zoranb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Σε δέντρα ψηλά, π.χ. κάποια καρυδιά που δεν φτάνω τους καρπούς της, υπάρχει κανένα εργαλείο που να πλησιάζει το καρύδι και να το κόβει; Να είναι ας πούμε σε κάποιο πτυσσόμενο κοντάρι!
agamoi-thytai Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 https://www.skroutz.gr/c/2055/Diafora-Ergaleia-Kipou.html?keyphrase=%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B5%CF%82 Στο πρακτικερ είχα βρει ενα. Έχει και η gardena αλλα είναι ακριβό. Τροφοσυλλέκτης λέγεται. 2
tsilitheo1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Απλωνεις πανια,παιρνεις ενα καλαμι,ανεβαινεις πανω και γινεται μαχη 3
*nenya* Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Αγοραζεις ενα σελφι στικ και στην ακρη του αντι για κινητο στερεωνεις καποιο εργαλειο που σε βολευει. 1
andreapaog328 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Σε δέντρα ψηλά, π.χ. κάποια καρυδιά που δεν φτάνω τους καρπούς της, υπάρχει κανένα εργαλείο που να πλησιάζει το καρύδι και να το κόβει; Να είναι ας πούμε σε κάποιο πτυσσόμενο κοντάρι! το καρύδι το βαρας απλα και πεφτει. 1
fylatos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Αυτό κάνει την δουλειά νομίζω https://thumbs.dreamstime.com/t/palhaço-de-circo-mau-que-dá-boas-vindas-lhe-um-carnaval-escuro-27338128.jpg
sargio01 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Να το φτιάξεις μόνος σου.Είχε δεν είχε έφτιαξε όνομα!
papoys1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Εγώ θα πρότεινα να αγοράσεις εκπαιδευμένη στο μάζεμα καρυδιών μαϊμού.
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Τρελάθηκες παππού? Ξέρεις πόσο κοστίζει μια μαϊμού??? 1
panosno1com Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξερω για καρυδια αλλα για λεμονια , ο παππους μου ειχε ενα μακρυ καλαμι και στην ακρη ειχε βαλει ενα σιδερακι σαν αγγλικο ερωτηματικο , σαν το κεφαλι και λαιμο κρεμαστρας , με πιάνεις ? Αγαπημενη ασκηση των ριφλεξ μου αυτη , τσααανγκ ο παππους τη λεμονουμπα και εγω απο κατω να προσπαθω ν το πιασω 2
thanasisxask Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Καρποσυλλεκτης,αυτό είναι το εργαλείο που ψάχνεις. Γκουγκλαρετο και θα το δεις. 1
redhotstef Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 το καρύδι το βαρας απλα και πεφτει. Αυτο . Ετσι κανουν ολοι στο χωριο μου. Αν ερθει και καμια ξαφνικη βροχη, οτι καλυτερο. Στην κηπουρικη υπαρχει ενα εργαλειο, αλλοι το λενε τηλεσκοπικο. Κοβει τα κλαδια σε μεγαλο υψος. Αλλα αμα κοψεις τα κλαδια μονο και μονο για να συλλεξεις τους καρπους της καρυδιας, τον επομενο χρονο δεν θα δοσει λιγοτερα καρυδια; Επισης στο παρκο τριτση υπαρχουν πολλες φυστικιες αιγινης. Πολλοι πανε και βαρανε τα κλαδια για να πεσουν τα φυστικια αλλα τα δεντρα σακατευονται μερικες φορες απο τη δυναμη του βαρεματος των κλαδιων.
jeanthira7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μάγκες το θέμα είναι τα σύκα... Αυτοί οι καρποσυλλέκτες έχουν ένα μικρό σάκο για να πέφτει το φρούτο αλλά δεν έχω καταλάβει πώς το τσιμπάνε για να κόβεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα