lactate Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Το θέμα μου είναι ότι χώρισα. Πήγαινε για εκεί το πράγμα και δεν ξέρω αν μπορούσε να αλλάξει κάτι. Αλλα έχω στεναχωρηθεί πολύ. Νιώθω μόνος παρότι δεν είμαι μόνος. Το ξέρω ότι πολλοί θα αρχίσετε το δούλεμα, ότι τρολλάρω, το θέμα μπορεί να κλειδωθεί ή και να σβηστεί ή ούτε και εγώ ξέρω τι. Αλλά μιας και ο καθένας λέει τον πόνο του εδώ μέσα είπα να πω και εγώ τον δικό μου. Θα ήθελα πολύ να είμαι μαζί της τώρα και δεν είμαι. Εϊμαι απλά κλεισμένος στο δωμάτιο μου και ακούω μουσική μέχρι να περάσει η ώρα για να κοιμηθώ και αύριο να πάω δουλειά. Δεν μου αρέσει όλο αυτό. 6
dollyyy19 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 δες τον αγωνα κροατια ελλαδα.....θα πεσει τρελο γελιο..... 9
Ntinaras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Το θέμα μου είναι ότι χώρισα. Πήγαινε για εκεί το πράγμα και δεν ξέρω αν μπορούσε να αλλάξει κάτι. Αλλα έχω στεναχωρηθεί πολύ. Νιώθω μόνος παρότι δεν είμαι μόνος. Το ξέρω ότι πολλοί θα αρχίσετε το δούλεμα, ότι τρολλάρω, το θέμα μπορεί να κλειδωθεί ή και να σβηστεί ή ούτε και εγώ ξέρω τι. Αλλά μιας και ο καθένας λέει τον πόνο του εδώ μέσα είπα να πω και εγώ τον δικό μου. Θα ήθελα πολύ να είμαι μαζί της τώρα και δεν είμαι. Εϊμαι απλά κλεισμένος στο δωμάτιο μου και ακούω μουσική μέχρι να περάσει η ώρα για να κοιμηθώ και αύριο να πάω δουλειά. Δεν μου αρέσει όλο αυτό. βρες αλλη, με πιο μεγαλα βυζγια. 14
lactate Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Με αυτά που μου λέτε δε με κάνετε να νιώθω καλύτερα. Τουλάχιστον ελπίζω να κάνουν εσάς να νιώθετε καλύτερα. 3
Ρεkλα Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Για ποιο λογο χωρισατε; Ποιες συνθηκες επικρατουσαν που οδηγουσαν προς τον χωρισμο; Και τέλος, γιατι δεν μπορουσε να αλλαξει κατι; Ηταν κοινη αποφαση δηλαδη; 1
vairass Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Το θέμα μου είναι ότι χώρισα. Πήγαινε για εκεί το πράγμα και δεν ξέρω αν μπορούσε να αλλάξει κάτι. Αλλα έχω στεναχωρηθεί πολύ. Νιώθω μόνος παρότι δεν είμαι μόνος. Το ξέρω ότι πολλοί θα αρχίσετε το δούλεμα, ότι τρολλάρω, το θέμα μπορεί να κλειδωθεί ή και να σβηστεί ή ούτε και εγώ ξέρω τι. Αλλά μιας και ο καθένας λέει τον πόνο του εδώ μέσα είπα να πω και εγώ τον δικό μου. Θα ήθελα πολύ να είμαι μαζί της τώρα και δεν είμαι. Εϊμαι απλά κλεισμένος στο δωμάτιο μου και ακούω μουσική μέχρι να περάσει η ώρα για να κοιμηθώ και αύριο να πάω δουλειά. Δεν μου αρέσει όλο αυτό. Ποσο καιρό η σχέση; πόσο ετών εσύ και η κοπέλα ;
kirileman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Με αυτά που μου λέτε δε με κάνετε να νιώθω καλύτερα. Τουλάχιστον ελπίζω να κάνουν εσάς να νιώθετε καλύτερα. Ηλικία; 1
lactate Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 26 εγώ 29 αυτή. Χωρίσαμε επειδή έχασα την υπομονή μου. Τα προβλήματα ήταν διάφορα.. από το ότι δούλευα πολύ μέχρι το ότι έβγαινα για καφέ με μια συγκεκριμένη κοπέλα γιατί όλο λέει ότι ζηλεύει και βλακείες. Αν δεν δούλευα πολύ όμως δε θα μασταν κάθε 3 και λίγο έξω, σπίτι θα μασταν και θα βλέπαμε επανάληψη τους 2 ξένους. Με είχε τρελάνει και λίγο με τους δικούς της το πήγαινε αρκετά σοβαρά και της είπα ότι για επισημοποιήσεις κτλ ούτε καν.. την αγαπάω ναι αλλά απλά δεν είμαι σε φάση για τέτοιο. Και ο χαμός έγινε γιατί ενώ τσακώθηκα με όλη την παρέα που δε θα παμε Χριστούγεννα μαζί διακοπές για να μαι μαζί της αυτή σήμεα μου είπε ότι θα πάει με την κολλητή της Λονδίνο. 1 χρόνο τα είχαμε. 2
green gordon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Αδερφε δεν ξερω αν το χεις καταλαβει αλλα εσυ τη χωρισες.Αυτη τριανταριζει θελει αλλα κολπα τωρα.Εσυ ανδρας 26 εχεις ακομα ενσημα να κολλησεις Ενα χρονο σχεση sorry αλλα πολυ μικρη διαρκεια για να σε παρει απο κατω. Αυτα... 11
thomasG4 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 26 εγώ 29 αυτή. Χωρίσαμε επειδή έχασα την υπομονή μου. Τα προβλήματα ήταν διάφορα.. από το ότι δούλευα πολύ μέχρι το ότι έβγαινα για καφέ με μια συγκεκριμένη κοπέλα γιατί όλο λέει ότι ζηλεύει και βλακείες. Αν δεν δούλευα πολύ όμως δε θα μασταν κάθε 3 και λίγο έξω, σπίτι θα μασταν και θα βλέπαμε επανάληψη τους 2 ξένους. Με είχε τρελάνει και λίγο με τους δικούς της το πήγαινε αρκετά σοβαρά και της είπα ότι για επισημοποιήσεις κτλ ούτε καν.. την αγαπάω ναι αλλά απλά δεν είμαι σε φάση για τέτοιο. Και ο χαμός έγινε γιατί ενώ τσακώθηκα με όλη την παρέα που δε θα παμε Χριστούγεννα μαζί διακοπές για να μαι μαζί της αυτή σήμεα μου είπε ότι θα πάει με την κολλητή της Λονδίνο. 1 χρόνο τα είχαμε. Έχει βαρέσει το βιολογικό ρολόι και ψάχνει σοβαρή σχέση που θα πάει για γάμο και εσύ δεν προσφέρεις αυτά που θέλει. Τόσο απλό. https://www.youtube.com/watch?v=MMoAhjA9dCE
vairass Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 26 εγώ 29 αυτή. Χωρίσαμε επειδή έχασα την υπομονή μου. Τα προβλήματα ήταν διάφορα.. από το ότι δούλευα πολύ μέχρι το ότι έβγαινα για καφέ με μια συγκεκριμένη κοπέλα γιατί όλο λέει ότι ζηλεύει και βλακείες. Αν δεν δούλευα πολύ όμως δε θα μασταν κάθε 3 και λίγο έξω, σπίτι θα μασταν και θα βλέπαμε επανάληψη τους 2 ξένους. Με είχε τρελάνει και λίγο με τους δικούς της το πήγαινε αρκετά σοβαρά και της είπα ότι για επισημοποιήσεις κτλ ούτε καν.. την αγαπάω ναι αλλά απλά δεν είμαι σε φάση για τέτοιο. Και ο χαμός έγινε γιατί ενώ τσακώθηκα με όλη την παρέα που δε θα παμε Χριστούγεννα μαζί διακοπές για να μαι μαζί της αυτή σήμεα μου είπε ότι θα πάει με την κολλητή της Λονδίνο. 1 χρόνο τα είχαμε. Μάλιστα, έχεις κάποιες επιλογές.. 1. Αφήνεις λίγο να περάσει ο καιρός να δεις τις κινήσεις της.. Χωρίς να πάρεις τηλέφωνο και τέτοια χαζα τίποτα!! " 2. Αν την βλέπεις σοβαρά γυρνας πίσω με πρόταση επίσημη, αν δεν είσαι για τέτοια άστο, δεν θα είσαι ποτέ ο alpha στα μάτια της, μην ξεχνάς οι γυναίκες στα 31-35 θέλουν να δείξουν στον γκομενο τους ότι μετράνε, μια λύση είναι να την αφήσεις έγκυο για να γλυτώσεις όλη αυτή την διαδικασία του πιθανού κέρατου. 3. Το κόβεις εντελώς το θέμα, δεν έχεις ποτέ ξανά επαφή μαζί της και γίνεσαι μια και για πάντα Alpha στα μάτια της. Όπως κατάλαβες φίλε έχεις χάσει το παιχνίδι και είσαι εσύ ή κοπέλα στην σχέση. Βρες μια μικρότερη σου και άσε αυτές τις ηλικίες γιατί και έτοιμος δεν είσαι ψυχολογικά κσι εμπειρικά. Έχει βαρέσει το βιολογικό ρολόι και ψάχνει σοβαρή σχέση που θα πάει για γάμο και εσύ δεν προσφέρεις αυτά που θέλει. Τόσο απλό. https://www.youtube.com/watch?v=MMoAhjA9dCE Εχει βαρέσει και το ρολόι της αυτό που γράφω πιο πάνω... Να βρει κανονικό άντρα, κάναν 45αρη να της αλλάξει τα ράμματα. 1
kirileman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 26 εγώ 29 αυτή. Χωρίσαμε επειδή έχασα την υπομονή μου. Χωρίσατε γιατί δεν είσαι 35. Next. 15
vairass Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Χωρίσατε γιατί δεν είσαι 35. Next. Και λίγα λες, οι 29 θέλουν 40 το λιγότερο για σχέση και για ξεγκα.... Μα 45.
kirileman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Και λίγα λες, οι 29 θέλουν 40 το λιγότερο για σχέση και για ξεγκα.... Μα 45. Στα 45 ψάχνεις σπερματοζωάριο που να κινείται μετά από 1 λεπτό και δε βρίσκεις. Μια διαφορά 5-6-7 ετών είναι καλή για μια 30άρα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις