Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το αποτέλεσμα είναι πλέον στα άρθρα που ανεβαίνουν να υπάρχουν από 0 έως 2 σχόλια , σίγουρα καμία σχέση με παλιά που υπήρχε μεγάλος αριθμός σχολίων σχεδόν σε όλα τα άρθρα.

Προσωπικά μου άρεσε το τζέρτζελο που γινόταν στα σχόλια (χωρίς να συμμετέχω προσωπικά) καθώς είχε ενδιαφέρον να διαβάζεις τις απόψεις αρκετών ανθρώπων σαν μια σφυγμομέτρηση της κοινωνίας και να βλέπεις και κάποιους τσακωμούς και μου την έσπασε πολύ αυτό που έγινε. 

τύπε, ο φασολαδας ή ο λούλης ήσουνα; :-)

Δημοσ.

Vice εχει μερικα καλα αλλα η πλειοψηφια ειναι του τυπου "Ειμαι φεμινιστρια και γουσταρω να τις τρωω" ή "Πηγαμε για underground εμποριο σπανιων μανιταριων στις φτωχογειτονιες του Πειραια". 

Luben πραγματικα ο,τι χειροτερο. Biased αρθρα με κακο χιουμορ

Lifo τελειως αδιαφορη, συναγωνιζεται ωρες ωρες το Vice οπως με την εξομολογηση 5 Αθηναιων για το πως αισθανονται οτι εχουν το δικαιωμα να απατανε τους αντρες τους. 

Απο τα ενημερωτικα:

News247 ειναι φουλ κατευθυνομενο με κακη αρθρογραφια, μπλεκουν συστηματικα το σχολιο με την ειδηση.

Θεμα εχει πεσει πολυ σε ποιοτητα και λαϊκιζει πολυ, ωρες ωρες ειναι λες και γραφει ο Αυτιας τις ειδησεις. 

iefimerida ειναι τιμιο, ναι μεν εχει πολιτικη αποψη, οπως ολα τα ΜΜΕ εχουν (στο εξωτερικο και δημοσια) αλλα αυτη περιοριζεται σε αρθρογραφιες και οχι στην ιδια την ειδηση. 

Newsit και τα σαιτ του Χατζηνικου ειναι ποιοτητας ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΡΤ.

Η καλυτερη για νεα εσωτερικου ειναι η Καθημερινη. Ναι ειναι κεντροδεξιων αποψεων αλλα στο πως παρουσιαζει τις ειδησεις αυτο δε φαινεται. 

Για διεθνη νεα καλυτερα απευθειας απο ξενα σαιτς, τα ελληνικα τα γραφουν 2-3 μερες μετα και συνηθως παραποιημενα (με εξαιρεση την καθημερινη που εχει δυνατο τιμ). Καλο κανει να διαβαζουμε νεα σε ξενες γλωσσες, ξεσκουριαζουμε και λιγο. Βγαινουμε και απο τα στενα ορια του Ελλαδισταν...

Γενικα ειμαι υπερ του να εχουν πολιτικη αποψη τα ΜΜΕ και γιατι οχι, σε περιοδους εκλογων να μας προτεινουν τη γνωμη τους οπως γινεται και στο εξωτερικο. Δεν μου αρεσει να προσπαθουν να την περασουν "υπουλα". Στη Βρετανια ολοι ξερουν τι υποστηριζει η Telegraph ή ο Guardian οπως και στη Γερμανια η FAZ ειναι φιλο-CDU ενω η Suddeutsche αντηχει τις αποψεις του SPD. Ξερεις τι διαβαζεις. Το ασχημο ειναι να κανεις το ασπρο μαυρο ενω στην βιτρινα το παιζεις αντικειμενικος. 

• Like 2
Δημοσ.

τύπε, ο φασολαδας ή ο λούλης ήσουνα; :-)

Μπα , αν και δεν θυμάμαι ονόματα δεν ήμουν κάποιος γνωστός σχολιαστής. Όπως είπα μόνο διάβαζα. Ζήτημα να είχα σχολιάσει 2-3 φορές.

Δημοσ.

πιστευω το βγαλανε διοτι ηταν παιδικη χαρα τρολακηδων το 90% των αρθρων ! Μπορουσες να γραφτεις ακομα και με «προσωρινο» email και να γραφεις τις βλακειες σου ,αλλοτε τα σβηνανε βεβαια αλλοτε οχι. Τωρα απλως τα ψευτικα προφιλ στο facebook πιθανολογω να ειναι λιγοτερα :P

Αυτό. Θα είχαν βαρεθεί και το moderation τόσων τρολ και φασιστικών σχολίων...

• Like 2
Δημοσ.

συν οτι ηταν πολυ ευκολ να κανεις ακαουντ ! Ενω μπορεις να κανεις και Χαριλαος Τρολιδης στο facebook, ειναι λιγο μανικι διοτι για να φτιαξεις mail στα πιο γνωστα θελει τηλεφωνο υποχρεωτικα πλεον, οποτε δυσχεραινεται ο...περιστασιακος τρολερ :P

Προπονητη καναπε, προτεινε κανα αγγλικο site (καλ μπαινω cnn και bbc αλλα αν εχεις καποιο για να το ενταξω να ξεσκουριαζω οπως λες :) thnx)

Δημοσ.

Μιας και μιλάμε κυρίως για το News247. Η εταιρεία ανήκει σε κάποιον που έχει τα καζίνο στην Ελλάδα  ; Γιατί έχω παρατηρήσει αρκετές φορές μεγάλο πόλεμο στα νέα καταστήματα Οπαπ Play,  πολύ μεγάλη ευαισθησία σε αυτό το ζήτημα.

Δημοσ.

εγω απο την αλλη τα εχω σιχαθει τα σχολια του καθε ψυχακια πικραμενου τρελου και οτι αλλο κυκλοφορει εκει εξω.. οπως επισης και τα πληρωμενα τρολλακια που μυριζαν απο χιλιομετρο

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και μιλάμε κυρίως για το News247. Η εταιρεία ανήκει σε κάποιον που έχει τα καζίνο στην Ελλάδα  ; Γιατί έχω παρατηρήσει αρκετές φορές μεγάλο πόλεμο στα νέα καταστήματα Οπαπ Play,  πολύ μεγάλη ευαισθησία σε αυτό το ζήτημα.

Tο News247 είναι σε γενικές γραμμές ένα αριστερό site με φιλοφιλελευθερικά δεξιά αιθήματα και αντιφασιστικό.

https://www.youtube.com/watch?v=O6tyScRNtuM

• Like 1
Δημοσ.

Tο News247 είναι σε γενικές γραμμές ένα αριστερό site με φιλοφιλελευθερικά δεξιά αιθήματα και αντιφασιστικό.

Με τη καμία δεν είναι φιλελεύθερο, ούτε ξεκάθαρα αριστερό ή δεξιό. Λαϊκιστικό είναι κατά βάση.

Δημοσ.

Με τη καμία δεν είναι φιλελεύθερο, ούτε ξεκάθαρα αριστερό ή δεξιό. Λαϊκιστικό είναι κατά βάση.

Φίλοφιλελευθερικά αισθήματα (ήθελα να κάνω λογοπαίγνιο με το βιντεάκι του Τσουκαλά) και εννοώ ότι δεν είναι κατά βάση σίγουρα αλλά έχει κάποια "δεξιά" αισθήματα.

Λαϊκιστικό 100%.

Δημοσ.

Αλλο φιλελευθερισμός και άλλο δεξιά όμως. Ενας δεξιός μπορεί να υιοθετήσει σε περιορισμένο βαθμό φιλελεύθερες ιδέες, αλλά δε μπορεί να είναι πραγματικά φιλελεύθερος όντας παράλληλα συντηρητικός.

• Like 1
Δημοσ.

Rofl? Τι αλλαγή IP από proxy? Ένα restart κάνεις στο router και παίρνεις καινούρια IP...

μέχρι πριν ένα χρόνο περίπου, μπορούσες να κανεις κανονικά δεύτερο account  (προφανώς με άλλο email) χωρίς να αλλάξεις ip.

Δηλαδή μας λες οτι απο ενα συγκεκριμένο IP δεν μπορούν να μπουν δύο κανονικοί χρήστες φβ ή τρεις ή τέσσερις;

Προφανώς για να λέω κάτι το έχω δοκιμάσει. Σε εμένα δεν έπιασε ούτε με restart στο router, δεν ξέρω τι έχουνε κάνει και σε βρίσκουν.

• Super Moderators
Δημοσ.

Προφανώς για να λέω κάτι το έχω δοκιμάσει. Σε εμένα δεν έπιασε ούτε με restart στο router, δεν ξέρω τι έχουνε κάνει και σε βρίσκουν.

Δεν σχολίασα το πως ή όχι σε βρίσκει το FB αλλά το ότι χρειάζεται proxy για να αλλάξεις IP στην Ελλάδα. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...