Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί φέρνετε τα μικρά παιδιά σε θέατρα/παραστάσεις/συναυλίες; Δεν έχω θέμα με τα παιδιά, το αντίθετο μάλιστα. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε συναυλία φιλαρμονικής και υπάρχουν πάνω από 30-40 παιδάκια και οι γονείς φωνάζουν "μην πας εκεί, μη εκεί, μην πειράζεις αυτό, άσε την αδερφή σου ήσυχη" κλπ.

Είναι σπαστικό. Υποτίθεται έρχεσαι να χαρείς κάτι. Αν δεν μπορείς να τα περιορίσεις ΜΗΝ τα φέρνεις μαζί. Είναι κακό και για τα παιδιά και ειδικά για τους θεατές. Ήρθες να ψυχαγωγηθείς και αν κυνηγάς τα παιδιά σου δεν θα το κάνεις, οπότε, why bother;

• Like 6
  • Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

:D αυτή η χαριτωμένη αφέλεια :D

Ντίνο, πρώτον αν ήταν μη τα φέρνεις αν δεν τα περιορίσεις τότε πρώτη φορά θα τα πήγαινες κάπου γύρω στα δεκαπέντε, ή και ποτέ, ανάλογα το "παιδί".

Δεύτερον σκεφτήκαμε το σενάριο να τα έχεις φέρει ακριβώς για να τα εκθέσεις στη φιλαρμονική; Άσχετα αν είναι λογική η σκέψη για όλα τα παιδάκια που είδες.

Και τρίτον, μπορεί απλά να θες να κάνεις κάτι και να μην έχεις τρόπο να βολέψεις τα παιδιά.

Δε θέλω να πω ότι είναι παράλογη η ενόχληση σου ή λογική η παρουσία όλων των παίδων που είδες. Αλλά υπάρχουν εξηγήσεις.

• Like 7
Δημοσ.

Συμφωνώ!!

Ακου παιδια σε συναυλία, ρε που παει αυτη η χωρα;

Γιατί ειρωνεύεσαι;

Εσύ το βλέπεις λογικό δηλαδή, αφενός για τους γονείς των παιδιών να μην μπορούν να απολαύσουν μια συναυλία έχοντας το νου τους όλη την ώρα στα παιδιά, και αφετέρου για όλους τους υπόλοιπους που πρέπει να ανέχονται τις τσιρίδες των παιδιών και τις φωνές των γονιών τους;

• Like 4
Δημοσ.

Ντίνο, πρώτον αν ήταν μη τα φέρνεις αν δεν τα περιορίσεις τότε πρώτη φορά θα τα πήγαινες κάπου γύρω στα δεκαπέντε, ή και ποτέ, ανάλογα το "παιδί".

Δεύτερον σκεφτήκαμε το σενάριο να τα έχεις φέρει ακριβώς για να τα εκθέσεις στη φιλαρμονική; Άσχετα αν είναι λογική η σκέψη για όλα τα παιδάκια που είδες.

Και τρίτον, μπορεί απλά να θες να κάνεις κάτι και να μην έχεις τρόπο να βολέψεις τα παιδιά.

Δε θέλω να πω ότι είναι παράλογη η ενόχληση σου ή λογική η παρουσία όλων των παίδων που είδες. Αλλά υπάρχουν εξηγήσεις.

Δεν διαφωνώ. Ειδικά αν δεν έχεις να αφήσεις κάπου τα παιδιά, δεν θα κλειστείς μέσα. Αναλόγως τα παιδιά όμως. Είναι γονείς που πάνε τα παιδιά με το ζόρι στην εκκλησία και μέχρι την εφηβεία πάνε με γκρίνια εκεί. Αν δεν θέλει το παιδί να πάει, δεν έχει νόημα... Εννοώ πως είναι ταλαιπωρία για όλους
  • Like 1
Δημοσ.

Γιατί φέρνετε τα μικρά παιδιά σε θέατρα/παραστάσεις/συναυλίες; Δεν έχω θέμα με τα παιδιά, το αντίθετο μάλιστα. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε συναυλία φιλαρμονικής και υπάρχουν πάνω από 30-40 παιδάκια και οι γονείς φωνάζουν "μην πας εκεί, μη εκεί, μην πειράζεις αυτό, άσε την αδερφή σου ήσυχη" κλπ.

Είναι σπαστικό. Υποτίθεται έρχεσαι να χαρείς κάτι. Αν δεν μπορείς να τα περιορίσεις ΜΗΝ τα φέρνεις μαζί. Είναι κακό και για τα παιδιά και ειδικά για τους θεατές. Ήρθες να ψυχαγωγηθείς και αν κυνηγάς τα παιδιά σου δεν θα το κάνεις, οπότε, why bother;

Παρόμοια φάση το προηγούμενο Πάσχα σε εκκλησία. Κάτι γιαγιάδες έφερναν τα εγγόνια τους καθώς και γονείς τα παιδιά τους, άρχισε ο παπάς την λειτουργία και τα παιδιά δεν έκαναν ησυχία, ακουγόντουσαν από τους μεγάλους όλο "σσσσσ, ησυχία, μην μιλάς, σσσσσ έχει αρχίσει η λειτουργία τώρα". Μετά από κάποια λεπτά διακόπτει ο παπάς την λειτουργία και βγαίνει νευριασμένος και λέει να σταματήσουν οι μεγάλοι να λένε στα παιδιά να ησυχάσουν γιατί η συμπεριφορά των μεγάλων ήτανε πιο ενοχλητική από τα παιδιά μακάρι να ήμασταν όλοι σαν τα παιδιά......

• Like 1
Δημοσ.

Είναι σπαστικό. Υποτίθεται έρχεσαι να χαρείς κάτι. Αν δεν μπορείς να τα περιορίσεις ΜΗΝ τα φέρνεις μαζί.

+1

Το πρόβλημα είναι όταν πέφτεις στους γονείς ζώα που έχουν την πιπίλα "παιδιά είναι" και κάθονται ατάραχοι και βλέπουν τα παιδιά τους να κάνουν μπουρδέλο παραστάσεις/ταινίες κτλ.

Έβλεπα χαρακτηριστικά μια κωμική παράσταση (που λογικό να υπάρχουν παιδιά) και σε κάθε αστείο πεταγόντουσαν 10-15 παιδιά και συμμετείχαν και αυτά και πέταγαν τις δικές τους ατάκες επιπέδου δημοτικού, πολλές φορές οι ηθοποιοί χάνανε και τον ειρμό τους.

Εκεί ρε πούστη αναρωτιόμουν, οι γονείς τι σκατά κάνουν; Διακοσμητικοί είναι; 

Αν και πολλές φορές πιστεύω ότι δεν έχουν να τα αφήσουν κάπου και τα κουβαλάνε μαζί. 

Την άλλη φορά είχα πάει στο Star war και η άλλη είχε πάρει το παιδί της που ήταν 6-7 χρονών (γιατί μάλλον δεν είχε να το αφήσει κάπου) και το παιδί στα μισά ήθελε να φύγει γιατί δεν του άρεσε και μας ζάλισε τα αρχ...

Όπως σωστά είπες και προς όλους τους γονείς.

Αν δεν μπορούν να μαζέψουν τα παιδιά τους ας μην τα παίρνουν μαζί.

• Like 3
Δημοσ.

Την άλλη φορά είχα πάει στο Star war και η άλλη είχε πάρει το παιδί της που ήταν 6-7 χρονών (γιατί μάλλον δεν είχε να το αφήσει κάπου) και το παιδί στα μισά ήθελε να φύγει γιατί δεν του άρεσε και μας ζάλισε τα αρχ...

Κοιτά. Σε σινεμά ναι είναι απαράδεκτο. Για εκδηλώσεις που κάνουν οι δήμοι κλπ όπως είμαι τώρα εγώ, φυσικά και θα τα φέρνουν. Καλοκαίρι είναι, τι να τα κάνουν. Όμως ρε παιδιά, πληρώνεις λεφτά να δεις θέατρο. Θες αυτές τις δύο ώρες να τις χαρείς. Δε γίνεται να κοιτάς του γονείς όπως κοιτάς τον τύπο που έχει Παντελίδη dubstep να χτυπάει στην καλύτερη σκηνή της ταινίας...

Δημοσ.

Συμφωνω σε όλα... Και το τελευταίο...

Για να μάθουν τι υπάρχει πέρα από την τηλεόραση και τον υπολογιστή....

Καλά κάνουμε και τα πάμε παντού και ας κάνουν φασαρία και εσύ μικρός τα ίδια έκανες ( προς τον ts)

+1

Το πρόβλημα είναι όταν πέφτεις στους γονείς ζώα που έχουν την πιπίλα "παιδιά είναι" και κάθονται ατάραχοι και βλέπουν τα παιδιά τους να κάνουν μπουρδέλο παραστάσεις/ταινίες κτλ.

Έβλεπα χαρακτηριστικά μια κωμική παράσταση (που λογικό να υπάρχουν παιδιά) και σε κάθε αστείο πεταγόντουσαν 10-15 παιδιά και συμμετείχαν και αυτά και πέταγαν τις δικές τους ατάκες επιπέδου δημοτικού, πολλές φορές οι ηθοποιοί χάνανε και τον ειρμό τους.

Εκεί ρε πούστη αναρωτιόμουν, οι γονείς τι σκατά κάνουν; Διακοσμητικοί είναι;

Αν και πολλές φορές πιστεύω ότι δεν έχουν να τα αφήσουν κάπου και τα κουβαλάνε μαζί.

Όταν κάνεις παιδιά να δούμε θα τα μαζεύεις; να σε δω εκεί πόσο μάγκας είσαι...

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ έκανα χειρότερα από αυτά που βλέπω εγώ τώρα (σύμφωνα με τους δικούς μου)

Συμφωνώ απόλυτα ότι πρέπει να μάθουν ότι υπάρχουν άλλα πράγματα πέρα από τον υπολογιστή και την τηλεόραση αλλά αν είναι έτσι, να κάτσουμε όλοι οι υπόλοιποι σπίτι μας γιατί δε θα απολαύσουμε τίποτα. Υπάρχει τρόπος να κάνεις το παιδί να κάτσει και να φέρεται νορμάλ.

Τώρα που έχει ξεκινήσει η συναυλία πάντως, τα παιδιά κάθονται ήσυχα. Έτσι ναι.

Συνήθως τα παιδιά που κάνουν χαμό έχουν και τους γονείς που λένε "εντάξει παιδί είναι" και το παιδί ξεμαλλιάζει το αδερφάκι του την ίδια στιγμή.

Δημοσ.

Εγώ έκανα χειρότερα από αυτά που βλέπω εγώ τώρα (σύμφωνα με τους δικούς μου)

Συμφωνώ απόλυτα ότι πρέπει να μάθουν ότι υπάρχουν άλλα πράγματα πέρα από τον υπολογιστή και την τηλεόραση αλλά αν είναι έτσι, να κάτσουμε όλοι οι υπόλοιποι σπίτι μας γιατί δε θα απολαύσουμε τίποτα. Υπάρχει τρόπος να κάνεις το παιδί να κάτσει και να φέρεται νορμάλ.

Τώρα που έχει ξεκινήσει η συναυλία πάντως, τα παιδιά κάθονται ήσυχα. Έτσι ναι.

Συνήθως τα παιδιά που κάνουν χαμό έχουν και τους γονείς που λένε "εντάξει παιδί είναι" και το παιδί ξεμαλλιάζει το αδερφάκι του την ίδια στιγμή.

Εξαρτάται για ποια ηλικία και τι φύλλο μιλάμε.. Αγοράκι 5 ετων πηδαει από παρέα σε παρέα όπως ο ταρζαν...αγοράκι 12-14 ετών ψάχνει να βρει κάνα κ@λο....

Δεν ειναι εύκολα τα παιδιά μην κρίνεις τους γονείς γιατί θα κριθείς κ εσύ.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να κάνεις το παιδί να κάτσει και να φέρεται νορμάλ.

LOL

Το αστείο είναι ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα διαπιστώσεις με τα ίδια σου τα μάτια πως απ' όσα γράφει το γ@μημένο το manual, δεν ισχύει απολύτως τίποτα.

• Like 11
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...