Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ξεφυγες απο μια κατασταση ανωφελη για εσενα, τα πραγματα θα βελτιωθουν μολις το κατανοησεις αυτο. Το συναισθημα εχει νοημα μονο οταν ανταποδιδεται, αλλιως ειναι επικινδυνη χημικη ανισορροπια.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Για λιγο ακομα δεν θα με αφορα. Απο φεβρουαριο κομμενος ο βηχας. Εγώ θα χαίρομαι ΚΑΙ ολόκληρο το Μάρτιο (παρά μία μέρα...) χμ Ε εντάξει, μπορεί να έψαχνε με αγωνία κάποια υποστήριξη! 2
notist Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Από τις 11 που έγραψα μέχρι τώρα που είναι σχεδόν 3 απ'την χαρά μου που γλύτωσες φίλε,έβαψα σχεδόν τα διπλάσια μέτρα κάγκελα.Είσαι πολύ τυχερός σου λέω.Πρόσεξε μην γίνει καμία στραβή και σε τουμπάρει.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Από τις 11 που έγραψα μέχρι τώρα που είναι σχεδόν 3 απ'την χαρά μου που γλύτωσες φίλε,έβαψα σχεδόν τα διπλάσια μέτρα κάγκελα.Είσαι πολύ τυχερός σου λέω.Πρόσεξε μην γίνει καμία στραβή και σε τουμπάρει. Βάφεις σήμερα? Θα βρέξει! 1
McNerd Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Βάφεις σήμερα? Θα βρέξει!Μη βγαινετε offtopic παρακαλώ 1
notist Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Τι να κάνω αφού θέλει ο πελάτης?Και εγώ του είπα ότι θα βρέξει. Ρε συ lacta δεν έρχεσαι εδώ να βάφεις κάγκελα που είναι και πολλά,να δεις πως θα την ξεχάσεις? Με τη μουσική και μέσα στο σπίτι θα κόψεις καμία φλέβα.
McNerd Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Τι να κάνω αφού θέλει ο πελάτης?Και εγώ του είπα ότι θα βρέξει. Ρε συ lacta δεν έρχεσαι εδώ να βάφεις κάγκελα που είναι και πολλά,να δεις πως θα την ξεχάσεις? Με τη μουσική και μέσα στο σπίτι θα κόψεις καμία φλέβα. το βάφει το κάγκελο ο lactaχμ 3
fsbmaniac Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Κοιτα boy...ειναι καλο να καταλαβεις καλα το οτι η γυναικα ειναι σαν γατα...θα παει οπου θα βολευτει και θα βολευτει οπως θελει...αυτα υπο την πορυποθεση οτι εχει καποια στανταρ ελκυστικοτητας ωστε να μπορει να εχει επιλογες. Ψαχνει καποιον να κανει σοβαρη σχεση, να κανει παιδι να μπορει να το μεγαλωσει...και αν μπορει να ειναι και οικονομικα ανετα τοσο το καλυτερο. Η ζωη ειναι κατι πολυ δυσκολο και οταν μεγαλωνουμε μας πιανει ενας εγωισμος ...φυσικη επιλογη το λεω εγω και ισχυει και για τους αντρες κυριως απο τα 35 και μετα αν καταφερουν να γλυτωσουν το γαμο. Ολοι εχουμε ριξει κλαμα...αλλα τωρα που ξερουμε απο τι γλυτωσαμε γελαμε. Ξερεις το βιολογικο τους ρολοι σε αυτην την ηλικια κουδουναει επικινδυνα καθως ξεκιναει η πτωση ... επισης ανηκει στην γενια που μεγαλωσε με λαθος ονειρο...βρες μια μικροτερη σου να ηρεμησεις και να περασεις καλα... 1
afantos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Sorry φίλε που θα σου βγω από πάνω στον πεσιμισμό αλλά ακόμα και αν βρεις την ιδανική γυναίκα μετά έρχονται τα παιδιά....
green gordon Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 O ts εξαφανιστηκε απο την ωρα που τον εβγαλε ο tritonas με το ζορι απο τις ντουλαπες. 1
ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Γιατί πάει αμέσως το μυαλό σας στο πονηρό και αποκλειουμε το LGBT φύσεως πρόβλημα του να ήτανε οτι η κοπέλα του την βρίσκει με την αφεντικίνα μικροβιολογο της, δεν το καταλαβαίνω
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Γιατί πάει αμέσως το μυαλό σας στο πονηρό και αποκλειουμε το LGBT φύσεως πρόβλημα του να ήτανε οτι η κοπέλα του την βρίσκει με την αφεντικίνα μικροβιολογο της, δεν το καταλαβαίνω Βαλε και τη νοσοκομα μεσα, απογειωσε το.
vrwmiaris Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Κάποιος θα φιλοτιμηθεί να ανεβάσει φώτο της τύπισσα ς που τον πλήγωσε; δεν είναι κατάσταση αυτή. Τς, βάζει την μάνα της να σε παίρνει τηλέφωνο τώρα που τα έχετε ένα χρόνο.άμα παντρευτείς τι θα κάνει το έχεις σκεφτεί; σε βρήκε μικρό και σε ξεγέλασε
Προτεινόμενες αναρτήσεις