McNerd Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Τι πιστεύετε για αυτή τη συγκρυία; Πώς μπορεί ένας πρίγκιπας, ή ας πούμε ένας άντρας που λόγω κύρους και περιούσιας θεωρητικά μπορεί να έχει όποια θελήσει, και ειδικά πόσο μάλλον ο άκυρος εμφανισιακά, να αφήσει αυτήν : και (εν μέσω τεράστιας κοινωνικής κατακραυγής, μιντιακής παρακολούθησης, και φόβο βασιλικής αποκλήρωσης) να πιάσει γκόμενα εφ' όρου ζωής αυτήν: Βιτσιόζος; Μερακλής; Κρυφό ταλέντο η μαντάμ; 'Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου; Τι δεν καταλαβαίνω; Αν υπάρχουν πτυχές του θέματος που αγνοώ ας με ενημερώσει κάποιος. Γεια σου ρε Κάρολε..
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Το ξέρεις ότι δεν μετράνε όλοι οι άνθρωποι την εμφάνιση σε τεράστιο βαθμό ε; Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2017 από Επισκέπτης
sargio01 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Το ξέρεις ότι δεν μετράνε όλοι οι άνθρωποι την εμφάνιση σσ τεράστιο βαθμό ε;Αυτό συν ts το οτι στην προκειμένη περίπτωση δεν διάλεξε ο ένας τον άλλο. Ξέρεις τώρα πως είναι αυτά στους γαλαζοαίματους κύκλους, δεν ξέρεις;
sargio01 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Βέβαια ξέρω! Δεν φαντάζεσαι πόσο σκληρό είναι αυτό για 'μας τους πρίγκιπες... (Αγοραπωλησίες είναι.) 1
Anorymous Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Τρεις ειναι οι εκδοχες ειτε μαγευτηκε απο τον χαρακτηρα της ή ειναι πολυ καλη στο σεξ ή τελος κατι ξερει και τον εκβιαζει
Apoll Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Τι πιστεύετε για αυτή τη συγκρυία; Πώς μπορεί ένας πρίγκιπας, ή ας πούμε ένας άντρας που λόγω κύρους και περιούσιας θεωρητικά μπορεί να έχει όποια θελήσει, και ειδικά πόσο μάλλον ο άκυρος εμφανισιακά, να αφήσει αυτήν : Βιτσιόζος; Μερακλής; Κρυφό ταλέντο η μαντάμ; 'Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου; Τι δεν καταλαβαίνω; Αν υπάρχουν πτυχές του θέματος που αγνοώ ας με ενημερώσει κάποιος. Γεια σου ρε Κάρολε.. Μετά από 30 χρόνια, τώρα ξύπνησες; 1
DrLo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Γιατί αποκλείεται το ενδεχόμενο η Νταϊάνα να ήταν απλά ανυπόφορη ? ... προσωπικά από όποια ντοκυματέρ έχω δει γι' αυτή, και περισσότερο από το τελευταίο που έκανε θόρυβο, μου έδωσε την εντύπωση ενός κακομαθημένου κοριτσιού. Ο κάρολος μου μοιάζει περισσότερο με θύμα της όλης κατάστασης γιατί προφανώς δεν είχε την "βασιλική άδεια" να παντρευτεί μια και καλή αυτή που γούσταρε. 3
gatokoritso Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 αυτη γουσταρε απο απο παλια.το οτι δεν ειναι ωραια ε περι ορέξεως... 2
crom251 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Γιατί αποκλείεται το ενδεχόμενο η Νταϊάνα να ήταν απλά ανυπόφορη ? ... προσωπικά από όποια ντοκυματέρ έχω δει γι' αυτή, και περισσότερο από το τελευταίο που έκανε θόρυβο, μου έδωσε την εντύπωση ενός κακομαθημένου κοριτσιού. Ο κάρολος μου μοιάζει περισσότερο με θύμα της όλης κατάστασης γιατί προφανώς δεν είχε την "βασιλική άδεια" να παντρευτεί μια και καλή αυτή που γούσταρε. Εντωμεταξυ ο Καρολος ειχε μονο μια γκομενα, αυτην που πραγματικα αγαπησε και την οποια παντρευτηκε στο τελος, ενω η Αγια Νταιανα πρεπει να ειχε ξεπεταξει καμια 50αρια γκομενους, απο κηπουρους και μπραβους μεχρι εφοπλιστες... Επισης ποσο παλαβος πρεπει να ειναι καποιος να καθεται να λεει με λεπτομερειες τα οικογενειακα του σε καποιο τυχαρπαστο δασκαλο και μαλιστα να τα βιντεοσκοπει... Το αναχρονιστικο παλατι την πατησε γερα με την Νταιανα. Νομισαν οτι βρηκαν την χαμηλοβλεπουσα-παρθενα Αγγλιδα αριστοκρατισσα αλλα τους εκατσε ενα μισοτρελλο τσοκαρο... 1
efo355 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Κοιτάζω τη χρονολογία του thread και λέω δεν μπορεί κάποιος θα το ξέθαψε και βλέπω λάθος... Ξανακοιταω πάλι τα ίδια. Μήπως ο ts είναι ο John titor του παρελθόντος; 1
sistah Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Ουτε το Ciao τετοιο θαψιμο για το τι κανουν στο κρεβατι τους και ποσο ομορφοι ειναι. Γιατι να μην σχολιασουμε το εργο που αφησε (οποιο και να ειναι αυτο), που στη τελικη αυτο ειναι που εχει αξια, και οχι με ποσους πηγε η Νταϊάνα..
HALF EVIL Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Ποιός χέστηκε στο φινάλε για τους κοπρόσκυλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις