lactate Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Κοιτα boy...ειναι καλο να καταλαβεις καλα το οτι η γυναικα ειναι σαν γατα...θα παει οπου θα βολευτει και θα βολευτει οπως θελει...αυτα υπο την πορυποθεση οτι εχει καποια στανταρ ελκυστικοτητας ωστε να μπορει να εχει επιλογες. Ψαχνει καποιον να κανει σοβαρη σχεση, να κανει παιδι να μπορει να το μεγαλωσει...και αν μπορει να ειναι και οικονομικα ανετα τοσο το καλυτερο. Η ζωη ειναι κατι πολυ δυσκολο και οταν μεγαλωνουμε μας πιανει ενας εγωισμος ...φυσικη επιλογη το λεω εγω και ισχυει και για τους αντρες κυριως απο τα 35 και μετα αν καταφερουν να γλυτωσουν το γαμο. Ολοι εχουμε ριξει κλαμα...αλλα τωρα που ξερουμε απο τι γλυτωσαμε γελαμε. Ξερεις το βιολογικο τους ρολοι σε αυτην την ηλικια κουδουναει επικινδυνα καθως ξεκιναει η πτωση ... επισης ανηκει στην γενια που μεγαλωσε με λαθος ονειρο...βρες μια μικροτερη σου να ηρεμησεις και να περασεις καλα... Μα δεν έχω θέμα να παντρευτώ κάποτε απλά δε θέλω τώρα δεν είμαι έτοιμος. Εξάλλου και αυτή με γνωρίζει ένα χρόνο.. τόσο σίγουρη ε΄ναι; Δεν μαρέσουν οι μικρότεερς μου, το είχα δοκιμάσει αλλά δε βγήκε.. ήταν πολύ στην κοσμάρα τους και δεν μου άρεσε η φάση.
ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Γιατί πάει αμέσως το μυαλό σας στο πονηρό και αποκλειουμε το LGBT φύσεως πρόβλημα του να ήτανε οτι η κοπέλα του την βρίσκει με την αφεντικίνα μικροβιολογο της, δεν το καταλαβαίνω Βαλε και τη νοσοκομα μεσα, απογειωσε το. Εγω δεν βάζω καμια νοσοκόμα μέσα αλλα όντως ακούγεται οτι η νοσοκομα βάζει διάφορα
Hellaslover Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Θα μοιραστω 2 εμπειριες Με μια κοπελα βλεπομασταν για 2-3 χρονια ενο γνωριζομασταν για 10 (ειχα αλλη σχεση αυτο το καιρο). Με ηθελε πολυ και μενα μαρεσε εκτος οτι ηταν λιγο materialistic. Με ειχε ξενερωσει αυτο και ηταν ο βασικος λογος που δε το προχωρησα. Ηξερα ηθελε γαμο κτλ και δεν αισθανομουν οτι ειναι η σωστη επιλογη για μενα (ηθελε να ναι πριγκιπισσα και γω να της προσφερω). 2 μηνες σχεδον αφου "χωρισαμε" οριστικα βρηκε αλλον, πλουσιοπαιδο απ οτι καταλαβαινω, και παντρευτηκαν σε λιγοτερο απο ενα χρονο. Η κοπελα ηταν 32 και λιγο μεγαλυτερη μου. Με αλλα λογια, ειχε ερωτευτει τη ζωη που ονειρευοταν οχι εμενα. Δευτερη περιπτωση. Βρηκα τη τελεια γυναικα. Γυναικα για σπιτι που λενε και ουτε να πληρωσω δε μαφηνε, "σεβοταν" οτι δουλευω για τα λεφτα μου και ηθελε να πληρωνει και αυτη πολλες φορες. Οταν της ελεγα να βγουμε πολλες φορες προτεινε κατι πιο οικονομικο για να μη με επιβαρυνει. Αλλος ανθρωπος απο τη προηγουμενη δηλαδη. Και αυτη στην ιδια περιπου ηλικια με το βιολογικο ρολοι να βαραει, σε μια φαση απο το πουθενα πηρε τηλ και ηθελε να μιλησουμε για "εμας". Με ψιλοπιεζε για γαμο και αυτη, και αν και θα το σκεφομουν μαυτη, δεν εκανε work out. Μαυτη ειχα δαγκωσει λιγο τη λαμαρινα γιατι ηταν τοσο καλη μαζι μου... Με αλλα λογια, ολοι τα χουμε περασει και αν δε θες σοβαρη σχεση βρες μικροτερη γιατι ολες γαμο θελουν. Εχει πολλα ψαρια η θαλασσα, δε χρειαζετε να φαμε αυτα που βρωμανε
g_alkis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Να δουμε ποσο θα συνεχιστει η φαρσοκωμωδια 4
randomcat Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Με ψιλοπιεζε για γαμο και αυτη, και αν και θα το σκεφομουν μαυτη, δεν εκανε work out. Και εγώ δεν το προχώρησα με μία που μου άρεσε πολύ επειδή δεν είχε πατήσει ποτέ της στο γυμναστήριο. 2
ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Με αλλα λογια, ολοι τα χουμε περασει και αν δε θες σοβαρη σχεση βρες μικροτερη γιατι ολες γαμο θελουν. Εχει πολλα ψαρια η θαλασσα, δε χρειαζετε να φαμε αυτα που βρωμανε Ασχολίαστο το υπόλοιπο ποστ-αγιογραφία, κρίμα που η μια ηταν ματιριαλιστ και η αλλη οχι work out, φαινόσουν τρελα ψημένος για δεσμεύσεις
tritonas00 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Επιτελους κι ενας που θυμαται δε ξεχνω 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 δε ξεχνω http://www.insomnia.gr/topic/633089-survivor-σκαϊ-προσοχη-oxi-spoilers-3days-ban-στους-παραβάτες/?p=55576410
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Σε αυτό το thread χρειαζότανε Ddevil.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις