momotis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Και όποιος με γνωρίζει στην πραγματικότητα ξέρει ότι είμαι άτομο που θυμώνει εύκολα και δε δέχεται αστειάκια. 6
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Πόσα άτομα από το insomnia σε ξέρουν στην πραγματικότητα; Οχι τίποτε άλλο, αλλά αν δεν υπάρχει σεβαστός αριθμός ατόμων που σε ξέρει, τότε δεν έχει νόημα αυτό το σχόλιο. Όσοι είχαν πάρε δώσε μαζί μου στις αγγελίες. Δε τσακώθηκα με κανέναν από αυτούς, εκτός άμα μου πέταγαν κανένα κουφό του τύπου"Μια καλύτερη τιμή.", ενώ συμφωνήσαμε στην αρχική. Όλοι τους ήταν ΟΚ. Ο Αύγουστος μάλλον είναι η αντίστοιχη Παρασκευή Καθόλου αστείο. Και ναι είναι Παρασκευή σήμερα και τολμώ να γράψω χωρίς να τρομοκρατουμαι από κάποιους εξυπνακηδες, που κάνουν σχόλια για τη συγκεκριμένη ημέρα. Τεσπα, στο θέμα μας. Βλέπω ότι αυτά που μου πρότεινε ο τύπος είναι cafe/restaurant και όχι beach bar. Ψάχνω κάτι σαν το Rubirosa (πρωην Ammos) στο Καλαμάκι.
aneurysm Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Εγω θα επαιρνα το λεωφορειο, usb ηχεια στο Powerbank, μουσικη από το κινητο για πηγη, ψυγειο με μπυρονια, ποτα και φυστικακια και θα άραζα στον άλιμο....
web_assasin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Εγω θα επαιρνα το λεωφορειο, usb ηχεια στο Powerbank, μουσικη από το κινητο για πηγη, ψυγειο με μπυρονια, ποτα και φυστικακια και θα άραζα στον άλιμο.... Εσυ ναι,ο ΓιοςΤουΑεκτζη ομως εχει ενα Image στην κοινωνια του insomnia ( αυτους που δεν εκραξε οταν του εκαναν παζαρι ). Φανταζεσαι να τον δει κανεις με το ψυγειακι μεσα στο λεωφορειο?
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Και κάτι σχετικό που βρήκα για τους πορτιερηδες. http://policenet.gr/forum/%CF%80%CF%8C%CF%81%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%BD%CF%85%CF%87%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AC-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CE%AC Με λίγα λόγια, η απαγόρευση εισόδου είναι παράνομη πράξη, από τη στιγμή που ο πελάτης δεν έχει προκαλέσει (τι να προκαλέσει αφού καλά-καλά δε μπήκε). Τελευταία φορά ένας τέτοιος, αφου του έιπα οτι δεν έχω κάνει κράτηση και ότι δεν είμαι με παρέα όταν με ρώτησε, μου ειπε οχι, και έκανε σχόλιο για το οτι θέλω καλύτερο ντύσιμο (t-shirt και βερμούδα με all-stars φοράω πάντα. Έλεος δε πάω σε γάμο). Βλαμμένη δικαιολογία, γιατί οι υπόλοιποι στην ουρά είχαν παρόμοιο ντύσιμο αλλά δεν ήταν μόνοι τους... ;-) Επειδή ο συγκεκριμένος πορτιέρης με έχει πετάξει δις (την πρώτη φορά μου είπε ότι ήταν πριβε το σημερινό πάρτι. Ένας Θεός ξέρει αν ήταν αλήθεια η ψέματα)...αναρωτιέμαι αν μπορώ και αν αξίζει να κάνω μήνυση. Κάτι τέτοιοι αξίζει να χάσουνε τη δουλειά τους.
theoritikos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Με τόσα κονέ που έχεις, θα έπρεπε να δίνεις high five στους πορτιέρηδες.. 1
web_assasin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Και κάτι σχετικό που βρήκα για τους πορτιερηδες. http://policenet.gr/forum/%CF%80%CF%8C%CF%81%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%BD%CF%85%CF%87%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AC-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CE%AC Με λίγα λόγια, η απαγόρευση εισόδου είναι παράνομη πράξη, από τη στιγμή που ο πελάτης δεν έχει προκαλέσει (τι να προκαλέσει αφού καλά-καλά δε μπήκε). Τελευταία φορά ένας τέτοιος, αφου του έιπα οτι δεν έχω κάνει κράτηση και ότι δεν είμαι με παρέα όταν με ρώτησε, μου ειπε οχι, και έκανε σχόλιο για το οτι θέλω καλύτερο ντύσιμο (t-shirt και βερμούδα με all-stars φοράω πάντα. Έλεος δε πάω σε γάμο). Βλαμμένη δικαιολογία, γιατί οι υπόλοιποι στην ουρά είχαν παρόμοιο ντύσιμο αλλά δεν ήταν μόνοι τους... ;-) Επειδή ο συγκεκριμένος πορτιέρης με έχει πετάξει δις (την πρώτη φορά μου είπε ότι ήταν πριβε το σημερινό πάρτι. Ένας Θεός ξέρει αν ήταν αλήθεια η ψέματα)...αναρωτιέμαι αν μπορώ και αν αξίζει να κάνω μήνυση. Κάτι τέτοιοι αξίζει να χάσουνε τη δουλειά τους. Δε φταιγανε τα ρουχα σου. Καντου μια επωνυμη μηνυση και ενημερωσε τον κιολας οταν θα ξαναπας για ποτο. Ισως βρει εκεινος λυση στο προβλημα σου.
sargio01 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Πήγαινε Bolivar, δεν έχει πόρτα και γαμάνε και οι ξαπλώστρες παραδίπλα για μετά.
thant Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 ( αυτους που δεν εκραξε οταν του εκαναν παζαρι ). Δεν κατάλαβες καλα. Με αυτούς τσακώθηκε λεει...
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Πήγαινε Bolivar, δεν έχει πόρτα και γαμάνε και οι ξαπλώστρες παραδίπλα για μετά. Ωπ εδώ είμαστε. Στο bolivar έγινε αυτό πριν μερικές βδομάδες. Ο πορτιέρης εν τω μεταξύ είναι ένας καράφλας που γυαλιζε η καράφλα του από μίλια μακριά. Ένας παραπάνω λόγος για να βγάλει τα κόμπλεξ του εφ' όσον εγώ έχω πυκνο μαλλί...
adi32 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Παντού μόνος σου πας? Ίσως κοιτάς λάθος μαγαζιά. 1
sargio01 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Ωπ εδώ είμαστε. Στο bolivar έγινε αυτό πριν μερικές βδομάδες. Ο πορτιέρης εν τω μεταξύ είναι ένας καράφλας που γυαλιζε η καράφλα του από μίλια μακριά. Ένας παραπάνω λόγος για να βγάλει τα κόμπλεξ του εφ' όσον εγώ έχω πυκνο μαλλί...Δεν εχω πετύχει ποτέ και όταν πηγαίνω εκεί πάω prime ώρες να πείς οτι έτυχε... (αν και οσο το σκέφτομαι, μπορεί να έτυχε όντως και όταν πήγα να έσπαγε στο ξύλο κάποιον αντιρρησία πίσω απο τους θάμνους οπότε και να 'χε μείνει αφύλακτη η είσοδος, όλες τις φορές! ) 2
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Παντού μόνος σου πας? Ίσως κοιτάς λάθος μαγαζιά. Όχι, φέρνω τη μαμά μου να με κρατάει από το χεράκι μη χάσω το δρόμο.... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ μόνος!!!! Πάντα και παντού.
adi32 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Όχι, φέρνω τη μαμά μου να με κρατάει από το χεράκι μη χάσω το δρόμο.... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ μόνος!!!! Πάντα και παντού. Έχεις ένα κόλλημα με μπαμπά και μαμά. Παίζουν και γκονενες φίλοι κλπ 1
theoritikos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Έχεις ένα κόλλημα με μπαμπά και μαμά. Παίζουν και γκονενες φίλοι κλπ Δεν το ανέχονται μάλλον λόγω των ποδοσφαιρικών εμμονών του μπαμπά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις