bluesattack Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Επιπλέον γιατί να δεχτώ τις κατηγορίες του άλλου αβάδιστα? Τι τον κάνει περισσότερο αξιόπιστο από την άλλη πλευρά? Απλές απορίες έχω... Προφανως το γεγονος οτι εχουν εμφανιστει και αλλα θυματα που ισχυριζονται το ιδιο.. 1
AtiX Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Πάντως στις περισσότερες περιπτώσεις οι γονείς είναι αυτοί που υποκινούν και εκμεταλλεύονται το παιδί τους... είναι εκνευριστικό, σε έναν τόσο βρώμικο χώρο, να υπάρχουν γονείς που να επιτρέπουν στα παιδιά τους "θαύματα" να συμμετέχουν... 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Προφανως το γεγονος οτι εχουν εμφανιστει και αλλα θυματα που ισχυριζονται το ιδιο.. Δεν είμαι όμως εγώ ο αρμόδιος για να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα. Ίσα ίσα το γεγονός πως ο Spacey "έχει λερωμένη τη φωλιά του", μπορεί να προσελκύσει και άλλα άτομα που σκοπό έχουν το κέρδος (είτε αυτό είναι χρήμα, είτε δημοσιότητα).
V for Vagelis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Κατάπτυστο είναι το γεγονός πως 30 χρόνια μετά κάποιος θυμάται πως κάποιος τον παρενόχλησε σεξουαλικά. Νομικά δεν στέκει τίποτα άρα ποιος ο λόγος να το θυμηθεί τώρα? Αυτές είναι οι βασικές μου απορίες βλέποντας συνολικά την όλη ιστορία. Επιπλέον γιατί να δεχτώ τις κατηγορίες του άλλου αβάδιστα? Τι τον κάνει περισσότερο αξιόπιστο από την άλλη πλευρά? Απλές απορίες έχω... Αν το παιδί μου μου έλεγε 30 χρονια μετά μια τέτοια ιστορία, θα του απαντούσα: νωρίς το θυμήθηκες... Δεν είναι (για όλους) εύκολο να μιλήσουν δημοσίως για κάποια τραυματική εμπειρία τέτοιου είδους, ειδικά αν κάποιος νοιώθει μόνος στη κατάσταση αυτή. Είναι κάτι για το οποίο μιλάς ευκολότερα αν βλέπεις και άλλους να βγαίνουν και να μιλούν ανοιχτά για τα δικά τους περιστατικά, όπως πχ γίνεται τώρα τελευταία στο Χολυγουντ. Σε κάθε περίπτωση το να πεις σε κάποιον που αποφάσισε να μιλήσει για κάποια τραυματική εμπειρία που κουβαλάει χρόνια/ δεκαετίες "νωρίς το θυμήθηκες", είναι μια πάρα πολύ άσχημη αντίδραση. 2
opera Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 "Βλάπτεις ολόκληρη βιομηχανία" η αντίδραση δημοσιογράφου. 1
totem_lost Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Σε κάθε περίπτωση το να πεις σε κάποιον που αποφάσισε να μιλήσει για κάποια τραυματική εμπειρία που κουβαλάει χρόνια/ δεκαετίες "τώρα το θυμήθηκες", είναι μια πάρα πολύ άσχημη αντίδραση. Ναι ναι δεν κάθεται καλά στους σχολιαστές του καναπέ το ετεροχρονισμένο του πράγματος και απορρίπτεται η κατηγορία μη χέ. Μακάρι να βγούνε όλοι και όλες να πούνε τα καθέκαστα να πέσουν ξεφτιλίκια. Και για όλους αυτούς τους ανώμαλους σκηνοθέτες και για όσους παραγωγούς θέλουν βίζιτες στο τσάμπα. 'Κατά τα άλλα το casting couch εφόσον γίνεται με συγκατάθεση από τα δύο μέρη, δε βλέπω γιατί είναι κακό' λέει ο άλλος. Μην ανησυχείς και με τόση ανεργία στην Ελλάδα για casting couch σε βλέπω και εσένα.. με τη συγκατάθεση σου πάντα..
bluesattack Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δεν είμαι όμως εγώ ο αρμόδιος για να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα. Ίσα ίσα το γεγονός πως ο Spacey "έχει λερωμένη τη φωλιά του", μπορεί να προσελκύσει και άλλα άτομα που σκοπό έχουν το κέρδος (είτε αυτό είναι χρήμα, είτε δημοσιότητα). Ολα παιζουν στο Χολυγουντ.Και η εκμεταλλευση εκατερωθεν και οι εκβιασμοι και τα επαγγελματικα και οικονομικα συμφεροντα και φυσικα οι sugardaddies και τα sugarbabies.Αμφιβαλλει κανεις οτι πισω απο την λαμψη κρυβεται και ενας τεραστιος βοθρος και μια τεραστια κρεβατοκαμαρα ? Δεν νομιζω. Ποσοι θα ηξεραν κιολας τα ιδιαιτερα ''γουστα'' και σαν τους μαφιοζους κραταγαν ομερτα για να τσιμπησουν λιγο απο την φημη και την δυναμη καποιων η να εξαργυρωσουν ρολους η vip εισητηρια σε πρεμιερες , παρεα με μοντελα . Ποσοι , ''υπερανω πασης υποψιας ''θα κανουν και τους νταβατζηδες
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δεν είναι (για όλους) εύκολο να μιλήσουν δημοσίως για κάποια τραυματική εμπειρία τέτοιου είδους, ειδικά αν κάποιος νοιώθει μόνος στη κατάσταση αυτή. Είναι κάτι για το οποίο μιλάς ευκολότερα αν βλέπεις και άλλους να βγαίνουν και να μιλούν ανοιχτά για τα δικά τους περιστατικά, όπως πχ γίνεται τώρα τελευταία στο Χολυγουντ. Σε κάθε περίπτωση το να πεις σε κάποιον που αποφάσισε να μιλήσει για κάποια τραυματική εμπειρία που κουβαλάει χρόνια/ δεκαετίες "νωρίς το θυμήθηκες", είναι μια πάρα πολύ άσχημη αντίδραση. 30 χρόνια... Όχι 5, όχι 10, όχι 20... Σε αυτό το σημείο επιμένω. Προφανώς και ένας ανήλικος δεν μπορεί να μιλήσει εύκολα για τέτοια θέματα αλλά ...30 χρόνια όπως καταλαβαίνεις είναι πολλά! Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια παρενόχληση και όχι για κάτι πολύ χειρότερο όπως ένας βιασμός, μια δολοφονία, κλπ κλπ. 2
defacer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Κατάπτυστο είναι το γεγονός πως 30 χρόνια μετά κάποιος θυμάται πως κάποιος τον παρενόχλησε σεξουαλικά. Νομικά δεν στέκει τίποτα άρα ποιος ο λόγος να το θυμηθεί τώρα? Αυτές είναι οι βασικές μου απορίες βλέποντας συνολικά την όλη ιστορία. Επιπλέον γιατί να δεχτώ τις κατηγορίες του άλλου αβάδιστα? Τι τον κάνει περισσότερο αξιόπιστο από την άλλη πλευρά? Απλές απορίες έχω... Αν το παιδί μου μου έλεγε 30 χρονια μετά μια τέτοια ιστορία, θα του απαντούσα: νωρίς το θυμήθηκες... Είναι κατάπτυστο το να θυμάται; Γιατί, προσέβαλε κανέναν όπως έκανες πριν εσύ με το φερόμενο θύμα; Ή απλά ακούγεται καλύτερα να επαναλάβεις τη λέξη που χρησιμοποίησα άσχετα με το αν βγάζει νόημα; Ποιος ο λόγος να το θυμηθεί τώρα ρωτάς. Εννοείς κάποιος λόγος που να φαίνεται ικανοποιητικός σε σένα προσωπικά; Από τη μία σκέφτομαι πως μάλλον όχι γιατί το αντίθετο θα ήταν ηλίθιο, από την άλλη αν όχι τότε πόσο δύσκολο είναι να σκεφτεί κανείς το σούπερ φυσιολογικό ανθρώπινο λόγο "βλέπω τους θύτες που θεωρούνταν στο απυρόβλητο να αντιμετωπίζουν συνέπειες, παίρνω θάρρος να κάνω και γω την κίνηση μου"; Όταν κάποιος έχει υπάρξει θύμα βιασμού, βλέπεις το λόγο να το αποκαλύψει όποτε αυτός θεωρήσει πως είναι έτοιμος; Όχι πως αυτά έχουν καμία σημασία. Επειδή κανείς δεν πιστεύει πως χρειάζεται να βλέπεις εσύ το λόγο προκειμένου να κάνεις τη χάρη στα φερόμενα θύματα να τα αντιμετωπίζεις με το στοιχειώδη ανθρώπινο σεβασμό. Λόγους και αποδείξεις απαιτεί το δικαστήριο για να κάνει τη δουλειά του. Εγώ και εσύ όμως δείχνουμε τι άνθρωποι είμαστε με τις συμπεριφορές μας, όπως ακριβώς και ο τύπος που θα κορνάρει "εεε μαλάκα" επειδή δε βλέπει το λόγο να κάνω εγώ στάση στο δρόμο όταν είμαι μπροστά του. Λυπάμαι που δεν φαίνεται να καταλαβαίνεις ότι το αν πιστεύεις τις κατηγορίες ή όχι (ούτε και γω μπορώ να πω ότι ξέρω τι έγινε one way or another) δε δικαιολογεί καμιά συμπεριφορά εφόσον δεν ξέρεις. Τώρα όσο για το τι θα έλεγες στο παιδί σου, εύχομαι ποτέ να μη χρειαστεί να κάνεις τέτοια συζήτηση. Αλλά ίσως θα ήταν learning experience όταν θα μπορεί να κάνει αυτή τη συζήτηση να ανταλλάξετε απόψεις.
vairass Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 30 χρόνια... Όχι 5, όχι 10, όχι 20... Σε αυτό το σημείο επιμένω. Προφανώς και ένας ανήλικος δεν μπορεί να μιλήσει εύκολα για τέτοια θέματα αλλά ...30 χρόνια όπως καταλαβαίνεις είναι πολλά! Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια παρενόχληση και όχι για κάτι πολύ χειρότερο όπως ένας βιασμός, μια δολοφονία, κλπ κλπ. Παίζει να του "έδωσε" μερικά ρολάκια και μετά Αντε να μιλήσει, ο καθαρός άνθρωπος μιλάει έστω μετά από 10 χρόνια, όχι 30!!!
bluesattack Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 30 χρόνια... Όχι 5, όχι 10, όχι 20... Σε αυτό το σημείο επιμένω. Προφανώς και ένας ανήλικος δεν μπορεί να μιλήσει εύκολα για τέτοια θέματα αλλά ...30 χρόνια όπως καταλαβαίνεις είναι πολλά! Και ομως , μπορει να μην ειναι πολλα.Μπορει ακομα και μετα απο 30 χρονια να φοβαται την λεκτικη η σωματικη βια που μπορει να ξαναυποστει απο τον θυτη , την οικονομικη επιφανεια του θυτη (που συνεπαγεται και μια στρατια δικηγορων ) την εκθεση του ιδιου στα μμε , την κατακραυγη της < κοινωνιας > δηλαδη των βλακομουτρων φανμποις που ανησυχουν μην θιγει το ειδωλο τους η μην θιγει η ''βιομηχανια'' του θεαματος η τις συναισθηματικες επιπτωσεις που μπορει να εχει η δημοσιοποιηση στην ιδια την οικογενεια του θυματος ( η της οικογενειας που πλεον εχει κανει σε αυτα τα τριαντα χρονια) 1
V for Vagelis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 30 χρόνια... Όχι 5, όχι 10, όχι 20... Σε αυτό το σημείο επιμένω. Προφανώς και ένας ανήλικος δεν μπορεί να μιλήσει εύκολα για τέτοια θέματα αλλά ...30 χρόνια όπως καταλαβαίνεις είναι πολλά! Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια παρενόχληση και όχι για κάτι πολύ χειρότερο όπως ένας βιασμός, μια δολοφονία, κλπ κλπ. Στα 10 ή 20 δε κολλάς, αλλά κολλάς στα 30 δηλαδή; Νομίζω δεν έχεις καταλάβει τι επίπτωση μπορεί να έχει ένα τέτοιο περιστατικό μακροπρόθεσμα στη ψυχολογία κάποιου. Δε μπορούμε να ξέρουμε πως νοιώθει ο καθένας. Κάποιοι είναι λιγότεροι ευαίσθητοι, άλλοι περισσότερο. Πολλοί δε θα μιλήσουν και ποτέ λόγω ντροπής ή φόβου. Μπορεί 30 χρόνια να είναι πολλά, μπορεί και 5 να είναι πολλά. Αλλα αν κάποιος επιθυμεί να μιλήσει δημοσίως, καλύτερα αργά παρά ποτέ...
vairass Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Γιατί μίλησε τώρα μάλλον κολλάμε οι περισσότεροι... Κάτι βρωμάει. Όσο για τις επιπτώσεις σίγουρα είναι πολλές δεν αντιλέγω, αν ήμουν ο πατέρας του θύτη θα τον εκτελούσα.
thomasG4 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Παίζει να του "έδωσε" μερικά ρολάκια και μετά Αντε να μιλήσει, ο καθαρός άνθρωπος μιλάει έστω μετά από 10 χρόνια, όχι 30!!! Έχεις καταλάβει ότι μιλάμε για εντελώς διαφορετική υπόθεση; Προσπάθησε λίγο να μπεις στην θέση του άλλου, κάλο θα σου κάνει. Το πως θα αντιδρούσε ο καθένας μας και το πως θα αντιδρούσε ενας 14χρονος ανερχόμενος ηθοποιός, δεν έχει καμία σχέση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις