MRSA Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Ο επίσημος φορέας του φανταστικού φίλου, όπως και οι περισσότεροι ακόλουθοί του, πρέπει κάποτε να καταλάβουν ότι ζούμε στον 21ο αιώνα. Η εποχή που ο Παύλος έστελνε επιστολές και το έκοβε με τα πόδια από Παλαιστίνη στην Ελλάδα γιατί δεν υπήρχε η Ryan Air έχει περάσει και τα πράγματα άλλαξαν λίγο. (In before κάποια διάνοια σχολιάσει ότι ταξίδευε με πλοίο.) Επίσης κάτι κάνουμε λάθος γιατί βλέπω πως μερικοί προσπαθείτε να απαντήσετε σοβαρά στα ποστ μου. Εντάξει, θα πάρω πάλι την ευθύνη επάνω μου, δεν είμαι καλό troll.
suffocater Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 26 λεπτά πριν, Joe-4 είπε Α Κορ. 6,8 Αλλά το φοβερόν είναι ότι σεις, καίτοι Χριστιανοί, αδικείτε τους άλλους· τους στερείτε αυτά που τους ανήκουν, δια να τα κρατήσετε εσείς. Και αυτά τα πράττετε εις βάρος αδελφών; Α Κορ. 6,9 Η δεν γνωρίζετε, ότι όσοι διαπράττουν αδικίας, δεν θα κληρονομήσουν την βασιλείαν του Θεού; Μη πλανάσθε, ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτραι ούτε μοιχοί ούτε θηλυπρεπείς ούτε αρσενοκοίται Α Κορ. 6,10 ούτε πλεονέκται ούτε κλέπται ούτε μέθυσοι ούτε ύβρισται ούτε άρπαγες θα κληρονομήσουν βασιλείαν Θεού. Α Κορ. 6,11 Και κάτι τέτοιοι υπήρξατε και σεις στο παρελθόν. Αλλ' ελουσθήκατε με το άγιον βάπτισμα και εκαθαρισθήκατε από αυτά τα αμαρτήματα. Αλλ' επήρατε τον αγιασμόν που χαρίζει το Πνεύμα το Αγιον, εγίνατε δίκαιοι εν τω ονόματι του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού δια του Πνεύματος του Θεού μας. Α Κορ. 6,12 Ολα μου επιτρέπεται να τα κάμω, όπως π.χ. να τρώγω και να πίνω χωρίς διακρίσεις, αλλά δεν είναι συμφέρον να πράττω όλα. Ολα μου επιτρέπονται, αλλ' εγώ δεν θα εξουσιασθώ και δεν θα υποδουλωθώ εις τίποτε. http://www.imgap.gr/file1/AG-Pateres/AG KeimenoMetafrasi/KD/07. KorA.htm Αυτό είναι το κείμενο μεταφρασμένο, μιλάει για πάθη και τον αγώνα που πρέπει να γίνει για να καταλαγιάσουν. Τα πάθη θεωρούνται δεσμά . Δεν μιλάει μόνο για τους γκεί, μιλάει για όλους. Γιατί μόνο ορισμένοι μυγιάζονται δεν μπορώ να καταλάβω. Γιατι,ποιος είπε οτι μιλάει μονο για αυτούς?Εξαλλου εδω μιλάμε για τους gay,και η αναφορά ειναι ξεκάθαρη. -Aν το διάβαζες στα αγγλικα θα ήταν πιο σαφές βεβαια ,απο το "μεταφρασμενο σε νεκρη γλώσσα".
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Αν συνεχίσετε με τα ...θεολογικά, θα αρχίσουν να διαγράφονται όλα.
gnsX Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατί; Καλό είναι να ακούγονται οι απόψεις των υπερμαχων του φανταστικού φίλου, αλλά και οι υπέρμαχοι των φανταστικών φύλων Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από gnsX 1 2
suffocater Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δελεάστηκα λίγο να εξηγήσω ξανα την διαφορά αναμεσα σε κοινωνικο και βιολογικο φύλο,αλλα όχι. Για την εκατοστή φορά,θα αφήσω την τιμή σε καποιον άλλον. Ετσι,για την επέτειο. 1
gnsX Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μη σκας μωρέ, δεν θα καταλάβουν. Κοινωνικό χρώμα και κοινωνική ηλικία να βγει και τα εξηγεις όλα μαζί Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από gnsX 1
jemadux Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 δηλώνω χριστιανόςορθόδοξος αλλά θα σας απαντήαω με καπως σοφιστικό , ορθολογιστικό τρόπο . στην φύση υπάρχουν διπόλα ... πχ νότιος πόλος βόρειος πόλος , αρηντικό - θετικό φορτίο , ύλη - αντιύλη , ηλεκτρόνιο προζιτόνιο με άλλα λόγια τα ετερονύμα ελκόνται ... είναι στην φύση να γίνετε αυτό .. γιατί τα λοατ ειναι αφύσικα και τα λοιπά;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 1 minute ago, jemadux said: με άλλα λόγια τα ετερονύμα ελκόνται ... είναι στην φύση να γίνετε αυτό .. http://www.iefimerida.gr/news/395307/tyfli-bisexual-hina-se-erotiko-trigono-pethane-sta-40-tis-zoyse-me-zeygari-mayron-kyknon BLACKED
Apollonas25 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 32 λεπτά πριν, jemadux είπε δηλώνω χριστιανόςορθόδοξος αλλά θα σας απαντήαω με καπως σοφιστικό , ορθολογιστικό τρόπο . στην φύση υπάρχουν διπόλα ... πχ νότιος πόλος βόρειος πόλος , αρηντικό - θετικό φορτίο , ύλη - αντιύλη , ηλεκτρόνιο προζιτόνιο με άλλα λόγια τα ετερονύμα ελκόνται ... είναι στην φύση να γίνετε αυτό .. γιατί τα λοατ ειναι αφύσικα και τα λοιπά;; δεν έχω καταλάβει τι θέλεις να πεις και τι ρωτάς σου λέω όμως πως το ρητό "τα ετερώνυμα/αντίθετα έλκονται",θα το πω κομψά,δεν ισχύει στους ανθρώπους για παράδειγμα,εσύ προσωπικά πόσο έλκεσαι από άτομα που έχουν αντίθετες απόψεις από σένα;
orck Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Σωστα, εγω για παραδειγμα πινω νερο, για να ισχυσει το διπολο που λετε κανονικα θα επρεπε να ειχα παντευτει μια γυναικα που δεν πινει νερο. Ετσι δεν παει αυτο; Ανωμαλαρα ειμαι, το ξερω
akpe Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, Apollonas25 said: για παράδειγμα,εσύ προσωπικά πόσο έλκεσαι από άτομα που έχουν αντίθετες απόψεις από σένα; Άσχετο με τη συζήτηση, αλλά είναι ανάλογα με τον άνθρωπο. Προσωπικά πολύ, και γενικότερα η συζήτηση με άτομα με τα οποία διαφωνώ σε οποιοδήποτε βαθμό (ειδικά σε κοινωνικά θέματα που αναδεικνύουν την αξία ενός διαλόγου) με τραβάει περισσότερο από π.χ συζήτηση με άτομα στα οποία συμφωνούμε σε όλα. Με τους μεν υπάρχει η δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων, αλλά και διαφορετικής οπτικής γωνίας, με την έννοια πως και εγώ αλλά και αυτοί μπορεί να μάθουμε κάτι νέο. Με τους δε ξεκινάμε από ίδια βάση και απλά γνέφουμε καταφατικά. Αναλόγως βέβαια και τις απόψεις, αλλά και την «ακρότητα» αυτών. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από akpe
Apollonas25 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, akpe είπε Άσχετο με τη συζήτηση, αλλά είναι ανάλογα με τον άνθρωπο. ποιο είναι άσχετο με τη συζήτηση; καθόλου προσωπικό,είναι νομοτελειακό,ισχύει παντού και πάντα
akpe Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Άσχετο γιατί δε μπορείς να αποδόσεις τον σεξουαλικό προσανατολισμό σε δίπολα όπως έκανε ο jemadux, ούτε μπορείς να εξηγήσεις ή να απορρίψεις την ύπαρξη της ομοφυλοφυλίας στη φύση βασιζόμενος στο σκεπτικό πως τα ετερώνυμα έλκονται ή τα ομώνυμα απωθούνται. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα ιδίως στη βιολογία και στον τομέα του σεξουαλικού προσανατολισμού, ο οποίος δεν διαμορφώνεται από συμπεριφορά. Το ίδιο ισχύει και στις ανθρώπινες σχέσεις, ξεκινώντας π.χ. από το γεγονός πως μια κοινωνία αλλά και όλες οι υποομάδες αυτής σχηματίζονται από ανθρώπους με κοινά, από αντιλήψεις και ανάγκες έως γλώσσα και συμπεριφορά. Από την άλλη όμως, τουλάχιστον στον τομέα της της έλξης (κοινωνικής ή ερωτικής), δεν υφίσταται απαραίτητα νομοτέλεια. Υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι που έλκονται από άτομα με αντίθετη συμπεριφορά/άποψη/κουλτούρα κ.ο.κ. και αναζητούν την αλληλεπίδραση μαζί τους. Εκτός αν δεν εννοούσες τέτοιου είδους έλξη 1
suffocater Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 16 ώρες πριν, jemadux είπε δηλώνω χριστιανόςορθόδοξος αλλά θα σας απαντήαω με καπως σοφιστικό , ορθολογιστικό τρόπο . στην φύση υπάρχουν διπόλα ... πχ νότιος πόλος βόρειος πόλος , αρηντικό - θετικό φορτίο , ύλη - αντιύλη , ηλεκτρόνιο προζιτόνιο με άλλα λόγια τα ετερονύμα ελκόνται ... είναι στην φύση να γίνετε αυτό .. γιατί τα λοατ ειναι αφύσικα και τα λοιπά;; Δηλαδή θεώρησες ορθολογιστικο τρόπο να ΧΩΡΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ τα πάντα σε δίπολα,επειδή υπάρχουν ήδη καποια. ΟΚ. Απο αυριο μονο ασπρο ή μαυρο,εξωκοινοβουλευτικη-ριζοσπαστικη αριστερα ή ΧΑ,μαλλί ως τον κώλο ή ξυρισμενοι.
cuspid Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 http://www.protothema.gr/world/article/760697/dekahrono-paidi-drag-emfanistike-stin-evdomada-modas-tis-neas-uorkis/ Απλά τραγικό...... Το τι κάνουν δύο (ή περισσότεροι...) ενήλικοι συναινετικά στο κρεβάτι τους δεν το κρίνω και δεν με αφορά (αρκεί να μην παραβιάζουν τον νόμο), όμως όταν μπαίνουν στην μέση παιδιά ή ζώα (περιπτώσεις δηλαδή που δεν μπορεί να εξασφαλιστεί η συναίνεση), εξοργίζομαι.... 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις