Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το επιχείρημα του _theo_ έγκειται στην έφεση γυναικών/ανδρών.

Έχω προσωπικά παραδείγματα από συγγενείς. Κοπέλα η οποία έχει εξαιρετικό μυαλό για να ανταποκριθεί ακομη και σε απαιτήσεις πολυτεχνικών σχολών, πέρασε σε υψηλόβαθμη σχολή της θεωρητικής. Το μυαλό εκεί είναι, αν χρειαστεί αύριο μεθαύριο θα μπορέσει με κατάλληλο διάβασμα να ανταποκριθεί και σε κάποιο μεταπτυχιακό που αφορά μαθηματικά/οικονομικά.

Αναφέρομαι στο επιχείρημα του ανθρώπου που έγραψε το κείμενο στην Google. 

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ που πήγα σχολείο θυμάμαι ότι οι μαθήτριες θετικής και τεχνολογικής ήταν ελάχιστες σε σχέση με αυτές τις θεωρητικής. Οι γυναίκες έχουν έφεση στα θεωρητικά μαθήματα, ενώ οι άνδρες είναι καλύτεροι στις θετικές επιστήμες. Φυσικά αυτό δεν ισχύει απόλυτα και πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις. Το πώς διδάσκονται τα μαθηματικά δεν μας αφορά εδώ.

ΥΓ. Άλλη φορά πρόσεχε τι κουμπί πατάς...

Αυτό που αποκαλείς έφεση το έχουν ελάχιστα άτομα σε όλες τις επιστήμες. Για να έχεις έφεση σε κάτι πρέπει να είσαι πάρα πολύ καλύτερος από όλους τους υπόλοιπους στον ίδιο τομέα. Στην πραγματικότητα είναι ενδιαφέρον. Το ενδιαφέρον όμως επηρεάζεται πολύ από εξωγενείς παράγοντες. Ειδικά στην Ελλάδα που υπάρχει μηδεμινός επαγγελματικός προσανατολισμός και πεπαλαιωμένες απόψεις περί επαγγελματικής αποκατάστασης.

Οι άνδρες δεν είναι καλύτεροι στις θετικές επιστήμες και επίσης δεν είναι χειρότεροι στις θεωρητικές. Και τα δύο φύλα σε μέσο όρο είναι το ίδιο καλά, μετά είναι καθαρά ατομικό το θέμα σε σχέση με το αν μπορείς να κατανοήσεις κάποια πράγματα ή όχι.

Δημοσ.

Εγώ που πήγα σχολείο θυμάμαι ότι οι μαθήτριες θετικής και τεχνολογικής ήταν ελάχιστες σε σχέση με αυτές τις θεωρητικής. Οι γυναίκες έχουν έφεση στα

θεωρητικά μαθήματα, ενώ οι άνδρες είναι καλύτεροι στα θετικές επιστήμες. Φυσικά αυτό δεν ισχύει απόλυτα. Το πώς διδάσκονται τα μαθηματικά δεν μας αφορά εδώ.

ΥΓ. Άλλη φορά πρόσεχε τι κουμπί πατάς...

Καμία έφεση. Θέμα διαβάσματος είναι όλα στο πολύ 'κουλ' εκπαιδευτικό μας σύστημα.

Η μεγάλη πλειοψηφία της τεχνολογικής(δε θα μιλήσω για θετική) βρισκόταν εκεί απλά για να βρίσκεται. Ούτε έφεση είχε στα μαθηματικά, ούτε όρεξη για διάβασμα. 

• Like 1
Δημοσ.

Θα απαντούσα αλλα πλέον (δια νομου) δεν μπορώ επειδή δεν θελω να φλερτάρω με την φυλακή.

Δημοσ.

Αυτό που αποκαλείς έφεση το έχουν ελάχιστα άτομα σε όλες τις επιστήμες. Για να έχεις έφεση σε κάτι πρέπει να είσαι πάρα πολύ καλύτερος από όλους τους υπόλοιπους στον ίδιο τομέα. Στην πραγματικότητα είναι ενδιαφέρον. Το ενδιαφέρον όμως επηρεάζεται πολύ από εξωγενείς παράγοντες. Ειδικά στην Ελλάδα που υπάρχει μηδεμινός επαγγελματικός προσανατολισμός και πεπαλαιωμένες απόψεις περί επαγγελματικής αποκατάστασης.

Οι άνδρες δεν είναι καλύτεροι στις θετικές επιστήμες και επίσης δεν είναι χειρότεροι στις θεωρητικές. Και τα δύο φύλα σε μέσο όρο είναι το ίδιο καλά, μετά είναι καθαρά ατομικό το θέμα σε σχέση με το αν μπορείς να κατανοήσεις κάποια πράγματα ή όχι.

Ενδιαφέρουσα άποψη, δεν το είχα σκεφτεί έτσι.

Καμία έφεση. Θέμα διαβάσματος είναι όλα στο πολύ 'κουλ' εκπαιδευτικό μας σύστημα.

Η μεγάλη πλειοψηφία της τεχνολογικής(δε θα μιλήσω για θετική) βρισκόταν εκεί απλά για να βρίσκεται. Ούτε έφεση είχε στα μαθηματικά, ούτε όρεξη για διάβασμα. 

Αυτό είναι στερεότυπο. Δεν ήταν έτσι όλοι οι μαθητές της τεχνολογικής, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Δημοσ.

Οι επιδόσεις γυναικών ολυμπιονικών και γενικώς αθλητριών είναι τεράστιες. Ναι ξεπερνούνται από άνδρες αθλητές-ολυμπιονίκες γιατί υπάρχουν τα βιολογικά limitations. Παρ' όλα αυτά τα ρεκόρ παραμένουν πολύ μεγάλα. Προχθές έγινε ρεκόρ στην άρση βαρών γυναικών (58kg) όπου μια Ταιβανέζα σήκωσε 142 κιλά. Τα θεωρείς λίγα; Θα μπορούσες εσύ να σηκώσεις 142 κιλά με ένα βάρος 58kg; Μάλλον όχι.

Επίσης, ο αθλητισμός δεν έχει καμία σχέση με τις νοητικές επιδόσεις του καθενός μας. Δεν ξέρω καν γιατί μπαίνει σε μια κουβέντα που αφορά την πληροφορική και όχι το άλμα εις ύψος. Επίσης, ο αθλητισμός γενικά δεν έχει και καμιά σχέση με τα επαγγέλματα είτε νοητικά είτε όχι. Είναι ένα τελείως ξεχωριστό κομμάτι.

Θα συγκρίνεις τις επιδόσεις μέσων αθλητών/ αθλητριών για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Με τα αναβολικά προφανώς μειώνεται η διαφορά των φύλων, αλλά και πάλι υπάρχουν πράγματα που δεν αλλάζουν όπως η οστική μάζα, ο χρόνος απόκρισης, η εκρηκτικότητα κλπ. Για αυτό μια πρωταθλήτρια του MMA μπορεί να χάσει από έναν άνδρα που κάνει ερασιτεχνικά πολεμικές τέχνες και βάρη. Πάντως ακόμα και με αναβολικά, οι επιδόσεις των πρωταθλητριών είναι εφάμιλλες με αυτές των 14χρονων αγοριών.

Οι νοητικές επιδόσεις ανδρών γυναικών είναι παρόμοιες αλλά όχι ίδιες, οι εγκέφαλοι μας είναι διαφορετικοί γιατί βιολογικά είχαμε διαφορετικό specialization (άνδρες = κυνήγι, πόλεμος γυναίκες = συλλογή καρπών, ανατροφή παιδιών). Δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει καθόλου overlap, αλλά πολύ απλά ένας εργασιακός χώρος πληροφορικής θα είναι φεστιβάλ λουκάνικου και ένας εργασιακός χώρος νοσηλευτικής θα έχει ελάχιστους άνδρες. Το να προσπαθείς να προσλάβεις παραπάνω γυναίκες απλά και μόνο επειδή είναι γυναίκες, είναι social engineering.

'Ενα ενδιαφέρον Νορβηγικό documentary που δείχνει ότι στις ανεπτυγμένες χώρες υπάρχει μικρότερο ποσοστό γυναικών σε παραδοσιακά ανδρικές δουλειές, γιατί οι γυναίκες κάνουν αυτό που πραγματικά θέλουν και όχι κάτι για επαγγελματική αποκατάσταση όπως είναι αναγκασμένες στις τριτοκοσμικές χώρες:

https://www.youtube.com/watch?v=tiJVJ5QRRUE

• Like 4
Δημοσ.

Σύμφωνα με τον CEO του Google “First, let me say that we strongly support the right of Googlers to express themselves, and much of what was in that memo is fair to debate, regardless of whether a vast majority of Googlers disagree with it. However, portions of the memo violate our Code of Conduct and cross the line by advancing harmful gender stereotypes in our workplace. Our job is to build great products for users that make a difference in their lives. To suggest a group of our colleagues have traits that make them less biologically suited to that work is offensive and not OK. It is contrary to our basic values and our Code of Conduct, which expects ‘each Googler to do their utmost to create a workplace culture that is free of harassment, intimidation, bias and unlawful discrimination.’”

Αν διαβάσεις το κείμενο θα δεις ότι ο άνθρωπος έγραψε ότι μπορεί, εν μέρει, οι λόγοι που οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται τόσο για το tech να είναι και βιολογικοί. Όχι ότι είναι "ανίκανες" ή "ακατάλληλες" αλλά ότι επιλέγουν κάτι. Επίσης μπήκε στον κόπο και έγραψε τις δικές του προτάσεις για το πως μπορεί να γίνει το tech περιβάλλον πιο ενδιαφέρον προς τις γυναίκες. Καμία σχέση με τον απόλυτο τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε το κείμενο στις επικεφαλίδες των ειδήσεων και με τον τρόπο που το παρουσίασε ο CEO. 

Δεδομένου ότι έχει ξοδέψει 250+ εκατομμύρια από το 2013 και δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα ίσως να ήταν καλό να ακούσουν και καμία διαφορετική προοπτική. https://www.axios.com/googles-diversity-efforts-are-making-little-progress-2470784457.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter_axiosam&stream=top-stories

Έχω δει τα rebuttals, καθώς και τους υποστηρικτές του παιδιού. Το θέμα είναι ότι θα μπορούσε να γίνει μία πολύ γόνιμη συζήτηση μέσα στην Google αλλά προτίμησαν να απολύσουν έναν εργαζόμενο επειδή δεν τους άρεσε η άποψη του. Και ως συνήθως η άποψη που εξοστρακίστηκε είναι αυτή που δεν χωράει μέσα στα αριστερά ιδεολογικά πλαίσια. Αυτό το πανηγύρι έχει ξεκινήσει και στο Twitter, στο Patreon και σε άλλες εταιρείες όπου βαφτίζουν όλες τις απόψεις που δεν τους αρέσουν(βλ. μη-ακροαριστερές) ως "hate speech", και διώχνουν κόσμο. 

Αυτό που βλέπω διαβάζοντας το κείμενο είναι πως ο Pichai είπε "λόγω breach of code of conduct" και εσύ το βάφτισες "ιδεολογικούς λόγους".

Αν κάποιος απολυθεί επειδή κάνει σχόλια που προκαλούν αμηχανία/εκνευρισμό/πρόβλημα στους συναδέλφους του και απολυθεί το βαφτίζεις ιδεολογικούς λόγους γενικά, ή εδώ έχουμε εξαίρεση; Αν εγώ στείλω σήμερα ένα mail σε όλη την εταιρία και τους γράψω "δεν έχω τίποτα με τους μουσουλμάνους, αλλά δε μου αρέσει που τους αφήνουμε να προσεύχονται μέσα στο γραφείο" και με απολύσουν, θα είναι για "ιδεολογικούς λόγους";

Έχω διαβάσει το κείμενο πολύ προσεκτικά. Αυτό που καταλαβαίνω διαβάζοντάς το είναι πως πιθανόν πρόκειται για κείμενο από έναν privileged μαλάκα στον οποίο δεν αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζει η εταιρία ένα πρόβλημα το οποίο ο ίδιος δεν έχει. Καταλαβαίνω πως ο τύπος, ακούσια ή εκούσια, κρύβεται πίσω από μια λεπτή φλούδα "αντικειμενικότητας" για να πει μαργαριτάρια όπως "deemphasize empathy". Γελάω και μόνο στη σκέψη του πόσο socially challenged πρέπει να είσαι για να πεις αυτό το πράγμα στα πλαίσια μιας συζήτησης που έχει άμεση σχέση με το πώς το περιβάλλον εργασίας επηρεάζει την καθημερινή ψυχολογία των εργαζομένων και έτσι εμμέσως και τις πράξεις τους.

Ξέρεις, δεν είμαι σεξιστής αλλά να ρε παιδιά, η υφέρπουσα σεξιστική μου οπτική του κόσμου σε συνδυασμό με το ότι "δεν έχει λυθεί το πρόβλημα με τη δική σας μέθοδο" (never mind ότι δε γίνεται να λυθεί το πρόβλημα με τη "δική τους" μέθοδο αν δεν κάνεις και συ το κομμάτι σου μαλάκα) με οδηγεί στο να αρχίσω να επαναλαμβάνω χιλιοειπωμένες αστήρικτες πίπες που ευθέως προσβάλλουν ένα μεγάλο μέρος των συνεργατών μου (αλλά μη με κράξετε ε, δε μιλάω για σας συγκεκριμένα, γενικά μιλάω, άντε αφήστε με ήσυχο τώρα), ευθέως σαμποτάροντας τις όποιες προσπάθειες της εταιρίας.

Είναι η δουλειά του να κάνει αυτό το πράγμα; Όχι. Του ζήτησε κανείς να το κάνει; Όχι. Αυτό που έκανε ήταν ευθέως βλαπτικό για το περιβάλλον στο Google σε τεράστιο βαθμό; Ναι (εκτός αν ονειρεύεται κανείς πως οι "ισχυρές αντιδράσεις" που δημιουργήθηκαν ήταν μόνο εκτός του συνόλου των συνεργατών του).

Και ο SlickNick συνεχίζει να πιστεύει ότι αυτό το πρακτικά automatic firing offense (ειδικά στην Αμερική) το έκαναν επειδή "δεν τους άρεσε η άποψή του";

Δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Και ξέρεις γιατί; Επειδή θέλεις να πιστέψεις αυτά που λέει, οπότε αδυνατείς να σκεφτείς πως α) έκανε μαλακία και β) δεν έχει καν δίκιο, άρα απόλυση είναι το αναμενόμενο. Αλλά δεν περιμένω κάτι καλύτερο από το αυθεντικό ελληνικό γέννημα θρέμμα του ινσομνια.

ΥΓ "έχεις διαβάσει τα rebuttals" αλλά "το θέμα είναι". Και για πες, ποιός λέει ότι το "θέμα είναι" ενώ τα άλλα θέματα (μερικά από τα οποία ανέφερα εδώ) "δεν είναι"; Εσύ; Α ΟΚ.

Δημοσ.

Σταμάτησα να διαβάζω εκεί που έβαλες το άρθρο (από την καταπληκτική dailymail, γελάνε και οι κότες μαζί της) για την εθνική Αυστραλίας που έχασε 1 φορά από μια ομάδα u15 (και δεν ξέρω καν σε τι συνθήκες) για να πεις ότι όλες οι γυναίκες έχουν επιδόσεις 14 χρόνων.

Φοβερό επιχείρημα, φαίνεται το νοητικό σου επίπεδο και η ικανότητα σου να αναλύεις καταστάσεις.

Δημοσ.

Στα ολυμπιακά αγωνίσματα, ή μάλλον σε οποιοδήποτε άθλημα. Η διαφορά και των επιδόσεων και των ρυθμών είναι πραγματικά χαοτική. Υπάρχουνε γυναίκες αρσιβαρίστες κ σπρίντερ ναι, δες όμως τη διαφορά σε κιλά κ σε χρόνους για να καταλάβεις. Δε μετράνε τα φρικιά που βλέπω στα γυμναστήρια που στην ουσία από τις ορμόνες σε χάπια και τις ενέσεις HGH έχουν γίνει άντρες με διαφορετικά γεννητικά όργανα...

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχουμε φαγωθεί να εξισώσουμε στο δυτικό κόσμο τα φύλα στα πάντα.Είναι τόσο δύσκολο να δούμε ότι υπάρχουν διαφορές έστω βιολογικές και ότι σε μια νορμάλ κοινωνία τα φύλα έχουν τους ρόλους τους; Εφόσον στο δυτικό κόσμο, για ίδιες δουλειές πληρώνονται το ίδιο, η ψήφος μετράει εξίσου, οδηγούν, εργάζονται όπου γουστάρουν τι άλλο θέλετε δηλαδή; Να μην λέμε ούτε τη γνώμη μας; Αυτό πλέον δεν είναι αγώνας για εξίσωση άλλα αγώνας για υπεροχή υπερ του φεμιναζισμού.

Αφού οι άντρες έχουν μεγαλύτερη μυϊκή μάζα από τις γυναίκες άρα έχουν και "διαφορετικό μυαλό", because fuck logic.

"Σε μια νορμάλ κοινωνία τα φύλα έχουν τους ρόλους τους" -- εννοείται. Η γυναίκα στην κουζίνα και να μεγαλώνει τα παιδιά.

"Για ίδιες δουλειές πληρώνονται το ίδιο" -- είπε ο κανένας που δεν έχει ιδέα. Αλήθεια, πού βασίζεις αυτή την άποψή σου;

Τι άλλο θέλουμε; Να τη λέτε τη γνώμη σας, αλλά να μη σας παραξενεύει όταν σας κράζουμε επειδή είπατε αστήρικτες μαλακίες.

Εγώ που πήγα σχολείο θυμάμαι ότι οι μαθήτριες θετικής και τεχνολογικής ήταν ελάχιστες σε σχέση με αυτές τις θεωρητικής. Οι γυναίκες έχουν έφεση στα θεωρητικά μαθήματα, ενώ οι άνδρες είναι καλύτεροι στις θετικές επιστήμες. Φυσικά αυτό δεν ισχύει απόλυτα και πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις. Το πώς διδάσκονται τα μαθηματικά δεν μας αφορά εδώ.

Θέλεις να εξηγήσεις και σε μας που δεν αντιλαμβανόμαστε το μεγαλείο του συλλογισμού αυτού, πώς προκύπτει από την ποσόστωση των τμημάτων θετικής το γεγονός ότι οι άντρες είναι καλύτεροι στη θετική;

Είμαι σίγουρος από την πληρότητα που διακρίνει τις απόψεις σου στο φόρουμ πως έχεις μια πολύ καλή και τεκμηριωμένη απάντηση σ' αυτό την οποία δε μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

Καλά τωρα μην αποπέρνετε τον ανθρωπο επειδη ειπε κάτι που γενικά ισχυει. Η φιλοσοφικη και οι παιδαγωγικές σχολές ειναι στο 70-80% κοπέλες. Το μαθηματικό έχει περισσότερια αγορια.

Αυτο ομως δε συμβαινει επειδη δεν ειναι ικανοι οι μεν να μπουνε στη τάδε σχολή αλλά επειδη ειναι λιγο διαφορετικά τα ενδιαφέροντα ή ισως επειδη υπάρχουν στερεότυπα. Πχ νηπιαγωγο άνδρα δεν έχω δει ποτέ.

Δημοσ.

Καλά τωρα μην αποπέρνετε τον ανθρωπο επειδη ειπε κάτι που γενικά ισχυει. Η φιλοσοφικη και οι παιδαγωγικές σχολές ειναι στο 70-80% κοπέλες. Το μαθηματικό έχει περισσότερια αγορια.

Αυτο ομως δε συμβαινει επειδη δεν ειναι ικανοι οι μεν να μπουνε στη τάδε σχολή αλλά επειδη ειναι λιγο διαφορετικά τα ενδιαφέροντα ή ισως επειδη υπάρχουν στερεότυπα. Πχ νηπιαγωγο άνδρα δεν έχω δει ποτέ.

Δε νομίζω ότι τον αποπήρε κανείς για την παρατήρηση πως υπάρχουν περισσότερα αγόρια στη θετική, αλλά για τον ισχυρισμό πως αυτό συμβαίνει επειδή τα αγόρια είναι γενετικά πιο κατάλληλα για τη θετική. Το οποίο μι σκούζι αλλά citation needed για να το πω ευγενικά.

Δημοσ.

Αυτό που βλέπω διαβάζοντας το κείμενο είναι πως ο Pichai είπε "λόγω breach of code of conduct" και εσύ το βάφτισες "ιδεολογικούς λόγους".

Αν κάποιος απολυθεί επειδή κάνει σχόλια που προκαλούν αμηχανία/εκνευρισμό/πρόβλημα στους συναδέλφους του και απολυθεί το βαφτίζεις ιδεολογικούς λόγους γενικά, ή εδώ έχουμε εξαίρεση; Αν εγώ στείλω σήμερα ένα mail σε όλη την εταιρία και τους γράψω "δεν έχω τίποτα με τους μουσουλμάνους, αλλά δε μου αρέσει που τους αφήνουμε να προσεύχονται μέσα στο γραφείο" και με απολύσουν, θα είναι για "ιδεολογικούς λόγους";

Αναφέρθηκες σε Μουσουλμάνους. Αν έλεγε κάποιος ότι δεν του αρέσει που οι Χριστιανοί κάνουν συνέχεια τον σταυρό τους θεωρείς ότι και αυτός θα έπρεπε να απολυθεί;

Έχω διαβάσει το κείμενο πολύ προσεκτικά. Αυτό που καταλαβαίνω διαβάζοντάς το είναι πως πιθανόν πρόκειται για κείμενο από έναν privileged μαλάκα στον οποίο δεν αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζει η εταιρία ένα πρόβλημα το οποίο ο ίδιος δεν έχει. Καταλαβαίνω πως ο τύπος, ακούσια ή εκούσια, κρύβεται πίσω από μια λεπτή φλούδα "αντικειμενικότητας" για να πει μαργαριτάρια όπως "deemphasize empathy". Γελάω και μόνο στη σκέψη του πόσο socially challenged πρέπει να είσαι για να πεις αυτό το πράγμα στα πλαίσια μιας συζήτησης που έχει άμεση σχέση με το πώς το περιβάλλον εργασίας επηρεάζει την καθημερινή ψυχολογία των εργαζομένων και έτσι εμμέσως και τις πράξεις τους.

Ξέρεις, δεν είμαι σεξιστής αλλά να ρε παιδιά, η υφέρπουσα σεξιστική μου οπτική του κόσμου σε συνδυασμό με το ότι "δεν έχει λυθεί το πρόβλημα με τη δική σας μέθοδο" (never mind ότι δε γίνεται να λυθεί το πρόβλημα με τη "δική τους" μέθοδο αν δεν κάνεις και συ το κομμάτι σου μαλάκα) με οδηγεί στο να αρχίσω να επαναλαμβάνω χιλιοειπωμένες αστήρικτες πίπες που ευθέως προσβάλλουν ένα μεγάλο μέρος των συνεργατών μου (αλλά μη με κράξετε ε, δε μιλάω για σας συγκεκριμένα, γενικάμιλάω, άντε αφήστε με ήσυχο τώρα), ευθέως σαμποτάροντας τις όποιες προσπάθειες της εταιρίας.

