Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

εσυ λες οτι ο δικαστης θελει να τους σοφρονισει εχω λεω οτι δεν τοον νοιαζει απλα βγαζει την ποινη 

Προφανώς αντλείς την άποψή σου από την πολυετή σου εμπειρία στο χώρο των δικαστηρίων... 

• Like 11
  • Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανώς αντλείς την άποψή σου από την πολυετή σου εμπειρία στο χώρο των δικαστηρίων...

Επαρση?

Η απλα το ευκολο θυμα τρωει κραξιμο.

• Like 1
Δημοσ.

Απλά σε σοβαρά θέματα η ημιμάθεια είναι χειτεροτερη από την αμάθεια. Σκέφτεται μια λάθος άποψη κάποιος να την θεωρεί σωστή και να ψάχνεται αύριο-μεθαύριο με τις επιλογές που έκανε..

Δημοσ.

μας εχουνε πρηξει τα ιδομεζέα7 μας με τον σωφρονισμό

Παγκοσμιο comment, +1000 απο μενα.

Κατα τα αλλα το ποστ δεν παει πουθενα.

Απολαμβανω τους γνωστους δικαστες/δικηγορους/προπονητες/διαιτητες του φορουμ που μας εχουν φλομωσει στη συμβουλη.

Προσεξτε και λιγο εσεις που παλευετε να μιλησετε ελληνικα,γιατι γραφετε κατι αρλουμπες που βγαζουν ματι.

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά σίγουρα δεν μπορώ να είμαι και όλη την ώρα με το κινητό στο χέρι, εργάζομαι κιόλας.

Δεν ξέρω που να πρωτο απαντήσω.

Πρώτον με το να σχηματίσω μια πρώτη άποψη για το θέμα δε σημαίνει ότι θα σταθώ στα λεγόμενα σας απαραίτητα.

Και δε τον έπιασαν στη Νάξο αλλά σε άλλο νησί των Κυκλάδων.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

φυσικα και οχι απλα απο γνωστους που ετυχε να εχουν δικαστηρια ειδα οτι σκοπος δεν ηταν ο σοφρονισμος αλλα η επιβολη ποινης

Δημοσ.

paredwse : εισαι δικαστης ? δικηγορος μηπως? θες να μιλησουμε για την πραγματικη εννοια δικαιοσυνης ή απλα να μιλαμε για να μιλαμε.....  

Δημοσ.

φυσικα και οχι απλα απο γνωστους που ετυχε να εχουν δικαστηρια ειδα οτι σκοπος δεν ηταν ο σοφρονισμος αλλα η επιβολη ποινης

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο μοναδικός αντικειμενικός σκοπός μιας ποινής είναι ο σοφρονισμος ?

Δημοσ.

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο μοναδικός αντικειμενικός σκοπός μιας ποινής είναι ο σοφρονισμος ?

για μένα έτσι έπρεπε να ήταν κάνεις κάτι τιμώρησε για αυτό και μετά δεν το ξανακάνεις, αν μιλήσουμε πολύ γενικά οι "ποινές" που μου έβαζε η μητέρα μου όταν ήμουν μικρός ήταν για σωφρονισμό όχι απλά για να με τιμωρήσει , μικρός λοιπόν που είχα πάρει ένα παιχνίδι από ένα άλλο παιδάκι στο δημοτικό που το ξέχασε με τιμώρησε με τέτοιο τρόπο ώστε να καταλάβω ότι αυτό είναι κλεψιά και δεν πρέπει να το ξανακάνω.

Δημοσ.

Ποσο μου αρεσει αυτο το φορουμ. Ξεκινησε ο ts με το προβλημα του καγκουρα αδερφου του ο οποιος απο οτι φανηκε ειναι ολιγον ναρκωμανης και καταληγουμε για την εννοια-ουσια της δικαιοσυνης!  Ισως σε μερικες σελιδες ακομα μπει και το θεμα του προσφυγικου που ειναι και επικαιρο :)

• Like 7
Δημοσ.

Ποσο μου αρεσει αυτο το φορουμ. Ξεκινησε ο ts με το προβλημα του καγκουρα αδερφου του ο οποιος απο οτι φανηκε ειναι ολιγον ναρκωμανης και καταληγουμε για την εννοια-ουσια της δικαιοσυνης!  Ισως σε μερικες σελιδες ακομα μπει και το θεμα του προσφυγικου που ειναι και επικαιρο :)

δεν εχεις αδικο!

• Like 2
Δημοσ.

Aυτο δειχνει ποσο καλη παρεα ειμαστε  :-D

Ετσι γινεται και στην πραγματικοτητα οταν εισαι σε καλη παρεα ξεκινάς κουβέντα για το πιπινι διπλα και καταλήγετε να αναλύετε την δημιουργια του σύμπαντος   :P

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπική χρήση md,  και το κύριο μέλημά σου είναι να γλυτώσει το δικαστήριο, και όχι να βρεθεί κάποιος τρόπος να συνετιστεί πριν πετάξει τη ζωή του στον κάλαθο των αχρήστων?!

Ξανασκέψου τις προτεραιότητες που έχεις θέσει. Ισως βγεί κάτι θετικό απο αυτή την υπόθεση.

Εύκολα και επιπόλαια συμπεράσματα απο ένα απαίδευτο μυαλό.

Δημοσ.

Εύκολα και επιπόλαια συμπεράσματα απο ένα απαίδευτο μυαλό.

Μπορει να μην είμαι ο Λυσίας ουτε ειπα ποτε οτι ειμαι αυθεντία σε τέτοια θέματα, εντούτοις εχω το δικαίωμα να εκφέρω απλά την γνώμη μου σε αυτό το θέμα σχετικά με την δικαιοσύνη και τον σωφρονισμό τίποτα παραπάνω 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...