Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα και η συσκευή να ήταν σε αψογη κατασταση, συνήθως ενα από τα κομματια που αγοραζουν από τον προμηθευτή τους το αγοραζουν φθηνότερα επειδή θα είναι εκθεσιακό. Οπότε τις περισσότερες φορές μπορούν να κανουν εκπτωση αν θελουν.

Όσο για τις ξανασυσκευασμένες τηλεοράσεις.....απλά αυτός που την εφτιαξε ήταν ερασιτέχνης ή βιαζόταν. Στην παλια μου δουλεια είχα συσκευάσει εκατοντάδες εκθεσιακά προϊόντα. Από τηλεοράσεις (που όλοι τις ανοιγουν από πανω και δεν βλεπουν την διπλή ταινια από κατω) μεχρι εντοιχιζόμενα. Πιστολακι για να ζεσταθεί η κολλα και να βγεί η ταινία, πινέλα και παμε.

Προφανώς είναι τέτοια η πολιτική της εταιρείας και δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο προιστάμενος για μείωση τιμής στο εκθεσιακό κομμάτι.

Όπότε και δεν αξίζει να το πάρεις εκτός και αν έχει βγεί σε πολύ καλή τιμή.

Τώρα αυτό που λές περί επανασυσκευασίας και πώλησης εκθεσιακών κομματιών σαν "καινούργιο" δεν θέλω να το πιστέψω ότι γίνεται απο τις μεγάλες αλυσίδες. Εκτός και αν μιλάμε για τηλεοράσεις που δεν μπήκαν ποτέ σε λειτουργία ή εντοιχιζομέμενες συσκευές που και αυτές δεν τις λειτουργούν ποτέ στα καταστήματα.

Αυτό που ανέφερε ο isay μπορεί να συνέβει.

Στα μέλοι του Media markt club αντί για επιστροφή εντός 14 ημέρών που είναι το "νόμιμο" για ηλεκτρονικές αγορές τους δίνουν 28 μέρες.

Οπότε θα την χρησιμοποιήσε και θα την επέστρεψε και την πήρες μετά ο TS.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά αν ήταν άθικτη δεν θα με πείραζε να ήταν από επιστροφή, θα μπορούσα να την έχω επιστρέψει εγώ και να την πάρει κάποιος άλλος. Για εκθεσιακή θα ήθελα να το ξέρω.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά αν ήταν άθικτη δεν θα με πείραζε να ήταν από επιστροφή, θα μπορούσα να την έχω επιστρέψει εγώ και να την πάρει κάποιος άλλος. Για εκθεσιακή θα ήθελα να το ξέρω.

Ναι συνήθως τις εκθεσιακές τηλεοράσεις τις λειτουργούν και δεν τις έχουν μόνο για να "υπάρχουν" όποτε και θα πρέπει να αναγράφουν ότι πρόκιεται για εκθεσιακό όταν πουλιούνται.

Στις εντοιχιζομέμενες συσκευές και σε λοιπές άλλες που δεν μπαίνουν σε λειτουργία στα καταστήματα, το θέμα της υγιεινής είναι που "καίει" αφού θα έχουν περάσει απο πολλά χέρια.

Δημοσ.

Ναι συνήθως τις εκθεσιακές τηλεοράσεις τις λειτουργούν και δεν τις έχουν μόνο για να "υπάρχουν" όποτε και θα πρέπει να αναγράφουν ότι πρόκιεται για εκθεσιακό όταν πουλιούνται.

Στις εντοιχιζομέμενες συσκευές και σε λοιπές άλλες που δεν μπαίνουν σε λειτουργία στα καταστήματα, το θέμα της υγιεινής είναι που "καίει" αφού θα έχουν περάσει απο πολλά χέρια.

Τέτοιες συσκευές άνετα θα έπαιρνα με μια καλή έκπτωση, κάνεις ένα καθάρισμα και έχεις καινούργια συσκευή ουσιαστικά.

Δημοσ.

Τέτοιες συσκευές άνετα θα έπαιρνα με μια καλή έκπτωση, κάνεις ένα καθάρισμα και έχεις καινούργια συσκευή ουσιαστικά.

Ναι, αν είναι συζητήσιμο το κατάστημα για "καλή" μείωση τιμής (που είναι και το σωστό) σε εκθεσιακό κομμάτι, σίγουρα μπορείς να κάνεις και υποχωρήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εκθεσιακή από media έχω πάρει παλαιότερα μία 50άρα samsung εν γνώση μου αλλά ύστερα από συζήτηση

με τον προϊστάμενο με έκπτωση κάπου 30-40% γιατί ήταν το τελευταίο κομμάτι και δεν θα την ξαναέφερναν

λόγω αλλαγής μοντέλου με νεώτερες κυκλοφορίες.

Την έχω εδώ και 4-5 χρόνια και παίζει μια χαρά.

Φαίνεται ότι έχουν δώσει εντολή να μην κάνουν εκπτώσεις ούτε και στα εκθεσιακά κομμάτια και οι προιστάμενοι

προσπαθούν να τα σπρώξουν στην κανονική τιμή.

Λάθος τακτική γιατί αυτό κυκλοφορεί στο ίντερνετ και μόνο ζημιά θα τους κάνει.Ο Κωτσόβολος παραμονεύει.

Δημοσ.
Για να δω αν την έχω πατήσει: Οι τηλεοράσεις έρχονται με καμιά ταινία ασφαλείας στο κουτί τους ή έστω τίποτα παρόμοιο;

Μια Lg που πήρα πριν κανα 6μηνο απο media markt είχα παρατηρήσει οτι η συσκευασία της ήταν 'σφραγισμένη' με απλή ταινία καφέ και ίσως λίγο τσαπατσούλικα

Την τηλεόραση την είχα κάνει κράτηση για παραλαβή απο καταστημα, Θέλησα να την δω στην έκθεση πριν την παραλάβω αλλά ο υπάλληλος μου είπε πως το εκθεσιακό είχε δωθεί...

Υποψιασμένος εγώ τους ζήτησα να την ανοίξουμε επιτόπου για να βεβαιωθώ οτι ήταν καινούργια, τα πλαστικά της είχαν κανονικά ζελατίνες και η βάση και τα γύρω-γύρω, βιβλιαράκια και κοντρολ σφραγισμένα και όλη η οθόνη μέσα σ αυτόν τον πλαστικό προστατευτικό σάκο που δεν είχε πάνω του κάποια ταινία ασφαλείας. Επειδή είδα πως είχε της ζελατίνες την δέχτηκα.... Πείτε μου πως δεν με πιάσαν μαάκα!

Τέλος να πω και εγώ μια άσχημη εμπειρία απο Κωτσόβολο,

Τότε που έψαχνα για τιβι είχα περάσει και απο Κωτσόβολο, είχε ένα εκθεσιακό κομμάτι σε προσφορά, καλή τιμή μπορώ να πω αλλά μικρότερη απ αυτό που ήθελα.

Χαζεύοντας την μέχρι η υπάλληλος να εκτυπώσει κάτι σελίδες, παρατηρώ πως έχει ένα κόκκινο αυτοκόλλητο στην πάνω δέξια γωνία, δεν θυμάμαι τι έλεγε, ίσως προσφορά. Παρατηρώ όλες τις άλλες τίποτα, καμία δεν είχε πάνω της τίποτα! Ούτε αυτοκόλλητα, ούτε ταμπέλες, ούτε φιόγκους τίποτα. Την κοιτάω λίγο από πιο κοντά και βλέπω ακριβώς κάτω απ το αυτοκόλλητο φαινόταν μια ρωγμή.... Για να μην τα πολυλογώ σπασμένη η πάνω δεξια γωνιά της και το χαν κρύψει με το αυτοκόλητο...

Προφανώς θα σκόπευαν να το βγάλουν το αυτοκόλητο την στιγμή της συσκευασίας και μετά όλοι θα ήταν 'Εσείς κύριε θα το κάνατε κατα την μεταφορά ή την αποσυσκευασία της...' όταν θα την επέστρεφε ο τυχερός..

Δημοσ.

Για να δω αν την έχω πατήσει: Οι τηλεοράσεις έρχονται με καμιά ταινία ασφαλείας στο κουτί τους ή έστω τίποτα παρόμοιο;
Μια Lg που πήρα πριν κανα 6μηνο απο media markt είχα παρατηρήσει οτι η συσκευασία της ήταν 'σφραγισμένη' με απλή ταινία καφέ και ίσως λίγο τσαπατσούλικα
Την τηλεόραση την είχα κάνει κράτηση για παραλαβή απο καταστημα, Θέλησα να την δω στην έκθεση πριν την παραλάβω αλλά ο υπάλληλος μου είπε πως το εκθεσιακό είχε δωθεί...

Υποψιασμένος εγώ τους ζήτησα να την ανοίξουμε επιτόπου για να βεβαιωθώ οτι ήταν καινούργια, τα πλαστικά της είχαν κανονικά ζελατίνες και η βάση και τα γύρω-γύρω, βιβλιαράκια και κοντρολ σφραγισμένα και όλη η οθόνη μέσα σ αυτόν τον πλαστικό προστατευτικό σάκο που δεν είχε πάνω του κάποια ταινία ασφαλείας. Επειδή είδα πως είχε της ζελατίνες την δέχτηκα.... Πείτε μου πως δεν με πιάσαν μαάκα!

Τέλος να πω και εγώ μια άσχημη εμπειρία απο Κωτσόβολο,
Τότε που έψαχνα για τιβι είχα περάσει και απο Κωτσόβολο, είχε ένα εκθεσιακό κομμάτι σε προσφορά, καλή τιμή μπορώ να πω αλλά μικρότερη απ αυτό που ήθελα.
Χαζεύοντας την μέχρι η υπάλληλος να εκτυπώσει κάτι σελίδες, παρατηρώ πως έχει ένα κόκκινο αυτοκόλλητο στην πάνω δέξια γωνία, δεν θυμάμαι τι έλεγε, ίσως προσφορά. Παρατηρώ όλες τις άλλες τίποτα, καμία δεν είχε πάνω της τίποτα! Ούτε αυτοκόλλητα, ούτε ταμπέλες, ούτε φιόγκους τίποτα. Την κοιτάω λίγο από πιο κοντά και βλέπω ακριβώς κάτω απ το αυτοκόλλητο φαινόταν μια ρωγμή.... Για να μην τα πολυλογώ σπασμένη η πάνω δεξια γωνιά της και το χαν κρύψει με το αυτοκόλητο...
Προφανώς θα σκόπευαν να το βγάλουν το αυτοκόλητο την στιγμή της συσκευασίας και μετά όλοι θα ήταν 'Εσείς κύριε θα το κάνατε κατα την μεταφορά ή την αποσυσκευασία της...' όταν θα την επέστρεφε ο τυχερός..

Αρχικα να πω ότι εχω αλλαξει επαγγελμα εδώ και 6 χρόνια. Στο θεμα της συσκευασία όμως δεν νομίζω να εχουν αλλαξει τόσο τα πραγματα.

Οι LG συνήθως εχουν κουτιά που ανοιγουν απο πάνω. Ενώ το κουτί είναι όρθιο δηλαδή. Αν το μαγαζί γενικως πουλαει εκθεσιακα σαν συσκευασμένα, το μόνο ευκολο είναι να ανοιξει το κουτί από κατω όταν είναι να την βγάλει στην εκθεση. Κανείς δεν κοιταει από κάτω τι ταινία εχει. Κανείς όμως. Σχετικά με την καφέ ταινια που λες.... ειλικρινα δεν εχω δεί τηλεοραση εργαστασιακά κλεισμενη με καφέ ταινια. Όλες ήταν με διαφανη και πιο φαρδια από αυτή που βρίσκεις συνηθως στο εμπόριο. Ίσως βέβαια αυτο να εχει αλλαξει. Το να είναι οι ταινιες στραβες είναι κατι που συμβαίνει σε ποσοστο περίπου 2%.

Σχετικά με τις ζελατινες αν είχε αυτες γυρω γυρω από την οθόνη τότε λογικά είσαι οκ. Λέω λογικά γιατί είναι αναλογα με το αν είχαν φουσκαλιτσες ή όχι. Αν βγουν αυτες οι ζελατινες δυσκολα ξαναμπαινουν χωρίς να κανουν φουσκαλιτσες με αέρα. Μικρες μεγαλες δεν εχει σημασια. Από το εργοστασιο δεν εχουν φουσκαλες.

Τα κοντρολ προφανως και είναι σφραγισμένα μιας και εχουν ένα για όλες TV της ίδιας μαρκας. Αλλα και να ήθελαν το κοντρολ, παλια τουλαχιστον εβγαινε και χωρίς να φύγει η ταινια αν είχες λίγο υπομονή. Ο "σακος" που λες ότι ήταν μεσα η οθόνη συνήθως δεν εχει ταινια. Επίσης είμαι κατα 99% σίγουρος ότι σε όλες διπλωνεται προς το πίσω μέρος της TV.

Αυτά

• Like 1
Δημοσ.

Απλα σου στειλανε εκθεσιακή. Το αλλο σενάριο, την πήρε κάποιος και την επέστρεψε βάση του δικαιώματος του media markt club

Το κανουν χρόνια τώρα οι αλυσίδες, οποτε πριν παραγγείλεις (διαδικτυακά ή τηλεφωνικά) ρωτας και επιβεβαιώνεις οτι δεν ειναι εκθεσιακή ή απο επιστροφή.

Εννοείται ζητάς επιστροφή και αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων (ουτε καν πιστωτικό) ΕΚΤΟΣ αν στην αναρτηση εγραφε οτι ήταν εκθεσιακό.

Το εννοείται από πού προκύπτει?

Δημοσ.

Το εννοείται από πού προκύπτει?

Από την κοινή λογική.

Αν μου πουλάς μεταχειρισμένο για καινουργιο, σημαίνει οτι εχεις παραβεί ένα ματσο κανονες (ηθικούς και νομικούς) οποτε το παίρνεις πίσω (κατάστημα), παιρνω πίσω τα χρήματα μου. Φαντάσου οτι πας αντιπροσωπία αυτοκινήτων παραγγέλνεις το Χ μοντέλο και σου φέρνουν ένα με φθαρμένα λάστιχα, λερωμένη μηχανή, μολικα χιλιόμετρα και μυρωδιά τσιγαρίλας. Δεν εννοείται οτι το επιστρεφεις και ζητάς πίσω τα χρήματα σου;

Να μου πει ειναι εκθεσιακό, επιστροφή, οτιδήποτε και εγω ας κρίνω αν με συμφερει να το αγοράσω. Ενδεικτικά το eshop εχει το stock house που πουλά προιόντα με την εννοια μεταχειρισμένα (επιστροφές, rma, επισκευασμένα, κλπ). Δεν κάνει τρελές εκπτώσεις αλλά εχω αγοράσει αρκετά πράγματα εν γνώση μου, γιατί έκρινα οτι με σύμφερε.

Δημοσ.

Πάντως στην σελίδα της Μedia Markt αναφέρει ότι :

Προσοχή! Τα προϊόντα θα πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία! Το ποσό αγοράς θα επιστρέφεται κατόπιν ελέγχου της κατάστασης και των τεχνικών χαρακτηριστικών. Εάν έχεις χρησιμοποιήσει το προϊόν πέρα από την απλή θέση σε λειτουργία, ενδέχεται να υπάρξει μείωση στο ποσό επιστροφής ή να μην μπορεί να επιστραφεί.

Μπορεί ο TS να πήρε κάποια τηλεόραση που δεν πέρασε απο "σωστό" έλεγχο κατά την προηγούμενη επιστροφή της.
Δημοσ.

Λοιπόν να πω και εγώ την δικιά μου εμπειρία/ιστορία (ΛοΛ) με το MediaMarkt Πυλαίας (Θεσ/νίκη).

Πριν από μερικά χρόνια (ήταν ακόμα σχετικά φρέσκο το MediaMarkt) είχα δει μια καλή προσφορά για μια 27άρα LG στα 299eu (νομίζω) από τα 399eu που είχε κανονικά (αν δεν κάνω λάθος). Δεν το πολυσκέφτηκα και την αγόρασα επιτόπου. Ήταν καθημερινή βράδυ λίγο πριν το κλείσιμο.

Όταν επέστρεψα σπίτι και έκανα το "unboxing" είδα ότι δεν είχε ούτε μία ζελατίνα και ότι είχε γρατσουνιές στο πίσω μέρος. Μιλάμε λες και πήρε κάποιος ένα μαχαίρι και την έσφαζε κανα μισάωρο.. Επειδή ήταν αργά δεν έκανα τίποτα εκείνη την μέρα αλλά την επόμενη το πρωί τους πήρα τηλ. τους είπα τι έγινε και η κοπέλα στο τηλ. μου είπε φυσικά να την πάω πίσω στο κατάστημα για να λύσουμε το πρόβλημα μου. ΟΚ λέω θα περάσω το απόγευμα.

Έρχεται το απόγευμα, πάω μαζί με την TV στη συσκευασία της κανονικά (όπως μου την δώσανε) στο κατάστημα και περιμένω τώρα στο service τους.. Μου έρχεται ο πρώτος υπάλληλος με υφάκι ότι που ξέρουν ότι δεν το έκανα εγώ και δεν ξέρει άμα μπορούν να την δεχτούν πίσω κτλ. Αφού κόντεψα να του την φορέσω κολάρω (μα το Θεό με είχε νευριάσει τόσο πολύ..) ήρθε μία κοπελίτσα τη βλέπει και μου λέει δίκιο έχετε, δικό μας λάθος θα σας δώσουμε πιστωτικό να αγοράσετε άλλη. Την ευχαρίστησα και της είπα ότι βασικά δεν θέλω πιστωτικό μιας και θέλω την ίδια, άρα ουσιαστικά αντικατάσταση

Ήταν εκεί και ο υπεύθυνος και πήγαμε μαζί να δούμε την TV που έλεγα. Προς έκπληξη μου δεν ίσχυε πλέον η προσφορά ήταν +100eu από εχθές. Μου λέει και αυτός δεν γίνεται να μου δώσει αυτήν εφόσον δεν έχει ίδια τιμή και του εξηγώ πάλι ότι είναι αντικατάσταση και όχι αγορά! Ε με τα πολλά του λέω ή αυτή ή τα χρήματα μου πίσω να τελειώνουμε. Τελικά μου έδωσε την TV και δεν ξαναπήγα από το συγκεκριμένο κατάστημα για άλλη τέτοια αγορά..

PS: Η προσφορά δεν ήταν για το συγκεκριμένο κομμάτι, δηλαδή εκθεσιακό ή κάτι.

Δημοσ.

Οι κουτατες εργοστασίου πάντως κάνουν μπαμ ότι δεν έχουν ξαναανοιχτει. Επειδή λόγω δουλειάς ανοίγω και κλείνω τέτοια κουτιά είναι αδύνατο να το κάνεις όπως το εργοστάσιο όσο και να το προσπαθήσεις. Μια οι ζελατίνες που δεν ξανάκολλανε, μια η ταχτοποιηση των παρελκόμενων, μέχρι και το ύφασμα που τυλίγει την οθόνη όσο καλά και να το βάλεις κάπως θα τσαλακωσει όπως μπαίνει στο κουτί και δεν είναι σαν του εργοστασίου.

Γενικά από μιντια πάντως όσες φορές έχω αγοράς οικιακά και ηλεκτρονικά δεν είχα θέμα στο αν είναι έκθεση ή ξανά ανοιγμένα

Δημοσ.

Λοιπόν να πω και εγώ την δικιά μου εμπειρία/ιστορία (ΛοΛ) με το MediaMarkt Πυλαίας (Θεσ/νίκη).

Πριν από μερικά χρόνια (ήταν ακόμα σχετικά φρέσκο το MediaMarkt) είχα δει μια καλή προσφορά για μια 27άρα LG στα 299eu (νομίζω) από τα 399eu που είχε κανονικά (αν δεν κάνω λάθος). Δεν το πολυσκέφτηκα και την αγόρασα επιτόπου. Ήταν καθημερινή βράδυ λίγο πριν το κλείσιμο.

Όταν επέστρεψα σπίτι και έκανα το "unboxing" είδα ότι δεν είχε ούτε μία ζελατίνα και ότι είχε γρατσουνιές στο πίσω μέρος. Μιλάμε λες και πήρε κάποιος ένα μαχαίρι και την έσφαζε κανα μισάωρο.. Επειδή ήταν αργά δεν έκανα τίποτα εκείνη την μέρα αλλά την επόμενη το πρωί τους πήρα τηλ. τους είπα τι έγινε και η κοπέλα στο τηλ. μου είπε φυσικά να την πάω πίσω στο κατάστημα για να λύσουμε το πρόβλημα μου. ΟΚ λέω θα περάσω το απόγευμα.

Έρχεται το απόγευμα, πάω μαζί με την TV στη συσκευασία της κανονικά (όπως μου την δώσανε) στο κατάστημα και περιμένω τώρα στο service τους.. Μου έρχεται ο πρώτος υπάλληλος με υφάκι ότι που ξέρουν ότι δεν το έκανα εγώ και δεν ξέρει άμα μπορούν να την δεχτούν πίσω κτλ. Αφού κόντεψα να του την φορέσω κολάρω (μα το Θεό με είχε νευριάσει τόσο πολύ..) ήρθε μία κοπελίτσα τη βλέπει και μου λέει δίκιο έχετε, δικό μας λάθος θα σας δώσουμε πιστωτικό να αγοράσετε άλλη. Την ευχαρίστησα και της είπα ότι βασικά δεν θέλω πιστωτικό μιας και θέλω την ίδια, άρα ουσιαστικά αντικατάσταση

Ήταν εκεί και ο υπεύθυνος και πήγαμε μαζί να δούμε την TV που έλεγα. Προς έκπληξη μου δεν ίσχυε πλέον η προσφορά ήταν +100eu από εχθές. Μου λέει και αυτός δεν γίνεται να μου δώσει αυτήν εφόσον δεν έχει ίδια τιμή και του εξηγώ πάλι ότι είναι αντικατάσταση και όχι αγορά! Ε με τα πολλά του λέω ή αυτή ή τα χρήματα μου πίσω να τελειώνουμε. Τελικά μου έδωσε την TV και δεν ξαναπήγα από το συγκεκριμένο κατάστημα για άλλη τέτοια αγορά..

PS: Η προσφορά δεν ήταν για το συγκεκριμένο κομμάτι, δηλαδή εκθεσιακό ή κάτι.

τραγικοί... απλά , άκους εκεί να μην στην αλλάζουν με την ίδια επειδή άλλαξε η προσφορά. Για το λόγο αυτό και ακόμη άλλους και από προσωπική εμπειρία όποτε βλέπω προσφορές σε τηλεοράσεις προσπερνάω από τα συγκεκριμένα καταστήματα.

Δημοσ.

Από την κοινή λογική.

Αν μου πουλάς μεταχειρισμένο για καινουργιο, σημαίνει οτι εχεις παραβεί ένα ματσο κανονες (ηθικούς και νομικούς) οποτε το παίρνεις πίσω (κατάστημα), παιρνω πίσω τα χρήματα μου. Φαντάσου οτι πας αντιπροσωπία αυτοκινήτων παραγγέλνεις το Χ μοντέλο και σου φέρνουν ένα με φθαρμένα λάστιχα, λερωμένη μηχανή, μολικα χιλιόμετρα και μυρωδιά τσιγαρίλας. Δεν εννοείται οτι το επιστρεφεις και ζητάς πίσω τα χρήματα σου;

Να μου πει ειναι εκθεσιακό, επιστροφή, οτιδήποτε και εγω ας κρίνω αν με συμφερει να το αγοράσω. Ενδεικτικά το eshop εχει το stock house που πουλά προιόντα με την εννοια μεταχειρισμένα (επιστροφές, rma, επισκευασμένα, κλπ). Δεν κάνει τρελές εκπτώσεις αλλά εχω αγοράσει αρκετά πράγματα εν γνώση μου, γιατί έκρινα οτι με σύμφερε.

Όχι απαραίτητα,

Ένα προίόν που αγόρασε ένας από το net πχ, το πήρε από άνοιξε και την επόμενη μέρα επέλεξε να το επιστρέψει αναιτιολόγητα, δεν είναι απαραίτητα μεταχειρησμένο.

Ούτε εγώ θα το ήθελα, αλλά δε μπορώ να καταλάβω πως μπορεί τόσοι πολλοί να το θεωρούν ότι δε θα μπορούσε να του συμβεί και θεωρεί κακό το μαγαζί να το δώσει σε κάποιον, όταν με χαρά θα το επέστρεφε αναιτιολόγητα γιατί πχ τελικά δε του άρεσε το χρώμα κατ' επανάληψη που το παίρνει πίσω.

Δηλαδή αυτά που επιστρέφονται αναιτιολόγητα που νομίζουν κάποιοι ότι πηγαίνουν ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...