AtiX Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν έχει πάτο το βαρέλι της σιχαμάρας των str8 γονιών... Εξοργίζομαι!!! Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από AtiX 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 3 minutes ago, AtiX said: Δεν έχει πάτο το βαρέλι της σιχαμάρας των str8 γονιών...
Anorymous Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δεν ξερω αν γραφτηκε αλλ το θεωρω αρκετα σημαντικο σαν ειδηση. Υπόθεση Τζέισον Αντιγόνη: Πρώτη νίκη για το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό http://news247.gr/eidiseis/koinonia/ypothesh-tzeison-antigonh-nikh-gia-to-dikaiwma-ston-aytoprosdiorismo-h-prwth-dikastikh-anagnwrish-mh-dyikou-ws-pros-to-fulo-atomoy.5075456.html 1
Apollonas25 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, AtiX είπε Δεν έχει πάτο το βαρέλι της σιχαμάρας των str8 γονιών... Εξοργίζομαι!!! 6 ώρες πριν, cuspid είπε http://www.protothema.gr/world/article/760697/dekahrono-paidi-drag-emfanistike-stin-evdomada-modas-tis-neas-uorkis/ Απλά τραγικό...... Το τι κάνουν δύο (ή περισσότεροι...) ενήλικοι συναινετικά στο κρεβάτι τους δεν το κρίνω και δεν με αφορά (αρκεί να μην παραβιάζουν τον νόμο), όμως όταν μπαίνουν στην μέση παιδιά ή ζώα (περιπτώσεις δηλαδή που δεν μπορεί να εξασφαλιστεί η συναίνεση), εξοργίζομαι.... δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να κλείσει μέσα τους γονείς; https://www.out.com/michael-musto/2017/6/19/9-year-old-desmond-napoles-being-nyc-pride-parades-drag-star Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από Apollonas25 2
suffocater Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Apollonas25 είπε δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να κλείσει μέσα τους γονείς; Στοιχειοθέτησε μια κατηγορία. Go on. Hint:η αισθητική σου ειναι αδιάφορη. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από suffocater 1
cuspid Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, AtiX είπε Δεν έχει πάτο το βαρέλι της σιχαμάρας των str8 γονιών... Εξοργίζομαι!!! Δεν διαφωνώ με αυτό που γράφεις (αν το κατάλαβα σωστά...) Δεν γνωρίζω το φύλο των (του) γονιών (-έα) του συγκεκριμένου παιδιού... ή μάλλον το κοινωνικό φύλο ή αν είναι straight ή gay ή αν είναι αμφιφυλόφιλοι ή αν είναι gay λεσβίες που πάνε μόνο με άντρες ...., τέσπα κατάλαβες . Δεν αναφέρεται αυτή η πληροφορία σε όσα άρθρα διάβασα για το θέμα και δεν με αφορά. Αυτό που κρίνω είναι ότι καταστρέφουν το παιδί τους βγάζοντας το "στο κλαρί", για να ικανοποιήσουν προφανώς τις ανάγκες κάποιας δικής τους "ατζέντας". Το ίδιο νιώθω και για όσους στέλνουν τα παιδιά τους σε παιδικά καλλιστεία ή αισχρά reality shows.... απλά στο συγκεκριμένο τόπικ, χρησιμοποίησα το αντίστοιχο παράδειγμα. ΥΓ/ Αν θες πραγματικά να με "δυσκολέψεις", ειλικρινά σου δίνω εγώ την "πάσα": Όταν αναρωτιέμαι αν ισχύει το ίδιο και για τους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους ντυμένα τσολιάδες στις παρελάσεις, ο συντηρητισμός μου δεν μου επιτρέπει να παραδεχθώ ότι είναι ακριβώς το ίδιο... Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από cuspid 1
suffocater Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 49 λεπτά πριν, cuspid είπε Δεν διαφωνώ με αυτό που γράφεις (αν το κατάλαβα σωστά...) Δεν γνωρίζω το φύλο των (του) γονιών (-έα) του συγκεκριμένου παιδιού... ή μάλλον το κοινωνικό φύλο ή αν είναι straight ή gay ή αν είναι αμφιφυλόφιλοι ή αν είναι gay λεσβίες που πάνε μόνο με άντρες ...., τέσπα κατάλαβες . Δεν αναφέρεται αυτή η πληροφορία σε όσα άρθρα διάβασα για το θέμα και δεν με αφορά. Αυτό που κρίνω είναι ότι καταστρέφουν το παιδί τους βγάζοντας το "στο κλαρί", για να ικανοποιήσουν προφανώς τις ανάγκες κάποιας δικής τους "ατζέντας". Το ίδιο νιώθω και για όσους στέλνουν τα παιδιά τους σε παιδικά καλλιστεία ή αισχρά reality shows.... απλά στο συγκεκριμένο τόπικ, χρησιμοποίησα το αντίστοιχο παράδειγμα. ΥΓ/ Αν θες πραγματικά να με "δυσκολέψεις", ειλικρινά σου δίνω εγώ την "πάσα": Όταν αναρωτιέμαι αν ισχύει το ίδιο και για τους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους ντυμένα τσολιάδες στις παρελάσεις, ο συντηρητισμός μου δεν μου επιτρέπει να παραδεχθώ ότι είναι ακριβώς το ίδιο... To να εισαι drag queen ειναι μια μεταμφίεση με σκοπό τη διασκέδαση(βαση ορισμού του).Δεν προωθεί ατζέντες,ούτε διαφέρει σε κάτι απ τον ρoμπιν γουιλιαμς που έκανε την νταντά. Οταν το ντυνεις τσολιά,η ατζέντα ειναι σαφής.
Apollonas25 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, suffocater είπε To να εισαι drag queen ειναι μια μεταμφίεση με σκοπό τη διασκέδαση(βαση ορισμού του).Δεν προωθεί ατζέντες,ούτε διαφέρει σε κάτι απ τον ρoμπιν γουιλιαμς που έκανε την νταντά. Οταν το ντυνεις τσολιά,η ατζέντα ειναι σαφής. 8 χρονών αγόρι οι γονείς του το ντύνουν με γυναικεία ρούχα και το πάνε σε παρέλαση ομοφυλόφιλων και εσύ το βλέπεις σαν διασκέδαση μάλιστα 3
AtiX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 χρόνων που κανένας δεν το αναγκάζει να ντυθεί ετσι... ντύνεται όπως γουστάρει... αν εσένα δεν σου αρέσει δικαίωμα σου, αλλά σε παρακαλώ... σταματά να διαβάζεις όπως σε συμφέρει... 2 hours ago, Apollonas25 said: 8 χρονών αγόρι οι γονείς του το ντύνουν με γυναικεία ρούχα και το πάνε σε παρέλαση ομοφυλόφιλων και εσύ το βλέπεις σαν διασκέδαση μάλιστα Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από billdanos
suffocater Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Αυτός ειναι ο ορισμός του drag queen.Δεν αποφάσισα εγώ τι σημαινει drag queen. Deal with it,Sorry. Εκτός αν μας ενοχλεί που φοράει φουστα. Αλλα δε μας ενοχλει οταν τη φοράει τσολιάς,ή ο μαγος του χωριού (βλέπε παπά της γειτονιας).
Lanike71 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ φίλε μου ξέρω πολύ καλά τι είναι σεξουαλικός προσανατολισμός. Εσείς τα έχετε μπερδέψει λίγο. Με λίγα λόγια μου λες ότι drag είναι ένας άνδρας ο οποίος για το event ντύθηκε γυναίκα και πήγε; Αυτό; Και ότι δε δίνεται κατεύθυνση στο 10χρονο για το ποιές (θα) είναι οι σεξουαλικές του επιλογές; Και μετά τα βάζετε με τους γονείς που παίρνουν μπλε ρούχα και τραινάκια για παιχνίδια; 2
AtiX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Lanike71 είπε Εγώ φίλε μου ξέρω πολύ καλά τι είναι σεξουαλικός προσανατολισμός. Εσείς τα έχετε μπερδέψει λίγο. Με λίγα λόγια μου λες ότι drag είναι ένας άνδρας ο οποίος για το event ντύθηκε γυναίκα και πήγε; Αυτό; Και ότι δε δίνεται κατεύθυνση στο 10χρονο για το ποιές (θα) είναι οι σεξουαλικές του επιλογές; Και μετά τα βάζετε με τους γονείς που παίρνουν μπλε ρούχα και τραινάκια για παιχνίδια; Κάτσε λίγο να βάλουμε μια σειρά γιατί τα έχεις μπερδέψει λίγο... τα άτομα που θεωρούν τον εαυτό τους drag, μπορεί να είναι gay, trans ακόμα και str8 (παρενδυσία)... οπως καταλαβαίνεις δεν είναι τον ίδιο πράγμα... Αρα αυτό που εσύ περιγράφεις ως σεξουαλικός προσανατολισμός μπορεί να είναι και σεξουαλική ταυτότητα... γι'αυτό σου λένε ότι κάτι μπερδεύεις...
suffocater Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Ορισμένοι δεν θελουν να επιβάλλουν σε κανέναν πως να ντυνεται και τι να κάνει,εφόσον δεν τους επηρεάζει. Αλλοι ειναι οι "ορισμενοι" που τραβάνε το ζόρι για άλλους και απαιτουν και εισαγγελείς(ακόμα γελάω). Αλλα που να το καταλάβεις αυτό.
AtiX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, suffocater είπε Ορισμένοι δεν θελουν να επιβάλλουν σε κανέναν πως να ντυνεται και τι να κάνει,εφόσον δεν τους επηρεάζει. Αλλοι ειναι οι "ορισμενοι" που τραβάνε το ζόρι για άλλους και απαιτουν και εισαγγελείς(ακόμα γελάω). Αλλα που να το καταλάβεις αυτό. Κοίτα... Έτσι όπως τα πας θα σε βάλει στην black list και δεν θα σου ξανά απευθύνει τον λόγο...
AtiX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, cuspid είπε Δεν διαφωνώ με αυτό που γράφεις (αν το κατάλαβα σωστά...) Δεν γνωρίζω το φύλο των (του) γονιών (-έα) του συγκεκριμένου παιδιού... ή μάλλον το κοινωνικό φύλο ή αν είναι straight ή gay ή αν είναι αμφιφυλόφιλοι ή αν είναι gay λεσβίες που πάνε μόνο με άντρες ...., τέσπα κατάλαβες . Δεν αναφέρεται αυτή η πληροφορία σε όσα άρθρα διάβασα για το θέμα και δεν με αφορά. Αυτό που κρίνω είναι ότι καταστρέφουν το παιδί τους βγάζοντας το "στο κλαρί", για να ικανοποιήσουν προφανώς τις ανάγκες κάποιας δικής τους "ατζέντας". Το ίδιο νιώθω και για όσους στέλνουν τα παιδιά τους σε παιδικά καλλιστεία ή αισχρά reality shows.... απλά στο συγκεκριμένο τόπικ, χρησιμοποίησα το αντίστοιχο παράδειγμα. ΥΓ/ Αν θες πραγματικά να με "δυσκολέψεις", ειλικρινά σου δίνω εγώ την "πάσα": Όταν αναρωτιέμαι αν ισχύει το ίδιο και για τους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους ντυμένα τσολιάδες στις παρελάσεις, ο συντηρητισμός μου δεν μου επιτρέπει να παραδεχθώ ότι είναι ακριβώς το ίδιο... οπότε κατάλαβες πολύ καλά αυτό που έγραψα... και εγώ συχαίνομαι τους γονείς που εκμεταλλεύονται το παιδί τους... όμως είναι τελείως διαφορετικό να έχω ένα παιδί “θαύμα” που να αυτοπροβάλλεται και άλλο τρέχω σε talent show το πιστιρικά μου επειδή χορεύει ζεμπέκικο πχ... ελπίζω να καταλαβαίνεις την λεπτή διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις δυο καταστάσεις... ΥΓ: Με το να μην σε νοιάζει τι είναι οι γονείς του... ουσιαστικά κατηγορείς μόνο το παιδί για μια πράξη η οποία από μόνη της δεν έχει κανένα αρνητικό πρόσημο... Αν το παιδί γουστάρει να ντύνεται έτσι, γούστο του και καπέλο του και κανενός δεν του πέφτει λόγος... Αν το παιδί γουστάρει να ντύνεται έτσι, αλλά οι γονείς του το τρέχουν από κανάλι σε κανάλι σαν αξιοθέατο... τότε πρέπει να κριθούν οι γονείς του και γιατί όχι να κινηθούν οι διαδικασίες προστασίας του... Αν το παιδί δεν γουστάρει να ντύνεται έτσι, αλλά οι γονείς του του επιβάλουν να ντύνεται έτσι... θεωρηθείτε παιδική κακοποίηση και τότε πρέπει άμεσα να επέμβει δικαστής... Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από AtiX 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις