panira Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Καλησπερα, Θα ηθελα να κανω λιγο μια ιδιατερη ερωτηση.Απο μικρος μου αρεσαν θυμαμαι ιδιατερα τα οπλα (βλεπε απο τα battlefields call of duty κτλ), οποτε θα ηθελα να αποκτησω την εμπειρια του να ριχνεις με ενα αληθινο οπλο. Υπαρχει αραγε στην Αθηνα καποιο shooting range (σαν αυτα στην Αμερικη) οπου μπορει να παει καποιος ασχετος σαν εμενα και να ριξει?
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 http://skomat.gr Όχι, πρέπει να γραφτείς σε όμιλο σκοποβολής.
NikosKallithea Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Άσχετος όχι, πρεπει να είσαι πιστοποιημένο μέλος
txcellas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μια χαρά μπορείς απλά είναι λίγο ακριβό άθλημα. Θα γραφτείς σε ένα σκοπευτικο σύλλογο με τη συνδρομή σου και Θα ρίχνεις εκεί με τα όπλα που έχουν. Συνδρομές από 30-100 ευρώ υπάρχουν +- αλλά χτυπάνε άλλου (στις τιμές των σφαιρών) Περνάς από γιατρούς κλπ και είσαι ωραίος.
Sheogorath Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Και να έχεις κάνει το στρατιωτικό σου. Σε αθλητική ομάδα τουλάχιστον είναι απαραίτητο.
stelios18120 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Επειδη ασχολουμε με το θεμα Να ξερεις πριν ξεκινησεις ειναι ακριβο χομπυ και μεσο ορο θα σου κοστιζει ανα μηνα 100-130€ (αν θελεις να ακολουθησεις κανονικα)
BlueBlade Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Το είχα κοιτάξει και εγώ το θέμα μια εποχή. Στην Ελλάδα από ότι έχω δει έχουμε μόνο κάτι ομίλους - συλλόγους που δεν έχουν ποικιλία. Ρίχνεις μόνο με πιστολάκια άντε και καμία κυνηγετική καραμπίνα. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Μπορείς να κοιτάξεις σε χώρες της Κεντρικής Ευρώπης (Τσεχία παράδειγμα) που είναι πολύ πιο ελεύθερα τα πράγματα και κλείνεις ημερομηνίες, πας σαν γκρουπάκια (από 2 άτομα μέχρι 4) και ρίχνεις για 2-3 ώρες ότι όπλο γουστάρεις. Από όπλα εποχής ψυχρού πολέμου μέχρι σημερινά όπλα που χρησιμοποιούν σύγχρονα στρατεύματα όπως Ak47, M16, Sniper κτλ.
panira Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Σας ευχαριστω, δεν μπορω δυστυχως να δινει ενα τετοιο ποσο καθε μηνα,συν και η ταλαιπωρία με γιατρους τρεξιμο για χαρτια κτλ. Αυτο που ανεφερες με την Τσεχια μου φανηκε καλη επιλογη
BlueBlade Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Ναι ρε που να μπεις σε τέτοια διαδικασία. Να ρίξεις με όπλο μια φορά θες έτσι και αλλιώς, όχι να ασχοληθείς με το άθλημα. Η Τσεχία είναι όντως πολύ καλή λύση, πας για διακοπές σου, βλέπεις τα αξιοθέατα (η Πράγα έχει αρκετά) και ρίχνεις και τις βολές σου. Το έχω προγραμματίσει να πάω και εγώ κάποια στιγμή στο μέλλον. Επίσης υπάρχουν πολλές ακόμα επιλογές, όπως η Πολωνία για παράδειγμα που έχει άψογα κέντρα. 1
KatAl Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα στην ομάδα, Ιδιοκτήτης σκοπευτικού ομίλου στην Αθήνα μου οφείλει επιστροφή της ετήσιας συνδρομής μου. Υποσχέθηκε επιστροφή ποσού κ ψεύδεται, κρύβετε κ το παίζει ωραίος, μοιραίος κ με αποφεύγει. Που μπορώ να τον καταγγείλω για να μην υπάρξουν κ άλλα θύματα σαν εμένα;
Fotis13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 13 ώρες πριν, KatAl είπε Καλησπέρα στην ομάδα, Ιδιοκτήτης σκοπευτικού ομίλου στην Αθήνα μου οφείλει επιστροφή της ετήσιας συνδρομής μου. Υποσχέθηκε επιστροφή ποσού κ ψεύδεται, κρύβετε κ το παίζει ωραίος, μοιραίος κ με αποφεύγει. Που μπορώ να τον καταγγείλω για να μην υπάρξουν κ άλλα θύματα σαν εμένα; Ολοι οι σκοπευτικοι ομιλοι υπαγονται στην Σκοπευτικη Ομοσπονδια Ελλαδος (ΣΚΟΕ ).Απευθυνσου αρχικα εκει . https://www.skoe.gr/ 1
KatAl Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Τους έχω στειλει mail 2 φορές δεν έχουν μπει στον κόπο να απαντήσουν. Αυτός που μου χρωστάει τα χρήματα είναι ο υπεύθυνος σκοπευτικού ομίλου αλλά ψεύτης κ απετεώνας οπως αποδείκτηκε
mcstefan7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Επιστροφή συνδρομής; Δε νομίζω να σου επιστρέφει κανείς τη σύνδρομη πίσω. Τουλ όλο το ποσό. Ένα μέρος της συνδρομής είναι παράβολα στην ΣΚΟΕ.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Έτοιμος ήμουν να γραφτώ και εγώ. Έτσι, στην επόμενη απογοήτευση θα ξέρω και πως θα τη κάνω~
KatAl Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του σκοπευτικού ομίλου Αλέ.....ος Ντά...ης, δεν έχω κανένα πρόβλημα να αναφέρω το όνομά του, γραπτώς σε επικοινωνία μας είχε αναφέρει ότι θα επιστρέψει όλο το ποσό. Η ίδια πρότεινα να κρατήσει ένα μέρος κ απάντησε θα επιστρεφεί εξ'ολοκλήρου. Πλέον εξαφανισμένος κρύβεται πίσω από το δακτυλό του. Αναφέρω το ονομά του για να είναι γνωστά τα αναξιόπιστα άτομα Θα ήθελα να γίνει το ονομά του κ η συμπεριφορά του γνωστή. Ο καθένας μας πρεπει να έχει το λόγο τις τιμής του κ όχι να κοροιδεύει κ να εξαπατά τον πελάτη. Οφείλουμε να είμαστε υπόλογοι των πραξεων μας κ του λόγου μας. Καθόλου επαγγελματική συμπεριφορά. Κοροιδία κ ψέμα Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από KatAl 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα