Apollonas25 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Γιατί δεν είναι ακόμη ίσα?? ίσα σε σύγκριση με ποιόν?
KilliK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Γιατί βρε μια χαρά μήνυμα περνάει... μήπως θα έπρεπε σιγά σιγά οι γονείς να μην νιώθουν ντροπή για τα παιδία τους??? ποιο μηνυμα ειναι αυτο; οτι τα παιδια ειναι αρκετα ωριμα για να εχουν καταληξει στον σεξουαλικο προσανατολισμο τους; αν ειναι ετσι, ας τα βαλουμε να ψηφιζουν και να δουλευουν τοτε. 5
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 ίσα σε σύγκριση με ποιόν?Με αυτούς που δεν είναι LGBT+
scullyist Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 γιατί ζητάτε περισσότερα δικαιώματα? τότε προς τί η διάκριση στον τίτλο? "....LGBT+ δικαιώματα" Οι τρίχες της κεφαλής...
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 ποιο μηνυμα ειναι αυτο; οτι τα παιδια ειναι αρκετα ωριμα για να εχουν καταληξει στον σεξουαλικο προσανατολισμο τους; αν ειναι ετσι, ας τα βαλουμε να ψηφιζουν και να δουλευουν τοτε. wtf????
Apollonas25 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Με αυτούς που δεν είναι LGBT+ δηλαδή κάποιος που γίνεται lgtb χάνει δικαιώματα τότε γιατί επιλέγει να γίνει?
NikosKallithea Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δικαιώματα όταν λέμε τι εννοούμε νομικά;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 δηλαδή κάποιος που γίνεται lgtb χάνει δικαιώματα τότε γιατί επιλέγει να γίνει? Ε; Εσύ να φανταστώ μια μέρα είπες τι έχω να κάνω σήμερα, ας γίνω straight
Apollonas25 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ε; Εσύ να φανταστώ μια μέρα είπες τι έχω να κάνω σήμερα, ας γίνω straight μπορείς να φανταστείς ότι θέλεις και όταν τελειώσεις απαντησε στην ερωτησή μου αν θέλεις
AtiX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 ποιο μηνυμα ειναι αυτο; οτι τα παιδια ειναι αρκετα ωριμα για να εχουν καταληξει στον σεξουαλικο προσανατολισμο τους; αν ειναι ετσι, ας τα βαλουμε να ψηφιζουν και να δουλευουν τοτε. Ένα link που αναφέρει κάποια πράγματα για τον σεξουαλικό προσανατολισμό... Αν θες κάτι πιο προσωπικό, ναι από τα 6-7 ήξερα ότι με έλκυαν οι άνδρες και κάτι που ίσως να σε ξαφνιάσει... οι ίδιοι οι γονείς μου παραδέχτηκαν ότι θα ήταν προτιμότερο να το αποδεχτούν τότε παρά όταν τους το ανέφερα...
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Απάντησα στην ερώτηση σου, αλλά για να γίνω και πιο σαφής (για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν) δεν είναι επιλογή ο σεξουαλικός προσανατολισμός.
Apollonas25 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 το να κάνεις εγχείρηση αλλαγής φύλου δεν είναι επιλογή? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Είναι επιλογή η εγχείριση, αλλά προφανώς και δεν διάλεξες να έχεις το λάθος βιολογικό φύλο σε σχέση με το κοινωνικό σου. Η εγχείριση απλώς είναι ένα βοηθήμα ώστε το μέσα σου να μοιάζει με το έξω σου και τίποτα άλλο. Αλλά γενικά είναι σαν να με ρωτάς γιατί επέλεξες να μην είσαι λευκός στη Ν.Αφρική του Απαρτχάιντ, αφού είχες λιγότερα δικαιώματα...
Apollonas25 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Τι πάει να πει λάθος βιολογικό φύλο? γιατί αυτός ο επιστημονικοφανής όρος?
AtiX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 το να κάνεις εγχείρηση αλλαγής φύλου δεν είναι επιλογή? Όχι... γιατί δεν είναι φάση δεν μου αρέσει η μύτη μου... Τι πάει να πει λάθος βιολογικό φύλο? γιατί αυτός ο επιστημονικοφανής όρος? αν έχεις και άλλες τέτοιες ερωτήσεις θα ήταν καλύτερα να διαβάσεις πρώτα τι σημαίνει το κάθε γράμμα στο LGBT+ και να καταλάβεις τις διαφορές μεταξύ ενός gay και ενός trans ατόμου... μετά από αυτό εδώ θα ήμαστε για να λύσουμε κάθε απορία σου.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις