Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπολογίζω maximum 40 ευρω για να δωσω περισσότερα λεφτά στα υπόλοιπα κομματια του pc που θελω να φτιαξω.

Μη το τσιγκουνευτείς το κουτί. Το aero 500 ΗΤΑΝ vfm καλό κουτί, τώρα έχεις καλύτερες επιλογές.

https://www.skroutz.gr/s/10263516/Sharkoon-S25-V.html

Βγαίνει και με window στα 54€ https://www.skroutz.gr/s/9998328/Sharkoon-S25-W.html

Το κουτί του tanasen δεν μου ανοίγει

Δημοσ.

Καλημέρα,

έφτιαξα κάποιες τελικές συνθέσεις πριν προχωρήσω σε αγορά.Στις συνθέσεις αναφέρω όλα τα εξαρτήματα εκτός από σκληρό δίσκο (θα χρησιμοποιήσω για αρχή έναν 500GB western digital καινούριο και μετά θα αγοράσω έναν samsung ssd) και πληκτρολόγιο-ποντίκι.Ποια από όλες προτείνετε με το σκεπτικό ότι διαθέτω περίπου 700€ με περιθώριο +100€  εάν αξίζει να κάνω την υπέρβαση.Έχω επισυνάψει ένα αρχείο με τα builds.Όπως αναφέρω στο θέμα το pc το χρειάζομαι για γενική χρήση & λίγο gaming αλλά θα ήθελα το μηχάνημα να είναι  futureproof και να με βγάλει τουλάχιστον μια 6 ετία.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ.pdf

Δημοσ.

Αν θες να σε βγάλει 6ετία (που δεν σε βγάζει χωρίς κάποια αναβάθμιση σε ραμ και gpu) πας στη Σύνθεση 3 ή 4.

Σε ευχαριστώ για την απαντηση σου.Απλα παρελειψα να αναφερω πριν οτι εχω σκοπο να αυξησω την ram και να αλλαξω την καρτα γραφικων μελλοντικά.Αρα με το σκεπτικό αυτο να παρω και τον καλύτερο επεξεργαστη απο αυτους που εχω αναγράψει στις συνθέσεις;;(Amd ryzen 5 1600) Ή για την δουλεια που θελω το pc με καλύπτει ο ryzen 5 1400;

Δημοσ.

Για τη δουλειά που το θες σε καλύπτει και ο R3 1200 τώρα. Σε 2-3 χρονάκια όμως θα έχουν ανέβει οι απαιτήσεις. Πιο futureproof ο R5 1600. 

Δημοσ.

Αρα εαν επελεγα τον ryzen 3 1200 θα τον επελεγα ξεροντας οτι σε μια δυετια θα χρειαστει να αναβαθμισω τον επεξεργαστή;;Επειδη τα παιχνιδια που πρόκειται να παιξω δεν θα ειναι ιδιαιτερα απαιτητικα μπορει να καταληξω σε μια ενδιάμεση λυση οπως ο ryzen 5 1400 για να επενδυσω την διαφορα σε οθονη ή ssd.

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα σε 2 κουτιά:

(Η αγορά θα γίνει από you.gr γιατί υπάρχει στην περιοχή μου, γιατί εάν αγοράσω από αλλού και μου το στείλουν ταχυδρομικά θα πληρώσω κανένα 15αρι)

Aerocool QS240 & Aerocool Aero-500 Window.

Υπάρχουν 2 σενάρια:

1ο) Να αγοράσω το aerocool QS-240 και ένα εξωτερικό DVD-RW DRIVE (Κόστος:27,90+25,00=52,90)

2ο) Να αγοράσω το aerocool aero 500 και ένα internal DVD-RW DRIVE (Κόστος:39,00+15,00=54,00)

Μου αρέσει το QS-240 αλλά επειδή το aero-500 είναι λίγο μεγαλύτερο και υποστηρίζει και ATX motherboard κλίνω προς το 2ο σενάριο.Τι λέτε;

Για να έχω καλό airflow θα πρέπει να αγοράσω ξεχωριστά 2 fans να τους τοποθετήσω στην μπροστινή όψη να λειτουργούν σαν εισαγωγή αέρα;;;Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια;

Ή μήπως να προσανατολιστώ απευθείας σε Sharkoon S25-W που έχει προεγκατεστημένους 3 ανεμιστήρες (δυο μπροστά και έναν πίσω);

Δημοσ.

μόνο οι ακριβές μητρικές με πολύ εξοπλισμό είναι full atx , οι μητρικές κάτω από 100ευρώ είναι κατα 99% μικρότερες

δεν χρειάζεσαι καλό αερισμό με αυτά που διάλεξες , αν τον χρειαστείς αγοράζεις τότε

• Like 1
Δημοσ.

μόνο οι ακριβές μητρικές με πολύ εξοπλισμό είναι full atx , οι μητρικές κάτω από 100ευρώ είναι κατα 99% μικρότερες

δεν χρειάζεσαι καλό αερισμό με αυτά που διάλεξες , αν τον χρειαστείς αγοράζεις τότε

Άρα αγοράζοντας την Asrock AB350M Pro4 (που είναι micro atx) σε συνδυασμό με ryzen 5 1400 προτείνεις να προσανατολιστώ προς aerocool QS-240 με εξωτερικό DVD-RW ή aero 500 με το σκεπτικό να το χρησιμοποιήσω μελλοντικά σε μια αναβάθμιση (motherboard full atx);;;;

Ανεμιστήρες έξτρα δηλαδή δεν θα χρειαστώ;;

Δημοσ.

Άρα αγοράζοντας την Asrock AB350M Pro4 (που είναι micro atx) σε συνδυασμό με ryzen 5 1400 προτείνεις να προσανατολιστώ προς aerocool QS-240 με εξωτερικό DVD-RW ή aero 500 με το σκεπτικό να το χρησιμοποιήσω μελλοντικά σε μια αναβάθμιση (motherboard full atx);;;;

Ανεμιστήρες έξτρα δηλαδή δεν θα χρειαστώ;;

γ μενα αν θες καλο κουτι pare το aerocool qs-240 και παρε και 4 φανακια arctic f 12 120 μμ εξάλλου 4-5 ευρω το ενα εχει και θα εισαι πενα 

Δημοσ.

γ μενα αν θες καλο κουτι pare το aerocool qs-240 και παρε και 4 φανακια arctic f 12 120 μμ εξάλλου 4-5 ευρω το ενα εχει και θα εισαι πενα 

μπορείς να μου προτείνεις κανένα DVD-drive εξωτερικό γύρω στα 20 ευρώ;;

Δημοσ.

Οκ ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια.Κατι τελευταίο: Αξίζει να κάνω υπέρβαση στο budget και να αγοράσω το Sharkoon S25-W καθώς περιέχει ήδη 3 ανεμιστήρες ή καλύτερα να ξεκινησω με το QS-240 και μελλοντικά αν χρειαστεί το αλλάζω;

Sorry, για τις ερωτήσεις απλά θα ήθελα να κάνω όσο το δυνατόν την καλύτερη επιλογή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...