*nenya* Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μια φιλη μου πηρε γυαλια ορασεως πριν μια βδομαδα. Πληρωσε ολο το ποσο κανονικοτατα. Και τωρα περιμενει την επιστροφη μεσω του ΙΚΑ.
eidikos33 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 12 ώρες πριν, *nenya* είπε Μια φιλη μου πηρε γυαλια ορασεως πριν μια βδομαδα. Πληρωσε ολο το ποσο κανονικοτατα. Και τωρα περιμενει την επιστροφη μεσω του ΙΚΑ. Aν δεν ήταν επείγον έπρεπε να περιμένει λιγο
sistah Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Πολυ ενδιαφερον το αρθρο και καλα εκανες που αρχισες να το αναφερεις. ΟΜΩΣ: με λιγο cross checking στο google μπορεις να δεις οτι η αποφαση παρθηκε μολις πριν..2 ημερες ενω μεχρι τοτε ηταν ολα στον αερα. Κοινως εδινες λαθος πληροφοριες πρωτου κλειδωσει η αποφαση. Οι αλλαγες περασαν και οντως ισχυουν τα παραπανω ΑΛΛΑ: για να μην πληρωσει ο ασφαλισμενος θα πρεπει να παει σε ενα απο τα 100 εως τωρα οπτικα (σε βασικες πολεις της Ελλαδας) που εχουν την ειδικη σημανση «συμβεβλημενο καταστημα με ΕΟΠΠΥ», μιας η συμφωνια εγινε με τα 1000 ζορια οποτε το κρατος δεν τους πιεσε να επισπευσουν τα καταστηματα.. Δεν γνωριζω τι γινεται σε περιπτωση που παει καποιος σε μη συμβεβλημενο οπτικο αλλα προβλεπω μεγαλο μπαχαλο για τους beta testers του νεου συστηματος.
Doubt Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Σημειώνεται, ότι δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός για την ένταξη των οπτικών καταστημάτων στο δίκτυο, «η έγκαιρη όμως εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι σημαντική τόσο για την άμεση ένταξη στο δίκτυο όσο και για την εξυπηρέτηση των πολιτών». Τα συμβεβλημένα καταστήματα τις επόμενες ημέρες θα φέρουν ειδική σήμανση του ΕΟΠΥΥ, που θα πιστοποιεί ότι πρόκειται για συμβεβλημένους παρόχους. https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ygeia/195437/gyalia-me-apozimiosi-apo-ton-eopyy-alla-me-kleisto-proupologismo
VonLoutsos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Πήγα χτες και ρώτησα σε οπτικό για την διαδικασία. Πληρώνεις μου είπε όλο το ποσό και καταθέτεις τα χαρτιά στο ΙΚΑ και περιμένεις σε 5-6 μήνες να σου δώσουν τα 100 Ευρώ.
JTRGamer Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πήγα χθες σε μαγαζί οπτικών σε επαρχιακή πόλη που μένω και ρώτησα αν γίνεται η πληρωμή των 100€ με τον καινούργιο κανονισμό και μου είπε όχι και πουθενά στην Ελλάδα δεν γίνεται. Τι παίζει ρε παιδιά; Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από JTRGamer
Πανος999 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 51 λεπτά πριν, JTRGamer είπε Πήγα χθες σε μαγαζί οπτικών σε επαρχιακή πόλη που μένω και ρώτησα αν γίνεται η πληρωμή των 100€ με τον καινούργιο κανονισμό και μου είπε όχι και πουθενά στην Ελλάδα δεν γίνεται. Τι παίζει ρε παιδιά; Ναι, δεν το εχουν δεχθει.. Κ σιγα μην το δεχθουν.. Μα***ες ειναι? Πας με την παλια διαδικασια κ βλεπουμε.. Κ παλι στη μεση, ο απλος κοσμος!! 1
Ather Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Προσοχή, δε δέχτηκαν την αίτησή μου καθώς δεν ταίριαζε η διεύθυνση του ΑΜΚΑ και του βιβλιαρίου με αυτή που έκανα στην αίτηση. Η ταλαιπωρία τελικά ήταν τέτοια που το παράτησα.
Curtis76 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Προχθες πηγα σε οφθαλμιατρο. Μου εγραψε τα γυαλια και μου ειπε να μη παρω την αποδειξη τωρα, ή να καθυστερήσω την αγορα. Σε ενα μηνα μου ειπε οτι θα εχει ξεκαθαρισει το τοπιο
Doubt Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 http://www.odigostoupoliti.eu/eopyy-apo-01-10-2018-nea-diadikasia-apozimiosis-gia-optika/ Αναφορά σε κείμενο Οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ έχουν δικαίωμα για χορήγηση και αποζημίωση οπτικών – γυαλιών οράσεως, η οποία από 01-10-2018 θα γίνεται κατόπιν ιατρικής γνωμάτευσης με «Βεβαίωση Αποζημίωσης», η οποία θα κατατίθεται στο κατάστημα οπτικών
JTRGamer Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Doubt είπε http://www.odigostoupoliti.eu/eopyy-apo-01-10-2018-nea-diadikasia-apozimiosis-gia-optika/ Ναι παρόλα αυτά οι οπτικοί μαγαζάτορες αντιστέκονται
XronisR Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Τον Μάιο μου τα βάλανε στην τράπεζα μέσα σε 20 μέρες από την ημέρα που κατέθεσα τα χαρτιά
filip123go Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Και εγώ που αγόρασα γυαλιά πριν από κανένα δίμηνο, μέσα σε 30 μέρες είχαν μπει τα λεφτά. Για Αθήνα μιλάω πάντα. Σαν ρύθμιση πολύ καλή. Ελπίζω να εφαρμοστεί γρήγορα σε όλα τα καταστήματα.
DrNick Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Τα γυαλιά και οι φακοί αποζημιώνονται είτε σε συμβεβλημένους παρόχους οπτικών ειδών, είτε στους δικαιούχους αν δεν υπάρχουν συμβάσεις με τους παρόχους. Κ.Υ.Α. αριθμ. ΕΑΛΕ/Γ.Π. 46846/18-06-2018 Η πλάκα είναι ότι από τα διαφορετικά παραρτήματα ΕΦΚΑ, αλλού δέχονται γνωματεύσεις που έχουν εκδοθεί μετά την 1/10, αλλού δεν τις δέχονται καθόλου ενώ υπάρχουν παραρτήματα ΕΦΚΑ που ο ένας υπάλληλος τα δέχεται και ο άλλος όχι....
opera Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Ο οπτικός μου πριν κανά 2 μηνο είπε ότι δε δέχονται το νέο σύστημα γιατί τους χρωστούν χρήματα από προηγούμενα έτη. Αν κανείς πήρε γυαλιά χωρίς να δώσει χρήματα ας το αναφέρει και μέσω pm όποιος θέλει ας ζητάει λεπτομέρειες για το κατάστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα