιδική να κάνω μπάνιο και ας δώσω και λεφτά για τις βενζίνες . Ή ακόμη καλύτερα θα πάω ακριβώς δίπλα από τα ΚΑΑΥ στο beach bar του κυρ Μήτσου που θα μου φέρει με 3€ και την καφεδάρα μου . 

Εγω παλι δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να σας πληρωνω της θερινες κατοικιες και δεν πληρωνετε κανονικα οπως ο υπολοιπος κοσμος  για να παραθερισετε ?

Δεν μένω σε θερινές κατοικίες 

Δημοσ.

κάθε γωνιά και παραλία αυτή η χώρα.

δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνεις σε παραλία με πληρωμή και ούτε να το κάνεις θέμα.

τους γράφεις και πας παρακάτω..

τι να κάνεις στα ΚΑΑΥ ρε φίλε με τους στρατόκαυλους; πήγαινε πουθενά να δεις κανένα κωλαράκι

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά το googlάρισμα μου έβγαλε μια πολύ ενδιαφέρουσα ερμηνεία των αρχικών KAAY

Κέντρο Αναπληρώσεως (ή Αποκτάστασης) Απωλειών Υγείας.

Αναρωτιέμαι αν εξαρχής ήταν "καλυμμένος" τόπος παραθερισμού ή αν στην πορεία άλλαξε χρήση (εκτός πια αν ως "απώλεια υγείας" νοείται το θολωμένο μάτι που έχουμε όλοι στην αρχή του καλοκαιριού, οπότε ναι χρειάζεται αναπλήρωση/αποκατάσταση).

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι πραγματικά αν παίζει κάτι τέτοιο στο εξωτερικό ή είμαστε μονο εδώ θύματα.

Δημοσ.

το εφεδρος στον τιτλο σου ειναι η απαντηση στην ερωτηση σου (φανταρος εισαι/ησουν και εσυ, μη μπερδευεσαι)

Το ότι υπηρέτησα ως δόκιμος αξιωματικός μου έδινε κάμποσα δικαιώματα και με το πέρας της θητείας . Ευτυχώς ή δυστυχώς μου δίνει το κράτος αυτό το δικαίωμα . 

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι πραγματικά αν παίζει κάτι τέτοιο στο εξωτερικό ή είμαστε μονο εδώ θύματα.

Δεν ξερω ,

ας πουμε  οτι συμβαινει στις ΗΠΑ  ,ειμαστε το ιδιο με τις ΗΠΑ? 

Χρεωκοπημενη χωρα ειμαστε ειναι δυνατον να πληρωνουμε ακομα αυτες τις μπουρδες δεν φτανει που πληρωνουμε την αργομισθια τους ?

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παλι δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να σας πληρωνω της θερινες κατοικιες και δεν πληρωνετε κανονικα οπως ο υπολοιπος κοσμος για να παραθερισετε ?

Δεν πληρώνεις ούτε εσυ ούτε κανείς άλλος που δεν ανηκει στην υπηρεσία.Πληρώνουν κανονικά οι παραθεριστες(προφανώς μειωμενες τιμές από ότι αν πήγαινες άλλου) και τελικά καταλήγει η εκάστοτε υπηρεσία να έχει κέρδος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...