Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Πριν απο περιπου εναν χρονο, ειχε γινει μια στραβη και με επιασαν με μικροποσοτητα κανναβης(κατι παραπανω απο μισο γραμμαριο).

Περασε σχεδον ενας χρονος και δεν ειχε γινει τιποτα. Μεσα στο καλοκαιρι ηρθαν 2 αστυνομικοι στο σπιτι μου, και μου εδωσαν χαρτι για δικαστηριο. Σε καναν μηνα ειναι.

Το χαρτι λεει οτι πρεπει να εμφανισθω στο μονομελες πλημμελειοδικειο της πολης μου(μενω επαρχεια).

Γνωριζει κανεις τι γινεται σε τετοια περιπτωση? Δεν μπει καν σε δικαστηριο, και λιγο τρομαζω.

Επισης, με το ντυσιμο τι γινεται? Δεν ειμαι ατομο που βγαινει εξω σε μαγαζια, και γενικα φοραω μονο φορμες, και δεν εχω ουτε ενα τζιν.

Δεν εχω βαλει καποιον δικηγορο, λογω οικονομικου θεματος.

Παρακαλω τα φωτα σας...

Δημοσ.

80/20 τρολοθεμα και εκτός παρασκευής

Ας δουμε το 20.

Θα βρεις (δανείσου/αγορασε/δικό σου θέμα) να βάλεις ενα καθαρό τζινάκι και ενα απλό πουκάμισο (δανείσου/αγορασε/δικό σου θέμα) , θα λουστείς, θα χτενιστείς, θα ξυριστείς και θα πας στο δικαστήριο. Εκεί ο δικαστής το πιο πιθανό να σου ρίξει ψευροποινή με αναστολή και τελείωσε το θέμα. Μην αρχίσεις τα μπαρμπούτσαλα δεν εχω τζίν, δεν ξυρίζομαι, θα παω με παντόφλες γιατί εμάς σκασίλα μας, εσένα θα στραβοκοιτάξει ο δικαστής. Αλλο το έκανα μαλακια και συγχωρείστε με και αλλο το σας εχω γραμμένους στα καρύδια μου και κάντε οτι θελετε. 

Δεν εισαι το δευτερο γιατί δε θα ανοιγες θέμα. 

Case closed. 

https://www.vice.com/gr/article/kbq8ez/mikroposotita-kannabis-silipsi

• Like 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι, δεν ειναι τρολλοθεμα. Πολυ απλα ειμαι ενας νεος 22 ετων, οπου δεν ειχε κανενα νομικο θεμα στην ζωη του, τρομαζει και αγχώνεται. Πιστευω οτι ειναι κατανοητο αυτο. 

Οπως ειπα και πριν, δεν εχω καν πατησει μεσα σε δικαστηριο, ουτε εχω καποιον γνωστο που να ειχε καποιο θεμα. Για αυτο και δεν γνωριζω τιποτα. 

Σχετικα με το τζιν, ρωτησα γιατι οπως ειπα και πιο πανω, το οικονομικο θεμα ειναι πολυ στενο, και δεν γνωριζω τι θεωρειται αποδεκτο εκει μεσα, και τι οχι.  Αφου η φορμα δεν ειναι αποδεκτη, θα βρω τζιν ενα τζιν απο καποιον.

Φυσικα και ειναι δικο μου θεμα, και εσας "σκασιλα σας" οπως ειπες. Αυτο εννοειται. Εγω απλως ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει περασει απο την διαδικασια, και εχει να μου δωσει καποιες συμβουλες. 

Σε παρακαλω μην βγαζεις συμπερασματα απο το πουθενα. Ειναι κατανοητο, καθως ο λογαριασμος ειναι φρεσκος, αλλα νομιζω οτι θα ειμουν τελειως χαζος αν εκανα τρολλ λογαριασμο για να ρωτησω για τοτε που με επιασαν με εναν μπαφο.

edit: isay το εχω διαβασει το αρθρο. απλα με προβληματισε το οτι γραφει:

"στην πράξη όταν η ποσότητα είναι πάνω από τρία, ο συλληφθέντας θα παραπεμφθεί στο αρμόδιο δικαστήριο για να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία για πλημμεληματική κατοχή με σκοπό την ίδια χρήση."

Με προβληματισε γιατι, οπως ειπα στην περιπτωση μου ηταν λιγο παραπανω απο μισο γραμμαριο. Ουτε καν κοντα στα 3γρ που λεει το αρθρο.

Επεξ/σία από l33t
Δημοσ.

Το είχε πάθει και ένας φίλος μου. Πήγε τους είπε οτι μένει μόνιμα στην Ολλανδία έχει σοβαρή δουλειά εδώ και πολλά χρόνια και ζει μια φυσιολογική ζωή απλά που και που κάνει κανένα τσιγαράκι με τους φίλους του. Αθωώθηκε.

Δημοσ.

Θα πας σε δικηγόρο και θα σου πει ακριβώς τι θα πεις, τι θα φορέσεις και όλα τα σχετικά.

Το θεμα φιλε μου, ειναι πως δεν μπορω να παω σε δικηγορο, λογω της οικονομικης μου καταστασης...

Σχετικα με το ντυσιμο, το περιμενα οτι η φορμα θα ειναι απαραδεκτη, αλλα ρωτησα, μηπως και γλυτωσω την διαδικασια "βρες τζιν με 0 ευρω στην τσεπη". Αν το δικαστηριο ηταν 1-2 βδομαδες πιο μετα, θα ειχα χρηματα και για δικηγορο, και για την ενδυμασια μου.

Στην τελικη, εννοειται πως θα βρω καποιον τροπο και θα παρω, ή δανειστω ενα.

Το είχε πάθει και ένας φίλος μου. Πήγε τους είπε οτι μένει μόνιμα στην Ολλανδία έχει σοβαρή δουλειά εδώ και πολλά χρόνια και ζει μια φυσιολογική ζωή απλά που και που κάνει κανένα τσιγαράκι με τους φίλους του. Αθωώθηκε.

Να μην τρομαζω τοσο πολυ δηλαδη... Ευχαριστω

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ τους χρηστες isay, NikosKallithea και totem_lost για την βοηθεια τους. 

Δυο στα πεντε ατομα που απαντησαν ηταν τρολλ (επειδη νομιζουν οτι εγω ειμαι τρολλ? λογικη.), και ετσι οπως το βλεπω θα μπουνε ακομα περισσοτερα. Οποτε παρακαλω καποιος mod να κλειδωσει το θεμα.

Ευχαριστω για την βοηθεια και παλι. 

Καλη συνεχεια.

• Like 1
Δημοσ.

Ρούχα θα βάλεις οτι έχεις.δηλαδη όσοι πιάνονται αυτόφωρο με κουστούμι πιάνονται.ρωτα και ένα δικηγόρο για να είσαι σίγουρος

Δημοσ.

Ρούχα θα βάλεις οτι έχεις.δηλαδη όσοι πιάνονται αυτόφωρο με κουστούμι πιάνονται.ρωτα και ένα δικηγόρο για να είσαι σίγουρος

Και εγω αυτο σκεφτηκα φιλε μου. 

Για αυτο και ρωτησα.

Τελος παντων

Δημοσ.

απλα με προβληματισε το οτι γραφει:

"στην πράξη όταν η ποσότητα είναι πάνω από τρία, ο συλληφθέντας θα παραπεμφθεί στο αρμόδιο δικαστήριο για να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία για πλημμεληματική κατοχή με σκοπό την ίδια χρήση."

Εμένα να δεις πώς με προβλημάτισε, τι με προβλημάτισε δηλαδή, τα μάτια μου μού έβγαλε το συγκεκριμένο...

(Ξέρω ότι δεν το έγραψες εσύ, για τον "Κώστα" που το είπε και τον "δημοσιογράφο" που το μετέφερε πάει το σχόλιο.)

Δημοσ.

Επειδή τα ράσα δεν κάνουν τον παπά να πας με τη φόρμα, (μαγκιά σου). Πρόσεξε ομως η φορμα να ειναι adidas και οχι abibas. 

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω αυτο σκεφτηκα φιλε μου. 

Για αυτο και ρωτησα.

Τελος παντων

Κακώς το σκέφτηκες. Άλλο το αυτόφωρο, άλλο η τακτική δικάσιμος. Στην πρώτη περίπτωση μπορεί να πιάσουν κάποιον να ρίχνει μπετόν παράνομα, αυτό σημαίνει πως θα πας και εσύ με γαλότσες και μέσα στη βρώμα;

Ντύσου όπως πιο ευπρεπώς μπορείς. Μην πιστέψεις πως αν πας σαν κακομοίρης θα δείξουν επιείκεια. Το έχουν ξαναδεί πολλές φορές το έργο. Αν είσαι ευγενικός και δεν αρχίσεις τα "και τι έγινε για λίγο χασισάκι κυρ-πρόεδρε;", πιστεύω πως θα φας κάποια ποινή με αναστολή. 

Δεν ξέρω αν η Πολιτεία είναι υποχρεωμένη να σου ορίσει συνήγορο. Σε αυτή την περίπτωση, μην περιμένεις τον Λυκουρέζο, αλλά τα βασικά για την υπόθεση θα στα πει.

Δημοσ.

Ειναι η εικονα σου που θες να πουλησεις. Κοστουμι=καλος πολιτης, ηθικος, απο οικογενεια με αρχες κ.α.

Παλιορουχα=αλητης, βρωμιαρης, αντικοινωβικος αποβρασμα κ.α

Ασχετως που δεν ισχυουν, το αντριστροφο συνηθως συμβαινει, αλλα δες οταν σε δουν οι δικαστες να πουλησεις μια καλη εικονα για σενα και δειχνει σεβαστο στο δικαστηριο, τους δικαστες, στην περισταση. Αν δεις ειδησεις με δικαστηρια οι κατηγορουμενοι ειτε κλεφτες, απαταιωνες, φονιάδες ολοι τους πανε κοστουμαρισμενοι. Οποτε μη λετε κάποιοι δεν εχει σημασια το ντυσιμο. Σιγουρα δεν πας για πασαρελα αλλα θες μια καλη εμφανιση.

Επισης για τζιν που λες να βαλεις, κοιτα να ειναι κάποιο κανονικό, οχι τιποτα ξεσκισμενο, με μπαλωματα, καταξεβαμενο, με αλυσιδες, καρφιά κ.α.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...