Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, vasilispas είπε

Με LA?? Ειναι συστημενο;Νομιζα το Alli standard shipping ειναι συστημενο..αυτη τν εντυπωση ειχα ..

και τα 2 συστημενα θεωρουνται απλα οσα δεν ξεκινανε με U εχουν πιο αναλυτικες ενημερωσεις καθ' ολη τη πορεια του δεματος

• Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Siakou είπε

οτι τρακινγκ ναμπερ αρχιζει με U σημαινει untracked μολις φυγει απ την χωρα προορισμου.

Δηλαδη μολις φυγει απο κινα θα σταματησει να ενημερωνεται το τρακινγκ και θα ξανα ενημερωθει οταν θα χρειαστει να το παρεις απο τα ελτα κατα πασα πιθανοτητα.

Αυτά με U είναι Unregistered. Πρακτικά σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να το υπογράψεις για να το παραλάβεις. Τα Unregistered, χωρίζονται πρακτικά μετά, σε 2 κατηγορίες... Τα untrackable και τα semi-tracked. Untrackable είναι αυτό που πρακτικά δεν βλέπουμε ποτέ που είναι (κάτι δέματα πχ. που ερχόντουσαν παλιότερα με Uzbekistan post σαν 'next country post' από τρόπο αποστολής 'Cainaio super economy for special goods' ή το Emirates post σαν 'next country post' σε τρόπο αποστολής 'Cainaio super economy global'... ήταν τέτοιες περιπτώσεις παλιότερα που ήταν εντελώς untrackable), και τα semi tracked (πχ. τα UU... από China post βλέπουμε μέχρι ένα σημείο το δέμα. Μετά, το χάνουμε. Το ίδιο ισχύει και με το U από το ταχυδρομείο Ουγγαρίας στον τρόπο αποστολής 'Aliexpress saver shipping').

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

La00....hu ήρθε το ένα. Το άλλο είναι στα αζητιτα... 😑 Και είναι 150ε και δεν μπορώ να κάνω dispute για 10 μέρες ακόμα.... 2 μήνες κοντεύει....

Επεξ/σία από logo15
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, logo15 είπε

La00....hu ήρθε το ένα. Το άλλο είναι στα αζητιτα... 😑 Και είναι 150ε και δεν μπορώ να κάνω dispute για 10 μέρες ακόμα.... 2 μήνες κοντεύει....

Αυτα ειναι συστημενα...πως χανονται;;ειναι με tracking κανονικα κ για να το παρεις πρεπει να υπογραψεις στν ταχυδρομο..δν χανονται αυτα

Δημοσ.

Παρήγγειλα ένα δέμα από Aliexpress το οποίο έλεγε πως θα σταλθεί από Πολωνία. Ο seller έλεγε ψέματα, έκανα dispute πήρα τα λεφτά μου πίσω αλλά τώρα έχω ένα δέμα αξίας 42 ευρώ το οποίο έρχεται από Κίνα (δεν ξέρω μεταφορική) με tracking LV29χχχχχ40CN. Στο σίτε του ελτά βλέπω αυτό αλλά δεν έχω ξαναπαραγγείλει ποτέ απο Κίνα. Σε πόσο καιρό (μηνες) λέτε να φτάσει στην πόρτα μου και επίσης το τελωνείο πόσο θα με πάει περίπου; Ευχαριστωω  

image.png

Δημοσ.
20 ώρες πριν, vasilispas είπε

Αυτα ειναι συστημενα...πως χανονται;;ειναι με tracking κανονικα κ για να το παρεις πρεπει να υπογραψεις στν ταχυδρομο..δν χανονται αυτα

Το tracking έχει Σταμάτησει εδώ και 1 μήνα ότι φεύγει από Ουγγαρία. Δεν ξέρει ούτε ο πολητης ούτε εγώ ούτε κανένας τι έχει γίνει.

14 ώρες πριν, KwstasGrig είπε

Παρήγγειλα ένα δέμα από Aliexpress το οποίο έλεγε πως θα σταλθεί από Πολωνία. Ο seller έλεγε ψέματα, έκανα dispute πήρα τα λεφτά μου πίσω αλλά τώρα έχω ένα δέμα αξίας 42 ευρώ το οποίο έρχεται από Κίνα (δεν ξέρω μεταφορική) με tracking LV29χχχχχ40CN. Στο σίτε του ελτά βλέπω αυτό αλλά δεν έχω ξαναπαραγγείλει ποτέ απο Κίνα. Σε πόσο καιρό (μηνες) λέτε να φτάσει στην πόρτα μου και επίσης το τελωνείο πόσο θα με πάει περίπου; Ευχαριστωω  

image.png

Αν πήρες τα λεφτά σου πίσω δεν το παίρνεις και το αφήνεις να γυρίσει πίσω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, logo15 είπε

Το tracking έχει Σταμάτησει εδώ και 1 μήνα ότι φεύγει από Ουγγαρία. Δεν ξέρει ούτε ο πολητης ούτε εγώ ούτε κανένας τι έχει γίνει.

Το θέμα είναι, όταν δεν έρθει τι γίνεται, που κάποια τα έχουν περάσει στο σύστημα των ελτα!!!

2222222.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, toni31 είπε

Το θέμα είναι, όταν δεν έρθει τι γίνεται, που κάποια τα έχουν περάσει στο σύστημα των ελτα!!!

2222222.png

Τηλέφωνο ΕΛΤΑ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/10/2021 στις 4:17 ΜΜ, logo15 είπε

KAI DISPUTE

Dispute γιατί, επειδή τα ελτα δεν κάνουν την δουλειά τους? Ούτε με το τηλέφωνο θα βγάλω άκρη, το προσπάθησα και παλιότερα. Δεν υπάρχει λογική πίσω απ' όλο το σύστημα.

Επεξ/σία από toni31
Δημοσ.
5 ώρες πριν, vasilispas είπε

Aπο Sunyou. τα ελτα το φερνουν;

Τα Sunyou, τώρα τελευταία έρχονται με courier κατευθείαν σπίτι. Αν θέλεις, στείλε μου σε προσωπικό μήνυμα το tracking number, για να το δω

Δημοσ.

Παρελαβα σημερα παραγγελια απο αλι χωρις να πληρωσω κατι.Ενα μηνα εκανε να ερθει.Μεθοδος αποστολης Cainiao Super Economy Global και με τρακ UAXXXXXXXXXHU.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Παρελαβα σημερα παραγγελια απο αλι χωρις να πληρωσω κατι.Ενα μηνα εκανε να ερθει.Μεθοδος αποστολης Cainiao Super Economy Global και με τρακ UAXXXXXXXXXHU.

Ωραιός! 👍

Συνολικό κόστος παραγγελίας;

Επεξ/σία από Aurumnus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι εισαι καλα φιλε μου.Περιμενω αλλα δυο δεματακια, θα ενημερωσω οταν τα παρω.

Κοστος 2 ευρω.

Επεξ/σία από Mr_Terror

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...