Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά είμαι πολύ ανεκτικός σε ενέσεις εως αναίσθητος, απλά αν έβρισκα και ένα τοπικό αναισθητικό δε θα με χαλούσε.

maik42 : Έμεινες στην κοιλιά ή πήγες και σε άλλα μέρη;

Που να μην ήσουν δηλαδή..

Δε θα χεις πρόβλημα, μετά απο 2-3 ενέσεις, θα τις συνηθίσεις.

Δημοσ.

Κι εγώ έκανα όταν είχα σπάσει κόκκαλο στο πόδι και μόνο κοιλιά τρύπαγα. Θυμάμαι πιάνεις τα πατσά όπως κάθεσαι και κάνεις την ένεση κάπως πλαγιαστά. Είναι υπερβολή για μένα να βάζεις ξυλοκαϊνη και να περιμένεις μισή ώρα να σε μουδιάσει για μια τόση δα ενεσούλα. Οι 3 μήνες δεν είναι τίποτα, τι να πουν κι αυτοί που κάνουν ισνουλίνες για μια ζωή?

Δημοσ.

Αστα αυτα περι ενεσης και λοιπα χαριτωμενα... Γκομενακι γνωρισες και θελεις να γινεις και εσυ τριωρος σαν τον τοξοβολο....

• Like 3
Δημοσ.

Κι εγώ έκανα όταν είχα σπάσει κόκκαλο στο πόδι και μόνο κοιλιά τρύπαγα. Θυμάμαι πιάνεις τα πατσά όπως κάθεσαι και κάνεις την ένεση κάπως πλαγιαστά. Είναι υπερβολή για μένα να βάζεις ξυλοκαϊνη και να περιμένεις μισή ώρα να σε μουδιάσει για μια τόση δα ενεσούλα. Οι 3 μήνες δεν είναι τίποτα, τι να πουν κι αυτοί που κάνουν ισνουλίνες για μια ζωή?

Για αντιπηκτικες λέμε τόση ώρα;

Κλαιν ρε παιδια αυτές κι εγώ μόνος μου τις έκανα (σπασμένο πόδι, κρεβάτι μήνας) και όταν βαριόμουν να προσέξω τις έπαιζα στυλ pulp fiction ή far cry 3 όπως θέλετε πάρτε το :lol:

Σιγά μη θες αναισθησία για αυτές το πολύ πολύ αν τις κάνεις πολύ αγαρμπα να μελανιασεις λίγο που φεύγει σε 2-3 μέρες, αλλά αν προσέχεις λιγάκι δεν είναι τίποτα, δεν είναι πόνος άξιος λόγου αυτός..

Και τελείως σαν ηλίθιος να την κάνεις είναι μικρός ο πόνος και βασικά τώρα που το θυμάμαι δεν μελανιαζα μόνο από το τρύπημα αλλά επειδή πίεζα το υγρό με τη μία μέσα γιατί βαριόμουν λίγο λίγο και εκεί είναι η οποία ενόχληση

Πιθανο να κανουν δουλεια και τα ψυκτικα σπρει.

Αυτά δεν κάνουν τίποτα γενικά και πάλι κάνουν τη δουλειά του πάγου (χειρότερα από τον πάγο βεβαίως) που δεν έχει σχέση με αναισθησία, είναι σαν πρώτη βοήθεια ας πούμε αν χτυπήσεις αλλά και πάλι θα πρέπει να βρεις παγοκυστη σύντομα αν μιλάμε για χτύπημα που θέλει πάγο
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το φάρμακο πονάει οπότε ότι και να κάνεις δεν θα γλυτώσεις τον πόνο.

Βασικά είμαι πολύ ανεκτικός σε ενέσεις εως αναίσθητος, απλά αν έβρισκα και ένα τοπικό αναισθητικό δε θα με χαλούσε.

maik42 : Έμεινες στην κοιλιά ή πήγες και σε άλλα μέρη;

μονο στην κοιλια. και για να μη μελανιασεις σε καποια φαση ¨χωρησε¨ την κοιλια σου σε 2 τεταρτημορια και καθε φορα να την κανεις σε διαφορετικο και οχι στο ιδιο.

Το φάρμακο πονάει οπότε ότι και να κάνεις δεν θα γλυτώσεις τον πόνο.

το συγκεκριμενο δεν ποναει καθολου. ουτε που το νιωθεις.

επισης πρεπει να σου πω οτι η παρατεταμενη χρηση της ξυλοκαϊνης ειναι ακρως επικινδυνη. γιατρος μου το ειπε, εγω το μεταφερω.

Επεξ/σία από maik42
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δηλαδή;

ειναι αλοιφη αλλα υπαρχει και σε αλλες μορφες.αλλα καλο ειναι παντα να ρωταμε γιατρο.

https://www.galinos.gr/web/drugs/main/drugs/xylocaine-1

δεν νομιζω οτι θελει τοση ωρα η ξυλοκαινη.

Δημοσ.

Η ξυλοκαινη θελει μερικα δευτερολεπτα για να δρασει

στο δέρμα ναι γενικά θέλει λίγο 

μια φορά πάντως που μου έδωσαν τέτοια (ενέσιμη) για να μου ξανασπάσουν ένα κόκαλο στο χέρι που δεν είχε έρθει καλά μου την άφησαν μερικά λεπτά και φυσικά δεν έκανε και τίποτα σε ο,τι αφορά τον πόνο (δεν ξέρω καν αν ήταν το κατάλληλο αναισθητικό για κάτι τέτοιο ή απλά αυτό είχαν εύκαιρο)

να πω μάλιστα ότι αυτός ήταν και ο χειρότερος πόνος που έχω βιώσει ποτέ και έχω τσακίσει διάφορα 

Δημοσ.

δεν ξερω αν ειναι ξυλοκαινη αυτο που σου κανουν με ενεση σε τοπικες επεμβασεις που δεν ειναι ολικη η ναρκωση αλλα εχω μια αμφιβολια.εκτος αν απλα ο ο πονος θα ηταν πολυ μεγαλυτερος χωρις αυτο :P.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...