tonkpils Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Τόσα εκατομμύρια πωλήσεις, άλλα τόσα έσοδα από αέρα κοπανιστό με τα in game cash αλλά για κάποιο λόγο θα ήταν σπάταλο για την εταιρεία να ασχοληθεί με το PC όπου έχει πειρατεία όπως λεν. Βγες και πες ότι θα βγάλεις RDR 2 και για PC. Τι μου το κρατάς σαν χαζογκόμενα σε περίοδο ''δεν ξέρω'', ''θα δούμε'', ''όλα είναι πιθανά''. Άι σιχτίρ πια!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Τέσσερα χρόνια;... Σιγά τ' αυγά. Εδώ το Skyrim είναι στον 6ο-7ο χρόνο και τα mods και γενικά η community ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ αντί να μικραίνει! Πιο υπερεκτιμημένο game δεν υπάρχει (κρίνω το vanilla πάντα). Physics και gameplay μάχης ΓΤΠ. * Και εύκολο μέχρι αηδίας.
logistoulis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Τόσα εκατομμύρια πωλήσεις, άλλα τόσα έσοδα από αέρα κοπανιστό με τα in game cash αλλά για κάποιο λόγο θα ήταν σπάταλο για την εταιρεία να ασχοληθεί με το PC όπου έχει πειρατεία όπως λεν. Βγες και πες ότι θα βγάλεις RDR 2 και για PC. Τι μου το κρατάς σαν χαζογκόμενα σε περίοδο ''δεν ξέρω'', ''θα δούμε'', ''όλα είναι πιθανά''. Άι σιχτίρ πια! στο gta όμως μια χαρά ασχολήθηκε, τώρα το γιατί δεν βγήκε και το πρώτο rdr στο pc δε νομίζω ότι κανείς μπορεί να απαντήσει με σιγουριά.. πάντως όσο μεγάλη και τρανή είναι η R* ίσως να μην έχει τους πόρους για να κάνει ΣΩΣΤΗ ανάπτυξη και για pc παράλληλα, ίσως από την άλλη και να θέλει να ξεζουμίσει πρώτα τις κονσόλες πριν πάει στο pc το gta V (σε αντίθεση με το χάλι του IV) ήταν φανταστικό port με πολλές βελτιώσεις και καλό optimization και απροβλημάτιστο online, υπό αυτή την έννοια "άξιζε" η αναμόνη στο pc για το rdr2 πάντως δεν πρόκειται να περιμένω, θα το παίξω άμεσα στο ps4 να τελειώνουμε
Xristaras12 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Τόσα εκατομμύρια πωλήσεις, άλλα τόσα έσοδα από αέρα κοπανιστό με τα in game cash αλλά για κάποιο λόγο θα ήταν σπάταλο για την εταιρεία να ασχοληθεί με το PC όπου έχει πειρατεία όπως λεν. Βγες και πες ότι θα βγάλεις RDR 2 και για PC. Τι μου το κρατάς σαν χαζογκόμενα σε περίοδο ''δεν ξέρω'', ''θα δούμε'', ''όλα είναι πιθανά''. Άι σιχτίρ πια! γιατί πολύ απλά δεν θα το κάνει εφόσον αποφάσισε να μην βγάλει το πρώτο θα το κρατήσει console exclusive.
gasantony Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Kι εγώ αναρωτιέμαι !! Εμένα δεν μου άρεσε !!
logistoulis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 @χριστάρας καλά δεν το ξέρεις αυτό, αν βλέπει χρήμα γιατί να μην το κάνει;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 To GTA iv είναι ανώτερο μόνο στον τομέα της φυσικής.
lepaterious Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν βλέπεις την μεγάλη εικόνα.. με το να τους γλείφουμε τα @@ δεν καταφέρνουμε τιποτα άλλο απο το να παίρνουμε @@. Δεν είναι τόσο ασήμαντο γεγονός που νομίζεις απο κάτι τέτοια άρθρα βγάζουν συμπεράσματα οι εταιρίες που πληρώνουν για υπηρεσίες αναλυτών. Σου λέει α οκ όλοι λένε τι τέλεια που είναι το game καλά πάμε φάτε και άλλες κάρτες στην μάπα!! Καιρός είναι να ξυπνήσουμε και να λέμε τις αλήθειες. Και πρώτοι απόλους όσοι ντεμέκ θέλουν να λένε πως ασχολούνται με τον χώρο. Δεν γίνεται ειδικά αυτοί να παπαγαλίζουν generic διαφιμισούλες και να κάνουν μπε όπως οι άλλοι. Είναι απλό η Rockstar 4 χρόνια ούτε καινούργιο τίτλο δεν έβγαλε στην σειρά ούτε την ίδια την σειρά δεν εμπλούτισε με expansions όπως (πολύ σωστά) έκανε παλιότερα) και της λέμε και μπράβο τι γαμάτη που είσαι;;;; ειναι δυνατόν;; Κάθετε και αρμέγει τα μωράκια με τις πιστωτικές του μπαμπά. Και το παιχνίδι της είναι κατώτερων προδιαγραφών απο τον προηγούμενο τίτλο της σειράς.. υπερέχει (και όχι για πολύ) σε ασήμαντες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την σημερινή πραγματικότητα (μέσο hardware χρήστη) Δεν είναι θέμα του τι μου αρέσει είναι θέμα του τι γίνεται στο gaming.. HL3 δεν θα δούμε ούτε τον άλλον αιώνα για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Οι casuals είναι ο καρκίνος των gamers και ο άγγελος εξ ουρανού των εταιριών γιατι προβατοποιούνται πανεύκολα δώσε λίγα λαμπιόνια και σκάνε το 50άρικο! Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε οι υπόλοιποι gamers είναι να προσπαθήσουμε να δείξουμε στους casuals την κοροϊδία μπας και αρχίσουν και ζητάνε τα αυτονόητα. και να πω ότι πληρώνονται οι δικοί μας (Έλληνες) που κάθονται και τα λένε αυτά να πω οκ.. αλλά ούτε πληρωνόμαστε και τους χαϊδεύουμε και τα @@ που καθυστερήσανε 1+ χρόνο να βγάλουν Port για PC που κρατάνε τιμές στον θεό που δεν προσφέρουν τιποτα καινούργιο κτλ κτλ... τα μόνα υpdates στο παιχνίδι έχουν να κάνουν με το Online μαγαζάκι τους που πουλάνε κάρτες.. γιατι αυτό κατάντησαν να είναι καρτοκινητή.. όχι game developer. Εταιρίες είναι δεν λέω το κέρδος θέλουν αλλά κάπου πρέπει να υπάρχει και ένα balance μεταξύ κέρδους και παροχών στους πελάτες και νομίζω σε αυτό το σημείο όλοι σχεδόν οι μεγάλοι developers έχουν ξεφύγει εντελώς... γιατι ακριβώς βρίσκουν και τα κάνουν στους casuals αλλά το σπρώξιμο στους casuals το νιώθουμε και εμείς οι υπόλοιποι. Καλά όλα αυτά που λες για το 4 αλλά όταν είχε βγει στο pc ήταν unoptimized του κερατά που εκείνη την εποχή είχα τούμπανο pc sli gtx 280 και δεν το σήκωνε γιατί η rockstar τον έπαιζε! To framerate δεν ξεπερνούσε τα 15 και άμα γινόταν κάνα μακελειό άσε..... Γενικά είχε πέσει τρελό κράξιμο εκείνη την εποχή γιατί η rockstar ήταν ανίκανη να το φτιάξει σωστά στο pc..... Επίσης θυμάμαι ότι το πήρα την μέρα που κυκλοφόρησε και επειδή για κάποιο λόγο (έργα του ΟΤΕ) δεν είχα ίντερνετ οπότε δεν μπορούσα να το ενεργοποιήσω.
stavrosperi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν βλέπεις την μεγάλη εικόνα.. με το να τους γλείφουμε τα @@ δεν καταφέρνουμε τιποτα άλλο απο το να παίρνουμε @@. Δεν είναι τόσο ασήμαντο γεγονός που νομίζεις απο κάτι τέτοια άρθρα βγάζουν συμπεράσματα οι εταιρίες που πληρώνουν για υπηρεσίες αναλυτών. Σου λέει α οκ όλοι λένε τι τέλεια που είναι το game καλά πάμε φάτε και άλλες κάρτες στην μάπα!! Καιρός είναι να ξυπνήσουμε και να λέμε τις αλήθειες. Και πρώτοι απόλους όσοι ντεμέκ θέλουν να λένε πως ασχολούνται με τον χώρο. Δεν γίνεται ειδικά αυτοί να παπαγαλίζουν generic διαφιμισούλες και να κάνουν μπε όπως οι άλλοι. Είναι απλό η Rockstar 4 χρόνια ούτε καινούργιο τίτλο δεν έβγαλε στην σειρά ούτε την ίδια την σειρά δεν εμπλούτισε με expansions όπως (πολύ σωστά) έκανε παλιότερα) και της λέμε και μπράβο τι γαμάτη που είσαι;;;; ειναι δυνατόν;; Κάθετε και αρμέγει τα μωράκια με τις πιστωτικές του μπαμπά. Και το παιχνίδι της είναι κατώτερων προδιαγραφών απο τον προηγούμενο τίτλο της σειράς.. υπερέχει (και όχι για πολύ) σε ασήμαντες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την σημερινή πραγματικότητα (μέσο hardware χρήστη) Δεν είναι θέμα του τι μου αρέσει είναι θέμα του τι γίνεται στο gaming.. HL3 δεν θα δούμε ούτε τον άλλον αιώνα για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Οι casuals είναι ο καρκίνος των gamers και ο άγγελος εξ ουρανού των εταιριών γιατι προβατοποιούνται πανεύκολα δώσε λίγα λαμπιόνια και σκάνε το 50άρικο! Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε οι υπόλοιποι gamers είναι να προσπαθήσουμε να δείξουμε στους casuals την κοροϊδία μπας και αρχίσουν και ζητάνε τα αυτονόητα. και να πω ότι πληρώνονται οι δικοί μας (Έλληνες) που κάθονται και τα λένε αυτά να πω οκ.. αλλά ούτε πληρωνόμαστε και τους χαϊδεύουμε και τα @@ που καθυστερήσανε 1+ χρόνο να βγάλουν Port για PC που κρατάνε τιμές στον θεό που δεν προσφέρουν τιποτα καινούργιο κτλ κτλ... τα μόνα υpdates στο παιχνίδι έχουν να κάνουν με το Online μαγαζάκι τους που πουλάνε κάρτες.. γιατι αυτό κατάντησαν να είναι καρτοκινητή.. όχι game developer. Εταιρίες είναι δεν λέω το κέρδος θέλουν αλλά κάπου πρέπει να υπάρχει και ένα balance μεταξύ κέρδους και παροχών στους πελάτες και νομίζω σε αυτό το σημείο όλοι σχεδόν οι μεγάλοι developers έχουν ξεφύγει εντελώς... γιατι ακριβώς βρίσκουν και τα κάνουν στους casuals αλλά το σπρώξιμο στους casuals το νιώθουμε και εμείς οι υπόλοιποι. Ε ναι αλλα νομιζω αφιερωνεις περισσοτερη φαια ουσια απο οτι πρεπει.Κατσε παιξε τα παιχνιδια που σου αρεσουν παρα να χαλας 7 ωρες για να ποσταρεις, μου φενεται ανουσιο.Οκ δικιο εχεις, συμφωνω σε διαφορα μαζι σου, αλλα παντου ετσι ειναι σε ολες τις βιομηχανιες, ειτε μιλαμε για κινηματογραφο, ειτε για μουσικη κλπ.Οσο στην μαζα αρεσουν αυτα που αρεσουν, δεν μπορεις να κανεις κατι.Παιξε αυτα που γουσταρεις εσυ.Βεβαια εχει και δυνατα σημεια το παιχνιδι, δεν ειναι καμμια σαβουρα, μην το παρακανουμε
nightwalker1990 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Τέσσερα χρόνια;... Σιγά τ' αυγά. Εδώ το Skyrim είναι στον 6ο-7ο χρόνο και τα mods και γενικά η community ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ αντί να μικραίνει! Συγκρινεις ενα διαφορετικο παιχνιδι παλικαρι μου. δεν διαφωνει κανεις με αυτο που λες οπως και σε αλλα games αντι να πεφτει το community ανεβαινει χρονο με τον χρονο px leauge of legends dota 2. Απλα στο συγκεκριμενο εδωσαν περισσοτερη εμφαση στο Online εξου κ τα παραπονα απο παρα πολυ κοσμο.
