Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εdit: Για moka θεωρώ οτι αρκεί, αλλά αρκεί αν αργότερα αγοράσω μηχανή epsresso?

Aρκεί, τον έχουνε πολλοί σε συνδυασμό με μηχανή.

• Like 1
  • Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για τον javapresse που τελικά τον βρήκα σε 35Ε στο γερμανικό amazon, δεν αξίζει η μικρή διαφορά χρημάτων λέτε ε;

Επίσης ο krups f203 που και γι αυτον βλέπω βαθμολογίες πολύ ψηλές στο amazon?

Δημοσ.

Οκ.
Τον βρήκα και αυτον 35€ με δωρεάν μεταφορικά μόλις τώρα!
Θα αργήσει μάλλον αλλά θα σας πω γνώμες.

Δημοσ.

Για το ότι ο γαλλικός έχει τη πιο πολύ καφεΐνη είναι σωστό. O freddo espresso έχει διπλή δόση espresso, άρα έχει 154 mg καφεΐνη σύμφωνα με αυτό. O φραπές όπως τον πίνουνε οι περισσότεροι έχει δυο κουταλιές του γλυκού στιγμιαίου καφέ. Η μια κουταλιά του γλυκού έχει 57 mg άρα οι δυο έχουν 114 mg. Οπότε όχι ο φραπές δεν είναι πιο "βαρύς" απο τον freddo espresso. Στο στομάχι μπορεί να είναι για κάποιους, αλλά σε καφεΐνη είναι ο Freddo.

Ειπα να μη μπω τοσο βαθια.

Οπως το λες ειναι,το ειπα μπακαλιστικα,ηθελα να εξηγησω λιγο παραπανω αλλα βαριομουν.

Σε καφεινη ο freddo ειναι πιο βαρυς,αλλα δε σου διαλυει το κορμι :P

Πολλοι λενε οτι τους ξυπναει ο φραπε,αλλα δεν ειναι η μονο η καφεινη του που τον κανει τοσο βαρυ.

Δημοσ.

Και 10 φραπεδες να πιεις, άμα κοιμάσαι όρθιος δε θα σου κάνουν τίποτα. Δεν είναι μαγικό φίλτρο για να σε ξυπνήσει.

Αυτό που σε κάνει να ξυπνάς είναι το πρόγραμμα σου, είτε είναι να πας σχολείο είτε δουλειά είτε οπουδήποτε. Ο καφές είναι απλά συνήθεια που ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι σε ξυπνάει.

Τεσπα, έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον.

• Like 1
Δημοσ.

Και 10 φραπεδες να πιεις, άμα κοιμάσαι όρθιος δε θα σου κάνουν τίποτα. Δεν είναι μαγικό φίλτρο για να σε ξυπνήσει.

Αυτό που σε κάνει να ξυπνάς είναι το πρόγραμμα σου, είτε είναι να πας σχολείο είτε δουλειά είτε οπουδήποτε. Ο καφές είναι απλά συνήθεια που ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι σε ξυπνάει.

Τεσπα, έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον.

Είναι και συνήθεια αλλά πολλές φορές σου δίνει μια ενέργεια, σε ξυπνάει.

Δημοσ.

Aρκεί, τον έχουνε πολλοί σε συνδυασμό με μηχανή.

+1. Αρκεί. Στα υπόψη πως όλοι οι μύλοι δεν κάνουν για espresso. Αυτός κάνει πάντως.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά εγω έχω μια Phillips Saeco. Αξίζει τον κόπο με ενα μυλο Porlex να κάνω το portafilter depressurized? 

@Flik έχεις λινκ για το porlex? γιατί απο γερμανικά δεν το εχω!

Δημοσ.

έπρεπε να ξηλώσεις το ελατήριο εξαρχής και χωρίς μύλο γιατί τώρα πίνεις εσπρέσσο με αφρό, ο μύλος αξίζει έτσι και αλλιώς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...