Hatsos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Σε γενικές γραμμές τα pixel 2 είναι κινητά που κατά την γνώμη μου δεν προσφέρουν κάτι το οποίο αξίζει να πληρώσεις αυτά τα λεφτά. Πραγματικά αν έχεις το προηγούμενο δεν αξίζει καθόλου να αναβαθμίσεις. Έστω ένα feature, κάτι βρε παιδί μου.
Agon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Η αλήθεια είναι πανάκριβα... Και κακό design. Πολύ ποιοτικά όμως. Και η καλύτερη κάμερα. Βέβαια λείπει η 2η κάμερα περισσότερο για το 2x zoom, το οποίο το έχω χρειαστεί άπειρες φορές όταν θέλω να τραβήξω το γιό μου σε αθλητική δραστηριότητα... κινητό αγοράζεις... μήπως να κάνει και κανά φραπε όση ώρα βλέπεις τον γιο σου ? μετά λέμε γιατί ανεβαίνει έτσι η τιμή κάθε φορα... 1
tomiq Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δεν έχει τίποτα παραπάνω από το προηγούμενο * Απλά είναι τόσο καλό και ολοκληρωμένο, ώστε με τη νέα έκδοση θα φέρει ακόμα περισσότερους στις ουρές που σχηματίζονται για χάρη του στα καταστήματα!!!
SIP1995 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 θα φέρει ακόμα περισσότερους στις ουρές που σχηματίζονται για χάρη του στα καταστήματα!!! Για το iPhone λες ?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Και 50 χρόνια να παίρνει ενημερώσεις και αναβαθμίσεις ζητάει πολλά λεφτά για ένα απλό κινητό που πάνω από τα συνηθισμένα δεν μπορεί να σου προσφέρει κάτι διαφορετικό. Τελικά είχαν δίκιο θα σας πουλάνε και θα αγοράζετε κινητά 1000 ευρώ ποιος το περίμενε και τι κινητά καμίας σημασία. Λέει ο άλλος αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον ήδη το έχει δώσει το χιλιάρικο...αντε να έχεις πολλά λεφτά πάρτο αλλά λυπάμαι πολύ αυτούς που θα κάνουν το σκατο τους παξιμάδι και μετά θα βάζουν αγγελίες στο insomnia να το πουλήσουν λόγο ανάγκης
greed Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Οποιος κραταει κινητο πανω απο δυο χρονια σημερα πρεπει να πειναει.
SIP1995 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Οποιος κραταει κινητο πανω απο δυο χρονια σημερα πρεπει να πειναει. Το να κρατά κάποιος το κινητό του για 2+ χρόνια δε σημαίνει ότι πεινάει κιόλας. Είναι καθαρά επιλογή του καθενός. 1
uesugi1989 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Σε σχέση με το galaxy τα πλεονεκτήματά του είναι τα δύο μπροστινά ηχεία, ο απεριόριστος χώρος στο cloud της Google και η λίγο καλύτερη μπαταρία / αυτονομία. Το s8 όμως έχει την κυρτή οθόνη που το κάνει να φαίνεται ξεχωριστό και να επιτυχάνει λίγο καλύτερο screen to body ratio. Επίσης δεν ξέρω κατά πόσον μπορείς να αφαιρέσεις τελείως τα capacitive buttons και navigation bar. Λογικά, ελπίζω δλδ, να μπορείς, γιατί όταν σκρολλάρεις σε μεγάλες σελίδες πιάνουν τσάμπα χώρο από το real estate της οθόνης. Αλλά όταν το μικρό galaxy έχει κυκλοφορήσει εδώ και έξι μήνες σχεδόν και πλέον μπορείς να το βρεις ξεκλείδωτο από πωλητές όπως το Amazon με λιγότερο από 580-560, το Pixel είναι too little, too late. Φυσικά μιλάμε για το XL 2, το μικρό με 5άρα οθόνη και τέτοια τιμή δε πάει πουθενά, η αγορά έχει δείξει την προτίμησή της στις μεγάλες οθόνες εδώ και καιρό.
panoskatos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Τι λε ρε παιδί μου, κοίτα με τι ψαρώνει ο κόσμος! Θα δώσει κάποιος ένα κάρο λεφτά που μετά από 3 χρόνια το κινητό θα είναι ένα xiaomi των 100 ευρώ και χαίρεται με την αναβάθμιση που το κινητό δεν θα την σηκώνει ούτε για αστείο! 2
boulevar Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Ειχα απαντησεις για ολα σας τα αρνητικα σχολια αλλα επειδη ηταν τοσα πολλα δεν θα μπω καν στον κοπο. Ολοι λετε οτι δεν αξιζει επειδη παιρνεις ναυαρχιδες απο τις αλλες εταιρειες, και? ολες απο τα @@ της google κρεμονται, γιατι λοιπον να μην παρεις κινητο απο την google. (εκτος απο Iphone). Ποια ναυαρχιδα του 2017 αξιζε να κανεις αναβαθμηση αμα ειχες ηδη του 2016? απο 6s σε 7 (ουτε καν το 8αρι)? δεν αξιζεαπο S7 σε s8 δεν αξιζεαπο mate 8 σε mate 9 δεν αξιζε Γιατι λοιπον κραζεται τοσο πολυ αυτο το κινητο? Ειναι και ποιο φθηνο απο τα υπολοιπα, ναι εχουν πεσει οι τιμες του s8 οποτε λογικο ειναι να ειναι VFM αλλα οταν βγηκε ηταν στα ιδια χρηματα με το pixel 2 XL. Απολα οσα λετε, δεν μπορειτε να μου πειτε οτι το PIXEL 2 XL δεν ειναι καλυτερο στα εξης χαρακτηριστικα του. 1) καμερα (πολυ κοντα με note 8 και iphone 8) 2) ταχυτητα 3) ηχο (και το iphone εχει stereo δεν γνωριζω ποιο ειναι καλυτερο) 4) λογισμικο (εκτος Iphone, ειναι το τι αρεσει στον καθενα)) Οποτε γιατι καποιος να μην μπει στην διαδικασια και να σκεφτει να αγορασει αυτο το κινητο εν ετει 2017? Εγω μολις το ειδα παντως σκεφτηκα να το παρω με το που πεσει λιγο η τιμουλα του (700€) 1
akistras1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Σε γενικές γραμμές τα pixel 2 είναι κινητά που κατά την γνώμη μου δεν προσφέρουν κάτι το οποίο αξίζει να πληρώσεις αυτά τα λεφτά. Πραγματικά αν έχεις το προηγούμενο δεν αξίζει καθόλου να αναβαθμίσεις. Έστω ένα feature, κάτι βρε παιδί μου. Σοβαρά τώρα, το σκεφτηκες πολύ αυτο που εγραψες? 1
akistras1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Και 50 χρόνια να παίρνει ενημερώσεις και αναβαθμίσεις ζητάει πολλά λεφτά για ένα απλό κινητό που πάνω από τα συνηθισμένα δεν μπορεί να σου προσφέρει κάτι διαφορετικό. Τελικά είχαν δίκιο θα σας πουλάνε και θα αγοράζετε κινητά 1000 ευρώ ποιος το περίμενε και τι κινητά καμίας σημασία. Λέει ο άλλος αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον ήδη το έχει δώσει το χιλιάρικο...αντε να έχεις πολλά λεφτά πάρτο αλλά λυπάμαι πολύ αυτούς που θα κάνουν το σκατο τους παξιμάδι και μετά θα βάζουν αγγελίες στο insomnia να το πουλήσουν λόγο ανάγκης Πραγματικά δεν παίζει να έχεις καταλάβει και πολλά μετά την παρουσίαση του Pixel 2 ετσι? Σου δίνει πολλά περισσοτερα απο τα συνηθισμένα αυτο το κινητό.. το κακο ειναι οτι δεν ψάξατε να μαθετε τι ακριβώς μπορεί να σου προσφέρει .. Κριμα... 2
uesugi1989 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Ειχα απαντησεις για ολα σας τα αρνητικα σχολια αλλα επειδη ηταν τοσα πολλα δεν θα μπω καν στον κοπο. Ολοι λετε οτι δεν αξιζει επειδη παιρνεις ναυαρχιδες απο τις αλλες εταιρειες, και? ολες απο τα @@ της google κρεμονται, γιατι λοιπον να μην παρεις κινητο απο την google. (εκτος απο Iphone). Ποια ναυαρχιδα του 2017 αξιζε να κανεις αναβαθμηση αμα ειχες ηδη του 2016? απο 6s σε 7 (ουτε καν το 8αρι)? δεν αξιζε απο S7 σε s8 δεν αξιζε απο mate 8 σε mate 9 δεν αξιζε Γιατι λοιπον κραζεται μονο αυτο το κινητο? Ειναι και ποιο φθηνο απο τα υπολοιπα, ναι εχουν πεσει οι τιμες του s8 οποτε λογικο ειναι να ειναι VFM αλλα οταν βγηκε ηταν στα ιδια χρηματα με το pixel 2 XL. Απολα οσα λετε, δεν μπορειτε να μου πειτε οτι το PIXEL 2 XL δεν ειναι καλυτερο στα εξης χαρακτηριστικα του. 1) καμερα (πολυ κοντα με note 8 και iphone 8) 2) ταχυτητα 3) ηχο (και το iphone εχει stereo δεν γνωριζω ποιο ειναι καλυτερο) 4) λογισμικο (εκτος Iphone, ειναι το τι αρεσει στον καθενα)) Οποτε γιατι καποιος να μην μπει στην διαδικασια και να σκεφτει να αγορασει αυτο το κινητο εν ετει 2017? Εγω μολις το ειδα παντως σκεφτηκα να το παρω με το που πεσει λιγο η τιμουλα του (700€) Θα έδινες 700 ευρώ για κινητό με 5 ίντσες κ bezels οικόπεδα τη στιγμή που μπορείς να πάρεις το s8 με 550 δλδ? Εκτός κ αν εννοείς το xl το οποίο για να φτάσει η τιμή του στα 700 θα έχει μπει Φλεβάρης, τη στιγμή που το Μάρτιο θα κυκλοφορεί το s9
boulevar Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Γεια και χαρά, Όλοι οι κάτοχοι της σειράς nexus είχαν έμμεσα αυτές τις ενημερώσεις από τζιμάνια, επειδή ήταν συσκευές αναφοράς όσον αφορά το λειτουργικό με χαμηλότερο κόστος κτίσης σε σχέση με αυτά που προσέφεραν. Έτσι μεγάλο μέρος της κοινότητας πρόσεχε και έδειχνε ενδιαφέρον για τις συσκευές "εκείνες". Τώρα με το δεδομένο κόστος της σειρά pixel υπάρχει πολύ μικρότερο μερίδιο αγοράς. Ας αναλάβει λοιπόν τις αναβαθμίσεις η μαμά Google. Παντως μια καλυτερη κινηση που θα μπορουσαν να κανουν θα ηταν να βγαζανε το απλο Pixel 2 στα 400€ με πλαστικη κατασκευη ασπουμε σαν τα nexus και το Pixel 2 XL οπως ειναι τωρα. Θα έδινες 700 ευρώ για κινητό με 5 ίντσες κ bezels οικόπεδα τη στιγμή που μπορείς να πάρεις το s8 με 550 δλδ? Εκτός κ αν εννοείς το xl το οποίο για να φτάσει η τιμή του στα 700 θα έχει μπει Φλεβάρης, τη στιγμή που το Μάρτιο θα κυκλοφορεί το s9 Εννοω το PIXEL 2 XL φιλε μου ναι, οσο για το S9, λογικα θα βγει στα 800-900 κατοσταρικα οποτε μεχρι να πεσει και αυτο κοντα στα 700€ εχει ο Θεος. Εχω S8 samsung ως δευτερη συσκευη αυτην την στιγμη και προτιμο να χρησιμοποιω το ONEPLUS 5 ως main. Θα τα δωσω και τα δυο για να παρω το Pixel μιας και θα κανει πανω κατω οτι κανουν και τα δυο μαζι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα