Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, σκέφτομαι να κάνω ανανέωση χρόνου μέσω χρεωστικής κάρτας μέχρι εδώ είναι όλα καλά από εδώ ξεκινάει η απορία μου. Η χρεωστική είναι συνδεδεμένη με δύο λογαριασμούς πώς θα ξέρω από ποιο λογαριασμό θα γίνει η πληρωμή από αυτόν που είναι πρώτος ή δεν έχει σημασία..;;;;

Δημοσ.

Σε μια κάρτα μπορείς να συνδέσεις πολλούς λογαριασμούς, νομίζω μέχρι 5 (μπορεί και περισσότερους, αναλόγως την τράπεζα), αλλά μόνο ένας θα είναι ο κύριος λογαριασμός. Κανονικά θα έπρεπε να ξέρεις ποιος είναι ο κύριος λογαριασμός, ή στο είχαν πει από την τράπεζα και δεν το θυμάσαι ή μπορεί και να μην στο ανέφεραν από την τράπεζα. Όπως και να έχει, όταν κάνεις μια αγορά με χρέωση της κάρτας τότε χρεώνεται ο κύριος λογαριασμός, δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής. Αν δεν ξέρεις ποιος είναι ο κύριος λογαριασμός μπορείς να πας στην τράπεζα και να ρωτήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Σαν κάρτα χρεώνει πάντα τον κύριο, αν έχεις απορία στην τελική πάρε τηλέφωνο την τράπεζα

Οι πολλοί λογαριασμοί σε μια κάρτα έχουν νόημα μόνο για την ανάληψη μετρητών από το atm

Αν μιλάμε πάντως για eurobank γιατί αυτοί το κάνουν αυτό με τη μια κάρτα-πολλοι λογαριασμοί στο e banking να πώ την αλήθεια δεν έχω καταλάβει πού δείχνει τον πρώτο, ξέρω βέβαια εγώ ποιος είναι ο πρώτος

Στο ATM στο μενού όταν πάω να κάνω ανάληψη τον πρώτο τον βγάζει πρώτο στη σειρά

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας..!!! Αυτό θα κάνω logistoulis θα μπώ στο μενού του ΑΤΜ και θα μου δείξει ποιος είναι ο πρώτος λογαριασμός..!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...