haHa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) "Λιγο υποδεεστερη απο τις αναυαρχιδες του 2013"; Τι υπερβολες ειναι αυτες; Δεν είναι υπερβολή, είναι η πραγματικότητα. Υπερβολη ήταν αυτό : Nexus 5 Αθλια μπαταρια, αθλια καμερα , μετριοτατα υλικα κατασκευης. Καμια σχέση με αθλια καμερα, εδω τι ισχύει: http://www.theverge.com/2013/12/5/5175568/fixing-the-nexus-5-android-4-4-1-improves-camera But even now, after just five weeks of work, the Nexus 5's camera has been massively improved. We've only had a day with the software, but the changes are clear. Before, there were shots you simply couldn't get — I learned to not even try with fast-moving subjects, especially in low light, but now a picture of the New York City skyline out the window of a taxi is crisp and in focus, even if it's not quite as sharp as on an iPhone 5S. The Nexus 5 just inspires confidence in a way it never did before. With Android 4.4.1 on board, however, the Nexus 5's camera stops being a dealbreaker — it's not the best smartphone camera, but it's a camera you can use confidently and expectantly knowing that it will almost always deliver. It may not take the perfect shot yet, but rarely offers anything but a completely usable one. ---------- Το άλλο δε ανεκδοτο το ακουω εδω και 5 χρονια "σε καθε update τα nexus ηταν και πιο γρηγορα" Εβγαιναν τα nexus και ολοι μιλαγαν για το πιο γρηγορο κινητο απο την πρωτη μερα, και μετα με καθε update και πιο γρηγορο, και με καθε νεο nexus και πιο γρηγορο κλπ Σε λιγο θα κανετε και mining μερικοι στο Nexus 5 , πιο Placebo effect πεθαινεις. Δεν είναι ανέκδοτο, είναι η πραγματικότητα. Ενδεικτικα : το nexus 4(βγηκε με 4.2) εγινε πιο γρηγορο με την 4.3: http://arstechnica.com/gadgets/2013/08/review-android-4-3-future-proofs-the-platform-with-multitude-of-minor-changes/4/ Jelly Bean 4.3: Should breathe new life into the Nexus 4 and 2012 Nexus 7 in particular Small performance increases for many supported devices without significant drops in battery life Aναμενεται να γινει ακομα πιο γρηγορο με android 5.0 L ANDROID MARSHMALLOW MAKES THE NEXUS 5 FASTER: HERE’S PROOF https://www.androidpit.com/nexus-5-android-marshmallow-faster-performance Ανεκδοτο είναι αυτα που γράφονται πχ για αθλια καμερα του nexus 5. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2017 από haHa 3
Q-Taxys Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μια χαρά μου φαίνεται το Pixel το μεγάλο. Γρήγορα updates, απροβλημάτιστο λειτουργικό, κορυφαία κάμερα ήταν τα προσόντα του προηγούμενου. Συν τον απεριόριστο χώρο σε cloud. Όσοι είχαν ή έχουν Pixel και δεν είναι απλά ειδήμονες ιντερνετικών καφενείων μιλούν με καλά λόγια. Τώρα για την εμφάνιση είναι υποκειμενικό, δεν καταλαβαίνω τόσο hate όταν αποθεώνονται κάτι Mate 10 με την κάμερα σαν να έχει δύο audio jacks. Η τιμή τσιμπημένη, το μικρότερο φαίνεται να αξίζει περισσότερο τιμολογιακά, αλλά είναι απαγορευτικό για τους μπεζελομάχους.
Pelvic Thrust Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Πλάτη πρώτου iPhone θυμίζει. Περασε και δεν ακουμπησε. Ούτε στο 0.5 αν ειχε το iphone. Mη συγκρίνουμε μηλα με ψηφιακα σκουπιδια. Η apple βγαζει κινητα υψηλης ποιοτητας οχι μπακατελες κινεζιες της κακιας ωρας.
Jimmy08 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 LG G6 βγες αμέσως έξω απο το Pixel. Απεταξάμην Μακάρι να βρεθώ κάποια στιγμή σε θέση να σκορπάω χιλιάρικα για κινητά, και το αγόραζα, μακάρι να είχε Bezels σαν τα γήπεδα. Λες και ξύπνησα μια μέρα και στράβωσα με τα bezels δηλαδή. Δε λέω βολικο το G6 που έχω, γιατι έχει οθονάρα σε μια παλάμη, αλλα 20 λεπτά έπιασα ένα pixel ενός φίλου, και κανανε αμαν να μου το ξεκολλήσουν. Το 2 , το XL, αν έχει ανθρώπινο μέγεθος και πέσει κάποια στιγμή σε ανθρώπινα χρήματα(600 ορ λες) θα το πάρω το φελέκι μου μέσα. Αρκεί να έχει θύρα ακουστικών. Εδω ισως σε δυσαρεστησουν. 1
papp0us Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Περασε και δεν ακουμπησε. Ούτε στο 0.5 αν ειχε το iphone. Mη συγκρίνουμε μηλα με ψηφιακα σκουπιδια. Η apple βγαζει κινητα υψηλης ποιοτητας οχι μπακατελες κινεζιες της κακιας ωρας.Μπακατελα κινεζια της κακιάς ώρας είπε η ανώτερη τάξη το pixel, και έπεσε μέσο όρο του IQ στον πλανήτη 20 μονάδες. Ευτυχώς που κάνετε και τέτοια σχόλια και το διασκεδάζουμε. 7
akistras1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Περασε και δεν ακουμπησε. Ούτε στο 0.5 αν ειχε το iphone. Mη συγκρίνουμε μηλα με ψηφιακα σκουπιδια. Η apple βγαζει κινητα υψηλης ποιοτητας οχι μπακατελες κινεζιες της κακιας ωρας. Λυπάμαι ειλικρινά όταν διαβάζω τέτοιου είδους σχόλια εν έτει 2017. Δεν γίνετε να είσαι αντικειμενικός όταν θεωρείς ότι μόνο μια Apple μπορεί να βγάζει ψηφιακους θησαυρους ενώ όλοι οι άλλοι σκουπίδια, σου προτείνω να ξεκινησεις το διάβασμα για διάφορα πράγματα και μετα να εκφερεις την γνώμη σου για κάτι. Φιλικά. 5
nickelodeon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Για να δούμε σήμερα το απόγευμα πως θα χρυσώσει το χάπι η Google γιατί αυτή η τιμή με δύο χρόνια αναβαθμίσεις δεν χωνεύεται. Έχει ακουστεί τις τελευταίες μέρες επέκταση της περιόδου υποστήριξης του Linux LTS Kernel από δύο σε έξι χρόνια με στόχο να μπορούν οι κατασκευαστές να πάνε σε 4 χρόνια υποστήριξη. Όλα αυτά από το Linux Kernel 4.4 που τρέχουν τα Galaxy s8 και οποία συσκευή κυκλοφορήσει με Oreo out of the box. Ας γράψουμε και καμία είδηση πέραν της γκρίνιας Και επειδή είστε όλοι τσακάλια και γνωρίζεται τα πάντα δεν θεωρώ απαραίτητο να δώσω εξηγήσεις περί LTS και πως επηρεάζει το Android
Alexandros_D Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξέρω, αλλά όποιος σχεδίασε αυτό το έκτρωμα εν μέσω 2017 πρέπει να απολυθεί...
konnak Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Το Nexus 5 είναι εξαιρετικό κινητό, αν εξαιρέσεις την μπαταρία. Το έχω από το 2014 και παίζει ακόμα χωρίς lag. Ένας λόγος που δεν έχω πάρει κάποιο νεότερο είναι ακριβώς το πόσο καλό και γρήγορο είναι ακόμα. Η κάμερά του ήταν above average όταν βγήκε, τώρα πλέον είναι κάτω του μετρίου σε σχέση με τον ανταγωνισμό - αλλά λογικό δεν είναι; Το μίσος για τα Pixel δεν το καταλαβαίνω. Είναι τα καλύτερα Android κινητά σε εμπειρία χρήσης, έχουν την καλύτερη κάμερα (τουλάχιστον μέχρι τα νέα iPhone), έχουν και δωρεάν original quality photo & video backup (όχι μόνο για υλικό τραβηγμένο στο Pixel αλλά γενικά σε ό,τι ανεβαίνει από το Pixel), ε, ήμαρτον που είναι σκουπίδια. Για μένα δύο μειονεκτήματα είχαν, ένα το ότι δεν ήταν IP67/68, και το δεύτερο ότι δεν έχουν επίσημο service Ελλάδα. Αν είχαν επίσημο service Ελλάδα μάλλον θα το είχα χτυπήσει, τώρα περιμένω μάλλον να πεθάνει το Nexus 5. Ούτε καταλαβαίνω γιατί κάποιοι λένε "σε αυτά τα λεφτά παίρνω iPhone", προσωπικά θεωρώ καλύτερο deal στα 5άρια τηλέφωνα το Pixel από το iPhone 7/8. Για τα Pixel/XL 2 ακούγεται μια φήμη για δωρεάν unlimited google drive storage (γενικά) μέχρι το 2023. Σε λίγες ώρες θα μάθουμε. ΥΓ: Αυτό το squeezable frame μου φαίνεται τρελή μαλακία και με ξενερώνει που αντί να κάτσουν να μειώσουν τα bezel ή να φτιάξουν ένα καλύτερο design χωρίς bezels (ή με μικρότερα) και χωρίς γυαλί (προσωπικά θεωρώ μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει - να ραγίσει, κτλ.) βάζουν ένα άκυρο και άχρηστο feature. Who cares? 4
Anakha Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Το νεξους 5 ήταν καταπληκτικό τηλεφωνο για την εποχη του και για το κόστος του. Η μπαταρία του δεν ηταν και η καλύτερη αλλα αξιοπρεπεπής και η καμερα του ηταν μια χαρα για στατικες φωτογραφίες. Αν ήθελες να βγάλεις κατι κινούμενο φωτογραφία οι πιθανότητες ήταν να βγάλεις μια θολούρα. Το 6ρ ήταν τραγικό σαν συνολο. Παρότι κοστολογημένο σαν premium συσκευή είχε τραγικα προβλήματα αξιοπιστίας. Τι να πρωτοπείς για αυτο. Έσβηνε με 40 και 50% μπαταρία. Το αλουμίνιο λυγιζε για πλάκα και η ταφόπλακα, το bootloop of death. Στα θετικα του, εφόσον ήσουν τυχερος και δεν σου εμενε στα χέρια τα απίστευτα ηχεία του και η καλή καμερα καθώς και η κοινοτητα που υπήρχε απο πίσω. Το μόνο που μου λείπει τώρα στο πιξελ είναι ο ήχος του 6ρ. Τα μειονεκτήματα των πίξελ είναι το Α/Β partition που έχει δυσκολέψει πολύ το development roms και mods και έχει κανει το φλασάρισμα μπελά. Προσωπικά σαν κινητο μου αρεσει αλλα δεν πιστεύω οτι αξίζει τα λεφτά του. Το XL 2 μου αρέσει αλλα για φέτος θα κάτσω στα αβγά μου. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Άσχημο το μικρό, συμπαθές αλλά όχι κατί το εξαιρετικό εμφανισιακά το μεγάλο, αλλά αλμυρότατα! Kαι δεν θα έχουν και θύρα για ακουστικά... Α βρε Google πας να το παίξεις Apple, τώρα που και οι Apple fans άρχισαν να γίνονται Appleστάτες. Λολ.... δεν έχεις άδικο. Έχω iphone και είχα αποφασίσει να φύγω σε αντροιντ για το επόμενο κινητό, αγανακτισμένος με την ηλίθια εμμονή της apple να βγάλει την θύρα ακουστικών. Αλλά βλέποντας να ακολουθούν οι android κατασκευαστές σκέφτομαι δεν αξίζει να αλλάζω εφαρμογές και λειτουργικό για κάτι που θα εξαφανιστεί και στα αντροιντ.... Η Google είχε βγάλει μέχρι και διαφήμιση που -δικαίως- καυτηρίαζε την απουσία headphone jack από το iphone 7, και τώρα κάνει τα ίδια; Για όσους θέλουν να αγοράσουν κινητό αυτή τη στιγμή, παραμένουν κάποια flagship android με θύρα ακουστικών, αλλά αν έχεις κατά κάποιο τρόπο "επενδύσει" στο οικοσύστημα της apple και βλέπεις η γενική τάση στα αντροιντ να είναι να μιμηθούν ανόητες επιλογές της... σε βαθμό να μοιάζει ζήτημα χρόνου το ίδιο πράγμα... ε σου φεύγει η διάθεση να αλλάξεις λειτουργικό.
nikchris Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δεν είναι υπερβολή, είναι η πραγματικότητα. Υπερβολη ήταν αυτό : Καμια σχέση με αθλια καμερα, εδω τι ισχύει: http://www.theverge.com/2013/12/5/5175568/fixing-the-nexus-5-android-4-4-1-improves-camera ---------- Δεν είναι ανέκδοτο, είναι η πραγματικότητα. Ενδεικτικα : ANDROID MARSHMALLOW MAKES THE NEXUS 5 FASTER: HERE’S PROOF https://www.androidpit.com/nexus-5-android-marshmallow-faster-performance Ανεκδοτο είναι αυτα που γράφονται πχ για αθλια καμερα του nexus 5. Σημερα εμαθα οτι τελικα τα bench αποδεικνυουν οτι το κινητο ειναι πιο γρηγορο στην καθημερινη χρηση. Κοιτα να δεις που τοσα χρονια τα galaxy ηταν πιο smooth τελικα. Το αρθρο απο το iverge, ποσες φορες θα το κανεις ακομα παραθεση; Αυτο που λεω λεει επακριβως, οτι απλα βελτιωσαν θεαματικα την τρισαθλια αρχικη του καμερα. The Nexus 5 just inspires confidence in a way it never did before. It doesn't take six tries to get a picture in focus, because the camera doesn't re-focus again as soon as you hit the shutter. It just fires, and far more often than not gets a crisp, clear photo. There's still plenty of work to be done, of course. It may not take the perfect shot yet, but rarely offers anything but a completely usable one Kατα τον Χάχα: completely usable=almost flagship level. ΥΓ Κοιτα, κανω και εγω επιλεκτικα quote για να δημιουργησω εντυπωσεις. ΥΓ2 Άλλος λεει οτι το εχει ακομα το Nexus 5 και δεν εχει λεει lag. Κινητο με 2 ραμ. Συγνωμη αλλα γελανε και οι πετρες. ΥΓ3 Τελος η συμμετοχη μου στο θεμα. Ελπιζω να ξυπνησα καποιους αντικειμενικους που διαβαζουν συνεχως ασυναρτησιες απο fanboys. Το 6ρ ήταν τραγικό σαν συνολο. Παρότι κοστολογημένο σαν premium συσκευή είχε τραγικα προβλήματα αξιοπιστίας. Τι να πρωτοπείς για αυτο. Έσβηνε με 40 και 50% μπαταρία. Το αλουμίνιο λυγιζε για πλάκα και η ταφόπλακα, το bootloop of death. Στα θετικα του, εφόσον ήσουν τυχερος και δεν σου εμενε στα χέρια τα απίστευτα ηχεία του και η καλή καμερα καθώς και η κοινοτητα που υπήρχε απο πίσω. Το μόνο που μου λείπει τώρα στο πιξελ είναι ο ήχος του 6ρ. Τα μειονεκτήματα των πίξελ είναι το Α/Β partition που έχει δυσκολέψει πολύ το development roms και mods και έχει κανει το φλασάρισμα μπελά. Προσωπικά σαν κινητο μου αρεσει αλλα δεν πιστεύω οτι αξίζει τα λεφτά του. Το XL 2 μου αρέσει αλλα για φέτος θα κάτσω στα αβγά μου. Ξεχασες και τα τραγικα προβληματα στις κλησεις με το 6p, σε μενα σε 2 συσκευες επαιζε χαλια με cosmote.
music_lover Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Απαράδεκτη η τιμολογιση του πρώτου pixel. Αν αυτο εχει την ιδια τοτε απατο.
liberostelios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Εμένα δε με ενοχλεί ούτε το design, ούτε τα bezels, ούτε η τιμή. Το βασικό μου πρόβλημα είναι η αφαίρεση του 3.5mm jack. Δυστυχώς, ότι βλακεία κάνει η Apple την ακολουθούν και οι υπόλοιποι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα