Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα, πήγαμε πρωί πρωί στον δικηγόρο του ειπα κ εγω τι εχει συμβεί κα ηρθε και ο μαγαζάτορας με την υπάλληλο που δούλευε τοτε, ο δικηγόρος τους έψαξε κ βρήκε την υπαλλήλο βαση της οδου που ειχε δωσει οταν δουλευε, ενω στην αρχη ελεγε δεν θυμάται οταν πηγε ο μαγαζάτορας απο το σπιτι της. οταν μας ειδε ''θυμήθηκε'' ευτυχως οτι ειχε δωσει αποδιξη επιδη ειχαμε ξοφλισει αλλα ειχε ''ξεχασει'' να ακυρωσει τα γραμματια, τωρα ξεχασε το εκανε επιτιδες τι να πω, το θεμα ειναι οτι εμεις πηραμε τα γραμματια και χαρτι οτι το ποσο εχει εξοφλιθει κ δεν χρωσταμε τιποτα στην εταιρια κ το θεμα ελυξε κ ο μαγαζατορας εκτος απο συγνωμη μας ειπε να παμε να μας κανει κ ενα μικρο δωρο για την ταλεπορια που μας εκαναν. τωρα εγω πιστευω οτι λαμογια πηγε να γινει αλλα ειδαν οτι δεν τους βγηκε και οτι αν δεν εβγαινε ακρη εγω θα το τραβουσα κ ειπαν να κανον πισω, ετσι πιστευω. 

Λάθος πιστεύεις.

Αν ήθελε να στο παίξει τρέλλα θα στο έκανε. Αυτά τα παραπάνω περί απόδειξης ή μη απόδειξης είναι αέρας κομπανιστός. το γραμμάτιο ισχύει πάντα και μόνο με την επιστροφή/καταστροφή του λήγει το θέμα. Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.

Το αν και πως θα του "έβγαινε" λογιστικά ή στην αποθήκη του το θέμα είναι δικό του πρόβλημα και δεν θα είχε λόγο να δώσει σε κανένα.

Το πιθανότερο είναι απλά να έγινε λάθος.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να ησαστε καλα, οτι κ να εγινε εγω εχω τα γραμματια κ υπογεγραμμενο εγγραφο απο τον δικηγορο κ τον μαγαζατορα οτι εχουν εξοφλιθει κ δεν χρωσταω τιποτα, πο εκει κ περα ας βρουν αυτοι τι εγινε λαθος η οχι

Δημοσ.

Ματίνα ο δικηγόρος ποσα πήρε για την ανευρεση διεύθυνσης και το τραμπουκισμα ; πες να γελασουμε

δεν ξερω ο δικος τους δικηγορος τα εκανε αυτα οχι δικος μου, στον δικο τους πηγα σημερα γιατι δεν εια μιλησει μαζι του,

Δημοσ.

καλημέρα, πήγαμε πρωί πρωί στον δικηγόρο του ειπα κ εγω τι εχει συμβεί κα ηρθε και ο μαγαζάτορας με την υπάλληλο που δούλευε τοτε, ο δικηγόρος τους έψαξε κ βρήκε την υπαλλήλο βαση της οδου που ειχε δωσει οταν δουλευε, ενω στην αρχη ελεγε δεν θυμάται οταν πηγε ο μαγαζάτορας απο το σπιτι της. οταν μας ειδε ''θυμήθηκε'' ευτυχως οτι ειχε δωσει αποδιξη επιδη ειχαμε ξοφλισει αλλα ειχε ''ξεχασει'' να ακυρωσει τα γραμματια, τωρα ξεχασε το εκανε επιτιδες τι να πω, το θεμα ειναι οτι εμεις πηραμε τα γραμματια και χαρτι οτι το ποσο εχει εξοφλιθει κ δεν χρωσταμε τιποτα στην εταιρια κ το θεμα ελυξε κ ο μαγαζατορας εκτος απο συγνωμη μας ειπε να παμε να μας κανει κ ενα μικρο δωρο για την ταλεπορια που μας εκαναν. τωρα εγω πιστευω οτι λαμογια πηγε να γινει αλλα ειδαν οτι δεν τους βγηκε και οτι αν δεν εβγαινε ακρη εγω θα το τραβουσα κ ειπαν να κανον πισω, ετσι πιστευω. 

Μπράβο ρε ματίνα που πήγες και το έλυσες το θέμα με των μαλ@ακα που σας έπριζε ευτυχώς που ο καταστηματάρχης έκανε των καλό και θυμήθηκε και την διεύθυνση και σας έδωσε και δώρο! 

Δημοσ.

Μπράβο ρε ματίνα που πήγες και το έλυσες το θέμα με των μαλ@ακα που σας έπριζε ευτυχώς που ο καταστηματάρχης έκανε των καλό και θυμήθηκε και την διεύθυνση και σας έδωσε και δώρο! 

κοιταξανε μαλλων στο χαρτι προσληψεις που της ειχαν κανει αλλιως δεν εξυγιτε οτι βρηκαν που εμενε, ευτυχως τελειωσε καλα το θεμα αν και η αναστατωση που περασαμε ιδικα ο αντρας μου δεν ηταν μικρη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...