maik42 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 η ερωτηση ειναι η εξης. αν ενα ζευγαρι (κανονικο) εχει κανει συμφωνο συμβιωσης μπορει ο αντρας ο οποιος εργαζεται ως ιδ. υπαλληλος μονιμα σε μια πολη να "τραβηξει" την γυναικα του στην πολη που εργαζεται αυτος; η γυναικα του ειναι δημ. υπαλληλος (στην εκπαιδευση). το ζευγαρι δεν θελει πολιτικο γαμο. θα κανουν στο μελλον θρησκευτικο.
DrLo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 και με γάμο δε νομίζω να ισχύει αυτό. Η "συνυπηρέτηση" νομίζω ισχύει όταν και οι 2 είναι Δ.Υ δεν είναι νομίζω το σύμφωνο συμβίωσης αντί γάμου το θέμα αλλά ότι δεν είναι και οι 2 Δ.Υ http://www.opengov.gr/ypes/?p=3963 1.Επιτρέπεται, ύστερα από αίτηση, η απόσπαση για συνυπηρέτηση με σύζυγο ή συμβιούντα κατά την έννοια του άρθρου 1 του ν. 4356/2015 (ΦΕΚ Α΄ 181) δημόσιο υπάλληλο που υπηρετεί σε υπηρεσία άλλου νομού, κατά προτεραιότητα εκτός νομού Αττικής. 2
bromiaris Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 και με γάμο δε νομίζω να ισχύει αυτό. Η "συνυπηρέτηση" νομίζω ισχύει όταν και οι 2 είναι Δ.Υ δεν είναι νομίζω το σύμφωνο συμβίωσης αντί γάμου το θέμα αλλά ότι δεν είναι και οι 2 Δ.Υ http://www.opengov.gr/ypes/?p=3963 1.Επιτρέπεται, ύστερα από αίτηση, η απόσπαση για συνυπηρέτηση με σύζυγο ή συμβιούντα κατά την έννοια του άρθρου 1 του ν. 4356/2015 (ΦΕΚ Α΄ 181) δημόσιο υπάλληλο που υπηρετεί σε υπηρεσία άλλου νομού, κατά προτεραιότητα εκτός νομού Αττικής. Σωστό. Μόνο αν και οι δυο ήταν δημόσιοι υπάλληλοι και αυτό με προϋποθέσεις. Ιδανικά θα ήταν αν ο ένας ήταν Στρατιωτικός ή σε σώματα Ασφάλειας Προφανώς η σύζυγος διορίστηκε πολύ μακριά και ψάχνεις τρόπο να την φέρεις κοντά και δεν υπάρχει ελεύθερη οργανική θέση? Ή θα βάλεις χοντρό βύσμα ή θα παραιτηθεί και θα έρθει κοντά σου ή θα παραιτηθείς εσύ και θα αναζητήσεις δουλεία εκεί που διορίστηκε η σύζυγος. 1
maik42 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Σωστό. Μόνο αν και οι δυο ήταν δημόσιοι υπάλληλοι και αυτό με προϋποθέσεις. Ιδανικά θα ήταν αν ο ένας ήταν Στρατιωτικός ή σε σώματα Ασφάλειας Προφανώς η σύζυγος διορίστηκε πολύ μακριά και ψάχνεις τρόπο να την φέρεις κοντά και δεν υπάρχει ελεύθερη οργανική θέση? Ή θα βάλεις χοντρό βύσμα ή θα παραιτηθεί και θα έρθει κοντά σου ή θα παραιτηθείς εσύ και θα αναζητήσεις δουλεία εκεί που διορίστηκε η σύζυγος. για μια ανηψια μου προκειται, οχι για μενα. ευχαριστω παντος.
tsioulak Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Σωστό. Μόνο αν και οι δυο ήταν δημόσιοι υπάλληλοι και αυτό με προϋποθέσεις. Ιδανικά θα ήταν αν ο ένας ήταν Στρατιωτικός ή σε σώματα Ασφάλειας Και εγω αυτο ξερω οτι ισχύει.
mindreader Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν υπαρχει 'συνυπηρετηση' μεταξυ ιδιωτικου υπαλληλου και δημοσιου υπαλληλου. Μονο μεταξυ δημοσιων, και παλι οχι για ολους, μονο οσα ζευγαρια ειναι ο ενας σε σωματα ασφαλειας και πιθανως και νοσοκομεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα