lactate Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Επειδή έχω κάτι αιώνες να ελένξω τη μυωπία μου και θα πάω την άλλη εβδομάδα, ισχύει ότι πρέπει για μερικές μέρες να μη φοράς φακούς αλλά μόνο γυαλιά; Και στην επίσκεψη γυαλιά επίσης;
KiriosD Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 στην επίσκεψη αν φοράς φακούς θα είναι ταλαιπωρία το βγάλε - βάλε 2
Castiel Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Πρέπει για μια μέρα να μην φορέσεις φακούς για να είναι ακριβής η μέτρηση
HALF EVIL Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Καμμία σχέση. Απλώς αυτό που είπε ο Kirios. 2
pink_glitter Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Είχα πάει με φακούς για μέτρηση και ο οφθαλμίατρος αρνήθηκε να με εξετάσει εκείνη την ημέρα. Μου είπε πως έπρεπε να φοράω τα γυαλιά μου τουλάχιστον δύο μέρες πριν την εξέταση και φυσικά να πάω για την εξέταση με τα γυαλιά. Αλλιώς η μέτρηση δεν είναι ακριβής.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Οσες φορες εχει παει η κορη μου και εχει και υψηλη μυωπια μονο την ημερα της εξετασης πηγε με γυαλια .
sphinxgr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Καλό είναι 1-2 ημέρες να μην φοράς φακούς.
KiriosD Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Όπως επίσης όταν πας για εξέταση προστάτη θέλει να μην έχεις χ-- τις τελευταίες 2 μέρες... συγγνώμη κιόλας αλλά χωρίς ιδιαίτερη σιγουριά και ακρίβεια (επειδή χρησιμοποιούσα το μυαλό μου τις τελευταίες 2 μέρες) θα πω πως δεν είναι και μεγάλη επιστήμη η εξέταση μυωπίας (η εξέταση αυτή καθαυτή όχι η γενικότερη επιστήμη της οφθαλμολογίας) άντε μια, δυο (?) ώρες πριν την εξέταση να μη φοράς, αλλά στο μέρες είναι υπερβολικοί και κατ'εμέ το παίζουν κάποιοι (απέφυγε τους) και αυτό θαρρώ είναι πιο πολύ για να δουν σε τι κατάσταση είναι τα μάτια σου, αν παρέχονται αρκετά δάκρυα/υγραίνονται αρκετά ή όχι κάθεσαι στην ακριβοπληρωμένη καρέκλα με το πανάκριβο μαραφέτι εξέτασης στη συνέχεια κουμπώνεις σωστά το κεφάλι στην υποδοχή Ο γιατρός εκεί κάνει τον μάστορα αλλάζοντας τους φακούς ενώ εσύ του λες πότε βλέπεις πιο καθαρά την εικόνα απέναντι η μυωπία είναι αυτή που είναι, αλλάζει μονάχα προς το χειρότερο για αυτό και οι πιο πολλοί σου γράφουν λιγότερη μυωπία από αυτή που έχεις για να μην επαναπαύονται τα μάτια και αυξάνεται η μυωπία πιο γρήγορα (συνήθως σε μικρές ηλικίες το κάνουν αυτό, οι μεγάλοι άνω των 20-25 είναι πλέον στο δρόμο για σύνταξη και δε χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα) ας με διαψεύσει κάποιος γνώστης με επιχειρήματα, εξάλλου για να μαθαίνουμε ζούμε, αλλά έως τότε αυτή την άποψη έχω
grigas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 η μυωπία είναι αυτή που είναι, αλλάζει μονάχα προς το χειρότερο για αυτό Μη παίρνεις και όρκο. Μετά από περίπου 19 χρόνια σταθερής μυωπίας στο 3.5 ξαφνικά μέσα σε λίγο καιρό έπεσε στο 1 και απέκτησα 0,5 αστιγματισμό. Το κατάλαβα από τους απερίγραπτους πονοκεφάλους που μου προξενούσαν τα γυαλιά με 2.5 βαθμούς μεγαλύτερη μυωπία που φόραγα καθημερινά. Ο οφθαλμίατρος μου είπε ότι ναι μεν δε συμβαίνει συχνά, αλλά συμβαίνει σε ορισμένους. Σημειωτέον μου συνέβει στα 37 άρα δεν έχει σχέση με πρεσβυωπία. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μη παίρνεις και όρκο. Μετά από περίπου 19 χρόνια σταθερής μυωπίας στο 3.5 ξαφνικά μέσα σε λίγο καιρό έπεσε στο 1 και απέκτησα 0,5 αστιγματισμό. Το κατάλαβα από τους απερίγραπτους πονοκεφάλους που μου προξενούσαν τα γυαλιά με 2.5 βαθμούς μεγαλύτερη μυωπία που φόραγα καθημερινά. Ο οφθαλμίατρος μου είπε ότι ναι μεν δε συμβαίνει συχνά, αλλά συμβαίνει σε ορισμένους. Σημειωτέον μου συνέβει στα 37 άρα δεν έχει σχέση με πρεσβυωπία. Πραγματικα πρωτη φορα το ακουω...Μαλλον μπορεις και χωρις γυαλια εστω με καποια δυσκολια .Σωστα ?
-Dimitris- Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Όπως επίσης όταν πας για εξέταση προστάτη θέλει να μην έχεις χ-- τις τελευταίες 2 μέρες... συγγνώμη κιόλας αλλά χωρίς ιδιαίτερη σιγουριά και ακρίβεια (επειδή χρησιμοποιούσα το μυαλό μου τις τελευταίες 2 μέρες) θα πω πως δεν είναι και μεγάλη επιστήμη η εξέταση μυωπίας (η εξέταση αυτή καθαυτή όχι η γενικότερη επιστήμη της οφθαλμολογίας) άντε μια, δυο (?) ώρες πριν την εξέταση να μη φοράς, αλλά στο μέρες είναι υπερβολικοί και κατ'εμέ το παίζουν κάποιοι (απέφυγε τους) και αυτό θαρρώ είναι πιο πολύ για να δουν σε τι κατάσταση είναι τα μάτια σου, αν παρέχονται αρκετά δάκρυα/υγραίνονται αρκετά ή όχι κάθεσαι στην ακριβοπληρωμένη καρέκλα με το πανάκριβο μαραφέτι εξέτασης στη συνέχεια κουμπώνεις σωστά το κεφάλι στην υποδοχή Ο γιατρός εκεί κάνει τον μάστορα αλλάζοντας τους φακούς ενώ εσύ του λες πότε βλέπεις πιο καθαρά την εικόνα απέναντι η μυωπία είναι αυτή που είναι, αλλάζει μονάχα προς το χειρότερο για αυτό και οι πιο πολλοί σου γράφουν λιγότερη μυωπία από αυτή που έχεις για να μην επαναπαύονται τα μάτια και αυξάνεται η μυωπία πιο γρήγορα (συνήθως σε μικρές ηλικίες το κάνουν αυτό, οι μεγάλοι άνω των 20-25 είναι πλέον στο δρόμο για σύνταξη και δε χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα) ας με διαψεύσει κάποιος γνώστης με επιχειρήματα, εξάλλου για να μαθαίνουμε ζούμε, αλλά έως τότε αυτή την άποψη έχω Εξαρταται το ειδος των φακων, εξαρταται η παθηση, εξαρταται το ιατρικο μηχανημα. Ο μονος τροπος για να εισαι σιγουρος ειναι να μην χρησιμοποιεις φακους επαφης για μερικες ημερες πριν την εξεταση. Ορισμενοι φακοι επαφης τροποποιουν προσωρινα το γενικοτερο σχημα του οφθαλμου (ας μην μπουμε σε λεπτομερειες). Γενικοτερα επειδη μιλαμε για οραση ειναι προτιμοτερο να κανουμε υπομονη μερικες ημερες πριν την εξεταση χρησιμοποιωντας τα κοινα γυαλια και ας μη δειχνουμε τοσο κουκλοι οσο με τους φακους επαφης.
grigas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Πραγματικα πρωτη φορα το ακουω...Μαλλον μπορεις και χωρις γυαλια εστω με καποια δυσκολια .Σωστα ? Ακριβώς. Τα φοράω στο αυτοκίνητο και όταν βλέπω τηλεόραση. Όλη μέρα σπίτι γραφείο υπολογιστή χωρίς γυαλιά. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Ακριβώς. Τα φοράω στο αυτοκίνητο και όταν βλέπω τηλεόραση. Όλη μέρα σπίτι γραφείο υπολογιστή χωρίς γυαλιά. Τυχη βουνο Γ. Εγω τα φοραγα από τα 13-50 που εκανα laser . Τωρα στα 60 ολη μερα χωρις γυαλια .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα