Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ματίνα ζήτα του τα στοιχεία του και πάρε τηλέφωνο το κατάστημα να για τους πεις να τελειώνουν με αυτά αλλιώς πάρε των συνήγορο καταναλωτή να τους αλλάξουν τα φώτα!! 

μα αν ειναι αχρηστη η αποδιξη οπως λενε ποιο πανω εγω θα βρεθω η  ''κακια'' να το πω ετσι, αλλα τωρα που το λες θα στειλω κ εκει να δω τι θα πουν δεν το ειχα σκεφτει

Με την εξόφληση επρεπε να παραλάβεις και τα γραμμάτια και να τα σκίσεις ή να τα αφήσεις να τρέχουν και να μην εξοφλήσεις, τώρα αν το τραβήξουν πας για δικαστήριο

εμ αφου ρωτησα κ μου ειπε δεν υσχιουν αφου εξοφλισα και πηρα αποδιξη, δεν ηξερα κ εγω κ εμπιστεφτικα καλα να παθω

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μα αν ειναι αχρηστη η αποδιξη οπως λενε ποιο πανω εγω θα βρεθω η  ''κακια'' να το πω ετσι, αλλα τωρα που το λες θα στειλω κ εκει να δω τι θα πουν δεν το ειχα σκεφτει

εμ αφου ρωτησα κ μου ειπε δεν υσχιουν αφου εξοφλισα και πηρα αποδιξη, δεν ηξερα κ εγω κ εμπιστεφτικα καλα να παθω

Και άχρηστη να είναι η απόδειξει που δεν νομίζω θα βρεις το δίκαιο σου ο συνήγορος του καταναλωτή σε βοηθά σε πολλά πράγματα αν έχεις θέματα πάρτους ένα τηλέφωνο να σε βοηθήσουν δεν θα σου κοστίσει τίποτα!!

Δημοσ.

δηλαδη αχριστη η αποδιη που εχω? αφου υποτιθετε οτι για να την δωσει υσεπραξε τα λεφτα ο κυριος, αν οντως κανουν κομπινες πρεπει να κινηθω ποιο πολυ κ οχι ετσι απλα γιατι ειναι αδικο δεν μας τρεχουν λεφτα ουτε τα γεναμε με ενα επιδομα προνιας ημαστε αφου εγω εχω μεινει ανεργη κ με τα λεφτα απο την αποζιμιωση τον εξοφλισα.

θα ηθελα καποιος που να γνωριζει σιγουρα να μου πει τι μπορει να μου κανει κ τι πρεπει να κανω κ πως να κινιθω σας παρακαλω.

Εφόσον είναι απόδειξη ταμειακής μηχανής ναι, άχρηστη είναι, το μόνο που δείχνει είναι ότι έγινε μια πώληση.

Αυτός έχει στα χέρια του τα γραμμάτια ως απόδειξη ότι του χρωστάς χρήματα, εσύ δεν έχεις κάτι ώστε να αποδείξεις τον ισχυρισμό σου(ότι τον πλήρωσες δλδ), μην περιμένεις να δικαιωθείς.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν πας σε οποιαδήποτε συνήγορο (του καταναλωτή και όχι του πολίτη) θα πάρεις την απόδειξη αγοράς ΚΑΙ την εξοφλητική απόδειξη και θα πας στο μαγαζί να μιλήσεις με τον καταστηματάρχη. Αν είναι σωστός και πιστεί ότι όντως εξόφλησες τότε θα ακυρώσει τα γραμμάτια και θα λυθεί το θέμα. Αν δεν πίστει και τα ακυρώσει ο ίδιος δεν θα βρεις άκρη με τον δικηγόρο του. Τότε όντως θα χρειαστεί να μιλήσεις και με τον συνήγορο του καταναλωτή.

Όσο κυκλοφορούν γραμμάτια με την υπογραφή σου υπάρχει θέμα και μπορεί να "σκάσουν μύτη" ανά πάσα στιγμή. Μόνο όταν τα σκίσεις θα έχεις τελειώσει.

• Like 3
Δημοσ.

Πριν πας σε οποιαδήποτε συνήγορο (του καταναλωτή και όχι του πολίτη) θα πάρεις την απόδειξη αγοράς ΚΑΙ την εξοφλητική απόδειξη και θα πας στο μαγαζί να μιλήσεις με τον καταστηματάρχη. Αν είναι σωστός και πιστεί ότι όντως εξόφλησες τότε θα ακυρώσει τα γραμμάτια και θα λυθεί το θέμα. Αν δεν πίστει και τα ακυρώσει ο ίδιος δεν θα βρεις άκρη με τον δικηγόρο του. Τότε όντως θα χρειαστεί να μιλήσεις και με τον συνήγορο του καταναλωτή.

Όσο κυκλοφορούν γραμμάτια με την υπογραφή σου υπάρχει θέμα και μπορεί να "σκάσουν μύτη" ανά πάσα στιγμή. Μόνο όταν τα σκίσεις θα έχεις τελειώσει.

μονο αποδιξη απο ταμιακη εχω

λαθος εγραψα καταναλοτη ηθελα ν πω οχι πολιτι

Δημοσ.

μονο αποδιξη απο ταμιακη εχω

Με υπογραμμένα γραμμάτια από εσένα, πληρωμή με μετρητά και χωρίς εξοφλητική απόδειξη, λυπάμαι που στο λέω, αλλά έχεις μπλέξει. Μόνο αν ο καταστηματάρχης είναι ΠΟΛΥ καλό άτομο ή βρεις κάποιο άλλο τρόπο να το αποδείξεις ότι όντως εξόφλησες.

• Like 1
Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι τα ξοφλισα ολα μαζι κ μιλαμε για 40 το μηνα οχι για 200 για να μην μπορουσα απλα ηθελα να ξεμπερδεψω οπως εκανα κ με την δεη που ειχα διακανονισμο 10 το  μηνα κ την ξοφλισα μια και καλη γιατι η αποζιμιωση που πηρα ηταν αρκετα καλη οστε να μην αφησω τετιες εκρεμοτητες

θα ελεγα οτι δεν μπορω να ξοφλισω αν ηταν ετσι ουτε με ξερετε ουτε σας ξερω οποτε γιατι να πω κατι αλλο απο οτι εχει γινει

Δημοσ.

Nα σου πω επίσης οτι απο οτι κατάλαβα τα γραμμάτια σου δεν ειναι πλεον στην κατοχη του καταστήματος που σου πούλησε την τηλεόραση αλλα σε χερια τριτων, αρα καλα ξεμπερδέματα

Δημοσ.

Εμείς σε πιστεύουμε (εγώ τουλάχιστον) αλλά λίγη σημασία έχει αυτό γιατί δεν κρατάμε εμείς τα γραμμάτια σου.

Αν ο άνδρας σου δεν είναι σε καλή κατάσταση μην του πεις τίποτα και τρέξε μόνη σου.

Όπως σου είπα και πριν, ξεκινά από το κατάστημα. Αν κρατάει ακόμα αυτός τα γραμμάτια μήπως και μπορέσεις να βρεις μια άκρη. Δύσκολα με αυτά τα δεδομένα αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Αν ισχύει αυτό που υποψιάζεται ο φίλος πιο πάνω, ότι κατά κάποιο τρόπο έχει "πουλήσει" το χρέος σε άλλον, τότε τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα για σένα.

Αν εν τέλει δεν βγάλεις άκρη (καθόλου απίθανο), τότε δεν νομίζω να "καθαρίσεις" μόνο με την τηλεόραση. Μια μεταχειρισμένη τηλεόραση που τώρα μπορεί να αξίζει το 1/4 της αρχικής της αξίας δύσκολα θα ικανοποιήσει ένα χρέος των 600€.

Δεν σου εύχομαι αυτή την εξέλιξη αλλά καλά είναι ξέρεις και το κακό σενάριο.

Δυστυχώς δεν ήσουν εξοικειωμένη με τα γραμμάτια και την πάτησες. Τώρα, κάνε ότι περνάει από το χέρι σου και ο Θεός βοηθός.

Δημοσ.

Εμείς σε πιστεύουμε (εγώ τουλάχιστον) αλλά λίγη σημασία έχει αυτό γιατί δεν κρατάμε εμείς τα γραμμάτια σου.

Αν ο άνδρας σου δεν είναι σε καλή κατάσταση μην του πεις τίποτα και τρέξε μόνη σου.

Όπως σου είπα και πριν, ξεκινά από το κατάστημα. Αν κρατάει ακόμα αυτός τα γραμμάτια μήπως και μπορέσεις να βρεις μια άκρη. Δύσκολα με αυτά τα δεδομένα αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Αν ισχύει αυτό που υποψιάζεται ο φίλος πιο πάνω, ότι κατά κάποιο τρόπο έχει "πουλήσει" το χρέος σε άλλον, τότε τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα για σένα.

Αν εν τέλει δεν βγάλεις άκρη (καθόλου απίθανο), τότε δεν νομίζω να "καθαρίσεις" μόνο με την τηλεόραση. Μια μεταχειρισμένη τηλεόραση που τώρα μπορεί να αξίζει το 1/4 της αρχικής της αξίας δύσκολα θα ικανοποιήσει ένα χρέος των 600€.

Δυστυχώς δεν ήσουν εξοικειωμένη με τα γραμμάτια και την πάτησες. Τώρα, κάνε ότι περνάει από το χέρι σου και ο Θεός βοηθός.

στο ονομα του αντρα μου ειναι σορυ παραλιψη που δεν το διευκρινησα.... ο αντρας μου λεει ας ερθουν να την παρουν αλλα λεφτα δεν δινω μια φορα εδωσε λεει, κ να θελουν δεν υπαρχουν ετσι κ αλλιως, κ δεν γινοταν να μην του πω κατι αφου ειχε ερθει 2 φορες ο κυριος που εκανε εξυπηρετηση στον καταστημταρχη.

δυλαδη εμ κερατας εμ δαρμενος; κ θα την παρουν κ θα πληρωσω κιαλα???? σιγουρο αυτο??

Δημοσ.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο φυσικά. Κανένας εδώ μέσα δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά πως θα εξελιχθεί το πράγμα. Μπορεί πχ αύριο να πας στο κατάστημα, η ταμείας να θυμηθεί ότι πληρώθηκε με μετρητά και όλα να τελειώσουν εκεί.

Αυτό που σου έγραψα είναι πως σύμφωνα με τα γραμμάτια τους χρωστάς 600€ και όχι μια τηλεόραση (που μπορεί να έχει χαλάσει, να έχει σπάσει, να την έχεις πουλήσει, λίγη σημασία έχει).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...