nightwalker1990 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ε ναι αλλα νομιζω αφιερωνεις περισσοτερη φαια ουσια απο οτι πρεπει.Κατσε παιξε τα παιχνιδια που σου αρεσουν παρα να χαλας 7 ωρες για να ποσταρεις, μου φενεται ανουσιο.Οκ δικιο εχεις, συμφωνω σε διαφορα μαζι σου, αλλα παντου ετσι ειναι σε ολες τις βιομηχανιες, ειτε μιλαμε για κινηματογραφο, ειτε για μουσικη κλπ.Οσο στην μαζα αρεσουν αυτα που αρεσουν, δεν μπορεις να κανεις κατι.Παιξε αυτα που γουσταρεις εσυ.Βεβαια εχει και δυνατα σημεια το παιχνιδι, δεν ειναι καμμια σαβουρα, μην το παρακανουμε Φιλος το ειχε στο ps3 στο οποιο δεν ενθουσιαστηκε ιδιαιτερα πιο πολυ απο fps στο xbox 360 ειχα περισσοτερα. Στο ps4 που το αγορασε παιζει online ευχαριστημενος πλεον xD
DeMeLeneTaso Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 ότι νάναι 5 νάναι μέσα στις ελλείψεις είναι στο GTA IV μπορούσες μέχρι και να πάρεις ένα τυχαίο τενεκεδάκι απο το πάτωμα και να το πετάξεις... Το GTA V υπερτερεί μόνο σε πράματα που έχουν να κάνουν με την αλλαγή του hardware στην εποχή μας. πχ επειδή σήμερα οι κάρτες γραφικών ακόμη και οι φθηνές έχουν 2GB vram μπορεί και έχει texture με μεγαλύτερη ανάλυση η μεγαλύτερους χάρτες... Όταν είχε βγεί το GTA IV υπήρχαν Pc με κάρτες γραφικών ακόμη και 512mb και αρκετά είχαν 256mb... παρόλα αυτά ζουλήξανε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. ότι έχει σχέση με καλογραμμένο game ή σενάριο to GTA V είναι απλά μια απογοήτευση... σαν game απο μόνο του (δεδομένου του budget κτλ) δεν το λες και άσχημο όμως αν είχε κάποιος σχέση με τους προηγούμενους τίτλους που ο καθένας ήταν κατα πολύ καλύτερος απο τον προηγούμενο τότε δεν μπορείς παρά να απογοητευτείς... Χάλια AI, πανεύκολη αντίπαλοι και ανύπαρκτα hitbox (τους πυροβολάς στα πόδια και δεν κουτσαίνουν όπως στο GTA IV απλά ψοφάνε.. ) τα αυτοκίνητα στο GTA V είναι ψεύτικα χωρίς ανάρτηση και physics μπορείς να τρέχεις τελικές και στρίβουν λες και είσαι με ποδήλατο.. (ούτε τα γραφικά των αναρτήσεων υπάρχουν ούτε αν τρακάρεις δεν πετιέσαι απο το παρμπριζ κτλ) οι μάχες σώμα με σώμα αστείες και αυτές.. γενικά μην το αναλύουμε άφησα μερικά βίτνεο που δείχνουν τα μειονεκτήματα και υπάρχουν και άλλα τόσα.. Επίσης και η υπόθεση είναι κατώτερης ποιότητας στο GTA IV για πρώτη φορά δεν πήγαν να αντιγράψουν χαρακτήρες απο γνωστές ταινίες και να τους κάνουν καρικατούρες όπως γινόταν με τα προηγούμενα αλλά πήγαν να κάνουν μια ιστορία δική τους βασισμένη πάνω σε σενάριο δικό τους.. στο GTA V έχουμε πάλι την καρικατούρα του μαύρου των γκέτο του κράκερ και την καρικατούρα του πρώην μαφιόζου... η καινοτομία είναι ότι μπορείς να τις παίξεις εναλλάξ για να μην βαριέσαι.. κυριολεκτικά! γιατι τοσο κλαμα; Μαρεσαν και τα δυο υπερβολικα.. ειδικα ο niko, ηταν τοσο γαματος οσο ο cj, αλλα το 5 ηταν επικο πως να το κανουμε; δεν του λειπει τιποτα για εμενα. 2
ee3509 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ δεν έχω πολυ καταλάβει γιατί έχει κάνει τόση επιτυχία.Ωραίο ήταν το story, χαβαλέ είχε, αλλά όταν τελείωσε δεν ένιωθα οτι είχε νόημα να συνεχίσω.Ενω πχ απο την άλλη το witcher 3 , το τελείωσα, σχεδόν στεναχωρήθηκα που δεν είχε άλλο - και μετά το ξανάπεξα απο την αρχή μαζί με τα expansion... 1
Henry3GR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ δεν έχω πολυ καταλάβει γιατί έχει κάνει τόση επιτυχία. Ωραίο ήταν το story, χαβαλέ είχε, αλλά όταν τελείωσε δεν ένιωθα οτι είχε νόημα να συνεχίσω. Ενω πχ απο την άλλη το witcher 3 , το τελείωσα, σχεδόν στεναχωρήθηκα που δεν είχε άλλο - και μετά το ξανάπεξα απο την αρχή μαζί με τα expansion... Ε τώρα τι συγκρίνεις. Το ένα είναι εμπειρία και το άλλο είναι να δείρουμε μερικούς περαστικούς και να οικονομήσουμε για να κυκλοφορούμε με γούνες και χρυσά.
mansa2k Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 *Tα 500 εκατομμύρια της Αctivision για το Destiny ήταν για το συνολικό πλάνο δεκαετίας και όχι μόνο για το αρχικό παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα