μπιπ μπιπ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Γιατί δεν μπορώ να βρω με τίποτα παλιές εισερχόμενες μεταφορές στο ebanking; Στο ιστορικό βλέπω μόνο κινήσεις που έχω κάνει εγώ. Εγώ θέλω να δω π.χ. λεφτά που μου έβαλαν τον Γενάρη του 2016. Εσείς μπορείτε να δείτε;
SnapShot Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 συνήθως σε όλα τα ebanking έχεις χρονικό παράθυρο εξαμήνου
gokuthelegend Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Νομίζω μπορείς να δεις κινήσεις μέχρι 6 μήνες πίσω. Αν θες μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τότε θα πρέπει να περάσεις από την τράπεζα.
Anorymous Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Γιατί δεν μπορώ να βρω με τίποτα παλιές εισερχόμενες μεταφορές στο ebanking; Στο ιστορικό βλέπω μόνο κινήσεις που έχω κάνει εγώ. Εγώ θέλω να δω π.χ. λεφτά που μου έβαλαν τον Γενάρη του 2016. Εσείς μπορείτε να δείτε; 6 μηνες μπορεις να δεις μετα πας τραπεζα και πληρωνεις εξτρα , ρωτησα προσφατα
SnapShot Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 καλά μην φανταστείς ψιλολόγια Ανάλογα με τις σελίδες εκτύπωσης
μπιπ μπιπ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Α στα εκτυπωνουν και στα δίνουν. Πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν φαίνονται στο ebanking.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα