haris_216 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 20 ευρω Χ 24 δοσεις = 480 ευρω ή 20 Χ 12 = 240 Μια χαρα παιρνει μια απλη τηλεοραση . Γιάννη, το θέμα δεν είναι αν παίρνει (τα νούμερά σου είναι ξεκάθαρα). Σε αυτό όμως συνυπολόγισε το νεαρό (και ίσως τρελό) της ηλικίας με ότι ενδεχομένως να σημαίνει αυτό. Με το που θα πιάσει η άνοιξη ή το καλοκαιράκι βλέπω το 20άρικο να φεύγει σε εκδρομούλες και ρακόμελα. Για να μην σκεφτώ και το ακόμα χειρότερο σενάριο όπου τα φράγκα δεν φτάνουν για την εκδρομή και πάει σε αναλήψεις μετρητών από την κάρτα που μετά "θα τα βάλει πίσω". Προσωπικά δεν θα πρότεινα τόσο οριακές καταστάσεις σε ένα νέο άνθρωπο. Σίγουρα υπάρχουν αυτοί που μπορεί να το χειριστούν αλλά δεν είναι οι περισσότεροι. 2
Joshua21 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δε σας κατάλαβα... Έστω ότι έχω πιστωτικό όριο 3000 και κάνω μια αγορά των 1000 Δε θα έπρεπε το όριο να πέσει στις 2000 ; Το πιστωτικό όριο δεν θα αλλάξει, θα παραμείνει στις 3000, αυτό που θα αλλάξει και θα γίνει 2000 λέγεται "διαθέσιμο υπόλοιπο για αγορές". 1
AristidisZ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Το πιστωτικό όριο δεν θα αλλάξει, θα παραμείνει στις 3000, αυτό που θα αλλάξει και θα γίνει 2000 λέγεται "διαθέσιμο υπόλοιπο για αγορές". Κατανοητό :) thanks 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Γιάννη, το θέμα δεν είναι αν παίρνει (τα νούμερά σου είναι ξεκάθαρα). Σε αυτό όμως συνυπολόγισε το νεαρό (και ίσως τρελό) της ηλικίας με ότι ενδεχομένως να σημαίνει αυτό. Με το που θα πιάσει η άνοιξη ή το καλοκαιράκι βλέπω το 20άρικο να φεύγει σε εκδρομούλες και ρακόμελα. Για να μην σκεφτώ και το ακόμα χειρότερο σενάριο όπου τα φράγκα δεν φτάνουν για την εκδρομή και πάει σε αναλήψεις μετρητών από την κάρτα που μετά "θα τα βάλει πίσω". Προσωπικά δεν θα πρότεινα τόσο οριακές καταστάσεις σε ένα νέο άνθρωπο. Σίγουρα υπάρχουν αυτοί που μπορεί να το χειριστούν αλλά δεν είναι οι περισσότεροι. Σιγουρα υπαρχουν κίνδυνοι αλλα το ποσο είναι μικρο και δεν χρειαζεται "φραγκατη" ιδιαιτερα οικογενεια να το καλυψει αν δεν παει κατι καλα και ισως γινει και μαθημα ... Αναληψεις από πιστωτικες δεν γινοντε και λογω cc και δεν θα εχει και οριο .
christakos07 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Η Πειραιώς πλέον εγκρίνει κάρτες με πιστωτικό όριο στα 300 ευρώ. Άρα για αγορά καλής τηλεόρασης (>300) σου είναι αχρείαστη. Ως φοιτητής είχα αιτηθεί την έκδοση πιστωτικής πριν 3.5 χρόνια. Τότε δε ζητούσαν δικαιολογητικά και το όριο έφτανε σχετικά εύκολα στα 1000 ευρώ. Μετά ήρθαν οι αριστεροί και τα έκοψαν αυτά(πλακίζω).
γροσερισοπ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 τραβα δουλεψτα και βγάλτα. 500€ για πιστωτικές για γέλια 1
GiwrgosP- Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δεν είμαι άτομο που θέλει να κάνει σπατάλες.. Χρήματα έχω μαζεμένα στην άκρη απλώς δεν θέλω να τα κάψω με την μια.. Έχω σκοπό να πληρώνω τις δώσεις μισά από τα μαζεμένα και μισά από τα χρήματα του μήνα που μου δίνουν οι γονείς οπότε θεωρώ ότι είναι η ιδανική λύση η πιστωτική. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις και τις συμβουλές. 1
papoys1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Σιγουρα υπαρχουν κίνδυνοι αλλα το ποσο είναι μικρο και δεν χρειαζεται "φραγκατη" ιδιαιτερα οικογενεια να το καλυψει αν δεν παει κατι καλα και ισως γινει και μαθημα ... Αναληψεις από πιστωτικες δεν γινοντε και λογω cc και δεν θα εχει και οριο . Ένας συγγενής είχε επιτρέψει στην κόρη του που ήταν φοιτήτρια να βγάλει κάρτα (μιλάω πριν 5-6 χρόνια) που το όριο πρέπει να ήταν σίγουρα 3.000 μπορεί και μεγαλίτερο. Φυσικά η κόρη εξάντλησε το όριο πλήρωνε τις περισσότερες φορές το ελάχιστο ποσό και έτσι η κάρτα ξέφυγε. Φώναξε η τράπεζα τον πατέρα που είχε υπογράψει σαν εγγυητής και ακόμη πληρώνει τα σπασμένα τα οποία πρέπει να είχαν φτάσει τις 5-6 χιλιάδες. Άσε παιδιά μακριά από κάρτες έστω και με όριο 300-400 ευρώ το οποίο με τόκους κ.λ.π. ξεφεύγει και άντε να το μαζέψεις. όλοι έτσι λένε εγώ θα προσέχω θα πληρώνω κανονικά τη δόση μπλα μπλα μπλα. Στατιστικά ένα 20-30% πληρώνει κανονικά και πάντα τη δόση. 2
fredd0 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Ένας συγγενής είχε επιτρέψει στην κόρη του που ήταν φοιτήτρια να βγάλει κάρτα (μιλάω πριν 5-6 χρόνια) που το όριο πρέπει να ήταν σίγουρα 3.000 μπορεί και μεγαλίτερο. Φυσικά η κόρη εξάντλησε το όριο πλήρωνε τις περισσότερες φορές το ελάχιστο ποσό και έτσι η κάρτα ξέφυγε. Φώναξε η τράπεζα τον πατέρα που είχε υπογράψει σαν εγγυητής και ακόμη πληρώνει τα σπασμένα τα οποία πρέπει να είχαν φτάσει τις 5-6 χιλιάδες. Άσε παιδιά μακριά από κάρτες έστω και με όριο 300-400 ευρώ το οποίο με τόκους κ.λ.π. ξεφεύγει και άντε να το μαζέψεις. όλοι έτσι λένε εγώ θα προσέχω θα πληρώνω κανονικά τη δόση μπλα μπλα μπλα. Στατιστικά ένα 20-30% πληρώνει κανονικά και πάντα τη δόση. φυσικα ξεφευγει αν το πιτσιρικι ξερει οτι θα το ξελασπωσει ο μπαμπας, οπως και εκανε. Αμα την εβαζε να παει να κανει τη γκαρσονα 8 ωρες τη μερα να βαζει 500ευρω το μηνα να πληρωνει τη πιστωτικη της θα σου λεγα γω αν θα ηταν τοσο ανευθυνη. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Υπαρχουν και πολοι λιγοι που πληρωνουν τα παντα αμεσα ... Αυτους δεν τους θελουν οι Τράπεζες όπως δεν θελουν και τους κακοπληρωτες . Παλια τραπεζα που εδινε δωρα με χρηση πιστωτικων την εκοψε σε καποιον γιατι πληρωνε αμμεσως τα παντα ...Ασυμφορος πελατης
AristidisZ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Υπαρχουν και πολοι λιγοι που πληρωνουν τα παντα αμεσα ... Αυτους δεν τους θελουν οι Τράπεζες όπως δεν θελουν και τους κακοπληρωτες . Παλια τραπεζα που εδινε δωρα με χρηση πιστωτικων την εκοψε σε καποιον γιατι πληρωνε αμμεσως τα παντα ...Ασυμφορος πελατης Εγώ πήρα πιστωτική της Eurobank μόνο & μόνο για την επιστροφή στη Cosmote, δεν τους έχω πληρώσει ούτε ένα cent επιτόκιο... Λες να μου τη κόψουν στην ανανέωση ; 1
GiwrgosP- Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Για να συνοψισουμε: Πηγα σημερα και εκανα αιτηση. Εστω οτι αυριο εγκρινεται και αποφασιζω να κανω την αγορα με δοσεις 20 ευρω τον μηνα. Αν ειμαι συνεπης το μονο που θα φευγει ανα μηνα θα ειναι το 20ρικο απο την τσεπη μου (συν το ενα ευρω εκδοσης λογαριασμου που με ενημερωσε οτι το χρεωνομαι αν ο λογαριασμος ανα μηνα ειναι πανω απο 15 ευρω), ετσι;
fredd0 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Για να συνοψισουμε: Πηγα σημερα και εκανα αιτηση. Εστω οτι αυριο εγκρινεται και αποφασιζω να κανω την αγορα με δοσεις 20 ευρω τον μηνα. Αν ειμαι συνεπης το μονο που θα φευγει ανα μηνα θα ειναι το 20ρικο απο την τσεπη μου (συν το ενα ευρω εκδοσης λογαριασμου που με ενημερωσε οτι το χρεωνομαι αν ο λογαριασμος ανα μηνα ειναι πανω απο 15 ευρω), ετσι; ναι αν αυτη ειναι η μονη αγορα που θα κανεις, θα πληρωνεις μονο το 20ευρο της δοσης και το 1ευρω το μηνα ειναι συνδρομη (μεχρι 12ε/χρονο), μαλακια της eurobank, απλα στο χρεωνουν μονο αν το υπολοιπο ειναι πανω απο ενα χαζο ποσο, νομιζω 14,95 κατι τετοιο. 1
GiwrgosP- Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 ναι αν αυτη ειναι η μονη αγορα που θα κανεις, θα πληρωνεις μονο το 20ευρο της δοσης και το 1ευρω το μηνα ειναι συνδρομη (μεχρι 12ε/χρονο), μαλακια της eurobank, απλα στο χρεωνουν μονο αν το υπολοιπο ειναι πανω απο ενα χαζο ποσο, νομιζω 14,95 κατι τετοιο. Ακριβως αυτο και σκεφτομαι να το παω στις 36 ατοκες αν γινεται για να μην τους πληρωνω αυτο το ενα ευρω (οχι οτι θα μου λειψει, απλως δεν τους τα χρωσταω κιολας )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα