pazarhs Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας, Επειδή τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει το τριχωτό της κεφαλής μου να αραιώνει, υπάρχει κάποια λύση? Κάποιος μου είπε για βελονισμό, έχει κανένας καμία ιδέα ή αλλιως τι άλλο μπορώ να κάνω? ή ομοιοπαθητικη? 1
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Ο βελονισμός σίγουρα έχει καλά αποτελέσματα (σου καρφώνουν λεπτές βελόνες στο κεφάλι για να μοιάζουν με τα μαλλιά) αλλά δεν είναι για σγουρή τρίχα, μόνο ίσια. Πολλοί βέβαια είναι αντίθετοι με αυτό. Αίμα κατσίκας δοκίμασες να βάλεις στις ρίζες? Σε 4 με 8 εβδομάδες θα δεις διαφορά 14
pazarhs Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Ο βελονισμός σίγουρα έχει καλά αποτελέσματα (σου καρφώνουν λεπτές βελόνες στο κεφάλι για να μοιάζουν με τα μαλλιά) αλλά δεν είναι για σγουρή τρίχα, μόνο ίσια. Πολλοί βέβαια είναι αντίθετοι με αυτό. Αίμα κατσίκας δοκίμασες να βάλεις στις ρίζες? Σε 4 με 8 εβδομάδες θα δεις διαφορά ......................... 1
funbreaker Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Οκ μετά τα "αστεία" πρώτα posts, η δική μου συμβουλή είναι να μπεις στο hairloss.gr κι εκεί θα μάθεις πολλά. Ο δερματολόγος δεν είναι η βέλτιστη λύση καθώς αν δεν ασχολείται με φαλάκρες θα σου πει κάτι τυπικό και θα σε στείλει. Άρα θα πρέπει πρώτα να μορφωθείς εσύ ως προς το θέμα και μετά να βρεις έναν που να ασχολείται. Μπές εκεί που σου είπα, είναι πολύ οργανωμένα για να διαβάσεις. 1
NikosKallithea Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Ειναι απλό, κοιτα γύρο σου, βλέπεις καμία λύση; 4
doctorkostis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω προτεινω ομοιοπαθητικη. Βασικη αρχη της οτι θεραπευει το ομοιο με ομοιο. Βημα πρωτο, ξυρισμα κρανιου με φαλτσετα. Σοβαρα, δερματολογος για τα περαιτερω. Αλλα μην περιμενεις θαυματα, αλλιως θα τα εβλεπες και γυρω σου, οπως λεει και ο NikosKallithea. 10
unforgiven Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Οι εναλλακτικές μορφές θεραπείας (βελονισμος, ομοιοπαθητική κτλ) είναι πολύ καλές στο να θεραπεύουν προβλήματα, όσο και τα placebo φάρμακα. Αν είναι πχ ψυχολογικό το θέμα, πιθανόν να "θεραπευτείς" αν πιστεύεις πως θα θεραπευτείς. Κατά τα άλλα, με βελόνες στο δέρμα καμία μέση δεν έφτιαξε και καμία τρίχα δεν φύτρωσε. 3
logistoulis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω προτεινω ομοιοπαθητικη. Βασικη αρχη της οτι θεραπευει το ομοιο με ομοιο. Βημα πρωτο, ξυρισμα κρανιου με φαλτσετα. Σοβαρα, δερματολογος για τα περαιτερω. Αλλα μην περιμενεις θαυματα, αλλιως θα τα εβλεπες και γυρω σου, οπως λεει και ο NikosKallithea. πήγα να ψαρώσω ότι όντως γιατρός προτείνει ομοιoπαθητική
pontez2 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Τιποτα δε μπορείς να κάνεις. Υπάρχει η μινοξιδίλη που περιέχεται σε γνωστό προιόν της αγοράς αλλά δε γνωρίζω τα αποτελέσματά της. Κατά την άποψή μου, ξεπέρασέ το και προχώρα παρακάτω. Αν σε κομπλεξάρει όπως σε αρκετούς, προτείνω γυμναστική. Δε θα βγάλεις μαλλιά αλλά θα σαι ωραίος.
thant Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Κάποιοι εχουν βολευτεί με τα παρακάτω... Μπορείς να βαλεις μαλλιά με ενα σπρέι... https://www.youtube.com/watch?v=2GeF7A05zQ8 Αλλη λύση ειναι να αφήσεις μακριά μαλλιά απο τη μια μεριά και να τα γυρίζεις. Εναλλακτικά υπάρχει πάντα και το περουκίνι... το φοράς και φεύγεις!!!
zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 πήγα να ψαρώσω ότι όντως γιατρός προτείνει ομοιoπαθητική Υπάρχουν αρκετοί, όπως και βελονισμό.
Anorymous Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ειναι απλό, κοιτα γύρο σου, βλέπεις καμία λύση; δεν υπαρχει η εμφυτευση μαλλιων ή ειναι μπουρδες ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα