Apollonas25 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Όχι... γιατί δεν είναι φάση δεν μου αρέσει η μύτη μου... αν δεν είναι επιλογή σου τότε κάποιος σε αναγκάζει ποιος όμως?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Τι πάει να πει λάθος βιολογικό φύλο? γιατί αυτός ο επιστημονικοφανής όρος? Ακριβώς αυτό που λέει, είναι απλές λέξεις της ελληνικής γλώσσας, δεν χρειάζονται επεξήγηση. αν δεν είναι επιλογή σου τότε κάποιος σε αναγκάζει ποιος όμως? Δεν σε αναγκάζει κανένας, απλώς γίνεσαι αυτό που θα έπρεπε να είσαι και εμφανισιακά και εκεί τελειώνει.
fredd0 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ακριβώς αυτό που λέει, είναι απλές λέξεις της ελληνικής γλώσσας, δεν χρειάζονται επεξήγηση. χρειαζεται, οταν στη πορεια θελεις να ακυρωσεις αλλες απλες λεξεις της Ελληνικης γλωσσας. 1
Apollonas25 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 καθόλου απλές η βιολογία είναι επιστήμη το να βάζεις επιστημονικούς όρους σε μια πρόταση το κάνεις για κάποιο λόγο 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 χρειαζεται, οταν στη πορεια θελεις να ακυρωσεις αλλες απλες λεξεις της Ελληνικης γλωσσας.Όπως;
AtiX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 αν δεν είναι επιλογή σου τότε κάποιος σε αναγκάζει ποιος όμως? Θα στο θέσω λίγο διαφορετικά... αν εσύ είχες γυναικομαστία τι θα έκανες????
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 καθόλου απλές η βιολογία είναι επιστήμη το να βάζεις επιστημονικούς όρους σε μια πρόταση το κάνεις για κάποιο λόγο Το sex δεν συμπίπτει πάντα με το gender, να το πω με την αγγλική ορολογία η οποία είναι και πιο ακριβής. Απλό. αντρας γυναικα αυτος αυτη κλπ Και πως τις ακυρώνω για πες
Apollonas25 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δεν σε αναγκάζει κανένας, απλώς γίνεσαι αυτό που θα έπρεπε να είσαι και εμφανισιακά και εκεί τελειώνει. τότε εξήγησε στον φίλο ότι είναι επιλογή του ατόμου όσο για την εμφάνιση που λες ότι έπρεπε να είσαι δεν ισχύει, γίνεσαι αυτό που ΕΣΎ επιλεγείς να γίνεις,ο γιατροός σου δείχνει εικόνες και λες γιατρέ να,αυτό θέλω οπότε μην συγχέουμε τις έννοιες,είναι 100% προσωπική επιλογή και παρέμβαση στη φύση που σε ήθελε έτσι 2
tritonas00 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Για αρχή ο Κέιβιν Σπέισι επιτέλους βγήκε από τη ντουλάπα... Ο παιδοφιλος... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Η φύση επίσης αυτή τη στιγμή δεν θέλει να έχεις ούτε ηλεκτρισμό ούτε συνεπώς και ίντερνετ, αλλά δεν σε βλέπω να απέχεις. Και αυτό παρέμβαση στην φύση είναι αλλά για κάποιον παράξενο λόγο δεν σε ενοχλεί
fredd0 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Το sex δεν συμπίπτει πάντα με το gender, να το πω με την αγγλική ορολογία η οποία είναι και πιο ακριβής. Απλό. Και πως τις ακυρώνω για πες με την ακριβως απο πανω προταση-απαντηση στον Apollonas25.
Apollonas25 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Θα στο θέσω λίγο διαφορετικά... αν εσύ είχες γυναικομαστία τι θα έκανες???? τι είναι γυναικομαστία?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 με την ακριβως απο πανω προταση-απαντηση στον Apollonas25.Τι είχε αυτή η πρόταση απάντηση μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις