Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Δηλαδη; 

Εγω συνολο ειχα 22€, εβαλα πακετο και μου μειναν 14€, σε Vodafone cu

• Προϋπόθεση για τη χρήση της υπηρεσίας είναι ο συνδρομητής από τον οποίο γίνεται η μεταφορά να έχει πραγματοποιήσει συνολικό ποσό ανανεώσεων τουλάχιστον 25€ (ονομαστική αξία) τους τελευταίους 3 μήνες.
  • Σε περίπτωση που ο συνδρομητής από τον οποίο γίνεται η μεταφορά ή ο παραλήπτης έχουν κάνει χρήση της υπηρεσίας επέκτασης υπολοίπου και έχουν υπολειπόμενο χρέος, δεν τους παρέχεται η δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας Vodafone Sharing.
  • Ο παραλήπτης θα πρέπει να έχει πραγματοποιήσει, από την ενεργοποίηση του καρτοκινητού του, μία τουλάχιστον ανανέωση οποιαδήποτε αξίας.
Επεξ/σία από Joshua21
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτα ισχυουν ολα.

Η διαδικασια ποια ειναι, στελνω καποιο μυνημα; παίρνω στην εξυπηρέτηση πελατων?

Εψαξα στο ίντερνετ και μονο η wind/cosmote παρεχουν αυτη τη δυνατότητα 

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

27/07/2018
Ανακοίνωση για συνδρομητές καρτοκινιτής

Σε κάθε χρηματική ανανέωση υπολοίπου («Ανανέωση») με ποσό μικρότερο των 12€,
μειώνεται η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου της σύνδεσης του συνδρομητή από
3 μήνες σε 2 μήνες από την ημερομηνία Ανανέωσης. Σε περίπτωση που εντός του ανωτέρου
διαστήματος των 2 μηνών δεν πραγματοποιηθεί νέα Ανανέωση, το τυχόν υπολειπόμενο
ποσό κατά την ημερομηνία συμπλήρωσης των 2 μηνών θα μηδενίζεται.

Επιπλέον η φραγή εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων, γραπτών μηνυμάτων (SMS) και δεδομένων μειώνεται από 4 μήνες
σε 3 μήνες.

https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/030918_anakinosi_gia_sindromites_kartokinitis.pdf

Είδος πολυτελείας πάει να γίνει το καρτοκινητο. 

• Sad 1
Δημοσ.

Πάντως μετά από πολλά χρόνια με συμβόλαιο, η καρτοκινητή ωχριά σε επίπεδο παραλογισμού και κλεψιάς.

Με τρεις φορές λιγότερα χρήματα σου δίνουν περισσότερα απ' ότι τα συμβόλαια.

• Like 1
Δημοσ.

ελεος

καλα οχι οτι θα γυρισουμε σε συνδεση αλλα ελεος... βασικα δεν υπαρχει λογος νομιζω να εχει καποιος συνδεση πλεον..μπορει καποιος να μου πει εστω εναν εγκυρο λογο?

εγω ειχα συνδεση περιπου 60 ευρω τον μηνα, και πλεον το εκανα φοιτητικο whats up και πληρωνω 5 τον μηνα...

πρεπει να τους ετσουξε πολυ που απο 700 τον χρονο θα περνουν κανενα 70ρι πλεον :D

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, opcorsa είπε

μπορει καποιος να μου πει εστω εναν εγκυρο λογο?

- Φαντάζομαι ότι εκείνοι που έχουν παχιά συμβόλαια, με πολύ χρόνο ομιλίας και δεδομένα, δε μπορούν να βρουν παρόμοια πακέτα στην καρτοκινητή.

- Έχουν τόσα που δεν κάθονται να μετράνε τα 50ευρα.

- Βαριούνται τη φάση με την ανανέωση και τα "Reload" κάθε μήνα.

- Απλά έχουν άγνοια και θεωρούν ότι τους συμφέρει το συμβόλαιο.

Πάλι καλά να λες που υπάρχουν κι αυτοί, και υπάρχει η καρτοκινητή. Αν το γυρίσουν όλοι στην τελευταία, θα κλάψουμε.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, phanispal είπε

- Φαντάζομαι ότι εκείνοι που έχουν παχιά συμβόλαια, με πολύ χρόνο ομιλίας και δεδομένα, δε μπορούν να βρουν παρόμοια πακέτα στην καρτοκινητή.

- Έχουν τόσα που δεν κάθονται να μετράνε τα 50ευρα.

- Βαριούνται τη φάση με την ανανέωση και τα "Reload" κάθε μήνα.

- Απλά έχουν άγνοια και θεωρούν ότι τους συμφέρει το συμβόλαιο.

Πάλι καλά να λες που υπάρχουν κι αυτοί, και υπάρχει η καρτοκινητή. Αν το γυρίσουν όλοι στην τελευταία, θα κλάψουμε.

εντωμεταξυ το λινκ δεν δουλευει και δεν μπορω να κραξω την αποφαση οπως πρεπει..

φανταζομαι οτι ειναι "παρανομο" να καταργηθουν τα καρτοκινητα, γιατι πραγματικα δεν ειναι προτερημα το "βαριεμαι να βαζω καρτα και reload it" και το λεω γιατι εχω ακουσει παρομοια λογια και απο πωλητη ας πουμε για να μην κανω καρτκινιητο την συνδεση μου...

με βλεπω παντως με καρτοκινητο τουλαχιστον μεχρι να πεθανω.. μετα βλεπουμε :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν πρόκειται να καταργηθούν τα καρτοκινητά απλά το κόστος χρήσης τους θα ανεβαίνει συνεχώς όπως φαίνεται

Εχω την εντύπωση οτι οι εταιρείες θέλουν να μας ωθήσουν ατο να έχουμε τον ελάχιστο δυνατό αριθμό συνδέσεων ανά άτομο και κυρίως να περιορίσουν τις ανενεργές συνδέσεις. Δεν θα με παραξένευε αν μείωναν την διάρκεια ζωής των μη ενεργών καρτοκινητών από 12+1 μήνες σε 6.

Αυτή τη στιγμή αν δούμε τα στοιχεία αλλά και παρατηρώντας τι γίνεται τριγύρω  νομίζω οτι ο περισσότερος κόσμος έχει τουλάχιστον 2-3 συνδέσεις (συνήθως κάρτα) ανά ΑΦΜ που τις χρησιμοποιεί εναλλάξ ανάλογα με τις προσφορές που τρέχουν ανά περίπτωση..

Επεξ/σία από prometheas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, opcorsa είπε

γιατι πραγματικα δεν ειναι προτερημα το "βαριεμαι να βαζω καρτα και reload it" και το λεω γιατι εχω ακουσει παρομοια λογια και απο πωλητη ας πουμε για να μην κανω καρτκινιητο την συνδεση μου...

Εκτός από αυτό, παραθέτουν και το επιχείρημα με την ελάχιστη τρίλεπτη χρεώση. Βέβαια και στο συμβόλαιο έχω την εντύπωση ότι η χρέωση δε γίνεται ανά δευτερόλεπτο, και από το πρώτο δευτερόλεπτο, αλλά τέλος πάντων.

Μάλιστα ένας μου είπε ότι τα 200 λεπτά είναι στην ουσία 66, και γέλασα λίγο.

1 ώρα πριν, prometheas είπε

και κυρίως να περιορίσουν τις ανενεργές συνδέσεις. Δεν θα με παραξένευε αν μείωναν την διάρκεια ζωής των μη ενεργών καρτοκινητών από 12+1 μήνες σε 6.

Αυτό δεν το βρίσκω τόσο κακό από τη μία. ΟΚ, δεν είναι και καλό, αλλά και πόσο νόημα έχει κάποιος να έχει έναν αριθμό να κάθεται π.χ. 12 μήνες;

Βέβαια και στην καρτοκινητή οι εταιρείες ουσιαστικά σε σπρώχνουν στο να σκας κάθε μήνα τουλάχιστον ένα standard ποσό αφού σου μηδενίζουν όσα λεπτά, SMS και ΜΒ σου έχουν μείνει, αλλά και τι να έκαναν;

Ένας μέσος χρήστης κουτσά στραβά θα κάνει κάποια κατανάλωση κάθε μήνα. Εκείνοι που κοστολογούν την κατανάλωση που κάνουν αρκετά κάτω από 10€ που θέλουν οι περισσότερες εταιρείες κάθε μήνα, έχουν πρόβλημα.

Αν τα 10€ γίνουν κάποια στιγμή 20€, εκεί νομίζω θα έχει πρόβλημα ένα πολύ μεγάλο ποσοστό καταναλωτών.

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, phanispal είπε

Αυτό δεν το βρίσκω τόσο κακό από τη μία. ΟΚ, δεν είναι και καλό, αλλά και πόσο νόημα έχει κάποιος να έχει έναν αριθμό να κάθεται π.χ. 12 μήνες;

Πιθανότατα λίγοι σε σχέση με το σύνολο των καρτοκινητών αλλά υπάρχουν κάποιοι που μένουν στο εξωτερικό και έρχονται Ελλάδα μια φορά το χρόνο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, opcorsa είπε

εντωμεταξυ το λινκ δεν δουλευει και δεν μπορω να κραξω την αποφαση οπως πρεπει..

Μια χαρα ανοιγει. Το έκανα αντιγραφή απο το site της κοσμοτε και ανοίγει ενα pdf με την ανακοίνωση..

• Confused 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Πιθανότατα λίγοι σε σχέση με το σύνολο των καρτοκινητών αλλά υπάρχουν κάποιοι που μένουν στο εξωτερικό και έρχονται Ελλάδα μια φορά το χρόνο.

Σε αυτή την περίπτωση τι επιλογές υπάρχουν; Δε γίνεται με κανένα τρόπο να χρησιμοποιεί εδώ τον αριθμό που χρησιμοποιεί στο εξωτερικό;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, thant είπε

Μια χαρα ανοιγει. Το έκανα αντιγραφή απο το site της κοσμοτε και ανοίγει ενα pdf με την ανακοίνωση..

Ουτε για εμενα δουλευει το link, και μαλιστα δεν μπορω να βρω την ανακοινωση στο site της cosmote.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...