Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλαίω.Είσαι ελάχιστα γκαντέμης.

Και ο τυπος μαζι με τον τυπο που εδωσε τα στοιχεια (καποιον υπαλληλο καταστηματος κινητης ισως), απιστευτα στοκοι και ηλιθιοι.

• Like 1
  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαζεψε ατομα απο το insomnia και αντε για ξυλο :) Τους πλακωνετε και τελειωνει το θεμα :)

-παιξτο τρελος, πες δωσε μου τα στοιχεια σου μια που εσυ εχεις τα δικα μου και θα συναντηθουμε μετα θελω να ξερω με ποιον θα συναντηθω.

Μολις τα παρεις κλεισε το τηλεφωνο, ετσι θα εχεις τα στοιχεια του σε περιπτωση που στην πεσουν αν βρουν τα στοιχεια σου.

Εσυ τους ειπες οτι μοιαζει το επωνυμο μου; μηπως αρχισουν να ψαχνουν απο τον χρυσο οδηγο...

Δημοσ.

Και ο τυπος μαζι με τον τυπο που εδωσε τα στοιχεια (καποιον υπαλληλο καταστηματος κινητης ισως), απιστευτα στοκοι και ηλιθιοι.

Μπορει να μην μεσολαβησε τριτος. Αν τα στοιχεια του κινητου του δεν ειναι σε καθεστως απορρητου, τοτε μπορει απλα ο αλλος να ανοιξε τον καταλογο των εταιρειων κινητης, να βρηκε το ιδιο ονοματεπωνυμο και να αρχισε τα τηλεφωνα...

• Like 1
Δημοσ.

Σιγα μην ασχοληθω παραπανω, επειδη καποιος με τον οποιο εχω σχεδον το ιδιο επιθετο του πουλησε λαθος κινητο...

Δημοσ.

Σιγα μην ασχοληθω παραπανω, επειδη καποιος με τον οποιο εχω σχεδον το ιδιο επιθετο του πουλησε λαθος κινητο...

Και αν ερθουν στο σπιτι σου;

Δημοσ.

Που λετε κάποιοι να ζητησει το ονομα αυτου που του τηλεφωνει, ποιος βεβαιωνει οτι θα του δωσει τα πραγματικα του στοιχεια, ειδικα αν πρόκειται για απατη.

Οπως ειπε και η αστυνομια, καμμια συναντηση μαζι του.

Πες οτι δεν δεχεσαι καμμια συναντηση μαζι του και αν θελει ας σου κανει μυνηση. Επισης πες του οτι αν δεν σταματησει να σε παρενοχλει θα πας στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος και θα τον καταγγειλεις για εκβιασμο και επισης οτι εχεις ενημερωσει την αστυνομια.

• Like 1
Δημοσ.

Και τι κερδιζουν με αυτο; γιατι να μην επιτεθούν σε έναν τυχαίο στον δρόμο; δεν ειναι οτι πχ εχουνε κανονίσει να του πουλήσουν κατι και θα κουβαλάει πάνω του πολλά λεφτα

Πολυ περίεργα ολα αυτα

Οτι να ναι, ξαναδιάβασε την ιστορία γιατί μάλλον δεν κατάλαβες και πολλά. Το επιχείρημα με τον περαστικό εντελώς εκτός τόπου και χρόνου.

Δημοσ.

Που λετε κάποιοι να ζητησει το ονομα αυτου που του τηλεφωνει, ποιος βεβαιωνει οτι θα του δωσει τα πραγματικα του στοιχεια, ειδικα αν πρόκειται για απατη.

Οπως ειπε και η αστυνομια, καμμια συναντηση μαζι του.

Πες οτι δεν δεχεσαι καμμια συναντηση μαζι του και αν θελει ας σου κανει μυνηση. Επισης πες του οτι αν δεν σταματησει να σε παρενοχλει θα πας στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος και θα τον καταγγειλεις για εκβιασμο και επισης οτι εχεις ενημερωσει την αστυνομια.

Ακριβώς ότι του πα στην τελευταία συνομιλία. 

Δημοσ.

Και τι απαντησε αυτος;

Οτι θα κανει μηνυση.

Βεβαια το ιδιο λεει απο το πρωτο τηλεφωνημα.

Το χω γραψει και σε πιο παλιο post. Στο ΑΤ μου ειπαν πως ΑΝ κανει μηνυση, θα ειναι κατά αγνώστων.

Μετα ξετυλίγεται το κουβάρι.

Δημοσ.

Παιδία Σορρυ κ όλας που πετάγομαι δεν ξέρω αν έχει σχέση τόσο με το ποστ αλλά αναφορικά παλιά είχα έναν αριθμό σιμ δικό μου της βόνταφον. Άλλαξα αριθμό και εκείνον απλά τον πέταξα. Εντελώς τυχαία στην εταιρία που δουλεύω έρχεται μια κυρία και σαν αριθμό μου δίνει αυτόν που είχε πριν 7 χρόνια και πέταξα! Και μάλιστα ήταν δηλωμένο στο όνομα της. Δεν ξέρω αν παίζει τίποτα με τις εταιρίες αν βλέπουν αριθμούς που δεν χρησιμοποιούνται τους δίνουν άλλου

και στην κινητη τηλεφωνια γινεται αυτο και στην σταθερη.ακυρωνεται η παλια sim βγαινει αλλη και το δινουν ξανα.
  • Like 1
Δημοσ.

Δωσε ονομα Καλαντας Χρηστος του Καρβουδιρη του Κωστα . Πες το τηλεφωνο δεν κανει ντραγκα ντραγκα και πες του να βρεθειτε για σκορδοψωμο. Γενικως ψαξε για "Φουσεκη" και απαντησε αναλογα αν εχεις χρονο ορεξη και διαθεση για κόντρα τρολλαρισμα

• Like 2
Δημοσ.

Δωσε ονομα Καλαντας Χρηστος του Καρβουδιρη του Κωστα . Πες το τηλεφωνο δεν κανει ντραγκα ντραγκα και πες του να βρεθειτε για σκορδοψωμο. Γενικως ψαξε για "Φουσεκη" και απαντησε αναλογα αν εχεις χρονο ορεξη και διαθεση για κόντρα τρολλαρισμα

Λολ!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Προτιμώ να του πω πως ειμαι ο Νικος ο Κουκος μιλαω απο VHF κατω απο πιλοτική διάβαση και θέλω να μου στειλει μια τριγωνική 2ΚΡ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...