Defacer, υποθέτω ότι είσαι λευκός straight αντρας. Θεωρείς ότι έσυ έχεις δικαίωμα να μιλάς για αυτό το θέμα εφόσον είσαι και εσύ privileged η όχι;

Είναι η δουλειά του να κάνει αυτό το πράγμα; Όχι. Του ζήτησε κανείς να το κάνει; Όχι. Αυτό που έκανε ήταν ευθέως βλαπτικό για το περιβάλλον στο Google σε τεράστιο βαθμό; Ναι (εκτός αν ονειρεύεται κανείς πως οι "ισχυρές αντιδράσεις" που δημιουργήθηκαν ήταν μόνο εκτός του συνόλου των συνεργατών του).

Και ο SlickNick συνεχίζει να πιστεύει ότι αυτό το πρακτικά automatic firing offense (ειδικά στην Αμερική) το έκαναν επειδή "δεν τους άρεσε η άποψή του";

Δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Και ξέρεις γιατί; Επειδή θέλεις να πιστέψεις αυτά που λέει, οπότε αδυνατείς να σκεφτείς πως α) έκανε μαλακία και β) δεν έχει καν δίκιο, άρα απόλυση είναι το αναμενόμενο. Αλλά δεν περιμένω κάτι καλύτερο από το αυθεντικό ελληνικό γέννημα θρέμμα του ινσομνια.

ΥΓ "έχεις διαβάσει τα rebuttals" αλλά "το θέμα είναι". Και για πες, ποιός λέει ότι το "θέμα είναι" ενώ τα άλλα θέματα (μερικά από τα οποία ανέφερα εδώ) "δεν είναι"; Εσύ; Α ΟΚ.

Από που προκύπτει ότι ήταν βλαπτικό; Επίσης μπορεί να συμφωνούν μαζί του πολλοί άνθρωποι στην google, συμπεριλαμβανομένων και γυναικών. Δεν θα το μάθουμε ποτέ τώρα επειδή το μύνημα που έδωσε η google είναι ότι όποιος διαφωνεί με την αποδεδειγμένα αναποτελεσματική προσέγγιση τους, αν πει το παραμικρό, απλά θα απολύεται. Περιμένω βέβαια την μέρα που καμία μαύρη γυναίκα εργαζόμενη στην google θα διαφωνήσει και δεν θα ξέρουν καθόλου πως να το αντιμετωπίσουν.  :-D 

• Like 1
Δημοσ.

Σταμάτησα να διαβάζω εκεί που έβαλες το άρθρο (από την καταπληκτική dailymail, γελάνε και οι κότες μαζί της) για την εθνική Αυστραλίας που έχασε 1 φορά από μια ομάδα u15 (και δεν ξέρω καν σε τι συνθήκες) για να πεις ότι όλες οι γυναίκες έχουν επιδόσεις 14 χρόνων.

Φοβερό επιχείρημα, φαίνεται το νοητικό σου επίπεδο και η ικανότητα σου να αναλύεις καταστάσεις.

Το ρεκόρ των 100m 14χρονων αγοριών είναι 10:51, το ρεκόρ των 100m γυναικών είναι 10:49

Να σημειώσουμε ότι το γυναικείο ρεκόρ έγινε πριν την σύσταση της WADA και δεν το έχουν ξαναφτάσει από τότε οι γυναίκες.

Reality is sexist.

• Like 3
Δημοσ.

τι ακριβώς θες να μας πεις με αυτά τα video? Κάτσε και διάβασε αυτά που έχω γράψει προσεκτικά και θα δεις οτί καμία λέξη δεν είναι τυχαία. Έχω γράψει "σχεδόν" μηδενική. Επίσης έχω μιλήσει για εξαιρέσεις αλλά αυτές δεν είναι το θέμα μας εδώ

Στα αντανακλαστικα που έφερες ως παράδειγμα, το αντρικό φύλο δεν υπερτερεί επιβεβαιωμένα κατά μέσο όρο λόγω βιολογικών προσόντων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...