Προς το περιεχόμενο

Το νέο monitor της Philips, 328P8K υποστηρίζει ανάλυση 8K καθώς και HDR 400


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στην έκθεση IFA, η Philips πραγματοποίησε επίδειξη του monitor 328P8K, το οποίο σκοπεύει να φέρει στην αγορά σύντομα και το οποίο επιδεικνύει ανάλυση 8K.

Η οθόνη διαθέτει επαγγελματικής κλάσης panel τύπου LCD IPS με διαγώνιο 31,5 ιντσών που υποστηρίζει το 100% των χρωματικών προτύπων AdobeRGB και sRGB. Αναφέραμε ότι υποστηρίζει και ανάλυση 7680 x 4320 pixels;

 

Από τη στιγμή που τα panels του είδους σπανίζουν, ενδέχεται να είναι ακριβώς ίδιο με αυτό που χρησιμοποιεί η Dell στο δικό της 8K μοντέλο, την οθόνη UltraSharp UP3218K. Η Philips επίσης κάνει λόγο για υποστήριξη HDR 400 στο συγκεκριμένο monitor, επειδή η φωτεινότητα του βρίσκεται στα 400nits. Κάτι τέτοιο θα ήταν αρκετό για τις απαιτήσεις του FreeSync 2 HDR της AMD ωστόσο απέχει από το πρότυπο HDR10 που απαιτεί peak brightness στα 1000nits (ας μην αναφερθούμε επίσης στις απαιτήσεις του Dolby Vision για 4000 nits όσον αφορά στο peak brightness).

 

Ο λόγος αντίθεσης βρίσκεται στα 1300:1 ενώ το refresh rate είναι 60Hz. Από άποψη συνδέσεων, το Philips 328P8K 8K UHD Monitor διαθέτει 2x DisplayPort 1.3 καθώς και ένα USB hub με USB Type-A και Type-C υποδοχές. Το κόστος του νέου monitor της Philips αναμένεται να βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με αυτό της Dell (κάτι λιγότερο από $4000). Η διάθεση του αναμένεται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018.

 

Link.png Site: ΤechPowerUp

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μην τρελενεστε, αυτα τα monitor ειναι για ατομα που χρειαζονται αυτο το εμβαδο στην οθονη τους, η λογικη λεει οτι δεν θα το παρει καποιος για να παιζει ή να σερφαρει.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Σας πειράζει να βγαίνουν συνέχεια καλύτερα specs και να πέφτουν οι τιμές στις οθόνες με χαμηλότερη ανάλυση κ.λπ. ;

 

Τους βάζεις δύσκολα...

Εγω με 1080 ειμαι ενταξει ολα τα αλλα τα θεωρω υπερβολη. Γνωμη μου...

 

Είναι μέχρι να συνηθίσεις μεγαλύτερες αναλύσεις σε περισσότερες ίντσες. Πχ αν πας σε 27" 2560Χ1440, δεν ξαναγυρνάς σε 1080p...

  • Like 16
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

 

100% των χρωματικών προτύπων AdobeRGB και sRGB
7680 x 4320 pixels
HDR 400

Μπορεί κάποιος που να ασχολείται επαγγελματικά να μας πει αν ποτέ αξίζει κάποιος να δώσει τόσα λεφτά για αύτον συνδυασμό από specs? Η τιμή φαίνεται υπερβολή..

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν ειναι για γεροντια 40+ που δεν βλεπουμε την τυφλα μας

 

δεν ειναι για την τσεπη μας τυπε ,και οχι για τα ματια μας ...πρεπει να εχεις λυσει το οικονομικο προβλημα της ζωης σου για να διαθεσεις 4000 για μονιτορ 8κ ....ουτε ο εγγονος του Λατση δε θα το αγοραζε !!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...