Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναμενόμενο εφόσον έχουν να πληρωθούν οι εκδότες ποιος ξέρει για πόσα χρόνια.

Δημοσ.

Στην εταιρεία μας πάντως χρωστάνε πολλά από 2 χρόνια πίσω.

Υπόψιν ότι πχ ο δικός μας εκδοτικός δεν είναι μέλος του ΣΕΕΒΙ και δεν θα λάβει μέρος στην κινητοποίηση. Έχουμε λάβει αλλά μέτρα πίεσης.

Θέλω να πω με αυτό ότι δεν πιστεύω αφενός ότι θα προχωρήσουν σε αναστολή της διανομής, άλλωστε από αυτό αποκλειστικά ζουν δεν έχουν αλλά βιβλία και ότι ακόμα κι αν το κάνουν υπάρχουν πολλοί που δεν στηρίζονται σε αυτό και θα κάνουν κανονικά διανομή και οπότε τα πάρουν πίσω τα πήραν. Ευχάριστη κατάσταση δεν είναι για κανέναν.

Δημοσ.

Οι σημειώσεις από την πασπ,δαπ,κνε θα καλύψουν το κενό.

Ή απλά θα τα δώσουμε όλα σε eBook να τελειώνει το πανηγύρι με τα έντυπα και τις δωρεάν επιστημονικές βιβλιοθήκες για τον κάθε φοιτητή.

• Like 5
Δημοσ.

εγω παντως σαν φοιτητης βιβλια ειχα ελαχιστα 3-4 ολα τα υπολοιπα ηταν χειρογραφες σημειωσεις που μας εβγαζαν φωτοτυπιες οι καθηγητες και δεν ειχαμε κανενα θεμα

Δημοσ.

εγω παντως σαν φοιτητης βιβλια ειχα ελαχιστα 3-4 ολα τα υπολοιπα ηταν χειρογραφες σημειωσεις που μας εβγαζαν φωτοτυπιες οι καθηγητες και δεν ειχαμε κανενα θεμα

Έχει σχολές βλέπε ιατρικές ή πολυτεχνικές ή νομική που έχει πολυτελέστατες εκδόσεις των 70+€ το κομμάτι στο εμπόριο. Ο ΣΕΕΒΙ σχεδόν αποκλειστικά από εκεί βγάζει λεφτά (τα μέλη του).

Το θέμα από τη μία είναι ότι το υπουργείο έχει πράγματι να πληρώσει 2 χρόνια, από την άλλη ότι υπάρχουν δεκάδες εκδοτικές επιχειρήσεις που έβγαζαν βιβλία μόνο για το πανεπιστήμιο, ήταν και είναι δηλαδή απόλυτα εξαρτημένες από αυτά τα χρήματα. Ούτε το ένα είναι σωστό ούτε το άλλο. Και τα δύο ακραία είναι και προφανώς μη βιώσιμα.

Νομίζω είδαν ότι έπιασε η μπλόφα με την Ελ Ντοράντο και είπαν να κάνουν μια από τα ίδια.

Δημοσ.

Το ότι θέλουν να πληρωθούν θεωρείται μπλόφα και εκβιασμός;

Σε τελική ανάλυση αν το κράτος θέλει να μειωσει το κόστος ας δίνει pdf.

Ούτε αυτά όμως είναι τζάμπα, έχουν πνευματικά δικαιώματα.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος για πανικό. Τώρα που δημοσιοποιήθηκε το θέμα θα πάρουν ένα ποσό έναντι και θα δώσουν συγγράμματα κανονικά

Δημοσ.

Και επίσης να πούμε πόσα βιβλία και καλά πανεπιστημιακά αλλά σαβούρες κυκλοφορούν. Έχω πάρει ως διδακτικό σύγγραμα βιβλίο που είχε διαγράμματα με το χέρι χωρίς καν χάρακα. Καθηγητές που βγάζουν βιβλίο και το παίρνουν οι φοητητές και τα κονομάνε.

Δημοσ.

Δεν με έπιασες, μπλόφα είναι διότι αν δε κάνουν διανομή χάνουν την μοναδική πηγή εσόδων τους. Όχι ότι δεν έχουν (έχω) δικαίωμα να πληρωθώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...