Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ασε ρε οταν δεν σε συμφερει μπεμπε λακ

Μάθε να κάνεις διάλογο γιατί μια μπέμπα μπορεί πολύ καλύτερα.

Στο καλό.

• Like 1
Δημοσ.

και αν είναι δυνατόν αυτό το στιγμιαίο λάθος σου να μην είναι η αιτία να σημαδευτεί για πάντα το μέλλον σου.

Pasxalis_Arvanitidis.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικα, ειμουν σιγουρος οτι το θεμα θα γεμισει με περισσοτερα τρολλ, και δεν ειχα σκοπο να ξαναμπω.

Τελικα ευτυχως που μπηκα.

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους σας παιδια. 

Εννοειται οτι δεν εχω σκοπο να παω εκει και να τους το παιξω ιστορια. Θα τους πω οτι δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος.

Εξαλλου δεν ειναι και ψεμα. Γενικα ειμαι ησυχο ατομο, και οχι καποιος αλητης. Οπως ολοι εχουν απο καποια κακη συνηθεια, ε ετσι εχω και εγω. Και ετσι οπως το βλεπω, χιλιες φορες να ειναι αυτη η κακη μου συνηθεια, παρα αλκολ και τετοια.

Φυσικα και θα τους πω οτι ειμαι περιστασιακος χρηστης(οπου ειναι και η αληθεια). Μια κυριακη τον μηνα για να ηρεμισω. Δεν ειμαι ατομο που να ειναι ολη μερα κομματια και να γυρναει απο δω και απο'κει.

Οταν θα ερθει η ωρα, θα μπω για να γραψω ενα update. Για την περιπτωση οπου καποιος εχει το ιδιο θεμα με εμενα.

Και στην τελικη, ευχαριστω πολυ ολους σας που προσφερθηκατε να μου δωσετε παντελονι :P Το εκτιμω, αλλα θα παρω απο καποιον γνωστο/συγγενη/πατερα. Απλως δεν ηθελα να ακουστει και πολυ.

@AristidisZ Κοιταξε να δεις φιλε μου, δεν ειπα ποτε μου οτι δεν αγοραζω ρουχα. Απλως δεν με βολευουν τα τζιν, και απλα δεν ειχα παρει καποιο τα τελευταια χρονια. 

@GenesisX Συγνωμη για να καταλαβω, αν φορας φορμες εισαι καμενος αλητης που παιζει ολη μερα προ? Πρεπει να ζουμε σε πολυ διαφορετικους κοσμους..

@volos27 Γιατι τοση κακια φιλε μου; Να πω οτι με ξερεις, και ειμαι τσογλανι, να πω οκ. Αλλα....

Θα ηθελα να απαντησω σε ολους σας, αλλα δεν με παιρνει ο χρονος..

Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σας(εκτος απο τα τρολλ). Το εκτιμω πραγματικα.

Καλο βραδυ.

Το ζήτημα δεν είναι να πείσεις εμένα αλλά τον/την δικαστή που είναι συνήθως πιο συντηρητικός και αυτή την πρώτη εικόνα θα δει.

Με το να πας με φόρμα-πυζάμα δείχνεις ότι δεν σέβεσαι ιδιαίτερα τον θεσμό του δικαστηρίου. Οι δικηγόροι γιατί δεν φοράνε φόρμες; Δεν τους βολεύει;

Είναι ορισμένα κοινωνικά ταμπού που τα ακολουθείς αναγκαστικά ακόμη και αν διαφωνείς. Διαφορετικά δείχνεις ότι είσαι κοινωνικά απροσάρμοστος.

Αλλο το να πηγαίνεις στο σπίτι του φίλου σου που δεν τον νοιάζει, άλλο στο δικαστήριο.

Επίσης μην διανοηθείς να πεις αυτό που έγραψες πιο πάνω... ότι έχεις απλά μια κακή συνήθεια άλλοι το αλκοόλ εσύ το μαύρο!!! Θα πεις ότι έκανες ένα λάθος και θα δεν θα το ξανακάνεις.

Δεν μιλάς με το φιλαράκι σου αλλά με δικαστή. Και εγώ μπορεί να είμαι υπερ της νομιμοποίησης αλλά δεν θα το πω στο δικαστήριο.

Φιλικά όλα αυτά. Αν θέλεις πάλι να δημιουργήσεις κίνημα και να γίνεις αγωνιστής υπερ της Κάναβης δικό σου θέμα.

Δημοσ.

Είχα γράψει ένα κατεβατό αλλά τα έσβησα γιατί δεν θέλω μπλεξίματα ειδικά με το δικαστικό κλάδο. Απλά στο δικαστήριο απάντα σε αυτά που ρωτούν και άστους να έχουν την ψευδαίσθηση της ευφυίας και της χρηστότητος.

Δημοσ.

Το ζήτημα δεν είναι να πείσεις εμένα αλλά τον/την δικαστή που είναι συνήθως πιο συντηρητικός και αυτή την πρώτη εικόνα θα δει.

Με το να πας με φόρμα-πυζάμα δείχνεις ότι δεν σέβεσαι ιδιαίτερα τον θεσμό του δικαστηρίου. Οι δικηγόροι γιατί δεν φοράνε φόρμες; Δεν τους βολεύει;

Είναι ορισμένα κοινωνικά ταμπού που τα ακολουθείς αναγκαστικά ακόμη και αν διαφωνείς. Διαφορετικά δείχνεις ότι είσαι κοινωνικά απροσάρμοστος.

Αλλο το να πηγαίνεις στο σπίτι του φίλου σου που δεν τον νοιάζει, άλλο στο δικαστήριο.

Επίσης μην διανοηθείς να πεις αυτό που έγραψες πιο πάνω... ότι έχεις απλά μια κακή συνήθεια άλλοι το αλκοόλ εσύ το μαύρο!!! Θα πεις ότι έκανες ένα λάθος και θα δεν θα το ξανακάνεις.

Δεν μιλάς με το φιλαράκι σου αλλά με δικαστή. Και εγώ μπορεί να είμαι υπερ της νομιμοποίησης αλλά δεν θα το πω στο δικαστήριο.

Φιλικά όλα αυτά. Αν θέλεις πάλι να δημιουργήσεις κίνημα και να γίνεις αγωνιστής υπερ της Κάναβης δικό σου θέμα.

Καταρχήν μην μπλέκουμε μήλα με πορτοκάλια. Άλλο πράγμα ο δικηγόρος άλλο ο κατηγορούμενος. Ο δικηγόρος είναι υποχρεωμένος να φοράει επίσημη ενδυμασία βάσει κάποιου κώδικα, μην με ρωτήσεις ποιον γιατί δεν θυμάμαι, πάντως μου το είχε πει δικηγόρος, κάποτε είχανε παρουσιαστεί κάποιοι δικηγόροι που διορίστηκαν κάπου (δημόσια αρχή ή δικαστήριο δεν θυμάμαι), έπρεπε να ορκιστούν μπροστά σε κάποιο ακροατήριο με εισαγγελέα, κάποιοι είχανε πάει με φόρμα και ο εισαγγελέας τους πέταξε έξω με τις κλοτσιές. Εκτός από αυτό αν ο δικηγόρος έχει πολλούς πελάτες και είναι σχετικά γνωστός η ενδυμασία πάντα παίζει τον ρόλο της και δίνει ένα prestige όσον αφορά το επαγγελματικό επίπεδο κάπου. Δεν μπορείς να συγκρίνεις έναν δικηγόρο με έναν πουθενά/πρεζάκι δεν ξέρω τι που τον συνέλαβαν στον δρόμο και τον έσυραν στο δικαστήριο. Φυσικά συμφωνώ μαζί σου οτι αν ο δεύτερος πάει με πιο προσεγμένο ντύσιμο στο δικαστήριο αυξάνει τις πιθανότητες για ευνοηκότερη απόφαση, εγώ σχολίασα την σύγκριση που έκανες την οποία θεωρώ άκυρη.

Για τα υπόλοιπα, γενικά ο καθένας μπορεί να πει οτι του γουστάρει στο δικαστήριο αναλαμβάνοντας ευθύνες και συνέπειες. Στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει συνεργασία κατηγορούμενου - δικηγόρου, ο δεύτερος λέει στον πρώτο τι να πει και του δίνει "οδηγίες" ούτως ώστε η απόφαση του δικαστηρίου να είναι όσο το δυνατόν ευνοηκότερη για τον κατηγορούμενο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...