arnold94 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 γεια σας παιδια εκατσα εγραψα ολες τις αγγελιες για να δω τι παιζει στην αγορα...ποιες απ αυτες θα προτεινατε σαν καλες δουλειες να κυνηγησω;.. δεν εχω κανενα πτυχιο απο σχολη
thomasG4 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Παίκτης Survivor 2 δεν βλέπω και με απογοητεύεις... 2
momotis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 γεια σας παιδια εκατσα εγραψα ολες τις αγγελιες για να δω τι παιζει στην αγορα...ποιες απ αυτες θα προτεινατε σαν καλες δουλειες να κυνηγησω;.. δεν εχω κανενα πτυχιο απο σχολη Κίνηση μάτ,αν το στυλό είναι αγιασμένο. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα. Οι χειρόγραφες σημειώσεις δεν είναι ευκρινείς, είναι καλύτερο να τις κάνεις type και να κάνεις upload το αρχείο.
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μόνος σου δεν ξέρει τι να επιλέξεις και τι είναι καλό για εσένα και ρωτάς άλλους;
MikeJ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Για να μας βοηθήσεις λίγο περισσότερο, πάτα πάνω στην κάθε αγγελία που θα βρεις και γραψε σε ενα χαρτί όλη τη περιγραφή της κάθε αγγελίας και μετά βγάλτα φωτο και ανέβασε τα εδώ να σου πούμε. Τα λέμε το 2057. 3
arnold94 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μόνος σου δεν ξέρει τι να επιλέξεις και τι είναι καλό για εσένα και ρωτάς άλλους;ηθελα μια γνωμη τι αξιζει απ αυτα για να γινουμε λιγο οικονομικα ανεξαρτητοι απο γονεις πριν βρουμε μονιμη δουλεια με πτυχιο απο σχολη
YourTrueLegend Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 γεια σας παιδια εκατσα εγραψα ολες τις αγγελιες για να δω τι παιζει στην αγορα...ποιες απ αυτες θα προτεινατε σαν καλες δουλειες να κυνηγησω;.. δεν εχω κανενα πτυχιο απο σχοληΥπαρχει και το print screen ψηλε. Για να μας βοηθήσεις λίγο περισσότερο, πάτα πάνω στην κάθε αγγελία που θα βρεις και γραψε σε ενα χαρτί όλη τη περιγραφή της κάθε αγγελίας και μετά βγάλτα φωτο και ανέβασε τα εδώ να σου πούμε. Τα λέμε το 2057. Επισης να γραψει και το url της καθε αγγελιας (στο χαρτι). Τα λεμε το 2157 1
zio10 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Στείλε παντού κι αν σε θέλουν αρκετοί αποφασίζεις μετά που θα πας (με τη βοήθεια μας φυσικά! ).
Predatorkill Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 8η φωτο, 14η γραμμη. Πολυ καλη περιπτωση με καλη αμοιβη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις