Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως χαρά και το πιτογυρο που μόλις ήρθε στην πόρτα να δώσουμε κάτι το παιδί, χαρά και το καινούριο μπιχλιμπιδι από Amazon που μόλις σου παρέδωσε ο εξίσου κακοπληρωμένος τετραωρος καμικάζι της μεταφορικής, εδώ δεν θα δώσεις κάτι γύφτο;

Οχι ρε,αυτος δεν ειναι το ιδιο με τους ντελιβεραδες,ετσι ακουσα παραπανω.

Μπροστα μου δωσαν στο ντελιβερα πουρμπουαρ απο τα ψιλα που μολις τους ειχα δωσει για ρεστα,αλλα σε εμενα δεν αφησαν ουτε δεκαλεπτο.

Και οι συγκεκριμενοι με ειχαν να περιμενω 5 λεπτα για να ερθει καποιος να φερει τα λεφτα για το δεμα και στο τελος μου πηραν και το στυλο :P

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν το κρατος θεσμοθετησει φορολογια για τα tips με χαρα θα πληρωνω και το φορο που αντιστοιχει σε αυτο, οταν αφηνω tip.

Εως τοτε δε θα σταματησω να δινω tips περιμενοντας το κρατος να το φορολογησει για να κανω comply στην επιεικως αστεια λογικη σου που θεωρει φοροφυγα ακομα κι αυτον που δεν πληρωνει φορο σε κατι για το οποιο ΔΕΝ υπαρχει φορος...

https://www.taxsolution.gr/blog/resolutions-and-circulars/2015-11/22239.html

Στην παράγραφο:

"Β) ΙΙΙ. Δωρεά σε χρήμα, υπολογισμός του φόρου"

Ο φόρος είναι 40%

Πήγαινε στο νομοθέτη να του πεις ότι είναι αστείος. Εσύ κάνε ό,τι θες με τα χρήματά σου αλλά μην επιτάσσεις και στους υπόλοιπους τη δική σου αστεία λογική περί tips η οποία βολεύει όλα εκείνα τα αφεντικά που δεν πληρώνουν επαρκώς τους υπαλλήλους τους.

• Like 1
Δημοσ.

Το σωστό πιο είναι γράφω. Αν το αφεντικό τον έχει να κάνει 10 δουλειές ενώ τον πληρώνει για μια ας παραιτηθεί.

Δεν εννοώ αυτό.

Η δουλειά ενός σωστού σερβιτόρου δεν είναι απλά να μεταφέρει πιάτα και ποτήρια. Αυτό είναι δουλειά βοηθού σερβιτόρου.

Ο σερβιτόρος πρέπει να έχει άριστη γνώση του menu, να είναι επικοινωνιακός, να είναι σε θέση να «κόψει» τον πελάτη και να προτείνει ανάλογα αν χρειαστεί, και γενικά να κάνει τον πελάτη να αισθανθεί όσο πιο άνετα γίνεται.

Και δεν είναι εύκολο να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο.

Δημοσ.

https://www.taxsolution.gr/blog/resolutions-and-circulars/2015-11/22239.html

Στην παράγραφο:

"Β) ΙΙΙ. Δωρεά σε χρήμα, υπολογισμός του φόρου"

Ο φόρος είναι 40%

Πήγαινε στο νομοθέτη να του πεις ότι είναι αστείος. Εσύ κάνε ό,τι θες με τα χρήματά σου αλλά μην επιτάσσεις και στους υπόλοιπους τη δική σου αστεία λογική περί tips η οποία βολεύει όλα εκείνα τα αφεντικά που δεν πληρώνουν επαρκώς τους υπαλλήλους τους.

Ημουν βεβαιος οτι θα εβρισκες καποιον φορο να πεις οτι φοροδιαφευγει αυτος που αφηνει tip. Σου ειχα εμπιστοσυνη και τα καταφερες.

Δεν μου απαντησες ομως με ποιο τροπο μπορω να πληρωσω το φορο που αντιστοιχει στην "δωρεα" του 1 ευρω σε μια καφετερια. ΘΕΛΩ να τον πληρωσω, αλλα πώς; Αντιλαμβανεσαι οτι δεν ειμαι εγω που φοροδιαφευγω, αλλα το οτι δεν εχει θεσμοθετηθει τροπος φορολογησης του tip και κατα συνεπεια δεν μπορει κανεις να πληρωσει οποιοδηποτε φορο γυρω απο αυτο;

Αν οχι, συνεχισε να νομιζεις οτι υπαρχει φοροδιαφυγη.

ΥΓ. Η μπουρδοεπαναστατικη λογικη συγχυσης οτι τα tips ευνοουν την πλουτοκρατια και τα αφεντικα κλπ καλη για καναν κακομοιρη που δεν εχει κριτικη ικανοτητα ουτε γυμνασιοπαιδου, αλλα καταλαβαινεις οτι κατα τ'αλλα προκαλει γελωτα.

Το πιο απλο παραδειγμα ειναι οτι το tip εφαρμοζεται και σε χωρες του εξωτερικου οπου οι μισθοι των σερβιτορων ειναι εξαιρετικοι. Ενα ακομη απλο παραδειγμα απο την ιδια μας τη χωρα ειναι οτι τα tips εφαρμοζονταν ΠΑΝΤΑ, ανεξαρτητως μισθων, αφεντικων, μνημονιων και λοιπων φθηνων λαικισμων που φορουν ορισμενοι σε καθε περισταση κι ευκαιρια για κλαψα και "επανασταση".

Α γεια σου, εκει καταληγω και εγω.

Γι'αυτο δεν μαρεσει οταν λενε περι γυφτιας εαν δεν εστερνιζεται καποιος την επικρατηση της συγκεκριμμενης παραδοσης.

Τα πραγματα για μενα ειναι απλα, εαν νιωθει καποιος οτι εμεινε ικανοποιημενος σε επιπεδο που θελει να επιβραβευσει την εξυπηρετηση που του παρειχε ο εκαστοτε υπαλληλος, ας δωσει. Εαν καποιος δεν γουσταρει να επιβραβευσει ας μην τον κραζουν οι γυρω του.

Προσωπικη επιλογη ειναι το tip και ειναι τουλαχιστον φαιδρο να κρινεται αρνητικα καποιος που δεν αφηνει επειδη απλως δεν θελει, δεν εχει, ή ακομα κι αν νομιζει σαν τον απο πανω πχ οτι το tip βοηθαει τον εργοδοτη κι οχι τον εργαζομενο...

Απλα, επειδη στη ρημαδα αυτη χωρα ολοι προσπαθουν να κολλησουν ταμπελες στον διπλανο τους για να νιωσουν ανωτεροι, καταλαβαινεις οτι αν καποιος απο μια παρεα συνηθιζει να μην αφηνει tips γινεται αυτοματως δακτυλοδεικτουμενος. Παλι λογω παραδοσεων, νοοτροπιας κλπ.

Δημοσ.

Δεν εννοώ αυτό.

Η δουλειά ενός σωστού σερβιτόρου δεν είναι απλά να μεταφέρει πιάτα και ποτήρια. Αυτό είναι δουλειά βοηθού σερβιτόρου.

Ο σερβιτόρος πρέπει να έχει άριστη γνώση του menu, να είναι επικοινωνιακός, να είναι σε θέση να «κόψει» τον πελάτη και να προτείνει ανάλογα αν χρειαστεί, και γενικά να κάνει τον πελάτη να αισθανθεί όσο πιο άνετα γίνεται.

Και δεν είναι εύκολο να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο.

Ένας που βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο θα πάρει 70 80 μεροκάματο όχι 40 και 50 που πέρνει αυτός που σερβίρει. Όπως και ένας καλός μπάρμαν θα πάρει 100 και 150 σε ένα μεγάλο club που θα έχει 100 και 150 ευρώ το μπουκάλι χωρίς απόδειξη.

• Like 1
Δημοσ.

Ημουν βεβαιος οτι θα εβρισκες καποιον φορο να πεις οτι φοροδιαφευγει αυτος που αφηνει tip. Σου ειχα εμπιστοσυνη και τα καταφερες.

Δεν μου απαντησες ομως με ποιο τροπο μπορω να πληρωσω το φορο που αντιστοιχει στην "δωρεα" του 1 ευρω σε μια καφετερια. ΘΕΛΩ να τον πληρωσω, αλλα πώς; Αντιλαμβανεσαι οτι δεν ειμαι εγω που φοροδιαφευγω, αλλα το οτι δεν εχει θεσμοθετηθει τροπος φορολογησης του tip και κατα συνεπεια δεν μπορει κανεις να πληρωσει οποιοδηποτε φορο γυρω απο αυτο;

Αν οχι, συνεχισε να νομιζεις οτι υπαρχει φοροδιαφυγη.

ΥΓ. Η μπουρδοεπαναστατικη λογικη συγχυσης οτι τα tips ευνοουν την πλουτοκρατια και τα αφεντικα κλπ καλη για καναν κακομοιρη που δεν εχει κριτικη ικανοτητα ουτε γυμνασιοπαιδου, αλλα καταλαβαινεις οτι κατα τ'αλλα προκαλει γελωτα.

Το πιο απλο παραδειγμα ειναι οτι το tip εφαρμοζεται και σε χωρες του εξωτερικου οπου οι μισθοι των σερβιτορων ειναι εξαιρετικοι. Ενα ακομη απλο παραδειγμα απο την ιδια μας τη χωρα ειναι οτι τα tips εφαρμοζονταν ΠΑΝΤΑ, ανεξαρτητως μισθων, αφεντικων, μνημονιων και λοιπων φθηνων λαικισμων που φορουν ορισμενοι σε καθε περισταση κι ευκαιρια για κλαψα και "επανασταση".

Με πληρωμή σε POS - που είπε πριν κάποιος - αν θες ντε και καλά να δώσεις (αν και σιγά που θα πάρει τα χρήματα ο υπάλληλος).

Και ας πούμε ότι δεν υπάρχει τρόπος. Και; Τα χρήματα εξακολουθούν να είναι μαύρα. Που μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι σημαίνει αυτό (βλ. τα bold).

Δηλώνεις λοιπόν ότι θα συνεχίσεις να δίνεις μαύρα χρήματα; Ναι ή όχι. Απλό είναι.

Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιείς ό,τι λέξεις κατεβάζει το κεφάλι σου, να προσπαθείς να μας πείσεις για αστείες λογικές και για έλειψη κριτικής ικανότητας και γενικά να χλευάζεις επειδή δεν έχεις επιχειρήματα και κάποιον καλύτερο τρόπο για να απαντήσεις, όμως τα γεγονότα παραμένουν:

1. Μαύρα χρήματα.

2. Ευνοημένα αφεντικά.

Αλλά θα το ξαναπώ άλλη μια φορά. Επειδή είσαι ένας από τους γνωστούς εδώ στο φόρουμ που σπεύδουν να κράξουν τον Έλληνα με δηλώσεις σου π.χ. "ελληνάρες που φοροδιαφεύγουν", είμαι σίγουρος ότι αν αύριο-μεθαύριο στα τηλεοπτικά κανάλια βγάλουν βαρύγδουπο τίτλο του στυλ "ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ" (για τα φιλοδωρήματα) πιστεύω θα είσαι ο πρώτος που θα κράξει τους "ελληνάρες καταναλωτές".

Και ας λες τώρα για tips και γύφτους που δεν πληρώνουν. Στην πραγματικότητα το μόνο που σε νοιάζει είναι να κράξεις κάποιον γύφτο και ελληναρά. Λογική από πίσω δεν φαίνεται να υπάρχει.

Δημοσ.

Πρωτον. Δεν απαντας σε αυτο που σε ρωταω (το POS δεν ειναι απαντηση, διοτι τα λεφτα καταληγουν στον τραπεζικο λογαριασμο του εργοδοτη για τα οποια ο εργοδοτης θα πρεπει να αποδωσει και ΦΠΑ, φορο εισοδηματος κλπ συνεπως το tip δεν θα το παρει ποτε το ατομο για το οποιο προοριζεται, δηλαδη ο σερβιτορος). Ασε που δεν υπαρχει τιμολογηση για το tip, αρα και σε POS να τα πληρωσεις, θα πρεπει να κοψει ο εργοδοτης ψευδεις παραστασεις , αν εχεις υποψιν σου τι ειναι. Αρα φοροδιαφυγη ειναι αυτο που προτεινεις εσυ...

Επισης αν ηταν να πληρωναμε με POS τα tips για πες μας πως θα γινοταν με τους ντελιβεραδες?

Μπαζει η λογικη σου απο καθε πλευρα. Αδικα κουραζεσαι: ΔΕΝ εχει θεσμοθετηθει φορολογια και τροπος εισπραξης της για τα tips. Το οτι εσυ ανακαλυψες φοροδιαφυγη για να κανεις την ψευτοεπανασταση σου και να σηκωσεις τα λαβαρα σου, ειναι αλλο ζητημα.

Δευτερον. Δεν ειπα, δεν υπονοησα, δεν χαρακτηρισα πουθενα γυφτο αυτον που δεν πληρωνει tips. Για την ακριβεια υποστηριξα ακριβως το αναποδο και μαλιστα στο μολις προηγουμενο ποστ μου στην απαντηση προς sistah. Ευλογα λοιπον, αντιλαμβανεται κανεις το προφανες. Οτι εκτος απο το οτι μπερδευεις βουρτσες με οδοντοβουρτσες και συγκρινεις στρατηγικους φοροφυγαδες (στους οποιους εγω αναφερομαι) με την "φοροδιαφυγη" των...tips, εχεις σοβαρο προβλημα και στην κατανοηση οσων διαβαζεις.

Ματαιη καθε συζητηση μαζι σου για πολλοστη φορα. Συνεχισε ελευθερα την επανασταση σου εναντιον των tips που ευνοουν τους... εργοδοτες :lol: Και μετα στειλε μου το ΣΔΟΕ τωρα που αποκαλυφθηκε οτι ειμαι στρατηγικος φοροφυγας επειδη αφηνω τιπς σε σερβιτορους και ντελιβεραδες :lol: Δικο σου.

• Like 1
Δημοσ.

Το tipping ειναι νοοτροπια παιδες, μην τσακωνεστε.

Ειμαι στο αμαξι με εναν Αμερικανο φιλο μου, βαζουμε βενζινη στο βενζιναδικο, μας καθαριζει τα τζαμια ο υπαλληλος, πληρωνω βενζινη, με ρωταει: δεν θα δωσεις tip για τα τζαμια, του λεω δεν συνηθιζεται στην Ελλαδα, βγαζει 5€ και του τα δινει.

• Like 3
Δημοσ.

Φιλε μου το φιλοδώρημα πλεον αποτελει τεκμήριο όπως και οι διακοπές.................................

Δημοσ.

Πρωτον. Δεν απαντας σε αυτο που σε ρωταω (το POS δεν ειναι απαντηση, διοτι τα λεφτα καταληγουν στον τραπεζικο λογαριασμο του εργοδοτη για τα οποια ο εργοδοτης θα πρεπει να αποδωσει και ΦΠΑ, φορο εισοδηματος κλπ συνεπως το tip δεν θα το παρει ποτε το ατομο για το οποιο προοριζεται, δηλαδη ο σερβιτορος). Επισης στον ντελιβερα πώς θα αφησω tip? Μπαζει η λογικη σου απο καθε πλευρα. Μην κουραζεσαι ομως, απλως δεξου οτι δεν εχει θεσμοθετηθει φορολογια και τροπος εισπραξης της για τα tips και move on.

Δευτερον. Δεν ειπα, δεν υπονοησα, δεν χαρακτηρισα πουθενα γυφτο αυτον που δεν πληρωνει tips. Για την ακριβεια υποστηριξα ακριβως το αναποδο και μαλιστα στο μολις προηγουμενο ποστ μου. Ευλογα λοιπον, αντιλαμβανεται κανεις το προφανες. Οτι εκτος απο το οτι μπερδευεις βουρτσες με οδοντοβουρτσες και συγκρινεις στρατηγικους φοροφυγαδες με την φοροδιαφυγη των...tips, εχεις σοβαρο προβλημα και στην κατανοηση οσων διαβαζεις.

Ματαιη καθε συζητηση μαζι σου για πολλοστη φορα.

0 επιχειρήματα για άλλη μία φορά και μόνο προσβολές.

Το POS απλά το αναφέρω και το έδωσε κάποιος άλλος ως απάντηση και δεν συμφωνώ με αυτόν τον τρόπο.

Αν δεν είσαι στραβός θα έβλεπες ότι αμέσως μετά έγραψα το εξής:

Και ας πούμε ότι δεν υπάρχει τρόπος. Και; Τα χρήματα εξακολουθούν να είναι μαύρα. Που μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι σημαίνει αυτό (βλ. τα bold).

Δηλώνεις λοιπόν ότι θα συνεχίσεις να δίνεις μαύρα χρήματα; Ναι ή όχι. Απλό είναι.

Επειδή θες εσύ ντε και καλά να δώσεις tip και δεν έχεις τρόπο δεν σημαίνει ότι δεν δίνεις μαύρα με αυτό που κάνεις.

Αλλά αν θες να συνεχίζεις να το παίζεις τρελίτσας σε αυτό το φόρουμ, θα συμφωνήσω ότι δεν έχει νόημα η συζήτηση μαζί σου.

Θα έπρεπε τουλάχιστον να ζητήσεις μια συγνώμη επειδή υποστήριζες ότι "δεν υπάρχει φόρος" αλλά που. Όταν κάνεις λάθος συνεχίζεις και χλευάζεις με τακτική μικρού παιδιού.

Moving on.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Το tipping ειναι νοοτροπια παιδες, μην τσακωνεστε.

Ειμαι στο αμαξι με εναν Αμερικανο φιλο μου, βαζουμε βενζινη στο βενζιναδικο, μας καθαριζει τα τζαμια ο υπαλληλος, πληρωνω βενζινη, με ρωταει: δεν θα δωσεις tip για τα τζαμια, του λεω δεν συνηθιζεται στην Ελλαδα, βγαζει 5€ και του τα δινει.

Δεν άντεξα.

DcTBOkc.png

• Like 3
Δημοσ.

0 επιχειρήματα για άλλη μία φορά και μόνο προσβολές.

Το POS απλά το αναφέρω και το έδωσε κάποιος άλλος ως απάντηση και δεν συμφωνώ με αυτόν τον τρόπο.

Αν δεν είσαι στραβός θα έβλεπες ότι αμέσως μετά έγραψα το εξής:

Επειδή θες εσύ ντε και καλά να δώσεις tip και δεν έχεις τρόπο δεν σημαίνει ότι δεν δίνεις μαύρα με αυτό που κάνεις.

Αλλά αν θες να συνεχίζεις να το παίζεις τρελίτσας σε αυτό το φόρουμ, θα συμφωνήσω ότι δεν έχει νόημα η συζήτηση μαζί σου.

Θα έπρεπε τουλάχιστον να ζητήσεις μια συγνώμη επειδή υποστήριζες ότι "δεν υπάρχει φόρος" αλλά που. Όταν κάνεις λάθος συνεχίζεις και χλευάζεις με τακτική μικρού παιδιού.

Moving on.

Tελικα το POS το αναφερεις για να απαντησεις σε αυτο που σε ρωτησα ή το αναφερεις επειδη το ειδες απο αλλον, αλλα χωρις να συμφωνεις; :lol:

Aπαντηση για το πώς θα πληρωνω το φορο που αντιστοιχει "στην δωρεα" για ενα tip, εχεις ή δεν εχεις; Εαν δεν εχεις, μαντεψε πως χαρακτηριζονται οσα γραφεις εδω και 1 σελιδα.

Αν εχεις απαντηση, συνεχιζω να περιμενω να μου την πεις κι εμενα εδω και 2-3 ποστς που σε ρωταω...

ΥΓ. Μετα απο το οτι τα tips πρεπει να τα πληρωνω με POS, μετα το οτι με τα tips βοηθαω τα αφεντικα, μετα το οτι με τα tips γινομαι αυτοματως στρατηγικος και συνειδητος φοροφυγας, τωρα πλεον ο θεουλης μου υποδεικνυει να ζητησω και συγγνωμη για το λαθος μου :lol: (???)

Δημοσ.

Tελικα το POS το αναφερεις για να απαντησεις σε αυτο που σε ρωτησα ή το αναφερεις επειδη το ειδες απο αλλον; :lol:

ΥΓ. Μετα απο το οτι τα tips πρεπει να τα πληρωνω με POS, μετα το οτι με τα tips βοηθαω τα αφεντικα, μετα το οτι με τα tips γινομαι αυτοματως στρατηγικος και συνειδητος φοροφυγας, τωρα πλεον ο θεουλης μου υποδεικνυει να ζητησω και συγγνωμη :lol:

Θα αφήσω κάποιον άλλον να σου λύσει την απορία μιας και σου έχω απαντήσει 3 φορές το ίδιο πράγμα και το παίζεις τρελίτσας. Την απάντηση δεν την έβαλες στην παράθεσή σου προηγουμένως. Οι απαντήσεις μου είναι ξεκάθαρες. Και έγραψες κάτι τελείως λάθος και σου έδειξα το νόμο που το αποδεικνύει και εσύ αντιδράς χλευάζοντας. Αν δεν θες μην ζητάς συγνώμη, αλλά όλο και λιγότεροι θα σε παίρνουν στα σοβαρά να ξέρεις.

• Like 1
Δημοσ.

Θα αφήσω κάποιον άλλον να σου λύσει την απορία μιας και σου έχω απαντήσει 3 φορές το ίδιο πράγμα και το παίζεις τρελίτσας. Οι απαντήσεις μου είναι ξεκάθαρες. Έγραψες κάτι τελείως λάθος και σου έδειξα το νόμο που το αποδεικνύει και εσύ αντιδράς χλευάζοντας. Αν δεν θες μην ζητάς συγνώμη, αλλά όλο και λιγότεροι θα σε παίρνουν στα σοβαρά να ξέρεις.

Δεν εχεις απαντησει σε τιποτα.

Εκανες μια προσπαθεια να πεις για το POS και μετα την μαζεψες αρων-αρων δικαιολογουμενος οτι "δεν ηταν δικη σου ιδεα, απλα την ειδες απο αλλον και την ανεφερες χωρις να συμφωνεις". Αμα εχεις επιχειρηματα...

Ειναι προφανες λοιπον, εδω και 1 σελιδα οτι δεν διαθετεις καποια απαντηση για το πώς μπορουμε να πληρωνουμε τον Χ φορο που ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΕΣΥ οτι αντιστοιχει στα tips.

Αρα οσα γραφεις στην προηγουμενη σελιδα περι φοροδιαφυγης των tips κλπ, καταλαβαινεις σε ποια σφαιρα ανηκουν-δε θα στο πω εγω γιατι σε βλεπω και ευεξαπτο και θα με βαζεις παλι να ζηταω συγγνωμες για τις...αστειοτητες που φανταζεσαι&γραφεις εσυ :lol:

Δημοσ.

Δεν εχει απαντησει κατι.

Εκανες μια προσπαθεια να πεις για το POS και μετα την μαζεψες αρων-αρων δικαιολογουμενος οτι "δεν ηταν δικη σου ιδεα, απλα την ειδες απο αλλον και την ανεφερες χωρις να συμφωνεις".

Ειναι προφανες λοιπον, εδω και 1 σελιδα οτι δεν διαθετεις καποια απαντηση για το πως μπορουμε να πληρωνουμε τον Χ φορο που ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΕΣΥ οτι αντιστοιχει στα tips.

Αρα οσα γραφεις στην προηγουμενη σελιδα περι φοροδιαφυγης των tips κλπ, καταλαβαινεις σε ποια σφαιρα ανηκουν, δε θα στο πω εγω γιατι σε βλεπω και ευεξαπτο και θα με βαζεις παλι να ζηταω συγγνωμες :lol:

Ξανά αυτό που έγραψα:

Με πληρωμή σε POS - που είπε πριν κάποιος - αν θες ντε και καλά να δώσεις (αν και σιγά που θα πάρει τα χρήματα ο υπάλληλος).

Ένα μικρό παιδάκι καταλαβαίνει από το παραπάνω ότι εξ' αρχής δηλώνω ότι το είπε κάποιος άλλος και ότι δεν μου καλαρέσει η ιδέα (βλ. την παρένθεση) οπότε δεν έχω λόγο να μαζέψω τίποτα.

Ένα μικρό παιδάκι επίσης καταλαβαίνει ότι δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχει τρόπος και ότι ανέφερα το POS μόνο και μόνο επειδή εσύ είπες ότι τρόποι δεν υπάρχουν καθόλου. Οπότε και εγώ σου λέω ότι ορίστε υπάρχει ένας.

Και άμα εσύ έχεις κάποιο σενάριο που δεν παίζει POS όπως το να έρθει ο ντελιβεράς στο σπίτι σου, δεν έχει καμία απολύτως σημασία όπως βλέπεις. Γιατί; Γιατί "ας πούμε ότι δεν υπάρχει τρόπος. Και;". Γι' αυτό.

Εσύ τώρα αν θες ντε και καλά να νιώσεις νικητής σε μια αντιπαράθεση συνέχιζε να λες "χαχαχα δεν μου έδειξες κανέναν τρόπο και τα μαζεύεις και μπλα μπλα" λες και εγώ προσπάθησα ποτέ για κάτι τέτοιο. Προσπάθησε και αν θες να με χαρακτηρίσεις ευέξαπτο ή εκνευρισμένο που είναι γνωστή παιδική τακτική και βάλε και χαρούμενες φατσούλες του στυλ - "χαχα σε εκνεύρισα άρα νίκησα". Το τι λες δεν έχει σημασία και δεν αλλάζει τα γεγονότα.

Σου εξηγώ για τέταρτη φορά ότι δεν έχει σημασία αν υπάρχει τρόπος, υπάρχει όμως νομοθεσία.

Υπάρχει φόρος και δεν είναι "φανταστικός", σου τον έδειξα, και συνεχίζεις να το παίζεις τρελίτσας.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...