Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άσχετα με το αν έχω δίκαιο ή άδικο με το μπιστόλιασμα

Μπορεί αυτός με το έτσι θέλω να μου κλείνει τον διακόπτη του νερού;;;;;;

Άσχετα με το αν έχει δίκαιο ή άδικο με το κλείσιμο του νερού

Μπορείς εσύ με το έτσι θέλω να μπιστολιάζεις την πολυκατοικία;;;;;;

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά φίλε μου συμφωνώ και εγώ με τα περισσότερα παιδιά, που σου λένε ότι εσύ δημιούργησες το πρόβλημά σου και δεν μπορείς να απαιτείς από τον άλλον να είναι νόμιμος όταν εσύ ο ίδιος δεν είσαι.

Τέλος πάντων, άλλο ήθελα να σχολιάσω, στο οποίο δε δώσανε πολύ σημασία. Εδώ λες:

Άρα απ'ότι καταλαβαίνω σε όλη την πολυκατοικία έχετε ένα ρολόΪ και πληρώνετε το νερό με τα κοινόχριστα. Εσύ όμως δεν πληρώνεις τα δικά σου. Άρα γιατί να μη σου κλείνει το νερο;

Η ΕΥΔΑΠ έχει δικαιώματα μέχρι το ρολόϊ. Μετά η ευθύνη είναι στον ιδιοκτήτη, σ'αυτήν την περίπτωση η πολυκατοικία. Η οποία λοιπόν έχει ορίσει έναν διαχειριστή, ο οποίος αφού δεν έλαβε αυτά που χρωστάς, σταματάει την υπηρεσία προς εσένα. Δεν είμαι δικηγόρος, ούτε έχω μπλέξει με τέτοια θέματα, αλλά δεν το βρίσκω παράνομο.

Καταλαβαίνω ότι θέλεις να γλιτώσεις κάποια λεφτά στα ΑΤΜ και να μη φανούν τα λεφτά που βγάζεις στο εξωτερικό και τα φορολογίσει το Ελληνικό κράτος, στο οποίο ζεις και σου παρέχει έστω κάποιες παροχές, αλλά αυτό είναι δικό σου πρόβλημα. Μην το κάνεις αλλουνού.

Τι λες φίλε μου; Εδώ η ΕΥΔΑΠ έτσι και πάει να κλείσει το νερό (για κατοστάρικα τώρα όχι για 2ψήφιο νούμερο όπως στην περίπτωση μου) και γίνεται το σώσε με την κατακραυγή του κόσμου για την απανθρωπιά  γίνεται θέμα στα τοπικά κανάλια (έχω πετύχει ανάλογο θέμα και σε εθνικής εμβέλειας κανάλια) κτλ το νερό είναι ανθρώπινο δικαίωμα κτλ..

και θα έρθει τώρα ο αυθαίρετος απο το πουθενά να κάνει τις ματσαράγκες του; επίτηδες τα λες και εσύ για να με μπριζώσεις :P

Και ο ιδιοκτήτης δεν είναι η πολυκατοικία ειναι αυτός που έχει το διαμέρισμα. και αυτός μόνο μπορεί να κλείσει την βάνα (πχ λόγω εργασιών)

Άσχετα με το αν έχει δίκαιο ή άδικο με το κλείσιμο του νερού

Μπορείς εσύ με το έτσι θέλω να μπιστολιάζεις την πολυκατοικία;;;;;;

ας πούμε όχι για να σε ευχαριστήσω. πάμε τώρα για το νερό.

Τεσπα δοθηκαν ολες οι απαντησεις για τις πληρωμες σου μεσω εξωτερικου με το πιο μικρο κοστος που μπορει να δεχτει ο αλλος...

δεν εχει νοημα να γραφουμε αλλο..

Το αν ειναι κατι λογικο《να πληρωνει καποιος κατοικος εξωτερικου σε αλλον ιδιωτη χρηματα για εξοδα πολ.κιας 》 μπαινει σε 2η μοιρα...

Σου δωσαν οι μλκς της χωρας την λυση φτιαξε αφμ πολ.κιας και μετα με το αφμ λογαριασμο τραπεζης πολ.κιας!

-------

Τα εμβασματα ιδιωτων ακομη και των οικογενειων υποτιθεται πρεπει να δηλωνονται και να φορολογουνται...απο 15 εως 45%

Οπως και τα εμβασματα για δωρο γαμου :P

ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ποιές όλες οι απαντήσεις δόθηκαν...

Απαντήσεις σε ερωτήσεις άλλων;;;  Οι πιο αδιάφορες για το θέμα του topic απαντήσεις ειναι αυτές (πχ αν τα δηλώνει στην εφορία πως τα δηλώνει γιατι τα δηλώνει πως εισπράττει πως δεν εισπράττει κτλ κτλ για το συγκεκριμένο θέμα αφόδευσε η φοράδα στο αλώνι για το πως θα δηλωθεί στην εφορία η online πληρωμή μου ή αν ειναι ηθικό/νόμιμο το να απαιτήσω online πληρωμή )

εγω ως TS (και άρα το θέμα βάσει του OP)  έθεσα τελείως άλλο ερωτήματα..

Ο μόνος λόγος που ανέφερα την μεταξύ μας διαφωνία (για τον τρόπο πληρωμής των κοινοχρήστων) ήταν απλά για να παραθέσω ένα θεματικό context έτσι ώστε να απαντηθεί η απορία όσων θα ήθελαν να με ρωτήσουν "και γιατι σου κλείνει την βάνα;" αν έθετα το κυρίως και μοναδικό ερώτημα του thread σκέτο απο μόνο του.

Αυτό είναι που θέλει απάντηση: με πόσους τρόπους παρανομεί και τι κανονισμούς παραβαίνει ο διαχειριστής που αυθαίρετα μου κλείνει τον διακόπτη του νερού.

όλα τα άλλα ειναι substories που δημιουργούνται απο περαστικούς που δεν νοιάζονται να βοηθήσουν και απλά θέλουν να με κράξουν.

Δημοσ.

ατερμονη η συζητηση, οπως και το προβλημα σου.

απο την στιγμη που δεν δεχεται καποιος να μπουν χρηματα στον προσωπικο του λογαριασμο (για ευνοητους λογους που αναφερθηκαν πιο πισω) για πληρωμες τριτων πρεπει εσυ ο ιδιος να δωσεις λυση σε αυτο. απο οτι καταλαβα εσυ το ξεκινησες. 

ελα πες την αληθεια.

• Like 1
Δημοσ.

ας πούμε όχι για να σε ευχαριστήσω. πάμε τώρα για το νερό.

Ok τότε, ας πούμε όχι για να σε ευχαριστήσω και εγώ, δεν μπορεί με το έτσι θέλω να σου κλείνει το νερό.

Happy? :)

Δημοσ.

...........Αυτό είναι που θέλει απάντηση: με πόσους τρόπους παρανομεί και τι κανονισμούς παραβαίνει ο διαχειριστής που αυθαίρετα μου κλείνει τον διακόπτη του νερού.

όλα τα άλλα ειναι substories που δημιουργούνται απο περαστικούς που δεν νοιάζονται να βοηθήσουν και απλά θέλουν να με κράξουν.

συμφωνα με αυτα που ειπες νομιζω οτι δεν στο κλεινει καθολου αυθαιρετα. εσυ του εδωσες το εναυσμα να το κανει.

no money no honey.

απορια. δεν εχεις 20, 30, 50 ευρω σε μετρητα να πληρωσεις; μονο με καρτες συναλλασεσαι;

ας γινουμε πιο διαλλακτικοι. κανουμε την καθημερινοτητα μας ευκολοτερη. 

Δημοσ.

Γιατι τον πληρώνω να κανει αυτή την "δουλειά" και γιατί ειναι υποχρεωμένος να δέχεται νόμιμο χρήμα.

έξοδα διαχείρισης πολυκατοικίας δεν ειναι διακίνηση μαύρου χρήματος αν έχει τα παραστατικά τότε είναι κομπλέ.. επίσης τα 45 ευρώ μισθό ξέρει να τα τσιμπάει...

Πολλά του δίνετε.............Άκου 45 ευρώ. Μπρούκλη τον κάνατε .Να του τα μειώσετε. :devil:

Από την άλλη κάπου είπες ότι παίρνεις νερό από το κοινόχρηστο ρολόι για το διαμέρισμά σου.

Πλήρωσέ τον, τον  άνθρωπο με μετρητά μην τον παιδεύεις μην πάει στην ΕΥΔΑΠ η οποία όχι μόνο θα σου

κόψει τελείως το νερό γιατί υδρεύεσαι παράνομα αλλά θα σου ρίξει και κανένα πρόστιμο και άντε μετά να πεις

σε αυτούς ότι σας πληρώνω ηλεκτρονικά μέσω λογαριασμού στο εξωτερικό.. :-D  :P

• Like 1
Δημοσ.

συμφωνα με αυτα που ειπες νομιζω οτι δεν στο κλεινει καθολου αυθαιρετα. εσυ του εδωσες το εναυσμα να το κανει.

no money no honey.

απορια. δεν εχεις 20, 30, 50 ευρω σε μετρητα να πληρωσεις; μονο με καρτες συναλλασεσαι;

ας γινουμε πιο διαλλακτικοι. κανουμε την καθημερινοτητα μας ευκολοτερη. 

τι no money no honey; δεν παίρνω μέλι απο το μελίσι του ο μόνος που έχει δικαίωμα να κόψει το νερό είναι η ΕΥΔΑΠ και αυτή αν τολμούσε να κάνει κάτι τέτοιο θα την παίρνανε τα κανάλια λολ

Πολλά του δίνετε.............Άκου 45 ευρώ. Μπρούκλη τον κάνατε .Να του τα μειώσετε. :devil:

Από την άλλη κάπου είπες ότι παίρνεις νερό από το κοινόχρηστο ρολόι για το διαμέρισμά σου.

Πλήρωσέ τον, τον  άνθρωπο με μετρητά μην τον παιδεύεις μην πάει στην ΕΥΔΑΠ η οποία όχι μόνο θα σου

κόψει τελείως το νερό γιατί υδρεύεσαι παράνομα αλλά θα σου ρίξει και κανένα πρόστιμο και άντε μετά να πεις

σε αυτούς ότι σας πληρώνω ηλεκτρονικά μέσω λογαριασμού στο εξωτερικό.. :-D  :P

δεν υδρεύομαι παράνομα όλοι στο ίδιο ρολόι είμαστε αν κόψει η ΕΥΔΑΠ θα το κόψει σε όλους. τέλος η ΕΥΔΑΠ δέχεται εμβάσματα και πιστωτικές μια χαρά. :)

• Moderators
Δημοσ.

δεν υδρεύομαι παράνομα όλοι στο ίδιο ρολόι είμαστε αν κόψει η ΕΥΔΑΠ θα το κόψει σε όλους. τέλος η ΕΥΔΑΠ δέχεται εμβάσματα και πιστωτικές μια χαρά. :)

Ρε OP, μιλάς για το νερό του σπιτιού σου (με το οποίο κάνεις μπάνιο) ή για το νερό του κήπου (που ποτίζετε τους κάκτους); Το δεύτερο είναι (και πρέπει να είναι) κοινόχρηστο. Αν το πρώτο είναι κοινόχρηστο, τότε είστε όλοι στην πολυκατοικία παρέα παράνομοι. Και εκτός από παράνομοι, είστε και χαζοί γιατί πληρώνετε περισσότερα χρήματα για τα περισσότερα κυβικά.

Σε κάθε περίπτωση, λογαριασμός ΕΥΔΑΠ στο ονομά σου έρχεται;

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχει και η άλλη λύση.

Πληρώνεις ο ίδιος το δικό σου ποσό ηλεκτρονικά.Νομίζω μπορείς να πληρώσεις όσα θες εσυ και μετά δίνεις την απόδειξη στον διαχειριστή.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τυπικά πως είναι πάντως ένα είναι το ρολόι και βάση καταστατικού πληρώνουμε το νερό δια το πόσα άτομα ζούν σε κάθε διαμέρισμα.. (άλλη ιστορία και αυτή τεσπα) σαν φυσική σύνδεση πάντως όπως την είδα κάθε διαμέρισμα έχει το δικό του διακοπτάκι (βάνα) και αυτός κλείνει το δικό μου! :mad:

Επιτέλους είπες το πρόβλημα. Ολόκληρη η πολυκατοικία έχει μόνο έναν μετρητή κατανάλωσης νερού. Αυτό είναι 100% παράνομο!

Πρέπει κάθε διαμέρισμα να έχει τον δικό του μετρητή στο όνομα του ατόμου που μένει στο διαμέρισμα, ώστε να πληρώνονται τα ανάλογα πάγια στην ΕΥΔΑΠ και οι ανάλογοι φόροι στον δήμο.

Άρα εσύ με το να αρνείσαι να πληρώσεις μέχρι να υποχρεώσεις στον καημένο τον διαχειριστή να δεχτεί εμβάσματα (ενώ η ίδια η πολιτεία δεν τον υποχρεώνει για κάτι τέτοιο) δημιουργείς θέμα σε όλους τους ενοίκους γιατί δεν μαζεύονται τα χρήματα για να πληρωθεί ο λογαριασμός νερού, που είναι και παράνομος.

τι no money no honey; δεν παίρνω μέλι απο το μελίσι του ο μόνος που έχει δικαίωμα να κόψει το νερό είναι η ΕΥΔΑΠ και αυτή αν τολμούσε να κάνει κάτι τέτοιο θα την παίρνανε τα κανάλια λολ

Τι λες φίλε μου; Εδώ η ΕΥΔΑΠ έτσι και πάει να κλείσει το νερό (για κατοστάρικα τώρα όχι για 2ψήφιο νούμερο όπως στην περίπτωση μου) και γίνεται το σώσε με την κατακραυγή του κόσμου για την απανθρωπιά  γίνεται θέμα στα τοπικά κανάλια (έχω πετύχει ανάλογο θέμα και σε εθνικής εμβέλειας κανάλια) κτλ το νερό είναι ανθρώπινο δικαίωμα κτλ..

και θα έρθει τώρα ο αυθαίρετος απο το πουθενά να κάνει τις ματσαράγκες του; επίτηδες τα λες και εσύ για να με μπριζώσει

Γίνετε αυτή η κατακραυγή αν κλείσουν το νερό ή το ρεύμα σε αποδεδειγμένα φτωχιές οικογένειες που δεν έχουν στον ήλιο μέρα, και όχι σε φραγκάτους που από ξεροκεφαλιά για να πάνε κόντρα στον διαχειριστή που δεν ενέδωσε στον εκβιασμό σου…

Υδρεύεσαι 100% παράνομα, μαζί με ολόκληρη την πολυκατοικία και κάνεις και νούμερα. Κάνε μήνυση και στο δικαστήριο μόλις ακουστεί ότι έχετε μόνο ένα ρολόι θα φας και πρόστιμο. Χώνεψε το.

Δημοσ.

Μπορεί ο διαχειριστής να έχει κατασχετήριο και να μην θέλει να μπαίνουν τα λεφτά στο λογαριασμό και να μην στο είπε για τους δικούς του λόγους.

Έχεις δίκιο για την προμήθεια του ΑΤΜ αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλες σου οι συναλλαγές είναι ηλεκτρονικές και όπως και Δεν χρησινοποιεις καθόλου μετρητά στην καθημερινότητα σου. Υποκογισε ποσα είναι τα κοινόχρηστα και την επόμενη φορά που θα πας ΑΤΜ για την ανάληψη σου σήκωσε και αυτά αφού θα έχεις ήδη χρεωθεί την προμήθεια.

Δημοσ.

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι υποχρεομένος να τα δέχεται ηλεκτρονικά ?

ΥΓ:

Δε κατάλαβα, κλείνει το διακόπτη του κοινόχρηστου νερού ή του νερού στο διαμέρισμά σου (το 2ο προφανώς δε μπορεί να το κάνει, το 1ο δε ξέρω).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...