logistoulis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 «Αεροψεκασμοί», «Επίπεδη γη», «Αντί-εμβολιασμός», «Βιομαγνητικές θεραπείες/Φραπελιά/Κολλαγόνα», «Αμφισβητίες προσσελήνωσης», «Αστρολόγοι»... ...αν υπάρχουν, λέει... Θρησκεία φίλε..
doctorkostis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Για το τάμα που λες πιάνει... Και τα 2 παιδιά μας με τάμα έγιναν οπότε εκεί τα ξέρω από πρώτο χέρι. Και μάλιστα στο πανόραμα στο μοναστήρι με καλόγριες δίνουν μια ζώνη, όποια γυναίκα την φορέσει πιάνει παιδι... Τώρα θα μου πεις ποιος θεός, ποιοι άγιοι... Ούτε εγώ πίστευα μην νομίζεις. Είσαι από τα καλύτερα τρολ εδώ μέσα, με έκανες και γέλασα, ειλικρινά. Από το άγχος, στην ομοιοπαθητική, στα τάματα, στη ζώνη που πιάνεις παιδί. Συνέχισε έτσι 4
vairass Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Κάνε τάμα και για το άγχος ρε συ τοτε Το έχω υπόψιν, έχω κάνει ξανά πριν 10 χρόνια και όλα καλά.Μη νομίζεις ότι πάντα ο Θεός θα σε βοηθάει, να χαίρεσαι όταν δεν σε βοηθάει γιατί περνάς κάποια δοκιμασία. Είσαι από τα καλύτερα τρολ εδώ μέσα, με έκανες και γέλασα, ειλικρινά. Από το άγχος, στην ομοιοπαθητική, στα τάματα, στη ζώνη που πιάνεις παιδί. Συνέχισε έτσι Άμα δεν πιστεύεις ότι υπάρχει αυτό είσαι ψεύτικος γιατρός Είσαι τρελός αν δεν πιστεύεις για την ζώνη να το ξέρεις. Έρχονται από όλα τα μέρη της γης στο πανόραμα μόνο για αυτόν τον λόγο. Κάνε μια έρευνα και μάθε, παπάδες ψεύτικοι υπάρχουν κλπ αλλά αυτό ισχύει. 1
AtiX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Γιατί μας το χαλάς τώρα??? Άρα τους βοήθησε ψυχολογικά η όλη ιστορία; αυτο λες; Για το τάμα που λες πιάνει... Και τα 2 παιδιά μας με τάμα έγιναν οπότε εκεί τα ξέρω από πρώτο χέρι. Και μάλιστα στο πανόραμα στο μοναστήρι με καλόγριες δίνουν μια ζώνη, όποια γυναίκα την φορέσει πιάνει παιδι... Τώρα θα μου πεις ποιος θεός, ποιοι άγιοι... Ούτε εγώ πίστευα μην νομίζεις.
vairass Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Γιατί μας το χαλάς τώρα??? Επειδή πιστεύω κάπου το χαλάω Ώραια... Ας κλειδωθει και όσοι δεν πιστεύουν στην ζώνη εύχομαι να μην την χρειαστούν.
*nenya* Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Είσαι τρελός αν δεν πιστεύεις για την ζώνη να το ξέρεις. QFE 4
deesnider Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Θρησκεία φίλε.. ...και η θρησκεία. Ο λόγος όμως που δεν τη συμπεριλαμβάνω μεταξύ των υπόλοιπων παραδειγμάτων «χαζομάρας», είναι ότι έχει εδραιωθεί στο μυαλό πάρα πολλών ανθρώπων, εδώ και χιλιάδες χρόνια, όταν ισχυρισμοί όπως οι παραπάνω δεν είχαν καταρριφθεί τόσο πανηγυρικά, όσο στην εποχή μας. Παραμυθάκι είναι και για 'μένα, αλλά είναι πολύ πιο απογοητευτικό να βλέπεις ότι ξεφυτρώνουν «κινήματα» ανεδαφικών ισχυρισμών, σε μια εποχή που η επιστήμη έχει εξηγήσει/αποδείξει/καταρρίψει σχεδόν τα πάντα.
vairass Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Κι εσύ άιντε φόρα τη ζώνη που αγαπάς <3 Οι γυναίκες την φοράνε που δεν πιάνουν παιδιά μην παίζεις με αυτά, πρόσεξε.
vairass Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 ...και η θρησκεία. Ο λόγος όμως που δεν τη συμπεριλαμβάνω μεταξύ των υπόλοιπων παραδειγμάτων «χαζομάρας», είναι ότι έχει εδραιωθεί στο μυαλό πάρα πολλών ανθρώπων, εδώ και χιλιάδες χρόνια, όταν ισχυρισμοί όπως οι παραπάνω δεν είχαν καταρριφθεί τόσο πανηγυρικά, όσο στην εποχή μας. Παραμυθάκι είναι και για 'μένα, αλλά είναι πολύ πιο απογοητευτικό να βλέπεις ότι ξεφυτρώνουν «κινήματα» ανεδαφικών ισχυρισμών, σε μια εποχή που η επιστήμη έχει εξηγήσει/αποδείξει/καταρρίψει σχεδόν τα πάντα. Και εσύ πως έγινες;; φύτρωσες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις