Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν υπαρχει η εμφυτευση μαλλιων ή ειναι μπουρδες ?

Για να κάνεις εμφύτευση πρέπει να έχεις χοντρό χρήμα απο πίσω και χωρίς εγγυημένο αποτέλεσμα πολλές φορές. Πρέπει πρώτα απο όλα να πας σε πολύ καλή κλινική γιατί υπάρχουν πολλοί κομπογιαννίτες και με μια εμφύτευση κανείς δεν σου εγγυάται ότι δεν θα χρειαστείς και περισσότερες για να γίνει καλύτερη δουλειά.

Δες και τι έγινε στον Wayne Rooney

http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/hair-expert-reveals-exactly-whats-8304460

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2329525/Two-years-spend-15k-hair-transplant-Wayne-Rooney-needs-ANOTHER-operation-hide-baldness.html

Δημοσ.

Υπάρχουν αρκετοί, όπως και βελονισμό.

Δεν υπάρχει γιατρός, επιστήμονας δηλαδή, που να προτείνει στα σοβαρά τέτοιες μεθόδους. Αν το πει, το πιθανότερο είναι πως στο λέει μήπως δράσει ως placebo (σε ασθένειες που μπορεί να επιδράσει) μιας και κακό δεν κάνουν, παρά μόνο στην τσέπη.

Ή ξέρει πως κάποιος σου έκανε πλύση εγκεφάλου και δεν θέλει να έρθει σε αντιδικία.

Αν πας σε έναν καθηγητή Φυσικής πανεπιστημίου και του πεις "θέλω να ψάξω το θέμα της επίπεδης Γης" το πιθανότερο είναι να σου πει "ψάξε το" μιας και κατάλαβε πως είσαι ήδη αρκετά ηλίθιος για να το κάνεις και η διαφωνία μαζί σου είναι χάσιμο πολύτιμου χρόνου.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν υπάρχει γιατρός, επιστήμονας δηλαδή, που να προτείνει στα σοβαρά τέτοιες μεθόδους. Αν το πει, το πιθανότερο είναι πως στο λέει μήπως δράσει ως placebo (σε ασθένειες που μπορεί να επιδράσει) μιας και κακό δεν κάνουν, παρά μόνο στην τσέπη.

Ή ξέρει πως κάποιος σου έκανε πλύση εγκεφάλου και δεν θέλει να έρθει σε αντιδικία.

Αν πας σε έναν καθηγητή Φυσικής πανεπιστημίου και του πεις "θέλω να ψάξω το θέμα της επίπεδης Γης" το πιθανότερο είναι να σου πει "ψάξε το" μιας και κατάλαβε πως είσαι ήδη αρκετά ηλίθιος για να το κάνεις και η διαφωνία μαζί σου είναι χάσιμο πολύτιμου χρόνου.

Τι να σου πω δεν ξέρω γιατί το κάνουν αλλά σίγουρα υπάρχουν. Γιατροί και φαρμακοποιοί. Ειδικά ο βελονισμός νομίζω είναι πιο κοινής αποδοχής από την ομοιοπαθητική, μέχρι και σε νοσοκομεία έχω ακούσει ότι υπάρχει.

Δημοσ.

Στην Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος για να ασκείς ομοιοπαθητική πρέπει να έχεις πρώτα πτυχίο ιατρικής. Δε νομίζω ότι ισχύει το ίδιο στο εξωτερικό (ανάλογα τη χώρα) αλλά εδώ αν δεν με απατά η μνήμη μου ισχύει αυτό

Δημοσ.

Στην Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος για να ασκείς ομοιοπαθητική πρέπει να έχεις πρώτα πτυχίο ιατρικής. Δε νομίζω ότι ισχύει το ίδιο στο εξωτερικό (ανάλογα τη χώρα) αλλά εδώ αν δεν με απατά η μνήμη μου ισχύει αυτό

Κάποια στιγμή πρέπει να είχε μπει σε κάποιο τμήμα ελληνικού πανεπιστημίου αλλά μάλλον σταμάτησε.

Δημοσ.

Ένα μεταπτυχιακό ήταν στο πανεπιστήμιο Αιγαίου πριν δέκα χρόνια, δεν υπάρχει πλέον. Εννοείται στην ιατρική σχολή ούτε απέξω δεν υπάρχει αντικείμενο ομοιοπαθητική, καθώς στερείται επιστημονικής βάσης.

• Like 2
Δημοσ.

Τι να σου πω δεν ξέρω γιατί το κάνουν αλλά σίγουρα υπάρχουν. Γιατροί και φαρμακοποιοί. Ειδικά ο βελονισμός νομίζω είναι πιο κοινής αποδοχής από την ομοιοπαθητική, μέχρι και σε νοσοκομεία έχω ακούσει ότι υπάρχει.

Γιατί το ζαχαρονερο αποφερει 5000% κέρδος.

Και οχι μονον ορισμενοι ιατροί, εχει διοργανωθει συνέδριο ομοιοπαθητικής υπο την αιγίδα του ιατρικου συλλογου αθηνων.

Για τετοια ξεφτιλα μιλαμε.

Ο βελονισμος θεωρητικά μπλοκάρει καποιες νευρικές ίνες του νωτιοθαλαμιαιου δεματιου που είναι υπεύθυνες για την αγωγή του ερεθισματος του πόνου, αλλά δε παιρνω και ορκο οτι ισχύει ή οτι θυμάμαι σωστά.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί το ζαχαρονερο αποφερει 5000% κέρδος.

Και οχι μονον ορισμενοι ιατροί, εχει διοργανωθει συνέδριο ομοιοπαθητικής υπο την αιγίδα του ιατρικου συλλογου αθηνων.

Για τετοια ξεφτιλα μιλαμε.

Ο βελονισμος θεωρητικά μπλοκάρει καποιες νευρικές ίνες του νωτιοθαλαμιαιου δεματιου που είναι υπεύθυνες για την αγωγή του ερεθισματος του πόνου, αλλά δε παιρνω και ορκο οτι ισχύει ή οτι θυμάμαι σωστά.

Μπορεί να είναι αυτός ο λόγος για κάποιους. Κάποιοι άλλοι φαίνεται να το πιστεύουν, δεν ξέρω. Καλά γενικά τα συνέδρια και των φαρμακευτικών είναι λίγο πονεμένη ιστορία...:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...