Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου έχω κακή εμπειρία από μαγαζιά που πήγαινα και τα γέμιζα,οι εκτυπώσεις έβγαιναν χάλια,και με μαυριλες.Ετσι και αλλιώς τα δοχεία έχουν κάποιο όριο ,μετά από κάποια γεμίσματα, αχρηστεύεται το δοχείο.Τα πρώτα 2 χρονια,για να μην χάσω την εγγύηση έπρεπε γνήσια να βάλω.Τωρα έληξε η εγγύηση και θα βάλω μαλλων  συμβατά.Δεν ξέρω αν στα συμβατά φαίνεται η στάθμη.Λοιπον ξεφυγαμε πολύ από το θέμα βλέπω,να ζητήσω συγγνώμη από την διαχείριση του φόρουμ.

Επεξ/σία από iliata2410
  • Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, είχα βάλει ένα μικρο μπρελόκ από alliexpress μου λέει ότι έφτασε 21 Ιουνίου στην περιοχή μου άλλα δεν έλαβα κάτι ακόμα, πως θα γίνει να το ψάξω να δω που είναι; 

2023-07-09 10_19_58-Universal Parcel Tracking - Global Package Tracking.jpg

2023-07-09 10_28_41-Track order — Mozilla Firefox.jpg

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, panos0100 είπε

Καλησπέρα παιδιά, είχα βάλει ένα μικρο μπρελόκ από alliexpress μου λέει ότι έφτασε 21 Ιουνίου στην περιοχή μου άλλα δεν έλαβα κάτι ακόμα, πως θα γίνει να το ψάξω να δω που είναι; 

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Η μέθοδος αποστολής είναι semi-tracking που σημαίνει ότι μόλις το δέμα φτάσει Ελλάδα δεν έχεις άλλη ενημέρωση κατάστασης. Κάποια στιγμή θα το δεις έξω από την πόρτα σου. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι το δικό σου έχει αργήσει λίγο αλλά δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Υπομονή. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panos0100 είπε

Καλησπέρα. Το "Arrived at local delivery center" εμφανίζεται όταν τα ΕΛΤΑ ανοίξουν το σάκο με το δέμα σου μέσα και το σκανάρουν, όχι όταν φτάσει στην περιοχή σου. Λογικά μεχρι τώρα μπορεί και να έχει φτάσει στην περιοχή σου, η πας από εκεί η περιμένεις να το αφήσει ο ταχυδρόμος χωρίς ειδοποίηση.

Δημοσ.

Τα υπόλοιπα 2 δέματα που είχα πάρει ποιο παλιά από το  aliexpress μου ήρθαν με την Γενική, αυτο θα ερθει με το ΕΛΤΑ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, panos0100 είπε

Τα υπόλοιπα 2 δέματα που είχα πάρει ποιο παλιά από το  aliexpress μου ήρθαν με την Γενική, αυτο θα ερθει με το ΕΛΤΑ;

Ναι τα UA*********HU έρχονται με ΕΛΤΑ. (δες σελίδα 294)  

Με Γενική ταχυδρομική πρέπει να έχει κόψει το Aliexpress. Πλέον τα απλά έρχονται με ΕΛΤΑ σε 30 μέρες περίπου και τα συστημενα με ACS σε 12-16 μέρες.

Τα Cainiao heavy parcel line (για ογκώδη η βαριά δέματα) και Cainiao standard for special goods (για ειδικά υλικά) έρχονται με ΕΛΤΑ με μεγάλη καθυστέρηση, περίπου 2 μήνες.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή όταν κάνεις παραγγελία από aliexpress ανάλογα την μέθοδο αποστολής, πάει αν θα σε έρθει με ταχυδρομείο, η κουριερ; η εξαρτάται από άλλους παράγοντες;

Επεξ/σία από iliata2410
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

Δηλαδή όταν κάνεις παραγγελία από aliexpress ανάλογα την μέθοδο αποστολής, πάει αν θα σε έρθει με ταχυδρομείο, η κουριερ; η εξαρτάται από άλλους παράγοντες;

Ναι, Τα Aliexpress saver shipping/Aliexpress selection saver/Cainiao super economy/Cainiao super economy global ειναι για φτηνά προϊόντα συνήθως κάτω από 8,5€, αυτά όλα έρχονται με τα ΕΛΤΑ. Εκτός αν πάρεις πάνω από ένα προϊόν από διαφορετικά καταστήματα και γίνει ενοποίηση, τοτε θα αναβαθμιστεί σε Aliexpress standard shipping και θα έρθει με courier (ACS)

Επίσης τα Cainiao heavy parcel line (για ογκώδη η βαριά δέματα) και Cainiao standard for special goods (για ειδικά υλικά) έρχονται και αυτά με ΕΛΤΑ με μεγάλη καθυστέρηση, περίπου 2 μήνες

Τα Aliexpress standard shipping/Aliexpress selection standard και τα ενοποιημένα δέματα έρχονται με courier ACS

• Like 1
Δημοσ.

Κατάλαβα αν είναι με τα ΕΛΤΑ τη βάψαμε ταχυδρόμοι δεν υπάρχουν στην περιοχή αν εμφανιστεί κανένας ανά 15 μέρες έρχεται  από καμιά φορά 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, PrettyNose είπε

Ξέρουμε αν τα δέματα με Belgium Post εχουν τελωνείο?

Εξαρτάται αν έχει προηγηθεί ο εκτελωνισμός σε άλλη χώρα σαν ενδιάμεσο σταθμο τριγωνική δηλ.  ή αν κ έρχονται απευθείας από Ασία με τα γνωστά αυτοκόλλητα CN επάνω στο δέμα.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, PrettyNose είπε

Ξέρουμε αν τα δέματα με Belgium Post εχουν τελωνείο?

Αν εννοείς Κίνα - Βέλγιο - Ελλαδα, Θα περασει τελωνείο στο Βέλγιο και όχι μετά στην Ελλαδα, αρκεί να ειναι κάτω από το όριο 186€.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, sakisgri said:

Αν εννοείς Κίνα - Βέλγιο - Ελλαδα, Θα περασει τελωνείο στο Βέλγιο και όχι μετά στην Ελλαδα, αρκεί να ειναι κάτω από το όριο 186€.

Ναι απο Κίνα είναι με 5 ευρώ, για κάποιο λόγω μου έστειλε με Belgium Post αντί για HU

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, PrettyNose είπε

Ναι απο Κίνα είναι με 5 ευρώ, για κάποιο λόγω μου έστειλε με Belgium Post αντί για HU

Μου είχαν στείλει και εμένα με Belgium post, ήρθε κανονικά χωρίς εξτρά χρέωση με τα ΕΛΤΑ. Και από Banggood μου έστειλαν με Belgium post πάλι χωρίς εξτρά χρέωση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/7/2023 στις 10:45 ΜΜ, sakisgri είπε

Φίλε μου δυστυχώς αυτά κάνουν από 45-60 μέρες, πιο κοντά στις 60. Με Aliexpress standard shipping λογικά θα ερχόταν με ACS και θα έκανε 12-16 μέρες.

Δες αν μπορεις να το ακυρώσεις αλλά θα πρέπει να μιλήσεις το γρηγορότερο με live agent γιατι λογικά τώρα δεν μπορεις να ανοίξεις dispute.

Πάλι δες αξιολογήσεις, Στο Banggood πάντως σίγουρα έχει κάποια καλά. Να ξέρεις σε τέτοια πράγματα το Banggood δεν έχει την ποικιλία όπως το Aliexpress αλλά ειναι καλά και θα βρεις review βίντεο στο Youtube για τα προϊόντα. Και από το Aliexpress μπορεί να βρεις βίντεο για smartwatch.

Καλημέρα. Σήμερα πήρα αυτή την ανανέωση στον αριθμό αποστολής. Έχουμε εικόνα για το πότε περίπου θα γίνει η παραλαβή ή ισχύει το 45-60 ημέρες που μου είπατε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Screenshot_2023-07-11-11-41-49-498_com.android.chrome.jpg

Επεξ/σία από Themiss2000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...