Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε δέντρα ψηλά, π.χ. κάποια καρυδιά που δεν φτάνω τους καρπούς της, υπάρχει κανένα εργαλείο που να πλησιάζει το καρύδι και να το κόβει; Να είναι ας πούμε σε κάποιο πτυσσόμενο κοντάρι!

Δημοσ.

Αγοραζεις ενα σελφι στικ και στην ακρη του αντι για κινητο στερεωνεις καποιο εργαλειο που σε βολευει.

• Like 1
Δημοσ.

Σε δέντρα ψηλά, π.χ. κάποια καρυδιά που δεν φτάνω τους καρπούς της, υπάρχει κανένα εργαλείο που να πλησιάζει το καρύδι και να το κόβει; Να είναι ας πούμε σε κάποιο πτυσσόμενο κοντάρι!

το καρύδι το βαρας απλα και πεφτει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω για καρυδια αλλα για λεμονια , ο παππους μου ειχε ενα μακρυ καλαμι και στην ακρη ειχε βαλει ενα σιδερακι σαν αγγλικο ερωτηματικο , σαν το κεφαλι και λαιμο κρεμαστρας , με πιάνεις ?  Αγαπημενη ασκηση των ριφλεξ μου αυτη , τσααανγκ ο παππους τη λεμονουμπα και εγω απο κατω να προσπαθω ν το πιασω :P

• Like 2
Δημοσ.

το καρύδι το βαρας απλα και πεφτει.

Αυτο . Ετσι κανουν ολοι στο χωριο μου. Αν ερθει και καμια ξαφνικη βροχη, οτι καλυτερο.

Στην κηπουρικη υπαρχει ενα εργαλειο, αλλοι το λενε τηλεσκοπικο. Κοβει τα κλαδια σε μεγαλο υψος. Αλλα αμα κοψεις τα κλαδια μονο και μονο για να συλλεξεις τους καρπους της καρυδιας, τον επομενο χρονο δεν θα δοσει λιγοτερα καρυδια;

Επισης στο παρκο τριτση υπαρχουν πολλες φυστικιες αιγινης. Πολλοι πανε και βαρανε τα κλαδια για να πεσουν τα φυστικια αλλα τα δεντρα σακατευονται μερικες φορες απο τη δυναμη του βαρεματος των κλαδιων.

Δημοσ.

Μάγκες το θέμα είναι τα σύκα...

Αυτοί οι καρποσυλλέκτες έχουν ένα μικρό σάκο για να πέφτει το φρούτο αλλά δεν έχω καταλάβει πώς το τσιμπάνε για να κόβεται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...