Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι από τους καταραμένους που ακόμα και όταν ξυριζονται αφήνουν αυτή τη γκριζομπλε σκιά. Και όσες φορές και να το περάσω μένει εκεί το πουστικο.

Μακάρι να μην έβγαζα γένια ποτέ και να μην παιδευομουν κάθε μέρα με το ξύρισμα...γιατί δε γουστάρω τα γένια με την καμία. Αλλά....

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και αισθητικα δεν νομιζω οτι θα αρεσει περισσοτερο απο το γκριζομπλε που αναφερεις..

Στη θεση σου θα επαιζα μπαλα με γεννια 2-3 ημερων ή και παραπανω, αναλογως τι σου παει περισσοτερο.

Πιθανως παντως να υπαρχουν κι αλλες λυσεις, πχ φανταζομαι οτι θα σε βοηθουσε να αραιωσουν καπως, γιατι το "προβλημα" σου ειναι οτι λογικα ειναι πολυ πυκνα. Δεν ξερω αν ειναι εφικτο ομως.

Δημοσ.

Γένια 2-3 ημερών; Τι λες Χριστιανε μου, δε πηδάω από κανα γκρεμό καλύτερα; Είμαι εναντίον των γενιών σε οποιαδήποτε μορφή ΕΙΔΙΚΑ τώρα που σχεδόν όλοι αφήνουν μουσι λες και είναι Εβραίοι. Δεν ακολουθώ.

Και ναι είναι πυκνά παναθεμα με, αλλά τι να κάνω. Κληρονομικότητα είναι αυτή.

• Like 3
Δημοσ.

Γένια 2-3 ημερών; Τι λες Χριστιανε μου, δε πηδάω από κανα γκρεμό καλύτερα; Είμαι εναντίον των γενιών σε οποιαδήποτε μορφή ΕΙΔΙΚΑ τώρα που σχεδόν όλοι αφήνουν μουσι λες και είναι Εβραίοι. Δεν ακολουθώ.

Ενημερωτικά, στις γυναίκες αρέσει να τις τσιμπάνε χαμηλά.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν σου ειπα να αφησεις μουσια, για γενια 2-3 ημερων μιλησα (προτεινα).

Στο λεω γιατι σε περιπτωσεις σαν τη δικη σου οσο "ασχημο" ειναι το φρεσκοξυρισμενο προσωπο, αλλο τοσο ωραια ειναι τα γεννια 2-3-4 ημερων. Απο εκει και περα, περι ορεξεως.

Δεν ξερω τι θα καταληξεις να κανεις, αλλα την μονιμη αποτριχωση στο προσωπο σου, προτεινω να την σκεφτεις αρκετα καλα πριν τελικα αποφασισεις να την κανεις.

ΥΓ> Ρωτα καμια γυναικα του κυκλου σου και της εμπιστοσυνης σου παντως. Και για το πως σε προτιμαει και για το πως θα μπορουσες να αντιμετωπισεις το προβλημα. Και γνωμη -προς ωφελος σου- μπορει να αλλαξεις και καλυτερη λυση μπορει να σου βρει, ξερουν αυτες απο καθε ειδους αποτριχωση.

Δημοσ.

Μου ήρθε στο μυαλό αυτός:

Untitled.jpg 535full-thanasis-eythimiadis.jpg

Όταν τον πετύχαινα έλεγα «πω, πώς την παλεύει μ' αυτό το πράγμα».

Στο στρατό πρέπει να του τα σκότισαν.

• Like 3
Δημοσ.

Για 2 ημερών τι μηχανή προτείνετε? Έχω μια κουρευτική remington αλλά δεν μου πολύ αρέσει το αποτέλεσμα θα ήθελα να τα παίρνει λίγο περισσότερο.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ειχα ενα παλικαρι στο στρατο με τοσο πυκνα γενια που ακομα και ξυρισμενος ηταν αξυριστος.Στο τελος νομιζω, πρεπει να πηρε ειδικη αδεια απο τον διοικητη, και ο λοχαγος εαν θυμαμαι καλα(περασαν και αρκετα χρονια) εκανε τα στραβα ματια.Ξυριζοταν πιο αραια, γιατι το προσωπο του ειχε  ερεθισθει απο το ξυρισμα.Εγω παλι στα 19 μου, με κοντρα ξυρισμα  την εβγαζα με  2 φορες την εβδομαδα.

Τωρα για την περιπτωση πρεπει να υπαρχουν κρεμες που αδυνατιζουν την τριχα και την κανουν να μεγαλωνει πιο αργα.

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ στο στρατό, μου είχαν σκοτίσει τα @@. Μα τους έλεγα τώρα το πρωί ξυρίστηκα! Δε με πίστευαν! Μέχρι που φώναξα τον διοικητά στο πρωινό ξύρισμα να δει πως όντως είχα δίκιο κ σταματήσαν. Μέχρι να αλλάξω στρατόπεδο. 

Δημοσ.

Tα ιδια. Δεν αντέχω να μένω αξυριστος. Απεχθάνομαι τις τριχες στο προσωπο.

Χρησιμοποιώ καλά ξυραφάκια του εμπορίου με 4πλη σειρά τουλάχιστον και καλό αφρο. 

Μια χαρά ειμαι.

(πάντως εδω και μερικά χρόνια ως γνωστόν ειναι της μοδας το μουσι του Ραμσή, ή το ατημέλητο. Τουλάχιστον οι γυναίκες πλέον γουστάρουν το μπρουτάλ. Απόδειξη ο Ντάνος :P :P :P 

Δημοσ.

Είμαι από τους καταραμένους που ακόμα και όταν ξυριζονται αφήνουν αυτή τη γκριζομπλε σκιά. Και όσες φορές και να το περάσω μένει εκεί το πουστικο.

Μακάρι να μην έβγαζα γένια ποτέ και να μην παιδευομουν κάθε μέρα με το ξύρισμα...γιατί δε γουστάρω τα γένια με την καμία. Αλλά....

Φίλε τι δουλειά κάνεις αν επιτρέπεται;
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...